• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بازار عادی یعنی همش مثبت بخوره ؟
خیر این بازاری که همیشه مثبت باشه بهش بازار غیرعادی میگن
سهم های بزرگ حقوقی گردن کلفت داره که بازار باهاش میچرخونه

خیر ! کسی نگفت بازار عادی یعنی همش مثبت ، اتفاقا اون غیر عادی تره
ولی همه میدونن دلیل مثبت بودن یکی دو ماهه اخیر سهم های سنگین و بنیادی چیه !
این سهم ها تو این دو ماهه خوب نشدن ، همیشه خوب بودن ولی چی شده تازه یکی دو ماهه اینجوری شدن و هر روز صف خریدن ، اونم سهم های به این سنگینی !
دوست عزیز دیگه همه میدونن دلیلش چیه ، منظور منو بد متوجه شدی

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
آینده ای نه چندان دور از آن سهام بزرگه...

فولاد و شتران و شبندر و بقیه بزرگان رو دریابید
یادش بخیر گذشته ای نه چندان دور

فولاد 400 تومنی!!

شتران 600 تومنی !!

شبندر 1000 تومنی !!

الان فولاد 1200تومنی، شتران 1500 تومنی و شبندر 2000 تومنی گیر کسی نمیاد. باید ساعت 8.30 زنبیل بذاری تو صف :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
داناح تا 27ام مهلت داره ، میشه روز شنبه واریز کرد و فیش رو پست کرد؟
ببینم تا شنبه قیمت بالاتر میره یا نه اگه نرفت واریز کنم.
یادته گفتم شتران فروشی نیست؟ وتجارت فروشی نیست؟ نگفتم فولاد و فخوز مفتن؟ حالا حساب کن ببین اگه شتران و وتجارت رو نگه میداشتی و حتی یه خرید و فروش نمیکردی بیشتر سود میکردی یا الان
چند بار بگم وتجارت رو تبدیل به وپارس کردم سود خوبی هم ازش گرفتم..اگه دو هفته پیش سیو سود نمی کردم سودش از وتجارت بیشتر می شد.

شتران هم مدتی که داشتم درجا می زد خستم کرد. بیخیال سودش شدم فروختمش. بله اگه نگهش می داشتم 85 درصد سود می داد. 1000درصد هم می داد اهمیتی نداشت. نوش جون کسایی که جدیدتر خریدن

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
چند بار بگم وتجارت رو تبدیل به وپارس کردم سود خوبی هم ازش گرفتم..اگه دو هفته پیش سیو سود نمی کردم سودش از وتجارت بیشتر می شد.

شتران هم مدتی که داشتم درجا می زد خستم کرد. بیخیال سودش شدم فروختمش. بله اگه نگهش می داشتم 85 درصد سود می داد. 1000درصد هم می داد اهمیتی نداشت. نوش جون کسایی که جدیدتر خریدن
آقا من معذرت میخوام، ببخش مارو :D هدف تاکید بر انتخاب سهم خوب و سهامداری بود:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
آقا من معذرت میخوام، ببخش مارو :D هدف تاکید بر انتخاب سهم خوب و سهامداری بود:D
بله میدونم سهامداری خوبه. وپارس اذیت نکرد 2 ماه نگهش داشتم .. اونم فروختم اشتباه محاسباتی بود دیدم صف خرید داره فرو میریزه برحسب تجربه گفتم الانه تا منفی هم بیاد، فروختم بعدش رفتم سمت نوسان گرفتن از شگویا و کویر و حکشتی و فاسمین و سپ. بد نبود .. بار آخر فاسمین و کویر و داناح روی منفی گرفتم خورد به ریزش بازار و منفی تر شدن

سهم خوب ، کویر و حکشتی ، دتوزیع، وغدیر هم میگفتن سهم های خوبی هستن ولی چند روزه 5- میشن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چی افزایش سرمایه داشته تعداد سهام تغییر نکرده
مگر همچین چیزی ممکنه ؟‌
هنوز کامل ننشسته تو پرتفوی
سهم بسته
قیمت سربسر همون قیمت قبل افزایش سرماسیت
قیمت جدید زده هست ۶۳۲۷
تعداد سهام هنوز افزایش داده نشده منتظریم تا افزایش داده بشه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بله میدونم سهامداری خوبه. وپارس اذیت نکرد 2 ماه نگهش داشتم .. اونم فروختم اشتباه محاسباتی بود دیدم صف خرید داره فرو میریزه برحسب تجربه گفتم الانه تا منفی هم بیاد، فروختم بعدش رفتم سمت نوسان گرفتن از شگویا و کویر و حکشتی و فاسمین و سپ. بد نبود .. بار آخر فاسمین و کویر و داناح روی منفی گرفتم خورد به ریزش بازار و منفی تر شدن

سهم خوب ، کویر و حکشتی ، دتوزیع، وغدیر هم میگفتن سهم های خوبی هستن ولی چند روزه 5- میشن
وپارس هم جز طلاجات بود و فروش نداشت. کلا بانکیا مفت اندر مفت بودن.

وغدیر از اون سهماییه که به اصطلاح مرگ نداره، به دو تا منفیش نگاه نکن. سهمی که 100% رشد کرده بالاخره یکم باید استراحت کنه و نفس بگیره

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
وغدیر هم مدتها تو کانال 400 تومنی بالا پایین میشد و جای خریدش اونجا بود. درست مثل فولاد تو کانال 400 ذوب کانال 200 و.. سهم خوب خیلی داریم، مهم اینه که تو قیمتهای خوبم خریداری بشن

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
خبر جدیدی دارید ؟ من سال ها سهامدارم

خبر خاصی که خیر از لحاظ تکنیکالی گفتم که شما خودتون استاد هستین
سهم افزایش سرمایه داشته که بعد از اون در قیمت 1600 تا 2000 تومن یک کانال خنثی تشکیل داده
الان در کف و اماده صعوده گپ خیلی خوبی هم داره که در بلند مدت میتونه پرش کنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تا کی 5-
نمیشه که چند تا سهم هرروز 5+ بقیه 5-
وبملت، فخوز ، فولاژ هم به -5 ها اضافه شدن

تا منفی میشه یه عده میان سفارش فروش میزارن یه عده گوسفند میان پشت سرشون صف تشکیل میدن

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
صف خرید دی ریخت.
فرصت خرید

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
از بازار گوسفندی استفاده کنید

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
#خزامیا #غنوش #شپنا امروز گرفتم. سهم دیگه ای مد نظرم نیست غیر از #اخابر و #خساپا و #غپاک که میدونم نمیرسه. استرس و تزلزل زیاد شده. صندوق های ETF چون دامنه شناور دارن خطرناک هستند. بیشترین منفی رو دارن برام میسازن. دوستان توجه کنن به موقع و به قیمت بخرن و با تحقیق. امیدوارم #غسالم امروز تو این بازار قرمز باز نشه.

• Like
Reactions: ivi

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من سهم معرفی نمیکنم
ولی سهم خوبی وقتی پیدا میکنید ، حتی توی روند منفی و قرمز میتونید خرید بزنید
از کسایی که برای فروش هجوم میارن استفاده بکنید :D

از بازاری که همه فروشندن خوب میشه سود کرد
البته نه هر سهمی و نه هر قرمزی:D

این کار رو همیشه کردم و الانم چون انجام دادم ، گفتم یه پست بزنم
وقتی از همه نظر سهم یا صندوقی رو بررسی کردید و مطمئن هستین ، به خودتون ایمان داشته باشید ( با دید بلند مدت ) و اقدام به خرید بکنید

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
غشهداب
خمحرکه
سبزوا
1 ماه است خودم در کمین خمحرکه بودم
از قیمت فردا هم ارزون میدن عجب گوسفندانی پیدا میشه
همه احساسی میفروشند

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
#اخابر برای چند دقیقه 45 برابر میانگین حجم ماهانه اش (!!!!!!!!!!!!!!!!!) فروخت و به منم رسید. در مجموع #اخابر #غنوش #خزامیا رو فکر نمیکردم بتونم بگیرم ولی شد. از اون طرف صندوق #سرو ظاهرا قصد کرده هرچی سود تو 1 ماه به ما داده رو تو 1 روز پس بگیره. امروز با اختلاف بیشترین ضرر مالی رو کردم از روزی که آنلاین شدم تو بورس. ولی از طرفی دلم روشنه به آینده و چیزی رو هم نفروختم.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان نظرتون راجبه سهم #آریان چیه چند روزی بود صفه میلیونی داشتش . الان فرصت خرید داده

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
خرید خمحرکه به خاطره ها پیوست

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
#اخابر برای چند دقیقه 45 برابر میانگین حجم ماهانه اش (!!!!!!!!!!!!!!!!!) فروخت و به منم رسید. در مجموع #اخابر #غنوش #خزامیا رو فکر نمیکردم بتونم بگیرم ولی شد. از اون طرف صندوق #سرو ظاهرا قصد کرده هرچی سود تو 1 ماه به ما داده رو تو 1 روز پس بگیره. امروز با اختلاف بیشترین ضرر مالی رو کردم از روزی که آنلاین شدم تو بورس. ولی از طرفی دلم روشنه به آینده و چیزی رو هم نفروختم.
ببین من یه موضوعی رو خدمتتون بگم
صندوق رو فقط بخرید و هیچ وقت نفروشید مگه به پولش خارج از بورس نیاز داشته باشین
با توجه به NAV صندوق که اعلام میشه ، و NAV روی سایت ، زمانی که قیمت پایین میاد فقط و فقط جمع بکنید چون دید همه صندوق ها میان مدت و بلند مدته از این بابت خیالتون راحت باشه
حتی توی سهم ها اگه سهمی رو بنیادی خریدید قبل از رونق یا همون اوایل و بنیادیش خوبه ، اگه قیمتش 3 برابر شد ، از ترس حباب یا ریزش نفروشیدش
حداکثر 30% الی 40% رو بفروشید ( برای نوسان گیری روی سهم بنیادی و بلند مدتتون ) و درحقیقت تعداد سهمتون توی اون شرکت رو زیاد بکنید

مطمئن باشید همیشه تو بلند مدت سود برای کسانی هستش که سهام داری میکنن ;)

بالا