• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
تا دیروز میگفت صندوق بخرین . سهام شاخص ساز و بنیادی بخرین . حالا که از ترس همه رو فروخته میگه شما هم بفروشین که بریزه من ضرر نکنم :D به این افراد اعتماد نکنین

a262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
ح*ومت هنوز خیلی با بورس کار داره نگران نباشید سال 99 باید کلهم با جیب مردم بچرخه درآمدی وجود نداره سوصولگراها هم باید اولش نشون بدن برای مردم کار میکنن :confused:
اهم خرج دولت حقوق کارمندانشه که کلا 25 -30 درصد بیشتر شده
وگرنه پروژه ها ؛ سیمان و اهن میخاد که اکثرا جیب به جیب دولته
دولت دو سال پیش
پروپلین پتروشیمی جم رو می فروخت 3400 تومن الان می فروشه 15500 یعنی کیلویی 12 تومن اختلاف
هر ساعت 300 تن خروجی پروپلین پتروشیمی جمه
ضرب و تقسیم کنی میشه 31 هزار میلیارد فقط سود دولت در این یک فقره در سال
اصلا روحت از پتروشیمی جم خبر داشت؟
ماده اولیه اهن گندوله و سیمان و پلاستیک و مس و روی و ... دست دولته
فقط افزایش 9 درصد مالیات ارزش خودرو صفر رو حساب کن ببین چقدر دولت دارمدش از گرانی بیشتر شده
کی میگه دولت درامد نداره؟
در ضمن اراده کنه به حساب دولت نزد بانک ملی
یه یک میزنه و دوجین صفر جلوش میزاره و یه اینتر
بیا و اونو خرج کن...

a262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
اونچه مشخصه ورود پولهای سرگردان و بدون برنامه به بورسه
از زنهای خانه دار و کارگران شرکتها و معلم ها و تاکسی داران گرفته تا دلالهای سکه و ماشین
فعلا اومدن به بورس
این به ضرر اقتصاد کشور و در اینده به مردم ، دید قمار به جای پس انداز از بورس خواهد داد

همه معتقد به شنبه سیاه هستند که ریزش عظیم اتفاق خواهد افتاد
همه می گویند اماده ایم تا اگه خواست بریزه سریع بفروشیم و سودمونو برداریم و شتردیدی ندیدی
کافیه یه مدت منفی بشه که الان شده

تصمیم های هیجانی مثل سعود و نزول های شدید نشانگر بی منطق و خارج از قاعده بودن این بازاره که فعلا تبدیل به قمار شده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تا دیروز میگفت صندوق بخرین . سهام شاخص ساز و بنیادی بخرین . حالا که از ترس همه رو فروخته میگه شما هم بفروشین که بریزه من ضرر نکنم :D به این افراد اعتماد نکنین
نه عزیز دلم شما دلت از یه جا دیگه پره ، دو سه بار جوابتو دادم ناراحت شدی الان تیکه میندازی :D
قبل از هرچیزی بگم ، درک درستی از بازار و حجمش نداری که فکر میکنی کل بورسی های ایران توی پیتی پست منو خوندن و قراره سهمشون رو بفروشن تا من بخرم :p

شرکت هایی رو که قیمت پایین و بر اساس ارزش واقعیش گرفتم و با بخشیش نوسان میگیرم اونم واسه سود بیشتر و بقیه رو همچنان در سبدم دارم و قصد فروش هم ندارم
با صندوقم اصلا کاری نداریم چون داشتم و دارم و خواهم داشت . اونا ریسکشون کمه تصمیمی به فروششون ندارم و هنوزم میگم اگه کسی الان میخواد ورود کنه ، صندوق بگیره بدون هیچ استرسی ;)
درآمد جدید پس انداز شده رو میخوام وارم بکنم که الان وارد نمیکنم و فعلا به همون سود بانکی قانع هستم تا قیمت ها منطقی تر بشه
پس نگران من نباش:p
اینجا هم نیاز ندارم کسی بهم اعتماد بکنه یا نکنه یا به حرفام گوش بکنه یا نکنه
هرکی خواست حرفامو گوشه ذهنش میزاره هرکی هم نخواست اختیار داره . امیدوارم کسایی که توی پی تی هستن همیشه پر سود باشن ولی اگه کسی هرجای دنیا سود یا ضرر بکنه مطمئن باش به پشمک حاج عبدالله توی کشوی کابینتمم نیست
خیلیا سادن و بدون هیچ تحلیلی فقط چندتا سهم میخرن و میفروشن و کل زندگیشون دود میشه میره روی هوا . شاید با حرفای من یکم تلاش بکنن سطح معلوماتشون رو بالا ببرن

در هرصورت حرف زدن اینجا برای من منفعتی نداره ، ضرری هم نداره . نه دنبال سرمایم ، نه دنبال فروش سیگنالم نه دنبال چاق کردن سهمم نه دنبال خالی کردن سهمی که میخوام بخرم :D
خیلی کلی حرف میزنم . اطلاعات تخصصی و تحلیل هام رو برای خودم استفاده میکنم . تک تک سهم هایی که دارم بر مبنای بررسی ها و محاسباتی انجام شده که بهم اطمینان خاطر رو میده از آینده . کاری هم به نوسان ها ندارم

ریزشی در کار نیست !
بعضیا دقیقا از یک سال پیش هر روز از ریزش حرف میزنن !
بله اصلاح داریم و اتفاقا خیلی هم خوبه که اصلاح داشته باشیم ، ولی اسم اینا ریزش نیست
تعجب میکنم دوستانی که خودشونو اینقدر حرفه ای میدونن به این چیزا میگن ریزش !!!
اینا که ریزش نیست
شاید اصلا ریزش هم نداشته باشیم
منم یکی هستم مثل بقیه
نظر من با محاسباتی که دارم اینه که قیمت ها هنوزم نیاز به اصلاح داره
قرار نیست شاخص با مغز زمین بخوره :D:p
ولی قیمت ها یکم دیگه باید پایین تر بره . شایدم نره و یکم بعضی از سهم ها درجا بزنن . نمیدونم ولی قیمت ارزش اون شرکت هایی که همین الان دارم ، اون چیزی نیست که باید باشه و خیلی بیشتره:rolleyes:

در همین حد که هشدار بدم ممکنه قیمت باز هم نزولی باشه ، برام کفایت میکنه . زمانی که یکم سرم خلوت بشه یه سر هم اینجا میام ، یه چی میگم میرم:D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
صد در صد ارزش داره.ولی سعی کن از هر کدوم ۳۰۰ سفارش بزنی..فکر نکنم بیشترم به هر فرد برسه
اریا و زر ارزش خرید دارن ؟ از هر کدوم ۲۰۰ هزار بخرم ؟؟!!

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اونچه مشخصه ورود پولهای سرگردان و بدون برنامه به بورسه
از زنهای خانه دار و کارگران شرکتها و معلم ها و تاکسی داران گرفته تا دلالهای سکه و ماشین
فعلا اومدن به بورس
این به ضرر اقتصاد کشور و در اینده به مردم ، دید قمار به جای پس انداز از بورس خواهد داد

دقیقا !
چند روز پیش دفتر پیشخوان بودم برای پرداخت عوارض خودرویی که فروختم
توی اون نیم ساعت الی 45 دقیقه که اونجا بودم ، همه کسایی که برای احراز هویت سجام اومده بودن اصلا به ظاهرشون نمیخورد اطلاعات دقیقی داشته باشن .
سوالای عجیب غریب داشتن در حدی که یکی میگفت کارگزاری چیه ؟! یعنی زحمت یه سرچ ساده به خودشون ندادن ...
خلاصه که یه آشفته بازاری بود . دلم به حال ملت میسوزه که فکر میکنن بورس مثل سکه و طلا و دلاره ...

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
خبر خوب وزیر اقتصاد برای حمایت از بازار سرمایه

⚫دژپسند:سهامداران نگران عرضه سهام عدالت در بازار نباشند/ این عرضه ها مدیریت خواهد شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه دیدار تعدادی از اعضای هیات دولت با رئیس جمهور به مناسبت عید فطر در جمع خبرنگاران با تاکید بر حمایت همه جانبه دولت از بازار سرمایه اظهار کرد: نگرانی های ایجاد شده در خصوص آینده بازار سرمایه هیچ گونه مبنایی ندارد و دولت بطور قاطع از بازار سرمایه حمایت می کند.

فرهاد دژپسند با اشاره به دستور رئیس جمهور برای تعادل بخشی به بازار سرمایه افزود: خوشبختانه هماهنگی های بسیار مناسبی در بین دستگاه های مختلف برای حمایت از بازار سرمایه ایجاد شده است که این امر می تواند به عمیق تر شدن هرچه بیشتر بازار سرمایه کمک کند.

وی با بیان اینکه دولت دغدغه های فعالان بازار سرمایه را در خصوص آزادسازی سهام عدالت مدنظر قرار داده است گفت: مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته عرضه بخشی از سهام عدالت در بازار سرمایه به صورت تدریجی انجام خواهد شد و سهامداران نباید در این خصوص نگرانی داشته باشند

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
چرا این 2 تومن سهام دولتی توی سبد سهام نمیاد و هنوز توی مسدودی غیروکالتی هست ؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji3544] پرتفو سهام عدالت هر شخص پس از آزادسازی :

شرکت آلومینیوم ایران : ۳۲ سهم
شرکت ایران خودرو: ۶۱ سهم
بانک تجارت: ۱۸۲۲ سهم
بانک صادرات ایران: ۱۴۲۷ سهم
بانک ملت: ۳۰۵ سهم
پارس سوییچ: ۹ سهم
پالایش نفت بندرعباس: ۱۱۷ سهم
پالایش نفت تهران: ۶۲۷ سهم
پالایش نفت شیراز: ۴ سهم
پالایش نفت اصفهان: ۲۰۸ سهم
پالایش نفت تبریز: ۴۱ سهم
پتروشیمی مارون: ۴۹ سهم
پست بانک: ۱۶ سهم
چادر ملو: ۲۳۷ سهم
حمل و نقل پتروشیمی: ۱ سهم
سایپا: ۴۰ سهم
سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران: ۱۲ سهم
سرمایه گذاری رنا: ۳ سهم
سیمان داراب: ۹ سهم
سیمان دشتستان: ۸ سهم
فولاد آلیاژی ایران: ۴۸ سهم
فولاد خوزستان:۱۱۶ سهم
فولاد مبارکه اصفهان: ۱۲۷۶ سهم
کارخانجات مخابراتی ایران: ۲۳ سهم (لکما)
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران: ۸۰ سهم
گل گهر: ۱۰۷ سهم
مخابرات ایران: ۲۴۴ سهم
مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران: ۱۴۳ سهم
شرکت ملی صنایع مس ایران: ۷۶۳ سهم
نیرو ترانس: ۳ سهم
بیمه دانا: ۴۵ سهم
پالایش نفت لاوان: ۵ سهم
پتروشیمی شهید تندگویان: ۴۹ سهم
پتروشیمی جم: ۴۲ سهم
صنایع پتروشیمی خلیج فارس: ۱۱۶۸ سهم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
لطفا با آگاهی و آموزش جلو برید
به دوستان هم توصیه کنید

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
[emoji3544] پرتفو سهام عدالت هر شخص پس از آزادسازی :

شرکت آلومینیوم ایران : ۳۲ سهم
شرکت ایران خودرو: ۶۱ سهم
بانک تجارت: ۱۸۲۲ سهم
بانک صادرات ایران: ۱۴۲۷ سهم
بانک ملت: ۳۰۵ سهم
پارس سوییچ: ۹ سهم
پالایش نفت بندرعباس: ۱۱۷ سهم
پالایش نفت تهران: ۶۲۷ سهم
پالایش نفت شیراز: ۴ سهم
پالایش نفت اصفهان: ۲۰۸ سهم
پالایش نفت تبریز: ۴۱ سهم
پتروشیمی مارون: ۴۹ سهم
پست بانک: ۱۶ سهم
چادر ملو: ۲۳۷ سهم
حمل و نقل پتروشیمی: ۱ سهم
سایپا: ۴۰ سهم
سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران: ۱۲ سهم
سرمایه گذاری رنا: ۳ سهم
سیمان داراب: ۹ سهم
سیمان دشتستان: ۸ سهم
فولاد آلیاژی ایران: ۴۸ سهم
فولاد خوزستان:۱۱۶ سهم
فولاد مبارکه اصفهان: ۱۲۷۶ سهم
کارخانجات مخابراتی ایران: ۲۳ سهم (لکما)
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران: ۸۰ سهم
گل گهر: ۱۰۷ سهم
مخابرات ایران: ۲۴۴ سهم
مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران: ۱۴۳ سهم
شرکت ملی صنایع مس ایران: ۷۶۳ سهم
نیرو ترانس: ۳ سهم
بیمه دانا: ۴۵ سهم
پالایش نفت لاوان: ۵ سهم
پتروشیمی شهید تندگویان: ۴۹ سهم
پتروشیمی جم: ۴۲ سهم
صنایع پتروشیمی خلیج فارس: ۱۱۶۸ سهم

این قرار به عنوان صندوق که واحد های صندوق خرید و فروش میشن داده بشه یا اینا جدا جدا اضافه میشن به پرتقوی ؟

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چرا این 2 تومن سهام دولتی توی سبد سهام نمیاد و هنوز توی مسدودی غیروکالتی هست ؟
سلام
پنج روز پس از پایان پذیره نویسی زمان نیاز هست تا مراحل خرید شما تکمیل و تعیین تکلیف بشه
پس از پنج روز در پرتفوی شما میشینه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام
پنج روز پس از پایان پذیره نویسی زمان نیاز هست تا مراحل خرید شما تکمیل و تعیین تکلیف بشه
پس از پنج روز در پرتفوی شما میشینه

سلام ارادت

جسارتا اطلاع دارید کارگزاری مفید به جز معالی آباد جای دیگه ای هم دفتر دارن یا نه؟ عزیزی میگفت ابتدای بلوار چمران هم شعبه دارن,کنار کارگزاری آگاه.

سهام کاغذی یکی از آشنایان رو از طریق کارگزاری مفید " تغییر کارگزار ناظر " کردم که هنوز بعد از گذشت 7 روز همچنان در حال بررسی زدن... نه به تلفن جواب میدن نه ایمیل و ساپورت سایتشون کلی هم کارمزد و مالیات میگیرن...

یه بروکر نابود بلاد کفر شرف داره به کل سایت و اپ و پشتیبانی این نامردا که تو این اوضاع کرونا ملت باید روبروی دهان و صورت همدیگه قرار بگیرن واسه نقد کردن یه سهام..

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام ارادت

جسارتا اطلاع دارید کارگزاری مفید به جز معالی آباد جای دیگه ای هم دفتر دارن یا نه؟ عزیزی میگفت ابتدای بلوار چمران هم شعبه دارن,کنار کارگزاری آگاه.

سهام کاغذی یکی از آشنایان رو از طریق کارگزاری مفید " تغییر کارگزار ناظر " کردم که هنوز بعد از گذشت 7 روز همچنان در حال بررسی زدن... نه به تلفن جواب میدن نه ایمیل و ساپورت سایتشون کلی هم کارمزد و مالیات میگیرن...

یه بروکر نابود بلاد کفر شرف داره به کل سایت و اپ و پشتیبانی این نامردا که تو این اوضاع کرونا ملت باید روبروی دهان و صورت همدیگه قرار بگیرن واسه نقد کردن یه سهام..
سلام
شعبه و دفتر زیاد دارن داخل سایت ادرس و شماره تماس همه رو نوشته

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام
شعبه و دفتر زیاد دارن داخل سایت ادرس و شماره تماس همه رو نوشته

بله این سایت رو 78 بار دیدم/ ولی همون یه دونه شعبه رو بیشتر نزده که اصلا هم تحت هیچ شرایطی جوابگو نیستند/ مجبورم حضوری برم..

ممنون به هر حال

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مردم 5.9 تریلیون تومن از صندوق دارا یکم خریدن، دولت می گفت به خاطر استقبال مردم یک روز تمدید شد.. (در اصل عدم استقبال بوده)

...........

باز بجز چند تا سهم بقیه سهم ها صف فروش شدن. هنوز می گید ریزش نیست؟
سلام ارادت

کویر اومد تو سبد مفید. چند روز پیش درخواست کارگزار ناظر رو لغو کرده بودم

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بله این سایت رو 78 بار دیدم/ ولی همون یه دونه شعبه رو بیشتر نزده که اصلا هم تحت هیچ شرایطی جوابگو نیستند/ مجبورم حضوری برم..

ممنون به هر حال
حمید جان ببخشید من به سوالتون دقت نکردم
دفتر فقط همون یکی به صورت رسمی داره کار میکنه

بالا