ممنون از راهنماییت دوست عزیز
یک جنس ۱۰۰۰ دلاری با بسته بندی کوچیک باشه دیگه بسته رو باز یا ارزیابی نمیکنند ؟
یه مقدار هم شانسی هست و بسته به نظر ارزیاب داره
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
یک جنس ۱۰۰۰ دلاری با بسته بندی کوچیک باشه دیگه بسته رو باز یا ارزیابی نمیکنند ؟
توی 99% شرایط به مشکلی نمیخوری! ولی میگم همیشه یه درصد کمی شانس هست رندوم بسته رو نگه دارن که یکم اذیت کنن و حضوری بکشونن اونجا! البته اونم جدیدا برگه میاد دم خونه میتونه پشت نویسی کنی بدی کس دیگه بره! در مورد ارسال هم روش ارسال مهمه! انرجیسترد پست از همش بگایی تره! باقی یکم بهترن! جایی که بسته به گگاج میره معمولا خود گمرکه! جوری باز میکنن و پرت میکنن که ادم دلش کباب میشه! ولی بازم شانس دخیله توی همه این موارد!آره آقا وحید گل ❤
امسال بسته ای از خارج نداشتم
یعنی برای جنس ۱۳۰ دلاری مشکلی نداره خرید کنم ؟ و اینکه میرسه دستم یا تو راه نیست و نابود میشه
اره اگر بتونی پرداخت کنی ارسال هم داره! ولی اگر چیزی میخوای بگو من راه بهتر بلدم!علی اکسپرس مگه ارسال به ایران داره؟
خوب به ما هم بگو راه بهترت رو دیگه هم محله ایاره اگر بتونی پرداخت کنی ارسال هم داره! ولی اگر چیزی میخوای بگو من راه بهتر بلدم!
برادر راه که زیاده میگم بستگی به کالا داره ولی بهتره از تائوبائو و ایجنت هایی که از اونجا خرید میکنن استفاده کنی. برای بعضی کالا ها خیلی بصرفه تره! البته مورد هم هست که گرونتر میوفته ولی 90% اوقات بصرفه تره!خوب به ما هم بگو راه بهترت رو دیگه هم محله ای
بجز اون موردی که به پوریا گفتم معمولا برای تعداد بالاتر و اینا مکاتبه مستقیم جوابگو ائه! سر منشا یه کالا رو پیدا کنید به فروشنده پیغام بدید و براش حواله بزنید قطعا به نتیجه میرسید!به منم بگیدمشاهده پیوست 1224280
اینکه درسته. اما ارزش علی اکسپرس به خرید سمپل بود. من 10 تا دونه آیسی سمپل میخوام کلش میشه مثلا 50 دلار. الان میفرستم اربیل عراق که علی اکسپرس فقط EMS رو برای اونجا قبول میکنه. 70 دلار پول پستش میشه. 500 هزار تومن هم میدم که از اربیل برام بیارن تهران. آیسی 5 دلاری برام در میاد 14 دلاربجز اون موردی که به پوریا گفتم معمولا برای تعداد بالاتر و اینا مکاتبه مستقیم جوابگو ائه! سر منشا یه کالا رو پیدا کنید به فروشنده پیغام بدید و براش حواله بزنید قطعا به نتیجه میرسید!
اینکه درسته. اما ارزش علی اکسپرس به خرید سمپل بود. من 10 تا دونه آیسی سمپل میخوام کلش میشه مثلا 50 دلار. الان میفرستم اربیل عراق که علی اکسپرس فقط EMS رو برای اونجا قبول میکنه. 70 دلار پول پستش میشه. 500 هزار تومن هم میدم که از اربیل برام بیارن تهرانمشاهده پیوست 1224359. آیسی 5 دلاری برام در میاد 14 دلار
فروشنده های چینی قطعات الکترونیکی هم در هیچکدوم از این فروشگاه های چینی غیر از علی اکسپرس فعال نیستنمشاهده پیوست 1224361
اتفاقا هشانپبی بدرد اینجور خرید ها نمیخوره! الان خیلی بافتش تغییر کرده! مگر اون طبقاتی که فله میفروشن که اونم معمولا کیفیت خیلی بالایی ندارن! کلا اف د شلف ها برای کار سمپل و اینا بدرد بخور نیستن! بیشتر ملت میرن هوشانبی که رپ های کمپانی ها ببرنشون کارخونه ها و غیره برای گجت های ارزون!مرکز قطعات و آیسی و اینها توی شنجن چین منطقه huaqiangbei هست
پیام خصوصی بدی دقیقا میگم چیکار کنی و اگرم سخت بود خودم برات سفارش میدم! ولی راهشو بگم تهش میبینی که اصلا سخت نیست و خیلی هم کنترل بیشتری روی خرید کردن داری به نسبت علی اکسپرس و امثالهم!اینکه درسته. اما ارزش علی اکسپرس به خرید سمپل بود. من 10 تا دونه آیسی سمپل میخوام کلش میشه مثلا 50 دلار. الان میفرستم اربیل عراق که علی اکسپرس فقط EMS رو برای اونجا قبول میکنه. 70 دلار پول پستش میشه. 500 هزار تومن هم میدم که از اربیل برام بیارن تهرانمشاهده پیوست 1224359. آیسی 5 دلاری برام در میاد 14 دلار
فروشنده های چینی قطعات الکترونیکی هم در هیچکدوم از این فروشگاه های چینی غیر از علی اکسپرس فعال نیستنمشاهده پیوست 1224361
من یه دونهبرادر راه که زیاده میگم بستگی به کالا داره ولی بهتره از تائوبائو و ایجنت هایی که از اونجا خرید میکنن استفاده کنی. برای بعضی کالا ها خیلی بصرفه تره! البته مورد هم هست که گرونتر میوفته ولی 90% اوقات بصرفه تره!
توی سفارش عمده مشکلی ندارم. یکی توی هنگ کنگ هست از 20 سال پیش باهاش کار میکنم، راضی هم هستم. مشکل در تهیه سمپل متنوع ارزون قیمته. قبلا از علی اکسپرس سفارش میدادم، مثلا کل خریدم از 10 تا فروشنده 250 دلار میشدمرکز قطعات و آیسی و اینها توی شنجن چین منطقه huaqiangbei هست
ممنون. الان پیام میدماتفاقا هشانپبی بدرد اینجور خرید ها نمیخوره! الان خیلی بافتش تغییر کرده! مگر اون طبقاتی که فله میفروشن که اونم معمولا کیفیت خیلی بالایی ندارن! کلا اف د شلف ها برای کار سمپل و اینا بدرد بخور نیستن! بیشتر ملت میرن هوشانبی که رپ های کمپانی ها ببرنشون کارخونه ها و غیره برای گجت های ارزون!
پیام خصوصی بدی دقیقا میگم چیکار کنی و اگرم سخت بود خودم برات سفارش میدم! ولی راهشو بگم تهش میبینی که اصلا سخت نیست و خیلی هم کنترل بیشتری روی خرید کردن داری به نسبت علی اکسپرس و امثالهم!
اونو از ایران بخری بهتره! خیلی فروشنده ها جنوبی و غربی موجود میکنن این مدل کالا هارو! ولی اگرم از چین بخوای بخری بعید میدونم گیر بدن!من یه دونه
Xiaomi mi watch standard میخوام
قیمتش هم حدود ۱۳۰ دولار
باز نظرت همونه که گفتی ؟؟
اینجا میدن 5500-4900اونو از ایران بخری بهتره! خیلی فروشنده ها جنوبی و غربی موجود میکنن این مدل کالا هارو! ولی اگرم از چین بخوای بخری بعید میدونم گیر بدن!
من تو چنلهای رسمی چین خود شیائومی قیمت زیر 1000 یوان ندیدم!اینجا میدن 5500-4900
اونجا میشه 3400
کسی سراغ داری به قیمت معقول بده ؟
تو علی اکسپرس زده این قیمتی که گفنم رومن تو چنلهای رسمی چین خود شیائومی قیمت زیر 1000 یوان ندیدم!
چند مدل مختلف نداره؟ چون قیمت مدل استانداردش همینه! مدل دیگه شبیه همین داره 750 یوان ایناستتو علی اکسپرس زده این قیمتی که گفنم رو
اون 20 تومن الان شده حدود 40 تومن! ولی شخم زدن رو همیشه میزنن!من از ایتالیا لوازم خریدم پست 29 دلار شد.
گفتند با پست معمولی سفارش بزار. جالب هست رسید ایران پستچی آورد جلو درب خونه 20 تومن ازم دوباره گرفتن
ولی قشنگ تو گمرک بسته منو یکبار شخم زده بودند
دقیق همون مدل استاندارد رو میگمچند مدل مختلف نداره؟ چون قیمت مدل استانداردش همینه! مدل دیگه شبیه همین داره 750 یوان ایناست