تا دیروز میگفت صندوق بخرین . سهام شاخص ساز و بنیادی بخرین . حالا که از ترس همه رو فروخته میگه شما هم بفروشین که بریزه من ضرر نکنم

به این افراد اعتماد نکنین
نه عزیز دلم شما دلت از یه جا دیگه پره ، دو سه بار جوابتو دادم ناراحت شدی الان تیکه میندازی

قبل از هرچیزی بگم ،
درک درستی از بازار و حجمش نداری که فکر میکنی کل بورسی های ایران توی پیتی پست منو خوندن و قراره سهمشون رو بفروشن تا من بخرم
شرکت هایی رو که قیمت پایین و بر اساس ارزش واقعیش گرفتم و با بخشیش نوسان میگیرم اونم واسه سود بیشتر و بقیه رو همچنان در سبدم دارم و قصد فروش هم ندارم
با صندوقم اصلا کاری نداریم چون داشتم و دارم و خواهم داشت . اونا ریسکشون کمه تصمیمی به فروششون ندارم و
هنوزم میگم اگه کسی الان میخواد ورود کنه ، صندوق بگیره بدون هیچ استرسی 
درآمد جدید پس انداز شده رو میخوام وارم بکنم که الان وارد نمیکنم و فعلا به همون سود بانکی قانع هستم تا قیمت ها منطقی تر بشه
پس نگران من نباش

اینجا هم نیاز ندارم کسی بهم اعتماد بکنه یا نکنه یا به حرفام گوش بکنه یا نکنه
هرکی خواست حرفامو گوشه ذهنش میزاره هرکی هم نخواست اختیار داره . امیدوارم کسایی که توی پی تی هستن همیشه پر سود باشن ولی اگه کسی هرجای دنیا سود یا ضرر بکنه مطمئن باش به پشمک حاج عبدالله توی کشوی کابینتمم نیست
خیلیا سادن و بدون هیچ تحلیلی فقط چندتا سهم میخرن و میفروشن و کل زندگیشون دود میشه میره روی هوا . شاید با حرفای من یکم تلاش بکنن سطح معلوماتشون رو بالا ببرن
در هرصورت حرف زدن اینجا برای من منفعتی نداره ، ضرری هم نداره . نه دنبال سرمایم ، نه دنبال فروش سیگنالم نه دنبال چاق کردن سهمم نه دنبال خالی کردن سهمی که میخوام بخرم

خیلی کلی حرف میزنم . اطلاعات تخصصی و تحلیل هام رو برای خودم استفاده میکنم . تک تک سهم هایی که دارم بر مبنای بررسی ها و محاسباتی انجام شده که بهم اطمینان خاطر رو میده از آینده . کاری هم به نوسان ها ندارم
ریزشی در کار نیست !
بعضیا دقیقا از یک سال پیش هر روز از ریزش حرف میزنن !
بله اصلاح داریم و اتفاقا خیلی هم خوبه که اصلاح داشته باشیم ، ولی اسم اینا ریزش نیست
تعجب میکنم دوستانی که خودشونو اینقدر حرفه ای میدونن به این چیزا میگن ریزش !!!
اینا که ریزش نیست
شاید اصلا ریزش هم نداشته باشیم
منم یکی هستم مثل بقیه
نظر من با محاسباتی که دارم اینه که قیمت ها هنوزم نیاز به اصلاح داره
قرار نیست شاخص با مغز زمین بخوره

ولی قیمت ها یکم دیگه باید پایین تر بره . شایدم نره و یکم بعضی از سهم ها درجا بزنن . نمیدونم ولی قیمت ارزش اون شرکت هایی که همین الان دارم ، اون چیزی نیست که باید باشه و خیلی بیشتره
در همین حد که هشدار بدم ممکنه قیمت باز هم نزولی باشه ، برام کفایت میکنه . زمانی که یکم سرم خلوت بشه یه سر هم اینجا میام ، یه چی میگم میرم