مسافری بهترین روش هست بنظرمسلام و وقت بخیر
دوستان یک وسیله الکتریکی از علی بابا دارم به ارزش 80 دلار از هانگ زو چین.به نظرتون ارزون ترین راه برای ارسال به تهران چه راهی هست؟گمرک بهش تعلق میگیره؟و چقدر؟
وزنش هم 800 گرمه.ابعاد 30 در 13 در 12 سانت
کسی رو سراغ دارین خرید و ارسال کنه؟
ارسال مسافری میشه انجام داد؟
گروه های ایرانیان مقیم کشور های که هزینه ارسال ش کمتر میشه پیدا کن اونجا درخواست بدی خیلی ها هستن برات میخرن مسیر ایران باشن میارن ولی کلاهبرداری هم زیاده توش حواست باشهسلام و وقت بخیر
دوستان یک وسیله الکتریکی از علی بابا دارم به ارزش 80 دلار از هانگ زو چین.به نظرتون ارزون ترین راه برای ارسال به تهران چه راهی هست؟گمرک بهش تعلق میگیره؟و چقدر؟
وزنش هم 800 گرمه.ابعاد 30 در 13 در 12 سانت
کسی رو سراغ دارین خرید و ارسال کنه؟
ارسال مسافری میشه انجام داد؟
از کجا این گروهارو پیدا کنمگروه های ایرانیان مقیم کشور های که هزینه ارسال ش کمتر میشه پیدا کن اونجا درخواست بدی خیلی ها هستن برات میخرن مسیر ایران باشن میارن ولی کلاهبرداری هم زیاده توش حواست باشه
فیسبوک/تلگراماز کجا این گروهارو پیدا کنم
بلهسلام دوستان ، گوشی هایی که از طریق پست وارد کشور شده قابلیت رجیستر دارند ؟
برخورد در گمرک کاملا سلیقه ای هست.دوستان یه سوال
اگر از خارج از کشور برای من ساعت پست بشه به دستم میرسه ؟ یعنی تو پست و گمرک به مشکل نمیخوره ؟
برای ارسال مدارک از DHL استفاده کردم. عالی بود. اگر چه بدلیل ت ح ر ی م ها DHL دیگه توی ایران کار نمی کنه، اما طاهرا هنوز دفترهاشون تماما تعطیل نشده و هنوز به همون اسم دارن کار می کنن. بسته را که تحویل میدین، روی سایت اصلی DHL کد رهگیری بهتون میده و مسیری که بسته طی میکنه را کامل میتونین رهگیری کنین. خیلی هم سریع ارسال می کنن و معمولا تحویل بسته بیشتر از یک هفته طول نمیکشه. البته مبلغش بالا هست و فقط برای ارسال مدارک و … که ارزش دارن بصرفه هست. اطلاعی از قیمتاشون برای ارسال بسته های بزرگ یا بار با حجم و وزن بالا ندارم.سلام وقت همگی بخیر.
از دوستان کسی اخیرا ارسال بسته به خارج از کشور داشته؟ چه پست یا سیستمهای دیگه؟
ممنون میشم تجربهتون رو به اشتراک بذارین...
بله من با https://tehranpickup.com/ارسال-مدارک-به-امریکا-و-کانادا/ مدرک فرستادم به پرتغال یک هفته ای رسیدسلام وقت همگی بخیر.
از دوستان کسی اخیرا ارسال بسته به خارج از کشور داشته؟ چه پست یا سیستمهای دیگه؟
ممنون میشم تجربهتون رو به اشتراک بذارین...