دولت برای جبران کسری بودجش تازه داره اهدافش رو یکی یکی پیاده میکنه--خدا به داد سهامداران تازه وارد کارمند و کارگر جماعت برسه که هر چی سرمایه دارند آوردن تو بورساز وقتی حرف صندوق etf و سهام عدالت شد ، کل بازار اون حالت عادی خودشو از دست داده و فقط داره روی یه تعداد مشخصی سهم میچرخه !
2 هزار میلیارد------چه سهم های ارزنده ای که امروز میشد با این پول شکار کرد-به نظر اونایی که تونستند امروز به خاطر شل کردن بازار سهم هایی که همیشه تو صف خرید قفل بودند رو بخرند برد کردند.به نظرم فردا هم فرصت هست- و از شنبه دوباره با آروم شدن جو بازار خیلی از سهم ها قفل در صف خرید میشند.و خساپا رکورد بورس را شکست
۱۵ میلیارد و خورده ای تو صف
بگو حدود ۲ هزار میلیارد تومان بلوکه در صف خرید برای یک سهم
2 هزار میلیارد------چه سهم های ارزنده ای که امروز میشد با این پول شکار کرد-به نظر اونایی که تونستند امروز به خاطر شل کردن بازار سهم هایی که همیشه تو صف خرید قفل بودند رو بخرند برد کردند.به نظرم فردا هم فرصت هست- و از شنبه دوباره با آروم شدن جو بازار خیلی از سهم ها قفل در صف خرید میشند.
من امروز وبملت رو تونستم بخرم. یکی دو هفته دیگه هم خودرو باز میشه و باز همین اشو همین کاسه!2 هزار میلیارد------چه سهم های ارزنده ای که امروز میشد با این پول شکار کرد-به نظر اونایی که تونستند امروز به خاطر شل کردن بازار سهم هایی که همیشه تو صف خرید قفل بودند رو بخرند برد کردند.به نظرم فردا هم فرصت هست- و از شنبه دوباره با آروم شدن جو بازار خیلی از سهم ها قفل در صف خرید میشند.
به نظرم خودرو استقبالش از خساپا بیشتر میشه-ولی نکته اینجاست این بازگشایی بالای 100 درصدی خگستر و روند شدید صعودی این سهم که همچنان هم ادامه خواهد داشت خیلیا رو گول زده و فکر میکنند همین منفعت رو سر خساپا و خودرو هم میبرند ولی من فکر نمیکنم چنینی چیزی هی پشت سر هم اتفاق بیوفته-من دیروز صبا رو با بالاترین قیمت تو مثبت و شستا رو هم دیروز فروختمشون-شستا حالا حالاها میره بالا هنوز خیلی جا داره برای رشداین شرایط سر خودرو بدتر هم می شه ، آماده باشید برای شمار هفته بعد ، من سر شستا تا می شد سوع استفاده کردم![]()
باید حد ضرر تعیین کنی-من حد ضررم برای وبملت 10 درصده اگه منفیش به 10 درصد نرسیده برگشت نمیفروشمش -خودم امروز مبلغ 10 میلیون دوباره اضافی کردم وبملتمن امروز وبملت رو تونستم بخرم. یکی دو هفته دیگه هم خودرو باز میشه و باز همین اشو همین کاسه!
این سایپا و ایران خودرو امسال به خاطر کرونا نتونستن زیاد کشته بگیرین دارن تو بورس جبران می کنند
هفته ی بعد داداشماین خودرو کی باز میشه؟ اگر فردا باشه منفی شدیدتری فردا پس فردا خواهیم داشت.
میتواند در میان مدت حداقل ۳۰ درصد سود نسیب شما کنددوستان نظرتون درباره خرید سهام eft چیه؟
یعنی چی افزایش سرمایه داشته تعداد سهام تغییر نکردهافزایش سرمایه داشته
تعداد سهام تغییر نکرده و فقط قیمت دستخوش تغییرات شده
صندوق ها برای کسانی مناسبه که از تجربه کمتری برخوردار هستنددوستان کسی با صندوق های بورسی کار کرده؟
ریسک کار با این صندوق ها چقدر هست؟
خبر جدیدی دارید ؟ من سال ها سهامدارمغفارس رو بررسی کنید آماده صعود
بازار عادی یعنی همش مثبت بخوره ؟از وقتی حرف صندوق etf و سهام عدالت شد ، کل بازار اون حالت عادی خودشو از دست داده و فقط داره روی یه تعداد مشخصی سهم میچرخه !
وغدیر قبلا توصیه کرده بودمحجمه بیشترش وخارزم و وغدیره بالای 50 درصد
یادته گفتم شتران فروشی نیست؟ وتجارت فروشی نیست؟ نگفتم فولاد و فخوز مفتن؟ حالا حساب کن ببین اگه شتران و وتجارت رو نگه میداشتی و حتی یه خرید و فروش نمیکردی بیشتر سود میکردی یا الانهر چی میخرم سقوط میکنه. کویر و داناح خریدم صف فروش شدن ...
داناح تبدیل به سهامش کنم بهتره یا بزارم بالا بره بفروشم؟ تا 27ام مهلت داره