• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
وپارس حجم مبنا رو پر نکرده.. بعد از ریختن صف خرید فکر می کردم همین روزا از 5+ بیاد پایین
امروز وغدیر اجازه خرید داد گفتم یکم بیاد پایین بخرم. فوری صف خرید شد ، بجاش فاسمین گرفتم

یعنی تا کد بورسی بگیرن و کارگزاری تایید هویت شن می تونن سهام خرید فروش کنن؟؟
اون قانون که اجرا نمیشه، تازه واردها می تونستن صندوقهای etf معامله کنن یا فقط عرضه اولیه می تونستن؟
دوباره فاسیمین خریدم و همونظور که فکر میکردم مثل همیشه پایانیش رو کامل مثبت 5 پر کرد-همین نزدیکی ها افزایش سرمایه 200 درصدی از سود انباشته داره و احتمال بالا رفتن درصد افزایش سرمایه هم هست.حقوقی امروز خرید سنگینی از فاسمین داشت به خاطر نزدیک شدن به مجمع احتمالا-مبارکه
غنوش اگرچه قیمتش به نظر میاد خیلی بالا رفته ولی احتمال میدم مثل سال قبل همینجوری بالا بره خیلی بالا ولی باید حواس به حد ضرر و ریزش ناگهانی هم داشته باشم که تو صف فروش گیر نکنم ولی فکر نمیکنم تا اخر سال همچین اتفاقی براش بیوفته--امروز نوبتم نرسید بخرم علتشم این بود که امروز دیر باز شد-

کمی خصدرا خریدم و دوشنبه بسته میشه برای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی-کفپارس هم میخواستم بخرم ولی تحلیل بنیادیشو که دیدم منصرف شدم اونم رفت مجمع-ختوقا هم که به خاطر نوسان زود بسته شد و میره مجمع.

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بازار سرتاسر مثبت امروز

photo_2020-04-29_12-07-03.jpg

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دوستان، راه و روش خاصی برای خریدن سهم‌ها وجود داره یا همه‌چیز یه حالت شانسی داره؟!
فلان سهم رو چند روزه می‌خوام بخرم، ولی هر بار حداقل ۱۰،۱۵ میلیون درخواست جلوتر از من هستن. ساعت ۸:۳۰ صبح باز میشه و با اینکه من درخواستم رو ساعت ۸:۲۹:۵۶ می‌زنم (قبل از اون رو دیگه ثبت نمی‌کنه)، باز می‌نویسه ۳۰۰ نفر جلوی شما هستن با فلان میلیون سهم که می‌خوان بخرن!
کلاً می‌خوام بدونم یه مکانیزم یا حقه‌ی خاصی وجود داره که بتونیم خودمون رو جلو بندازیم یا در هر صورت حتی اگه چند ثانیه قبل از شروع ساعت رسمی هم درخواست بدیم، باز انقدر شلوغه بهمون نمی‌رسه؟
یه چیزی هم در مورد این ساعت ثبت هست که برام عجیبه. من ۳،۴ ثانیه قبل از رسیدن به ۸:۳۰ می‌زنم، ولی بعدش توی پنل آگاه می‌نویسه زمان ثبت مثلاً ساعت ۸:۳۰:۰۳. یه جورایی دارم به شک و تردید می‌افتم که خودشون اول کارهاشون رو ردیف می‌کنن و ما معمولی‌ها رو چند ثانیه عقب میندازن! ولی شاید هم علت دیگه‌ای داره و من بی‌خبرم. بعید می‌دونم ربطی به سرعت اینترنت و این جور چیزا هم داشته باشه و با سیمکارت که انجام میدم هم همینه.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
:D
دوستان، راه و روش خاصی برای خریدن سهم‌ها وجود داره یا همه‌چیز یه حالت شانسی داره؟!
فلان سهم رو چند روزه می‌خوام بخرم، ولی هر بار حداقل ۱۰،۱۵ میلیون درخواست جلوتر از من هستن. ساعت ۸:۳۰ صبح باز میشه و با اینکه من درخواستم رو ساعت ۸:۲۹:۵۶ می‌زنم (قبل از اون رو دیگه ثبت نمی‌کنه)، باز می‌نویسه ۳۰۰ نفر جلوی شما هستن با فلان میلیون سهم که می‌خوان بخرن!
کلاً می‌خوام بدونم یه مکانیزم یا حقه‌ی خاصی وجود داره که بتونیم خودمون رو جلو بندازیم یا در هر صورت حتی اگه چند ثانیه قبل از شروع ساعت رسمی هم درخواست بدیم، باز انقدر شلوغه بهمون نمی‌رسه؟
یه چیزی هم در مورد این ساعت ثبت هست که برام عجیبه. من ۳،۴ ثانیه قبل از رسیدن به ۸:۳۰ می‌زنم، ولی بعدش توی پنل آگاه می‌نویسه زمان ثبت مثلاً ساعت ۸:۳۰:۰۳. یه جورایی دارم به شک و تردید می‌افتم که خودشون اول کارهاشون رو ردیف می‌کنن و ما معمولی‌ها رو چند ثانیه عقب میندازن! ولی شاید هم علت دیگه‌ای داره و من بی‌خبرم. بعید می‌دونم ربطی به سرعت اینترنت و این جور چیزا هم داشته باشه و با سیمکارت که انجام میدم هم همینه.
نوشتی یه مقدار شک میکنم!شک نمیخواد خوب یه عالمه رانت و تبانی همیشه هست تو نوبت ها---همین تو خرید عرضه اولیه ها یه عالمه رانت بازی و تبانی میکنند خودشونم به صورت رسمی اعلام میکنند-اونوقت شما هنوز شک داری!:):D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دوباره فاسیمین خریدم و همونظور که فکر میکردم مثل همیشه پایانیش رو کامل مثبت 5 پر کرد-همین نزدیکی ها افزایش سرمایه 200 درصدی از سود انباشته داره و احتمال بالا رفتن درصد افزایش سرمایه هم هست.حقوقی امروز خرید سنگینی از فاسمین داشت به خاطر نزدیک شدن به مجمع احتمالا-مبارکه
چرا تو کدال چیزی درباره افزایش سرمایه نیست؟ فقط یه پیشنهاد برای اسفند هست. بعد از اون نه نطر حسابرس اومده نه چیزی

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
برای اولین بار سهامدار شدم ، مجبوری عین چسب به سهمایی که داری بچسبی وگرن دیگه نمی شه خریدش . اینقدر نقدینگی در بازار ریخته که منتظر شکارن تو هوا بزنن . برای بارهای اوله که فقط به پرتوی خبره می شم و نمی تونم چیزی بفروشم تا چیزی بخرم . بازار گاوی همینه .

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
خیلی بی نمک شده
یک هفته هر روز 8ونیم میزنم خرید بعد آخر وقت کنسل میشه.
ناظر ثانیه ای بعضی نماد ها را مجاز و ممنوع میکنه.
370تا اطلاعیه میاد، اطلاعیه ها هم مثل صف خرید شلوغه.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
خیلی بی نمک شده
یک هفته هر روز 8ونیم میزنم خرید بعد آخر وقت کنسل میشه.
ناظر ثانیه ای بعضی نماد ها را مجاز و ممنوع میکنه.
370تا اطلاعیه میاد، اطلاعیه ها هم مثل صف خرید شلوغه.
کدوم سهم

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
چرا تو کدال چیزی درباره افزایش سرمایه نیست؟ فقط یه پیشنهاد برای اسفند هست. بعد از اون نه نطر حسابرس اومده نه چیزی
سود انباشته بسیار مناسب «کاسیمین» موجب شد تا شرکت بخشی از آن را به سرمایه تبدیل کند.

به گزارش واحد تحلیل و ارزیابی پول نیوز (تاپ)، شرکت «کالسیمین» قصد افزایش سرمایه 200 درصدی دارد.
بر اساس گزارش توجیهی هیئت مدیره شرکت، سرمایه 2000 میلیارد ريالی کنونی قرار است از محل سود انباشته و اندوخته طرح و توسعه به 6000 میلیارد ريال افزایش یابد.
این اقدام با هدف بهبود ساختار مالي و تقويت سرمايه در گردش به اجرا در خواهد آمد.
لازم به ذکر است که «فاسمین» بیش از 5890 میلیارد ريال سود انباشته دارد که 3250 میلیارد ريال آن صرف افزایش سرمایه خواهد شد و 750 میلیارد ريال نیز از محل اندوخته طرح توسعه هزینه می شود.
«فاسمین» پیش بینی کرده در صورت انجام افزایش سرمایه، در سال مالی 99 به سود خالص 7514 میلیارد ريالی دست یابد؛ در غیر این صورت سود 6473 میلیارد ريالی را متصور شده است. نکته جالب توجه این است که برای سال 98 در این گزارش سود خالص 5229 میلیارد ريالی برآورد شده است که نسبت به سود خالص محقق شده سال 97 رشد 55 درصدی را نشان می دهد.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
هزینه گرفتن کد بورسی چقدره؟این دفاترپیشخوان که میریم برای احراز هویت سجام و کارگزاری چقدر هزینه میگیرن؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شاخص رو 1میلیون یه بار روانی داره

داریم میلیونی میشیم :D :D

اقا شستا گرفتی؟؟
رفتم رو ۸۰۰۰ تا ولی نگرفت انشالا فردا میگیرم هنوز امیدوارم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
غنوش اگرچه قیمتش به نظر میاد خیلی بالا رفته ولی احتمال میدم مثل سال قبل همینجوری بالا بره خیلی بالا ولی باید حواس به حد ضرر و ریزش ناگهانی هم داشته باشم که تو صف فروش گیر نکنم ولی فکر نمیکنم تا اخر سال همچین اتفاقی براش بیوفته--امروز نوبتم نرسید بخرم علتشم این بود که امروز دیر باز شد-

کمی خصدرا خریدم و دوشنبه بسته میشه برای افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی-کفپارس هم میخواستم بخرم ولی تحلیل بنیادیشو که دیدم منصرف شدم اونم رفت مجمع-ختوقا هم که به خاطر نوسان زود بسته شد و میره مجمع.
چه شانس خوبی داری . من 1 هفته خصدرا از 8:30 میزاشتم بهم نرسیدش . بیخیالش شدم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رفتم رو ۸۰۰۰ تا ولی نگرفت انشالا فردا میگیرم هنوز امیدوارم

اون حالته پیشنویس رو اماده داشته باشی میگیری
انشالله که موفق میشی

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آخه امروز ۱۲:۳۰ اعلام کرده بودن یهو کردن ۱۲:۳۵

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
با چکاپا رفتم مجمع,
دوستان توضیح میدین الان تقسیم سود به چه شکلیه و نیاز به مراجعه حضوری به جایی هست یا...؟ اولین‌باره

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
با چکاپا رفتم مجمع,
دوستان توضیح میدین الان تقسیم سود به چه شکلیه و نیاز به مراجعه حضوری به جایی هست یا...؟ اولین‌باره
با هم رفتیم . حضوری دز تاریخی که اعلام خواهد شد به شعب بانک شهر مراجعه باید بشه .

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
فردا بازار در نیمه دوم تا دو روز شاید اصلاح داشته باشه وقت هست برای ورودتون .

بالا