• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
امیدوارم مشکلتون سریع تر حل بشه
یه موردی هم که ما داشتیم چند بار این بوده که برچسب بارکدی که خود پست میزنه روی بسته از بین رفته بود و ما 3 کارتن برای مشتری ارسال کردیم و 2 کارتن رسیده بود دستش و 1 کارتن بلاتکلیف توی باجه معطله مونده بود با اینکه آدرس فرستنده و گیرنده مشخص بود نیاورده بودن بدن و خود مشتری رفته بود بسته رو توی پست پیدا کرده بود

ممنون

این مورد از بین رفتن بارکد روی کارتون هم پیش اومده بود ولی برگشت زده بودن به استان مبدا دوباره برچسب خورده بود و ارسال کرده بودن

والا من دیگه سر از کار این شرکت پست در نمیارم ، به بازرسی هم زنگ زدم فقط قول الکی دادن گفتن پیگیری میکنیم

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سلام
یک بسته رو قبل از تعطیلات (پریروز) به یک باجه پستی دادم و هنوز می نویسه اطلاعات رهگیری هنوز به مرکز ارسال نشده .یعنی هنوز اون بسته در باجه است؟

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
سلام
یک بسته رو قبل از تعطیلات (پریروز) به یک باجه پستی دادم و هنوز می نویسه اطلاعات رهگیری هنوز به مرکز ارسال نشده .یعنی هنوز اون بسته در باجه است؟
گاهی اوقات اطلاعات موجود در سامانه پیگیری مرسولات پستی دیر اپدیت میشه.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
سلام
از تعرفه جدید پست خبر دارید؟! تقریباً 4 برابر شده!!:eek::oops:
راهی هست اعتراض کرد؟ امکان داره قیمتا بیاد پایین؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
سلام
از تعرفه جدید پست خبر دارید؟! تقریباً 4 برابر شده!!:eek::oops:
راهی هست اعتراض کرد؟ امکان داره قیمتا بیاد پایین؟
تیپاکس زمانی که دلار 3 تومن بود حداقل وزن رو 15 تومن میگرفت ولی شهرستان به شهرستان رو دو برابر حساب میکرد الان بعد از اینهمه سال شده 18 تومن تازه امکانات رهگیری و بارکد هم بهشون اضافه شده شهرستان به شهرستان رو هم همون 18 حساب میکنن! اونوقت پست هر روز برای خودش یه تعرفه ای میزنه o_O

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
تیپاکس زمانی که دلار 3 تومن بود حداقل وزن رو 15 تومن میگرفت ولی شهرستان به شهرستان رو دو برابر حساب میکرد الان بعد از اینهمه سال شده 18 تومن تازه امکانات رهگیری و بارکد هم بهشون اضافه شده شهرستان به شهرستان رو هم همون 18 حساب میکنن! اونوقت پست هر روز برای خودش یه تعرفه ای میزنه o_O
اصلاً حواسم به تیپاکس نبود، شما که گفتید رفتم تعرفه‌های اونا رو هم چک کردم، ارسال یه بسته 50 کیلویی از شهر ما به اهواز که با پست 80 تومن در میومد (تعرفه قبلی) با تیپاس 160 تومن هزینه‌اش میشه:confused:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
اصلاً حواسم به تیپاکس نبود، شما که گفتید رفتم تعرفه‌های اونا رو هم چک کردم، ارسال یه بسته 50 کیلویی از شهر ما به اهواز که با پست 80 تومن در میومد (تعرفه قبلی) با تیپاس 160 تومن هزینه‌اش میشه:confused:
50 خیلی سنگینه آخه o_O من برای بسته های متوسط یکی دوکیلویی ازش استفاده میکنم خیلی به صرفه است شهرستان به تهران هم بعضی روزا شده زیر 24 ساعت رسیده :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
پست سفارشی برای بسته های بالای 5 کیلوگرم حذف شده ؟

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
50 خیلی سنگینه آخه o_O من برای بسته های متوسط یکی دوکیلویی ازش استفاده میکنم خیلی به صرفه است شهرستان به تهران هم بعضی روزا شده زیر 24 ساعت رسیده :D
تیپاکس رسما باربریه لطفا با پست مقایسه نکنیدش
تو حجم انبوه که کار کنید باهاش متوجه میشید

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
متاسفانه مرسوله هایی که من در اسفند پارسال از ترکیه ارسال کردم ایران هنوز تحویل مشتری ها نشده
پست ایران میگه هیچی هنوز نیومده پست ترکیه هم میگه بابا ما ارسال کردیم ایران/ ایران توضیع نمیکنه
بالاس 3 ماهم هست پست ترکیه به ایران از DHL بگیر تا پست و کارگو دولتی ترکیه کاملا متوقف شده و کار ما عملا تعطیل شدهاینجا کسی هست شماره ای چیزی از بخش امور اداری گمرک داشته ؟ زنگ بزنم ببینم چه مرگشونه اجناس رو توضیع نمیکنن

avands

Registered User
لایک‌ها
115
ساام دوستان سایت های چینی به ایران به علت ویروس کرونا جنس ارسال نمیکنند؟ یکی از سفارشاتم کنسل شد و گفتند فعلا نمیتونیم ارسال کنیم!

Sent from my iPhone using Tapatalk

signore

Registered User
لایک‌ها
636
دوستان در تاریخ ۲۵ جون یعنی ۵۲ روز پیش یک بسته حدود یک کیلویی، چین رو به مقصد ایران ترک کرده اما هنوز به دستم نرسیده و الان وضعیت مرسوله رو که رهگیری میکنم زده Expired

آیا شخص دیگری هست که طی مدت مشابه منتظر دریافت بسته از چین باشه و هنوز دریافت نکرده باشه؟

اصولاً اینجور مواقع چه کاری میشه کرد و چه اقداماتی باید انجام داد؟IMG_20200817_141612.png

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دوستان در تاریخ ۲۵ جون یعنی ۵۲ روز پیش یک بسته حدود یک کیلویی، چین رو به مقصد ایران ترک کرده اما هنوز به دستم نرسیده و الان وضعیت مرسوله رو که رهگیری میکنم زده Expired

آیا شخص دیگری هست که طی مدت مشابه منتظر دریافت بسته از چین باشه و هنوز دریافت نکرده باشه؟

اصولاً اینجور مواقع چه کاری میشه کرد و چه اقداماتی باید انجام داد؟مشاهده پیوست 1193605
پست عادی از چین ممکنه بیشتر از این هم طول بکشه. مخصوصا الان به خاطر کرونا ... اما سابقه داشته که پست ایران هم از روی تنبلی، بسته رو فرستاده باشه باجه معطله. شما به نزدیکترین دفتر پست مراجعه کنید و ازشون بخواید بسته های باجه معطله رو چک کنن

signore

Registered User
لایک‌ها
636
پست عادی از چین ممکنه بیشتر از این هم طول بکشه. مخصوصا الان به خاطر کرونا ... اما سابقه داشته که پست ایران هم از روی تنبلی، بسته رو فرستاده باشه باجه معطله. شما به نزدیکترین دفتر پست مراجعه کنید و ازشون بخواید بسته های باجه معطله رو چک کنن
ممنونم از توجهتون.
کوریری که باهاش ارسال شده YANWEN هست که احتمالا پست عادی محسوب میشه.
من فقط یک کد رهگیری مربوط به همین کوریر و بسته دارم که دیگه از تاریخ ۲۵ جون هیچ اطلاعاتی در موردش آپدیت نشده . آیا با همین کد در تهران به دفاتر پستی مراجعه کنم جواب میدن؟ یعنی اگه بسته به ایران رسیده باشه و به باجه معطله فرستاده شده باشه با همین کد رهگیری میشه پیداش کرد؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ممنونم از توجهتون.
کوریری که باهاش ارسال شده YANWEN هست که احتمالا پست عادی محسوب میشه.
من فقط یک کد رهگیری مربوط به همین کوریر و بسته دارم که دیگه از تاریخ ۲۵ جون هیچ اطلاعاتی در موردش آپدیت نشده . آیا با همین کد در تهران به دفاتر پستی مراجعه کنم جواب میدن؟ یعنی اگه بسته به ایران رسیده باشه و به باجه معطله فرستاده شده باشه با همین کد رهگیری میشه پیداش کرد؟
خواهش میکنم
اصلا کد رهگیری برای پست های خارجی غیر خصوصی مهم نیست. در اداره پست بر اساس نام گیرنده و کد پستی شما جستجو میکنن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان یک سوال
با این وضعیت کرونا
الان از ایتالیا من خرید دارم و با پست خوده ایتالیا ارسال می کنه
امیدی هست برسه
من قبل از این داستانا خرید کردم و با پست برام فرستادن ولی الانو نمی دونم

بالا