gorbachof4
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 1,889
دوباره فاسیمین خریدم و همونظور که فکر میکردم مثل همیشه پایانیش رو کامل مثبت 5 پر کرد-همین نزدیکی ها افزایش سرمایه 200 درصدی از سود انباشته داره و احتمال بالا رفتن درصد افزایش سرمایه هم هست.حقوقی امروز خرید سنگینی از فاسمین داشت به خاطر نزدیک شدن به مجمع احتمالا-مبارکهوپارس حجم مبنا رو پر نکرده.. بعد از ریختن صف خرید فکر می کردم همین روزا از 5+ بیاد پایین
امروز وغدیر اجازه خرید داد گفتم یکم بیاد پایین بخرم. فوری صف خرید شد ، بجاش فاسمین گرفتم
یعنی تا کد بورسی بگیرن و کارگزاری تایید هویت شن می تونن سهام خرید فروش کنن؟؟
اون قانون که اجرا نمیشه، تازه واردها می تونستن صندوقهای etf معامله کنن یا فقط عرضه اولیه می تونستن؟
غنوش اگرچه قیمتش به نظر میاد خیلی بالا رفته ولی احتمال میدم مثل سال قبل همینجوری بالا بره خیلی بالا ولی باید حواس به حد ضرر و ریزش ناگهانی هم داشته باشم که تو صف فروش گیر نکنم ولی فکر نمیکنم تا اخر سال همچین اتفاقی براش بیوفته--امروز نوبتم نرسید بخرم علتشم این بود که امروز دیر باز شد-
کمی خصدرا خریدم و دوشنبه بسته میشه برای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی-کفپارس هم میخواستم بخرم ولی تحلیل بنیادیشو که دیدم منصرف شدم اونم رفت مجمع-ختوقا هم که به خاطر نوسان زود بسته شد و میره مجمع.
Last edited: