• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#شاخص_کل 29,600 رشد کرد و ب1،229,700 واحد رسید
#شاخص_هم_وزن 9400 واحد رشد کرد و به398 هزار واحد رسید

تأثیر در شاخص (بورس)
#فولاد #خودرو #کگل #رمپنا #وبملت #کچاد #فارس
تأثیر در شاخص (فرابورس)
#ذوب #میدکو #شگویا #هرمز #بپاس #فرابورس #مارون
نماد پربیننده (بورس)
#وبملت #شبندر #فولاد #شپنا #وغدیر #وتجارت #خگستر
نماد های پربیننده (فرابورس)
#ذوب #چکاپا #شگویا #غشهداب #دی #مادیرا #سمگا

مقاومت های پیش روی #شاخص_کل:
1⃣1،256،000 واحد
2⃣1،345،000 واحد
3⃣1،500،000واحد

حمایت های پیش روی #شاخص_کل :
1⃣ 1،140,000 واحد
2⃣ 1,040,000 واحد
3⃣ 1,000,000 واحد

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بیمه البرز امروز تا منفی 5 کشیدن پائین خیلی ها از ترس فروختن الان دوباره کمی مثبت شد به همون قیمت دیروز برگشت یعنی تغییر قیمت نداشت فقط یک عده مفت سهام دادن رفت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بیمه البرز امروز تا منفی 5 کشیدن پائین خیلی ها از ترس فروختن الان دوباره کمی مثبت شد به همون قیمت دیروز برگشت یعنی تغییر قیمت نداشت فقط یک عده مفت سهام دادن رفت

بازم هیجانی

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
فولاد یه ماه پیش تو شاخص 1 میلیون ، با دلار 17 تومن، و قیمتهای جهانی کمتر 1200 بود

امروز ملت تو شاخص 1.2 میلیون ، با دلار 18500 و قیمتهای جهانی بالاتر صبح تو منفی 3 1100 فروختن

صدهزار بار دیگه هم این اتفاق تکرار میشه، چون پول جدید که خلق نمیشه، فقط قراره پول از جیب یه عده بره تو جیب یه عده دیگه و به این شکل اتفاق میفته.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تعداد صفهای خرید: ۳۰۳

تعداد صفهای فروش: ۱۰

تعداد نمادهای مثبت بورس: ۲۷۹

تعداد نمادهای مثبت فرابورس: ۲۱۸

تعداد نمادهای منفی بورس: ۴۱

تعداد نمادهای منفی فرابورس: ۶۲

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان من تو عرضه اولیه اریا چون پول کافی تو حسابم نبود مفید برام 37 تا سهم به صورت اتوماتیک خرید به توجه به اینکه دیگه خریدی ازش نزدم نگهداری با این حجم و مبلغ کم ارزش داره یا رد کنم بره

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دوستان من تو عرضه اولیه اریا چون پول کافی تو حسابم نبود مفید برام 37 تا سهم به صورت اتوماتیک خرید به توجه به اینکه دیگه خریدی ازش نزدم نگهداری با این حجم و مبلغ کم ارزش داره یا رد کنم بره
اوضاع اقتصادی و سیاسی سخته و ممکنه به بازار صدمه بزنه اما صرفا از نگاه سهام داری، شخصا این سهمو ارزنده میدونم با اینکه راه نمیده اما اگر میتونید به مرور بهش اضافه کنید.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
دوستان داشتم زیر گروه گشان رو بررسی میکردم؛ سابقه ی سهم گکوثر که بررسی کردم دیدم دقیقا یکسال پیش دقیقا همین روز 1608 تومن قیمتش بوده و امروز 15600 تومن معامله شده یعنی ده برابر شده
تو این یکسال هم کلا 4 روز سهم بسته بوده و بقیه روزا معامله صورت گرفته
سوالم اینه آیا سهمی که تو یکسال گذشته ده برابر شده آیا میتونه تا یکسال آینده هم ده برابر رشد کنه یا صرفا میتونه اینطور نباشه ؟
به عبارت دیگه سهمهایی که رشد بالایی در یکی دوسال گذشته شبیه گکوثر داشتن آیا قوی بودن او سهم رو به ما نشون میده یا در واقع اتفاقات سیاسی, اقتصادی و .... فقط میتونه دلیل بالا رفتنشون بشه ؟
اگر تحلیلی در این مورد دارید ممنون میشم بفرمایید

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
ما یه اشتباهی کردیم از پنل بورس مون خیلی وقت پیش ، دارا یکم ،خرید زدیم
نمی دونم چرا دوبار پول کم کرد. الان 4 میلیون ما بلاک شده.
کسی می دونه چه زمانی این پول آزاد میشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ومهان رو ردش کردم شپنا رو هم با 4.14 درصد سود فروختم (بعدش صف خرید شد) دانا خریدم. دانا هم مثل دیروز ومهان و شپنا افتاد تو ضرر

سهمی که خریدم و پایین اومده، قبلش تا 1 درصد سود میده، میگم بفروشم نفروشم، نفروشم سقوط می کنه. بفروشم صف خرید میشه. /:
امروز دانا رو با 1 درصد سود می تونستم رد کنم، روی منفی بخرم. شپنا اول می تونستم با 1 درصد سود رد کنم ، بعد تو صف فروش بخرم

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
نمردیم و طعم سرخطی واقعی رو هم چشیدیم! حیف بیشتر نداشتم تو حساب (نهایت نگر، ساعت 8:29:48 ثانیه):

gka9_b1319fb2-1e65-4b99-ab2f-52b0a67f721c.jpg

کلکسیون سهم هایی که حجم مبنا پر نمیکنن رو جمع کردم برای خودم: #ونیکی #غنوش #خشرق #غپاک.

منم دوست دارم پولم رو بیارم تو بورس و صد البته صبر هم دارم ( زیر یکسال نمیخوام سهامی که خریدم رو بفروشم )
ولی میترسم نه تنها سود نکنم بلکه ضرر کنم
صرفا یکسری اطلاعات اولیه از بورس دارم، توانایی تحلیل تکنیکال و این داستانها رو ندارم
یکی از اشنایان که سود خوبی تو بورس کرده میگه نظر شخصی من اینه که نیازی به تحلیل تکنیکال نداری فقط لازمه دوتا شرط رعایت کنی(میگفت راستشو بخوای خودمم اطلاعات زیادی از تحلیل تکنیکال ندارم:دی)
اول اینکه سهام شرکت های پدرومادر دار رو بخری
و دوم وقتی یه سهمی رو خریدی هر روز نری چک کنی ببینی منفی خورده یا مثبت

والا من شرط دومی رو دارم:دی ولی حقیقتش نمیدونم درمورد شرط اولی چه کارهایی رو باید انجام بدم؟؟
آدم زیاده خواهی هم نیستم که دنبال سود 1000 درصدی و اینا باشم.والا اگر یه سهمی به من سالی 80-90 درصد هم سود بده راضیِ راضی هستم:دی

خلاصه تو این زمینه یه راهنمایی بفرمایید دوستان

به نظرم با توجه به توضیحات (این صرفا نظر شخصی من هست و میتونه اشتباه باشه) صندوق های سهامی رو مد نظر داشته باشید و در کنارش هم چند سهم بلند مدتی بخرید. اینکه چه سهم هایی، اساتید باید راهنمایی کنن ولی احتمال اینکه سهم بنیادین و معقولی که غیر طبیعی رشد نکرده بخرید و بعد از 1 سال ضرر کنید واقعا پایینه.

صندوق های سهامی کارشون اینه که یه پورتفو دارن (که میشه تو سایتشون چک کرد شامل چه سهم هایی میشه) و میانگین عملکرد این سهم ها رو به عنوان بازده به شما میدن. تا وقتی که شاخص بورس بره بالا اینها هم خوب کار میکنن. اینجا لیست و بازده صندوق ها رو مینویسه. تو سایت همه اینها یک «ماشین حساب بازدهی» هست که به شما میگه اگر چقدر پول رو از فلان تاریخ تا فلان تاریخ میگذاشتید نتیجه چند درصد میشد. منتها چون اینها تابع بورس هستن اگر به فرض بورس اصلاح سنگین بکنه یا ریزش داشته باشه ارزش اینها هم میاد پایین و اصل پول هم در معرض ریسک و کاهش قرار میگیره. اما میگم تابع بورس هست و فرقی بین سهام عادی و اینها نیست، تفاوتش اینه که داخل این صندوق ها تعداد زیادی سهم متنوع هست و ممکنه ریسک کار بیاد پایین. مجدد میگم درصدهای عجیب و غریب و غیر قابل باور سودی که تو این 3 ماه دادن شما رو نباید گول بزنه. چون شاخص رشد خیره کننده داشته اینها هم سود دادن. برای نمونه شما تاریخ رو بگذارید روی سال های 92 الی 97 و نتیجه اون دوران رو هم چک کنید. علاوه بر این صندوق های سهامی صندوق های درآمد ثابت و صندوق های مختلط هم هستند که ریسک کمتری دارند و داستانشون جداست و یه تاپیک براشون هست.

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ومهان رو ردش کردم شپنا رو هم با 4.14 درصد سود فروختم (بعدش صف خرید شد) دانا خریدم. دانا هم مثل دیروز ومهان و شپنا افتاد تو ضرر

سهمی که خریدم و سقوط کرده قبلش تا 1 درصد سود میده، میگم بفروشم نفروشم، نفروشم سقوط می کنه. بفروشم صف خرید میشه. /:
امروز دانا رو با 1 درصد سود می تونستم رد کنم. شپنا اول می تونستم با 1 درصد سود رد کنم ، بعد تو صف فروش بخرم
دوست عزیز قرار نیست هر چی میخری فقط مثبت بشه و قرار نیست تا سهمی منفی میشه سریع بفروشی
بعنوان یک دوست و کم تجربه تو بورس, بجای اینکه هر روز بخری و بفروشی یکهفته هیچی نخر فقط در مورد بورس و سهامها مطلب بخون بعد یه سهمی رو بخر و حداقل تا سه ماه نگاه نکن منفی شده یا مثبت اگر قرار باشه سریع خرید و فروش کنی از الآن بگم سرمایت رو به باد میدی متاسفانه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دوست عزیز قرار نیست هر چی میخری فقط مثبت بشه و قرار نیست تا سهمی منفی میشه سریع بفروشی
بعنوان یک دوست و کم تجربه تو بورس, بجای اینکه هر روز بخری و بفروشی یکهفته هیچی نخر فقط در مورد بورس و سهامها مطلب بخون بعد یه سهمی رو بخر و حداقل تا سه ماه نگاه نکن منفی شده یا مثبت
توی منفی نمی فروشم که. سهم داشتم بازده اش تا 20 درصد منفی هم اومده، قبل از اینکه قیمت سهم پایین بیاد (سقوط کنه) یه فرصت داشتم تا روی 1 درصد سود اون سهم رو رد کنم، اما نفروختم (دستم روی فروش می رفت اما دکمه رو نمی زدم) و اون سهم منفی شده. منظورم این بود.
قرار باشه سریع خرید و فروش کنی از الآن بگم سرمایت رو به باد میدی متاسفانه
چند ماه پیش هم این صحبتا رو شنیدم ولی ...

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
توی منفی نمی فروشم که. سهم داشتم بازده اش تا 20 درصد منفی هم اومده، قبل از اینکه قیمت سهم پایین بیاد (سقوط کنه) یه فرصت داشتم تا روی 1 درصد سود اون سهم رو رد کنم، اما نفروختم (دستم روی فروش می رفت اما دکمه رو نمی زدم) و اون سهم منفی شده. منظورم این بود.

یه چیزی بهت بگم تجربه سه ماهه خودمه (از صفر)
بنده با سه میلیون تومن یکهفته بعد از گرفتن کد بورسی وارد بورس شدم و هیچ چیز نمیدونستم و اینکه کاری هم به تحلیل تکنیکال و بنیادی و ... تا به امروز نداشتم (البته مطالعه کردم اما آموزش حضوری در کلاس و ..ندیدم) اومدم تو برنامه کارگزاریم تبهایی از سهام رو دسته بندی کردم اونایی که که جایی اسمشون رو میشنوم میزارم تو دسته "بررسی" و دسته بندی بانکی, بیمه, پالایشی و خودرویی و ... که جداگانه به تفکیک دارم
اما چجوری میخرم میفروشم
به این شکل که بنده تو این سه ماه میانگین روزی 10 ساعت وقت گذاشتم و مطلب خوندم و آموزش های اینترنتی رو دیدم و وقتی نقد باشم و بخوام برای فردا خرید کنم, سهم هایی تو پوشه "خرید فردا" گذاشتم؛ از چند روز قبل تمام سابقه دوسال قبل سهم, نظرات اساتید و تحلیلگران بورس, کامنتهای کاربران, گزارشات سایت اصلی بورس, اطلاعیه های کدال, اخبار اقتصادی و سیاسی و خلاصه هر چیزی که به اون سهم ربط پیدا میکنه رو میخونم یعنی یه جوری تمام زیر و بمش رو شخم میزنم قبل از خرید
اما بازم نمیخرم :D
تو دسته بندیهایی که تهیه کردم مثلا تو هر کدومش 50 تا نماد هست که در موردشون از قبل کاملا تحقیق کردم و به نتیجه خرید رسیدم
نکته اینجاست زمانی میام بین گلچینهام خرید میزنم که ببینم بازار ریزشی یا اصلاحی و در واقع منفی باشه و تو کف کف شروع میکنم به خرید اونم پله ای
ضمن اینکه تا قبل از اینکه از صف فروش خرید کنم بازم مطلب میخونم در مورد اون سهم و اگر به نتیجه برسم که اون سهم رشد شارپی نداشته, قیمتش الآن قیمت خریده, ببینم تعداد حقیقی و حقوقی سهم چجوریه, تعداد معاملات و حجم معاملات اون سهم رو تا حداقل یکماه چک میکنم و اگر نظرم این باشه که این سهم چند روز منفی نمیخوره بعد میخرم

خداروشکر تا امروز با این روش و بدون هیچ تحلیل و سیگنالی سود خوبی عایدم شده و مطمئن باش اگر در مورد یک سهم همه چیزش رو بدونی هیچوقت ضرر نمیدی
حالا تو این وسط تک و توک روزایی که میبینم بازار میخواد از منفی یه دفعه بره بالا یه نوسان ریز هم میگیرم که تو 80 درصد موفق بودم (البته با نوسان گیری زیاد حال نمیکنم)
اینم بگم از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر چشمم رو مانیتوره یعنی بعد از اینکه بازار تعطیل میشه میشینم نظرات و تحلیلهای دوستان رو تو اینستا و سایتها و تلگرام و .. در مورد امروز میخونم
این مدل, کار طاقت فرسایی هست اما وقتی سود خوبی نصیبت میشه خستگی رو از بین میبره
راستی اینم بگم باسه سودم یه اندازه ای گذاشتم زمانیکه به حداقل 30 درصد سود برسم, اگر سهم مثبت باشه نگهداری میکنم تا ببینم میخواد منفی بشه سریع رد میکنم و داستان بالا تکرار میشه
مورد بعد اینه بعضی از سهما رو با روش بالا کاری ندارم همون سهمایی که همه میدونن خوبه رو فقط دید نگهداری یکساله روش دارم و کاری به کارش نمیکنم فقط تو منفی اضاف میکنم که میانگین کم بشه
با اینکه تا امروز خیلی از روند و مدل خودم بسیار راضی هستم و با اینکه یک سیگنال قوی دارم که 5 ساله تو بورسه اما به نظرم این سوال کاملا اشتباهه که "من چه سهمی بخرم خوبه"
تحلیل شما با من فرق میکنه مدل کاری شما تو بورس با بنده تفاوت داره اما راهی که در بورس به سهامداری و سود ختم بشه یعنی راه درست
اگر هم بالا عرض کردم کاری به تحلیل تکنیکال و غیره ندارم باسه اینه که کشور عزیزمون تحلیل بردار نیست و تو یه آن و با یک خبر تمام تحلیلها بهم میریزه و خلاف جهت میره که اگر هوشیار باشی ضرر نمیکنی (این نظر شخصیم هست و شاید درست نباشه)

دوستان هر کسی میتونه با روش شخصی من موافق یا مخالف باشه فقط عرض کردم شاید به درد کسی بخوره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

گاهی هیچ کاری نکردن بهتر از خرید و فروش هست---به عنوان نمونه خودم اون مقطع تقریبا یکماه پیش که بازار مدت مدیدی منفی شد سیو سود کردم و خروج زدم و مدتی منتظر و نظاره گر بودم و همین کارم باعث شد سودم نپره..

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

دو تا کتاب می گم سعی کن بخونی. خیلی کمکت می کنه.
۱. از ترس تا طمع
۲. معامله گر منضبط

بالا