• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بازار بازم منفی شد. این خودرویی ها توی بورس هم باید ضررشونو بزنن.

Islamic-1.jpg

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
حال و روز بد بازار رو از وضعیت صندوق های ETF میشه فهمید. به جای +5 الی +30 معمول پرسودترینشون 0.81 مثبت خورده. هرکی خودرویی، بانکی و پتروشیمی تو سبدش داره این روزها برد کرده. حتی اگر مقطعی باشه. سهم هایی که برخی روی کاغذ و در شرایط منطقی نباید چنین عمل کنند و تا یک ماه قبل هم چنین نبود. به نظر میاد 2 دلیل اصلی داره:

1. قیمت زیر 1000 تومان که جو روانی مثبتی رو بین خریداران ایجاد کرده
2. حضور داخل صندوق های دولتی قابل عرضه

امیدوارم این روند هرچه زودتر اصلاح بشه، نه به این معنی که سهامداران این سه گروه (که خودمم از هر کدوم اندکی دارم) سهمشون دیگه رشد نکنه، صرفا منظورم اینه که تعادل و منطق بر کل بازار حاکم بشه.

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
از وقتی حرف صندوق etf و سهام عدالت شد ، کل بازار اون حالت عادی خودشو از دست داده و فقط داره روی یه تعداد مشخصی سهم میچرخه !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نه به اون همه سهم ها 5+ می خوردن، نه به الان نصف شون 5- نصف شون 5+
سپ 5- خورد، پایانی اش منفی نشد. پایانی 4606، آخرین قیمت 4400
کویر که می گفتن سهم ارزنده ای هست دو روزه 5- می خوره

صف گوسفندی خرید 1.7 تریلیون تومنی روی خساپا، ارزش سفارش فروش 660 میلیون تومن.....

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
از وقتی حرف صندوق etf و سهام عدالت شد ، کل بازار اون حالت عادی خودشو از دست داده و فقط داره روی یه تعداد مشخصی سهم میچرخه !
دولت برای جبران کسری بودجش تازه داره اهدافش رو یکی یکی پیاده میکنه--خدا به داد سهامداران تازه وارد کارمند و کارگر جماعت برسه که هر چی سرمایه دارند آوردن تو بورس

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
افزایش سرمایه وبملت هم تو راهه:

دنیای اقتصاد دوشنبه ۱۳۹۹/۰۲/۲۱ شماره خبر: ۳۶۵۲۷۰۰
مهر تایید حسابرس بر افزایش سرمایه ۳۴۴ درصدی بانک ملت
دنیای اقتصاد : حسابرس بانک ملت افزایش سرمایه ۳۴۴ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های این بانک را تایید کرد. به گزارش «دنیای‌اقتصاد» در حالی که پیش از این سازمان بورس با افزایش سرمایه ۱۶۰درصدی «وبملت» از محل تسعیر ارز مخالفت کرده بود، این شرکت بورسی بلافاصله پیشنهاد هیات‌مدیره برای افزایش سرمایه ۳۴۴ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های بانک را که شامل عرصه املاک ملکی و سرقفلی املاک دارای حق سرقفلی است به جریان انداخت. بانک ملت قصد دارد سرمایه فعلی خود به میزان ۵ هزار میلیارد تومان را به ۱/ ۲۲ هزار میلیارد تومان برساند.
در صورت موافقت سازمان بورس با افزایش سرمایه بانک ملت این منابع برای بهبود ساختار مالی بانک ملت صرف خواهد شد. بنابر این گزارش، تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت ضمن ایجاد شفافیت در صورت‌های مالی، موجب انعکاس ارزش واقعی دارایی‌ها، افزایش خصوصیت کیفی اطلاعات و در نتیجه بهبود برخی از نسبت‌های مالی شرکت‌ها می‌شود. سال گذشته شرکت‌ها و بانک‌های بورسی که مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت بودند برای بهبود مشکلات سرمایه خود و به‌منظور خروج از مسوولیت ورشکستگی به‌دلیل معافیت مالیاتی، فرصت یافتند تا دارایی‌های خود را تجدید ارزیابی کنند و در حساب افزایش سرمایه ببرند، اما بانک‌ملت به‌دلیل شرایط بهتر و متفاوت مشمول معافیت یاد شده نشد

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستان در این بازار بهترین زمان برای انتقال به سهم های خوب هست ، بازار ی که همه سبز باشند بدرد حرفه ای ها نمی خوره

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان نظرشون رویه سهامیه زیر چیه
خگستر
وخارزم
ثفارس
وغدیر
وبملت

نظرتون چیه در مورده اینا. البته اصلا قصده خریدو فروش ندارم یه نظره کلی میخوام بدونم
حجمه بیشترش وخارزم و وغدیره بالای 50 درصد

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
و خساپا رکورد بورس را شکست
۱۵ میلیارد و خورده ای تو صف
بگو حدود ۲ هزار میلیارد تومان بلوکه در صف خرید برای یک سهم

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
نکته جالب در رابطه با رانت و مافیا که قبلا گفتم اینه که امروز نماد خگستر بسته بود. برای اینکه این سهم در مواجه با خساپا ریزش نداشته باشه و یه عده معلوم الحال چند میلیون سهمی، ضرر نکنند.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
و خساپا رکورد بورس را شکست
۱۵ میلیارد و خورده ای تو صف
بگو حدود ۲ هزار میلیارد تومان بلوکه در صف خرید برای یک سهم
2 هزار میلیارد------چه سهم های ارزنده ای که امروز میشد با این پول شکار کرد-به نظر اونایی که تونستند امروز به خاطر شل کردن بازار سهم هایی که همیشه تو صف خرید قفل بودند رو بخرند برد کردند.به نظرم فردا هم فرصت هست- و از شنبه دوباره با آروم شدن جو بازار خیلی از سهم ها قفل در صف خرید میشند.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
2 هزار میلیارد------چه سهم های ارزنده ای که امروز میشد با این پول شکار کرد-به نظر اونایی که تونستند امروز به خاطر شل کردن بازار سهم هایی که همیشه تو صف خرید قفل بودند رو بخرند برد کردند.به نظرم فردا هم فرصت هست- و از شنبه دوباره با آروم شدن جو بازار خیلی از سهم ها قفل در صف خرید میشند.

این شرایط سر خودرو بدتر هم می شه ، آماده باشید برای شمار هفته بعد ، من سر شستا تا می شد سوع استفاده کردم :)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من امروز وبملت رو تونستم بخرم. یکی دو هفته دیگه هم خودرو باز میشه و باز همین اشو همین کاسه!
این سایپا و ایران خودرو امسال به خاطر کرونا نتونستن زیاد کشته بگیرین دارن تو بورس جبران می کنند

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
این شرایط سر خودرو بدتر هم می شه ، آماده باشید برای شمار هفته بعد ، من سر شستا تا می شد سوع استفاده کردم :)
به نظرم خودرو استقبالش از خساپا بیشتر میشه-ولی نکته اینجاست این بازگشایی بالای 100 درصدی خگستر و روند شدید صعودی این سهم که همچنان هم ادامه خواهد داشت خیلیا رو گول زده و فکر میکنند همین منفعت رو سر خساپا و خودرو هم میبرند ولی من فکر نمیکنم چنینی چیزی هی پشت سر هم اتفاق بیوفته-من دیروز صبا رو با بالاترین قیمت تو مثبت و شستا رو هم دیروز فروختمشون-شستا حالا حالاها میره بالا هنوز خیلی جا داره برای رشد

من امروز وبملت رو تونستم بخرم. یکی دو هفته دیگه هم خودرو باز میشه و باز همین اشو همین کاسه!
این سایپا و ایران خودرو امسال به خاطر کرونا نتونستن زیاد کشته بگیرین دارن تو بورس جبران می کنند
باید حد ضرر تعیین کنی-من حد ضررم برای وبملت 10 درصده اگه منفیش به 10 درصد نرسیده برگشت نمیفروشمش -خودم امروز مبلغ 10 میلیون دوباره اضافی کردم وبملت

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این خودرو کی باز میشه؟ اگر فردا باشه منفی شدیدتری فردا پس فردا خواهیم داشت.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
افزایش سرمایه داشته
تعداد سهام تغییر نکرده و فقط قیمت دستخوش تغییرات شده
یعنی چی افزایش سرمایه داشته تعداد سهام تغییر نکرده
مگر همچین چیزی ممکنه ؟‌

دوستان کسی با صندوق های بورسی کار کرده؟
ریسک کار با این صندوق ها چقدر هست؟
صندوق ها برای کسانی مناسبه که از تجربه کمتری برخوردار هستند
قانون ۲۰ ، ۸۰ رعایت کنند
حتی قدیمی ها بورس هم توصیه میکنند ۲۰ درصد سبد سهام خودتون در صندوق ها قرار دهید

غفارس رو بررسی کنید آماده صعود
خبر جدیدی دارید ؟ من سال ها سهامدارم

بازار عادی یعنی همش مثبت بخوره ؟
خیر این بازاری که همیشه مثبت باشه بهش بازار غیرعادی میگن
سهم های بزرگ حقوقی گردن کلفت داره که بازار باهاش میچرخونه
حجمه بیشترش وخارزم و وغدیره بالای 50 درصد
وغدیر قبلا توصیه کرده بودم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
هر چی میخرم سقوط میکنه. کویر و داناح خریدم صف فروش شدن ...
داناح تبدیل به سهامش کنم بهتره یا بزارم بالا بره بفروشم؟ تا 27ام مهلت داره
یادته گفتم شتران فروشی نیست؟ وتجارت فروشی نیست؟ نگفتم فولاد و فخوز مفتن؟ حالا حساب کن ببین اگه شتران و وتجارت رو نگه میداشتی و حتی یه خرید و فروش نمیکردی بیشتر سود میکردی یا الان

بالا