• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
یک جنس ۱۰۰۰ دلاری با بسته بندی کوچیک باشه دیگه بسته رو باز یا ارزیابی نمیکنند ؟

یه مقدار هم شانسی هست و بسته به نظر ارزیاب داره

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آره آقا وحید گل ❤

امسال بسته ای از خارج نداشتم
یعنی برای جنس ۱۳۰ دلاری مشکلی نداره خرید کنم ؟ و اینکه میرسه دستم یا تو راه نیست و نابود میشه
توی 99% شرایط به مشکلی نمیخوری! ولی میگم همیشه یه درصد کمی شانس هست رندوم بسته رو نگه دارن که یکم اذیت کنن و حضوری بکشونن اونجا! البته اونم جدیدا برگه میاد دم خونه میتونه پشت نویسی کنی بدی کس دیگه بره! در مورد ارسال هم روش ارسال مهمه! انرجیسترد پست از همش بگایی تره! باقی یکم بهترن! جایی که بسته به گگاج میره معمولا خود گمرکه! جوری باز میکنن و پرت میکنن که ادم دلش کباب میشه! ولی بازم شانس دخیله توی همه این موارد!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
علی اکسپرس مگه ارسال به ایران داره؟
m1736.gif
اره اگر بتونی پرداخت کنی ارسال هم داره! ولی اگر چیزی میخوای بگو من راه بهتر بلدم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خوب به ما هم بگو راه بهترت رو دیگه هم محله ای :)
برادر راه که زیاده میگم بستگی به کالا داره ولی بهتره از تائوبائو و ایجنت هایی که از اونجا خرید میکنن استفاده کنی. برای بعضی کالا ها خیلی بصرفه تره! البته مورد هم هست که گرونتر میوفته ولی 90% اوقات بصرفه تره!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بجز اون موردی که به پوریا گفتم معمولا برای تعداد بالاتر و اینا مکاتبه مستقیم جوابگو ائه! سر منشا یه کالا رو پیدا کنید به فروشنده پیغام بدید و براش حواله بزنید قطعا به نتیجه میرسید!
اینکه درسته. اما ارزش علی اکسپرس به خرید سمپل بود. من 10 تا دونه آیسی سمپل میخوام کلش میشه مثلا 50 دلار. الان میفرستم اربیل عراق که علی اکسپرس فقط EMS رو برای اونجا قبول میکنه. 70 دلار پول پستش میشه. 500 هزار تومن هم میدم که از اربیل برام بیارن تهرانbav3_154fs759111.gif. آیسی 5 دلاری برام در میاد 14 دلار:rolleyes:

فروشنده های چینی قطعات الکترونیکی هم در هیچکدوم از این فروشگاه های چینی غیر از علی اکسپرس فعال نیستنbav3_154fs759111.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اینکه درسته. اما ارزش علی اکسپرس به خرید سمپل بود. من 10 تا دونه آیسی سمپل میخوام کلش میشه مثلا 50 دلار. الان میفرستم اربیل عراق که علی اکسپرس فقط EMS رو برای اونجا قبول میکنه. 70 دلار پول پستش میشه. 500 هزار تومن هم میدم که از اربیل برام بیارن تهرانمشاهده پیوست 1224359. آیسی 5 دلاری برام در میاد 14 دلار:rolleyes:

فروشنده های چینی قطعات الکترونیکی هم در هیچکدوم از این فروشگاه های چینی غیر از علی اکسپرس فعال نیستنمشاهده پیوست 1224361

مرکز قطعات و آیسی و اینها توی شنجن چین منطقه huaqiangbei هست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اتفاقا هشانپبی بدرد اینجور خرید ها نمیخوره! الان خیلی بافتش تغییر کرده! مگر اون طبقاتی که فله میفروشن که اونم معمولا کیفیت خیلی بالایی ندارن! کلا اف د شلف ها برای کار سمپل و اینا بدرد بخور نیستن! بیشتر ملت میرن هوشانبی که رپ های کمپانی ها ببرنشون کارخونه ها و غیره برای گجت های ارزون!
اینکه درسته. اما ارزش علی اکسپرس به خرید سمپل بود. من 10 تا دونه آیسی سمپل میخوام کلش میشه مثلا 50 دلار. الان میفرستم اربیل عراق که علی اکسپرس فقط EMS رو برای اونجا قبول میکنه. 70 دلار پول پستش میشه. 500 هزار تومن هم میدم که از اربیل برام بیارن تهرانمشاهده پیوست 1224359. آیسی 5 دلاری برام در میاد 14 دلار:rolleyes:

فروشنده های چینی قطعات الکترونیکی هم در هیچکدوم از این فروشگاه های چینی غیر از علی اکسپرس فعال نیستنمشاهده پیوست 1224361
پیام خصوصی بدی دقیقا میگم چیکار کنی و اگرم سخت بود خودم برات سفارش میدم! ولی راهشو بگم تهش میبینی که اصلا سخت نیست و خیلی هم کنترل بیشتری روی خرید کردن داری به نسبت علی اکسپرس و امثالهم!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
برادر راه که زیاده میگم بستگی به کالا داره ولی بهتره از تائوبائو و ایجنت هایی که از اونجا خرید میکنن استفاده کنی. برای بعضی کالا ها خیلی بصرفه تره! البته مورد هم هست که گرونتر میوفته ولی 90% اوقات بصرفه تره!
من یه دونه
Xiaomi mi watch standard می‌خوام
قیمتش هم حدود ۱۳۰ دولار

باز نظرت همونه که گفتی ؟؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
توی سفارش عمده مشکلی ندارم. یکی توی هنگ کنگ هست از 20 سال پیش باهاش کار میکنم، راضی هم هستم:D. مشکل در تهیه سمپل متنوع ارزون قیمته. قبلا از علی اکسپرس سفارش میدادم، مثلا کل خریدم از 10 تا فروشنده 250 دلار میشد
اتفاقا هشانپبی بدرد اینجور خرید ها نمیخوره! الان خیلی بافتش تغییر کرده! مگر اون طبقاتی که فله میفروشن که اونم معمولا کیفیت خیلی بالایی ندارن! کلا اف د شلف ها برای کار سمپل و اینا بدرد بخور نیستن! بیشتر ملت میرن هوشانبی که رپ های کمپانی ها ببرنشون کارخونه ها و غیره برای گجت های ارزون!

پیام خصوصی بدی دقیقا میگم چیکار کنی و اگرم سخت بود خودم برات سفارش میدم! ولی راهشو بگم تهش میبینی که اصلا سخت نیست و خیلی هم کنترل بیشتری روی خرید کردن داری به نسبت علی اکسپرس و امثالهم!
ممنون. الان پیام میدم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من یه دونه
Xiaomi mi watch standard می‌خوام
قیمتش هم حدود ۱۳۰ دولار

باز نظرت همونه که گفتی ؟؟
اونو از ایران بخری بهتره! خیلی فروشنده ها جنوبی و غربی موجود میکنن این مدل کالا هارو! ولی اگرم از چین بخوای بخری بعید میدونم گیر بدن!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اونو از ایران بخری بهتره! خیلی فروشنده ها جنوبی و غربی موجود میکنن این مدل کالا هارو! ولی اگرم از چین بخوای بخری بعید میدونم گیر بدن!
اینجا میدن 5500-4900
اونجا میشه 3400

کسی سراغ داری به قیمت معقول بده ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
من از ایتالیا لوازم خریدم پست 29 دلار شد.
گفتند با پست معمولی سفارش بزار. جالب هست رسید ایران پستچی آورد جلو درب خونه 20 تومن ازم دوباره گرفتن
ولی قشنگ تو گمرک بسته منو یکبار شخم زده بودند

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من از ایتالیا لوازم خریدم پست 29 دلار شد.
گفتند با پست معمولی سفارش بزار. جالب هست رسید ایران پستچی آورد جلو درب خونه 20 تومن ازم دوباره گرفتن
ولی قشنگ تو گمرک بسته منو یکبار شخم زده بودند
اون 20 تومن الان شده حدود 40 تومن! ولی شخم زدن رو همیشه میزنن!:(

بالا