• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
نکته مهم راجع به پتروشیمی ها حمایت مستقیم دولت به واسطه صندوق دوم ETF هست که مدتی دیگه فروشش شروع میشه. همون اتفاقی که به واسطه صندوق مالی یکم (دارا) برای بانکی ها افتاد و شارپی تا 150~200 درصد بعضا رشد داشتند. الان نوبت پتروشیمی ها میتونه باشه. وگرنه NAV صندوق دوم رشد نمیکنه و جذابیتی برای خرید پیدا نمیکنه. این قضیه البته هیچ ربطی به ارزش ذاتی نمادهای این گروه نداره، ولی عاملی موثر به حساب میاد.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شپنا که الان ر و کدال اومده که فقط سه درصد رو سوده سهام تاثیر داره تغییرات قیمتی دلار

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خیلی وقت بود درگیر بودم نمی تونستم بیام اینجا سری بزنم. ماشالا انقدر فعال بودین من نتونستم همه صفحات رو بخونم اما فکر می کنم تو این صفحات همه از سهامی که داشتین ناامید شدین و از بعضی بازی های بازیگرای سهم های خاصی ناراضی هستید. منتها باید به بورس به صورت بیشتر از نوسان گیری روزانه نگاه کرد و احتمال میدم همین سهم هایی که الان داریم رو دست نزنیم و یک سال نگر داریم حداقل صددرصد رو می تونیم بگیریم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا یه نصیحت از من داشته باشید
تو این صفحات مجازی به حرف ترامپ یا **** هم اعتماد نکنید
هفته پیش غپینو گرفتم 80 میلیون
امروز 28 میلیون تو ضررم
تپکو نازنین فروختم با اسرار یکی از دوستان همین فروم غپینو خریدم از روز خرید منفی بوده تا الان یه منفی 22 درصد هم خورده

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
امروز 28 میلیون تو ضررم
تپکو نازنین فروختم با اسرار یکی از دوستان همین فروم غپینو خریدم از روز خرید منفی بوده تا الان یه منفی 22 درصد هم خورده
شما اگر با حرف دیگران ترید می کنید باید هزینه اش را هم بپردازید.
اگر یکماه پیش که من دی رو در اینجا در قیمت 800 تومن معرفی کردم خرید کرده بودی الان پولت دو برابر شده بود. قیمت امروز: 17,128 :D

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شما اگر با حرف دیگران ترید می کنید باید هزینه اش را هم بپردازید.
اگر یکماه پیش که من دی رو در اینجا در قیمت 800 تومن معرفی کردم خرید کرده بودی الان پولت دو برابر شده بود. قیمت امروز: 17,128 :D
خب جنس انسانیت باید خوب باشه

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
امروز 28 میلیون تو ضررم

سلام

من به بورس ایران کاری ندارم چون سر رشته ای در نحوه ی معاملات و زمان خرید و فروشش ندارم، ولی اگر شما فقط 80 میلیون دادید و یک سهم رو خریدید به این معناست که حداقل یک چهارم پولتون رو اختصاص دادید به این سهم. به عبارت دیگر اگر شما با توجه به موقعیت خودتان 100 میلیون وارد این بازار کردید باید اولا مدیریت سرمایه رو حتما انجام بدید و دوما تحت هیچ شرایطی تمام تخم مرغ هاتون رو در یک سبد نذارید..

دوستی میگه سهام ایکس عالیه تا یک ماه دیگه بیا و ببین، و به فرض مثال شما هم بهش اطمینان دارید باز با این حال باید با چندین نفر دیگه هم مشورت کنید مخصوصا وقتی خرید بالا میخواهید بزنید.. به طور مثال اگه 2 روز فقط منفی باشه شما 10% از سرمایت رفته.

اینم در نظر بگیرید که بزرگان بازار عاشق همچین ریزش ها و منفی شدن ها هستند چون هم فرصتی است برای کسانی که جا موندن و هم فرصتی برای کسانی که در سقف فروش زدن منتظر خرید جدید هستند، که باز همینم باید ببینید شخص تریدر دید چند روزه یا چند ماهه داره نسبت به ارزش سهام و معاملاتش...

شما باید حواستون باشه هر بازاری که شارپی بره بالا زمان ریزش هم معمولا شارپی میریزه و افراد تازه کار نمیتونن این زمان ریزش رو تشخیص بدن و به موقع دست به کار بشن، زمانی متوجه میشن که 50% سرمایشون رفته.

موفق باشید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
داناح وقتی گرفتم با واریز 100 تومنه 10 درصد زیر قیمت دانا بود. امروز بازده داناح>دانا منفی شد
بازده کویر 19- درصد |:

بازده فاسمین 0.5- شد. خواستم 1/4 اش بفروشم زدم 3/4 اش رو فروختم /: بعد سپ خریدم 2 درصد ازش گرفتم.

Last edited:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
چه میکنه بازار پا به توپ پاسم نمیده.
سرمایه گذاریها فراموش نشه .
بانک خاورمیانه بررسی بشه ببینید چیه داستانش /

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
امروز 28 میلیون تو ضررم
در این که تو سرمایه گذاری و یا معامله گری به هیچ کسی اعتماد نکنیم و یا به عبارت بهتر به حرف هیچ کسی گوش نکنیم شکی نیست. ولی از این منظر که همین حرف کردن باعث می شه تا اون محاسباتی که خودت انجام دادی و باید پاش وایسی کمی متزلزل می شه. فکرت منحرف می شه و دیگه چیزهایی که باید ببینی رو نمی بینی. مغزت درست کار نمی کنه و افکارت به هم می خوره. این اتفاق اگر تو ضمیر خودآگاهت هم نیفته تو ضمیر ناخودآگاهت حتما می افته. تحلیل هات به هم میریزه.
در ثانی. امکان داره کسی که خریدی رو توصیه کرده باشه به دید بلند مدت توصیه کرده باشه و ضررهای کوتاه مدت بعد از خرید برای اون شخص مهم نباشه. به عبارت دیگه استراتژی معاملاتی یا سرمایه گذاری اون شخص با شما فرق داشته باشه و نتیجه خرید یا فروشتون هم با هم فرق کنه.
به هر حال کسی که اون دکمه خرید یا فروش رو میزنه و زده شخص خود شما هستین و تمامی عواقب این کار با مسئولیت شما هست. کسی رو سرزنش نکنید.
دست آخر هم توصیه می کنم کتاب معامله گر منظم از مارک داگلاس رو تهیه کنید و بخونید.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
در این که تو سرمایه گذاری و یا معامله گری به هیچ کسی اعتماد نکنیم و یا به عبارت بهتر به حرف هیچ کسی گوش نکنیم شکی نیست. ولی از این منظر که همین حرف کردن باعث می شه تا اون محاسباتی که خودت انجام دادی و باید پاش وایسی کمی متزلزل می شه. فکرت منحرف می شه و دیگه چیزهایی که باید ببینی رو نمی بینی. مغزت درست کار نمی کنه و افکارت به هم می خوره. این اتفاق اگر تو ضمیر خودآگاهت هم نیفته تو ضمیر ناخودآگاهت حتما می افته. تحلیل هات به هم میریزه.
در ثانی. امکان داره کسی که خریدی رو توصیه کرده باشه به دید بلند مدت توصیه کرده باشه و ضررهای کوتاه مدت بعد از خرید برای اون شخص مهم نباشه. به عبارت دیگه استراتژی معاملاتی یا سرمایه گذاری اون شخص با شما فرق داشته باشه و نتیجه خرید یا فروشتون هم با هم فرق کنه.
به هر حال کسی که اون دکمه خرید یا فروش رو میزنه و زده شخص خود شما هستین و تمامی عواقب این کار با مسئولیت شما هست. کسی رو سرزنش نکنید.
دست آخر هم توصیه می کنم کتاب معامله گر منظم از مارک داگلاس رو تهیه کنید و بخونید.
اینکه بعد خرید و فروش هر چیزی بیایی حساب کنی اگه فلان اگه بهمان میکردم ، غیر اینکه خودتو اذیت کنی هیچی نداره
پارس مینو هم درست میشه عجله نکن .بعد محرم اوکی میشه .
خیلیه 80 تومن ییهو بزاری رو یه چیز من خودم بودم 3 قسمتش میکردم .حتمنی بخشیشو شمش میگرفتم .

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
کفپارس !
تو منو دوست داری اره لبات گیرایی داره !
فوق العاده برگزار نشد!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
کفپارس !
تو منو دوست داری اره لبات گیرایی داره !
فوق العاده برگزار نشد!
کفپارس که گند زد . برای دومین بار که مجمعش برگزار نشد . تازه 50 درصدم منفی خوردش
مگه نمیگم مجمع دور دوم با هر چند نفری که باشه برگزار میشه . این چرا پس دوباره کنسل شدش

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
داناح وقتی گرفتم با واریز 100 تومنه 10 درصد زیر قیمت دانا بود. امروز بازده داناح>دانا منفی شد
بازده کویر 19- درصد |:

بازده فاسمین 0.5- شد. خواستم 1/4 اش بفروشم زدم 3/4 اش رو فروختم /: بعد سپ خریدم 2 درصد ازش گرفتم.
فاسمین فروشی نیست:p;)

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
500 بار گفتیم سهم پدر مادر دار و بنیادی بخرید. وغدیر بخرید، ومهان بخرید، وبملت بخرید، شپنا بخرید، شتران بخرید، فخوز بخرید، فولاد بخرید، فاراک بخرید، شستا بخرید. هیچکدوم از اینا رو نمیخرید، میرید دنبال غپینو و کفپارس. بعد میگید چرا ضرر کردم. من میپرسم چرا نباید ضرر بکنید؟!

اون دو تا پر رنگا رو تو همین چند روز اخیر بارها و بارها گفتم

a262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
کم کم جمعیت ضرر خورده داره مشخص میشه
بعد حرکت قیمت همه می تونن پیش گویی کنن
مثلا یکی میگه فلان سهم رو صبح ساعت 10 به تعدد 10000 عدد میخریدی الان فلان میشد
یا مثلا فلان سهم رو باید می خریدی...
گذشته قیمت رو نگاه کنی و بگی فلان کارو می کردی که دیگه قبول نیست:p

• Like
Reactions: prn

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بازده کویر 19- درصد |:

باز شما دکمه فروش فاسمین رو فشار دادی؟:oops::oops:فاسمین این همه اصلاح خورد شاید نزدیک 50 درصد و الان فنر جمع شدش تازه باز شده و افزایش سرمایشم که تأیید شده آخه الان چه وقت فروشش بود!!

خودم که به شخصه فعلا تک سهم شدم تا این بازار شخمی درست بشه البته فاسمین ندارم

و مساله ی اخر اینکه به همتون لایک زدم-جدیدا چرا هیچکدوم لایک نمیزنین؟:(:confused::)

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
کم کم جمعیت ضرر خورده داره مشخص میشه
بعد حرکت قیمت همه می تونن پیش گویی کنن
مثلا یکی میگه فلان سهم رو صبح ساعت 10 به تعدد 10000 عدد میخریدی الان فلان میشد
یا مثلا فلان سهم رو باید می خریدی...
گذشته قیمت رو نگاه کنی و بگی فلان کارو می کردی که دیگه قبول نیست:p
متخصص رب گوجه دوباره اومدی خوشمزگی کنی؟
سقوط قیمتها تازه شروع شده....
تو 5 روز پیش تو شاخص 920 هزار میگفتی سقوط قیمتها تازه شروع شده. الان شاخص 987 هزاره و همه سهما 10 15% رشد کردن از اون روز. برو پیشبند ببند گوجه پوست بگیر رب گوجه درست کن مرتیکه خاله زنک. اینقدر پای بساط گوجه و سبزی پاک کردن نشستی مثل خدابیامرز حمیده خیرابادی شدی که یهو میومد تو اتاق به پسر و عروسش یه تیکه ای میپروند

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
باز شما دکمه فروش فاسمین رو فشار دادی؟:oops::oops:فاسمین این همه اصلاح خورد شاید نزدیک 50 درصد و الان فنر جمع شدش تازه باز شده و افزایش سرمایشم که تأیید شده آخه الان چه وقت فروشش بود!!

خودم که به شخصه فعلا تک سهم شدم تا این بازار شخمی درست بشه البته فاسمین ندارم

و مساله ی اخر اینکه به همتون لایک زدم-جدیدا چرا هیچکدوم لایک نمیزنین؟:(:confused::)
موافقم توی این بازار شخمی یا باید موقتا تک سهم شد روی نمادهایی که توی این منفیا هم مثبتن یا باید نوسانگیری کرد منفی 5 خرید +5 فروخت وگرنه سهامداری کوتاه مدت، سرمایه از بین رفته.
حالا روی کدوم نماد تک سهم شدی؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
موافقم توی این بازار شخمی یا باید موقتا تک سهم شد روی نمادهایی که توی این منفیا هم مثبتن یا باید نوسانگیری کرد منفی 5 خرید +5 فروخت وگرنه سهامداری کوتاه مدت، سرمایه از بین رفته.
حالا روی کدوم نماد تک سهم شدی؟
غنوش-تا افزایش سرمایش باهاشم ولی افزایش سرمایش نمیرم و یک روز قبل افزایش سرمایش خروج میزنم و بعدش احتمالا قثابت بخرم-خوبیه سهم غنوش اینه که حتی منفی هم که میخوره به دو روز نمیکشه و در واقع منفی خوردن در این سهم یعنی فرصت ورود به این سهم و نه اصلاح-حقوقی به شدت هماهنگ و وفاداری با حقیقی هاش داره و مساله ی مهم تر اینه که تو منفی های بازار هم همیشه مثبته و از همه مهمتر اینه که ورود به این سهم کار هر کسی نیست-دی هم تقریبا همین شرایط رو داره

تا یادم نرفته گفتی نوسان گیری---نوسان گیری خوبه ولی باید مراقب باشی رکب نخوری از حقوقی های نوسان گیر!خودم چند بار با وبملت تو یه روز نوسان کردم طمع گرفت منو هی میرفت مثبت میشد و هی دوباره میومد پایین منم با حقوقی ها و حقیقی ها داشتم نوسان گیری میکردم و زیاده خواه شدم-سه بار نوسان گرفتم بار چهارم چنان با سرعت حقوقی نوسان گرفت که من جا موندم و دیگه منفی شد و مثبت نشد اون روز!!!سود کردم ولی یکمیش پرید.

درسی که من مبتدی تو این دو ماه گرفتم اینه که وارد سهم های شاخص ساز تا میتونم نشم (البته خودمو میگم با استراتژِی خودم و میدونم خیلیا مخالف این حرف هستند) مگر اینکه بازار خیلی خیلی سبز رنگ باشه و تا مدت ها سبز....

Last edited:
بالا