• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
سازمان بورس مهناز صادقی رو از سیگنال دادن(حتی بینام) منع کرده(طبق گفته ی خودش) و بهش گفته اگر سیگنال بدی پروندتو میفرستیم قوه قضاییه.(توی اینستاش گذاشته بود)
پس آخرشو ببینید
ugly13.gif

http://instagr.am/p/CBf6ngXAy51/
امروز وقتی اینو تو تلگرام دیدم تو دلم گفتم: مغزتو .............
یعنی داغونم کرد با این حرکتش

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوست عزیز
فقط این رو می تونم بگم شما خیلی خیلی از کسانی که بدون تفکر و بدون نظم و بدون زحمت وارد بورس و خرید و فروش می شن جلو هستی. با اینکه سه ماه هست وارد بورس شدی اما شاید از بیشتر کسایی که دوسال بیشتر از شما تو بورس بودن مطلب فهمیدی و مهمتر از همه موارد این که به آنچه که فهمیدی عمل می کنی و نظم و انضباط رو از دست ندادی.
واقعا دست مریزاد می گم. مطمئن باش اگر به همین منوال تو همه مراحل زندگیت باشی خیلی خیلی موفق می شی.
ممنونم
به نظر من چند تا راه رو تو بورس در نظر بگیری موفق میشی
اول اینکه باید باسه بورس وقت بزاری مگر اینکه با توجه به سرمایه بری مشاوره بگیری که چه سهامی بخری بعد از خرید یکسال سیستمتو خاموش کنی و نگاهش نکنی بعد بیای سراغش
دوم اینکه باید مطالعه مطالعه مطالعه کرد و واقعا باسه اینکار وقت زیادی بزاری
سوم اینکه باید جنم داشته باشی و نترس باشی نه اینکه تا سهم منفی شد بری تو صف فروش و خودت و بقیه رو به فنا بدی
چهارم اینکه بعد از اینکه راه روش رو یاد گرفتی و با تجربه شدی همیشه حسابت نقد باشه باسه خرید و شکار سهمایی که تا دیروز صفهای میلیاردی داشتن و اجازه ورود نمیدادن
پنجم اینکه یه فرد با تجربه باید بدونه کی بخره کی بفروشه این کی ها خیلی مهمه و مهمتر اینکه باید تو بورس صبر داشته باشی
خدا میدونه تجربه ی کوچیکی که تو این سه ماه بدست آوردن تا تونستم به اطرافیانم انتقال دادم یعنی اون چیزایی که هیچکس به من نگفت و با تلاش خودم به دست آوردم و وظیفه دونستم به دیگران انتقال بدم و اگر آی دی بنده رو تو فرومهای مختلف دیده باشید (در مورد نرم افزار, گوشی, سخت افزار و ...) باسه دیگران و با هزینه شخصی خودم خیلی وقت گذاشتم اما پولی عایدم نشده اما وژدان خوب چیزیه که بعضی ها بهش بها نمیدن
امیدوارم همه پر سود باشن و همیشه خوشحال :angrybirds3:

روش جالبیه فقط دو تا نکته به نظرم اومد
اول اینکه شما یه جا نوشتی وقتی بازار ریزشی باشه یا اصلاحی شروع به خریدن میکنم ، خب الان بازار ما یه جوری شده که بعضی وقتا حتی دو هفته پشت سر هم به شدت صعودیه ! پس این موقع ها کاری نمیکنی ؟ ( چون نوشتی نقد هستم ) یا نه از قبل سهم داری و سهام داری میکنی ؟
مورد دوم اونم اینه که شما گفتی میرم کدال اطلاعیه میخونم یا اخبار اقتصادی میخونم ، خب این تقریبا میشه بنیادی . یا یه جا گفتی سهم ها رو تو کف میخرم ، این میشه همون حمایت ها و مثلا اندیکاتور rsi و یه جا دیگه هم گفتی تعداد خرید حقیقی و حجم معاملات رو بررسی میکنم اینم میشه تابلو خانی ، این سه تایی که گفتی دقیقا ترکیبی از بنیادی تکنیکال و تابلو خانی میشه دیگه ! ( حالا نه در سطح بالا ولی یه جورایی هست )
پس نمیشه بگیم شما بدون هیچ تحلیلی داری کار میکنی ;)
در مورد اول بله بنده تا هفته پیش 15 تا سهم تو پرتفوی داشتم که الآن رسیده به 11 سهم + یه مقدار نقدینگی
یعنی هر چی میگذره و تجربه بیشتر میشه, سعی میکنم سهمایی که میخوام حداقل یکسال نگه دارم؛ تعدادشون رو در زمان اصلاح اضافه میکنم و در کنارشون با اضافه شدن نقدینگی با روشی که خدمتتون عرض کردم شروع به خرید میکنم البته میگم مثلا قصد دارم 10 تا سهم به دید یکساله تو پرتفوی داشته باشم 5 تا میان مدت و 5 تا سهم هم بزارم برای فروش تو درصد مورد نظرم و یا جایگزین کنم با سهم جدید
ضمن اینکه بنده کلا دارم با بورس و اتفاقاتی که توش می افته واقعا حال میکنم چون کلا بورس یه هیجانی داره که اگر بتونی اون رو کنترل کنی مغزت درست عمل میکنه و انتخاب و خریدت منجر به سود میشه و این خودش خوشاینده
مورد دوم هم بله شما درست میفرمایید ببینید وقتی که گفتم من به تحلیلها کاری ندارم شاید از کلمه تحلیل به اشتبهاه اسم آوردم و باید مینوشتم بررسی اما درکل منظورم اینه بعضیا میان میگن من فقط زمانی به سهم ورود یا خروج میکنم که مثلا تو تحلیل تکنیکال (منظور بررسی اون سهم با رسم نمودار و الگو و کانال و ...) بهم نشون بده خب بنده تا به امروز هیچوقت به نمودارهایی که تو خیلی از سایتها بعنوان تحلیل تکنیکال رسم میکنن نگاه نکردم و واقعیتش بلد هم نیستم اما همونطوری که شما میفرمایید روشی که بنده در نظر گرفتم (بدون توصیه کسی و صرفا با تحقیق و بررسی شخصی خودم) بخشی از اینها مورد تایید جنابعالی قرار میگیره و این خوشحال کنندس و امیدوارم انشاالله به نتیجه مطلوب برسم
اگر بخوام یه مثال دیگه بزنم (اینو با توجه به کامنتهای افراد بورسی خوانده شده عرض میکنم) مثلا میان میگن این سهم ارزش خرید نداره و تو توجیهش هم میگن مثلا p-e سهم فلانه سهم شناورش اینطوریه یا حجم مبناش اینطوریه پس این سهم به درد نمیخوره و دوتا چارت هم میزاره خب خواننده مخصوصا اونایی که مثل من تازه واردن و اگر بدون تحقیق این نظر رو قبول کنن که اون سهم رو کسی نمیخره اما برعکس من میرم سراغ این سهما تا ببینم نظرم رو برای خرید جلب میکنه یا نه بعنوان مثال سهم X رو دوماه زیر نظر داشتم و چون حجم مبناش هیچوقت پر نمیشد و در واقع فروشنده ای نداشت همیشه دوست داشتم داشته باشمش پیش خودم میگفتم پس اینایی که دارن چطوری خریدن وقتی که سهم رفت باسه مجمع و تو بازار منفی تا 36 درصد مثبت باز شد دیگه من کاری به چیزی نداشتم و فقط خواستم بهش ورود کنم که تو 23ت درصد مثبت ورود زدم و همون روز باسم سود آورد و رفت جزء پرتفوی یکساله حالا اگر میخواستم به اون نظر متکی بشم و بگم خب وقتی سهمی حجم مبناش پر نمیشه بله درسته که هر روز 5 درصد مثبت نمیده اما خوبیش اینه اگر هم درصد مثبتش کمه اما همیشه هست و تو اصلاح هم خم به ابرو نمیاره در واقع آهسته و پیوسته هست حالا شاید این نظر من رو اون سهم خوشایند بعضی ها نباشه

در کل میخوام بگم اگر هر روز بورس و اتفاقاتش رو رصد کنی بهتر از این هست که فقط بری پول بدی آموزش ببینی اما تجربه ای که در زمان های مختلف و در شرایط مختلف پیش میاد رو نبینی چون به اعتقاد من کسی که وقتش رو برای بورس بزاره ضرر نمیکنه فقط زمان به دست آوردن تجربه تغییر میکنه
تو یکی از سایتها یکی اومده بود تو خصوصی ازم میپرسید ببخشید این سهمی که الآن شما دارید رو من بخرم یا نخرم ؟ بهش گفتم عزیز من شما اصلا وقت گذاشتید باسه بورس گفت من واقعیتش وقت نمیکنم گفتم خداحافظی کن برو سر کار اصلیت اینطوری از گفته من و دیگران که نمیشه بخری و بفروشی
خلاصه بورس هم داستان جالب خودش رو داره که امیدوارم همیشه به خیر منتهی بشه (اگر تو روندش خللی وارد نکنن و بزارن راهش رو بره)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سازمان بورس مهناز صادقی رو از سیگنال دادن(حتی بینام) منع کرده(طبق گفته ی خودش) و بهش گفته اگر سیگنال بدی پروندتو میفرستیم قوه قضاییه.(توی اینستاش گذاشته بود)
پس آخرشو ببینید
ugly13.gif

http://instagr.am/p/CBf6ngXAy51/
این آخر کار میده دست خودش :D خیلی جالبه عکس و کپشن
در مورد خانم صادقی خیلی ها قبولش ندارن و میگن چرت میگه اما یکی از آشنایان بنده که 5 ساله تو بورسه میگه تحلیهاش بد نیست مخصوصا در مورد شاخص نظرهایی داده بود که همه بهش میخندیدن اما الآن به واقعیت نزدیک شده و سازمان بورس هم الکی ایشون رو منع نکرده که منو شما گول بخوریم با اینطور سیگنالها منافعشون از بین میره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان راستی یادم رفت اینو عرض کنم بعضیها میان میگن ما یه سرمایه ای داریم اما مایلیم تو بورس بزاریم اما وقتشو نداریم
دوتا راه به نظرم میاد بگم که مطمئنا دوستان بارها گفتن
اول اینکه اگر وقت تون آزاد نیست با مشاوره از افراد با تجربه که حداقل سه سال تو بورس فعالیت دارن سهام بخرید اونم با دید بالای یکسال
دوم اینکه بهترین روش برای سرمایه گذاری مطمئن تو بورس سرمایه گذاری تو صندوقهای سرمایه گذاری مشترک هست که با یه سرچ ساده میتونید یک صندوق رو انتخاب کنید تا افراد با تجربه بورسی کار شما رو انجام بدن تا به سود برسید
بنده خودم بخشی از سرمایه ام رو تو صندوق گذاشتم اونم بادید بالای یکسال چون اعتقاد دارم تجربه افراد متشکل صندوقها مطمئنا بیشتر از من هست

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه چیزی بهت بگم تجربه سه ماهه خودمه (از صفر)
بنده با سه میلیون تومن یکهفته بعد از گرفتن کد بورسی وارد بورس شدم و هیچ چیز نمیدونستم و اینکه کاری هم به تحلیل تکنیکال و بنیادی و ... تا به امروز نداشتم (البته مطالعه کردم اما آموزش حضوری در کلاس و ..ندیدم) اومدم تو برنامه کارگزاریم تبهایی از سهام رو دسته بندی کردم اونایی که که جایی اسمشون رو میشنوم میزارم تو دسته "بررسی" و دسته بندی بانکی, بیمه, پالایشی و خودرویی و ... که جداگانه به تفکیک دارم
اما چجوری میخرم میفروشم
به این شکل که بنده تو این سه ماه میانگین روزی 10 ساعت وقت گذاشتم و مطلب خوندم و آموزش های اینترنتی رو دیدم و وقتی نقد باشم و بخوام برای فردا خرید کنم, سهم هایی تو پوشه "خرید فردا" گذاشتم؛ از چند روز قبل تمام سابقه دوسال قبل سهم, نظرات اساتید و تحلیلگران بورس, کامنتهای کاربران, گزارشات سایت اصلی بورس, اطلاعیه های کدال, اخبار اقتصادی و سیاسی و خلاصه هر چیزی که به اون سهم ربط پیدا میکنه رو میخونم یعنی یه جوری تمام زیر و بمش رو شخم میزنم قبل از خرید
اما بازم نمیخرم :D
تو دسته بندیهایی که تهیه کردم مثلا تو هر کدومش 50 تا نماد هست که در موردشون از قبل کاملا تحقیق کردم و به نتیجه خرید رسیدم
نکته اینجاست زمانی میام بین گلچینهام خرید میزنم که ببینم بازار ریزشی یا اصلاحی و در واقع منفی باشه و تو کف کف شروع میکنم به خرید اونم پله ای
ضمن اینکه تا قبل از اینکه از صف فروش خرید کنم بازم مطلب میخونم در مورد اون سهم و اگر به نتیجه برسم که اون سهم رشد شارپی نداشته, قیمتش الآن قیمت خریده, ببینم تعداد حقیقی و حقوقی سهم چجوریه, تعداد معاملات و حجم معاملات اون سهم رو تا حداقل یکماه چک میکنم و اگر نظرم این باشه که این سهم چند روز منفی نمیخوره بعد میخرم

خداروشکر تا امروز با این روش و بدون هیچ تحلیل و سیگنالی سود خوبی عایدم شده و مطمئن باش اگر در مورد یک سهم همه چیزش رو بدونی هیچوقت ضرر نمیدی
حالا تو این وسط تک و توک روزایی که میبینم بازار میخواد از منفی یه دفعه بره بالا یه نوسان ریز هم میگیرم که تو 80 درصد موفق بودم (البته با نوسان گیری زیاد حال نمیکنم)
اینم بگم از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر چشمم رو مانیتوره یعنی بعد از اینکه بازار تعطیل میشه میشینم نظرات و تحلیلهای دوستان رو تو اینستا و سایتها و تلگرام و .. در مورد امروز میخونم
این مدل, کار طاقت فرسایی هست اما وقتی سود خوبی نصیبت میشه خستگی رو از بین میبره
راستی اینم بگم باسه سودم یه اندازه ای گذاشتم زمانیکه به حداقل 30 درصد سود برسم, اگر سهم مثبت باشه نگهداری میکنم تا ببینم میخواد منفی بشه سریع رد میکنم و داستان بالا تکرار میشه
مورد بعد اینه بعضی از سهما رو با روش بالا کاری ندارم همون سهمایی که همه میدونن خوبه رو فقط دید نگهداری یکساله روش دارم و کاری به کارش نمیکنم فقط تو منفی اضاف میکنم که میانگین کم بشه
با اینکه تا امروز خیلی از روند و مدل خودم بسیار راضی هستم و با اینکه یک سیگنال قوی دارم که 5 ساله تو بورسه اما به نظرم این سوال کاملا اشتباهه که "من چه سهمی بخرم خوبه"
تحلیل شما با من فرق میکنه مدل کاری شما تو بورس با بنده تفاوت داره اما راهی که در بورس به سهامداری و سود ختم بشه یعنی راه درست
اگر هم بالا عرض کردم کاری به تحلیل تکنیکال و غیره ندارم باسه اینه که کشور عزیزمون تحلیل بردار نیست و تو یه آن و با یک خبر تمام تحلیلها بهم میریزه و خلاف جهت میره که اگر هوشیار باشی ضرر نمیکنی (این نظر شخصیم هست و شاید درست نباشه)

دوستان هر کسی میتونه با روش شخصی من موافق یا مخالف باشه فقط عرض کردم شاید به درد کسی بخوره
ایول حال کردم
اینکه روش خودت رو داری عالیه ;)
نتیجه وقت گذاشتن رو قطعا میبینی . شک نکن

باید مطالعه مطالعه مطالعه کرد و واقعا باسه اینکار وقت زیادی بزاری

درسته که هر روز 5 درصد مثبت نمیده اما خوبیش اینه اگر هم درصد مثبتش کمه اما همیشه هست و تو اصلاح هم خم به ابرو نمیاره در واقع آهسته و پیوسته هست حالا شاید این نظر من رو اون سهم خوشایند بعضی ها نباشه

در کل میخوام بگم اگر هر روز بورس و اتفاقاتش رو رصد کنی بهتر از این هست که فقط بری پول بدی آموزش ببینی اما تجربه ای که در زمان های مختلف و در شرایط مختلف پیش میاد رو نبینی ....

چون به اعتقاد من کسی که وقتش رو برای بورس بزاره ضرر نمیکنه فقط زمان به دست آوردن تجربه تغییر میکنه

اینایی که بیرون کشیدم رو شدیدا باهاش موافقم . شدید :D
اونی رو هم که قرمز کردم به خیلی خیلی باهاش موافقم . از نظر من هیچ کدوم از دوره های آموزشی داخلی صلاحیت آموزش دادن رو ندارن

بنده خودم بخشی از سرمایه ام رو تو صندوق گذاشتم اونم بادید بالای یکسال چون اعتقاد دارم تجربه افراد متشکل صندوقها مطمئنا بیشتر از من هست
مجدد اینجا موافقم شدید :p

از خیلی جهات مثل همیم . تازه بلند تایپ کردنمون هم مثل همه:D

مطمئنم این 3 ماهی که شروع کردی رو اگه به همین شکل ادامه بدی ، در نهایت تبدیل به یه سرمایه گذار حرفه ای میشی با کلی تجربه و دانش
به شرطی که همونطوری که خودتم گفتی مطالعه رو قطع نکنی بعدا . حتی 50 سال هم کار کردی و خوندی ، بازم مطالعه رو ادامه بده

از نظر من هیچ وقت هیچ کسی نمیتونه بگه به تهش رسیدم و خدای بورسم . حتی بعد از 50 سال سابقه هم باز کلی جا واسه کسب تجربه و دانش هستش

پیشنهاد : از اونجایی که شما حوصله داری و واقعا وقت میزاری ، توصیه میکنم تحلیل بنیادی رو خوب یاد بگیرید چون قطعا از پسش بر میاید و حوصله ارقام و اعداد رو هم دارید . واس تحلیل بنیادی باید حوصله زیادی داشته باشی که فکر کنم شما داشته باشی
کنار بنیادی هم تکنیکال رو بعدا اضافه بکنید

------- موفق و پر سود باشی --------

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مثلا کدوماشون؟؟
البته بحث سیگلان دادن نیست ها فقط جنبه معرفیه ;)
در مورد سهم کدما اینم بگم که شرکت سرمایه گذاری نوش مازنداران فعلا ۹۹۰ هزار سهم کدما خریده که به قیمت امروز بالغ بر ۴۰ میلیارد تومن ارزش تعداد سهامش در این سهم می شه در حالیکه سال قبل فکر کنم کلا ۵ میلیارد تومن سرمایه نوش مازندران بوده

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
از دوستان با تجربه سوالی دارم،
روی بورس ایران تحلیل تکنیکال جواب میده؟بعضیها میگن بورس ایران انقدر غیرقابل پیش بینیه که تحلیل تکنیکال روش جواب نمیده! واقعن اینجوریه؟
قصدم اینه برم صفر تا صد تحلیل تکنیکال رو بصورت کامل یاد بگیرم ولی میخوام ببینم روی بورس ایران هم جوابگو هست یا نه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
در مورد سهم کدما اینم بگم که شرکت سرمایه گذاری نوش مازنداران فعلا ۹۹۰ هزار سهم کدما خریده که به قیمت امروز بالغ بر ۴۰ میلیارد تومن ارزش تعداد سهامش در این سهم می شه در حالیکه سال قبل فکر کنم کلا ۵ میلیارد تومن سرمایه نوش مازندران بوده
نکنه میخواد غنوش رو خالی کنه بیاد رو کدما

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این آخر کار میده دست خودش :D خیلی جالبه عکس و کپشن
در مورد خانم صادقی خیلی ها قبولش ندارن و میگن چرت میگه اما یکی از آشنایان بنده که 5 ساله تو بورسه میگه تحلیهاش بد نیست مخصوصا در مورد شاخص نظرهایی داده بود که همه بهش میخندیدن اما الآن به واقعیت نزدیک شده و سازمان بورس هم الکی ایشون رو منع نکرده که منو شما گول بخوریم با اینطور سیگنالها منافعشون از بین میره
اخه هر سهمی هم بهشون میگی حواله میده 3 ساله آینده و سودهای بالای 10000 درصد . ایشون به نظرم با توجه به روند کنونی کشور اینجا رو در اینده شبیه ونزوئلا میبینن که اینجوری تارگت میدن.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اخه هر سهمی هم بهشون میگی حواله میده 3 ساله آینده و سودهای بالای 10000 درصد . ایشون به نظرم با توجه به روند کنونی کشور اینجا رو در اینده شبیه ونزوئلا میبینن که اینجوری تارگت میدن.
یکی از روشهای دولت برای کاهش نارضایتی ناشی از تورم همین سهام دار کردن مردم هست، همونجور که با یارانه دهن خیلی از مردم رو برای افزایش قیمت اب و برق بست و یه فرد روستایی که دانشی نداشت و 9 تا بچه هم داشت خیلی خوشحال شد حتی!!

یا دقیقا جریان یه نفر بود که دعا میکرد بنزین گرون بشه و شبندر افشا الف بزنه!!! افزایش قیمت رو همه صنایع دارن،سیمان و لاستیک دارو و...هیچ وقت فکر نمیکردم کسی از تورم خوش حال بشه تا این که با بورس اشنا شدم:confused::confused:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
یکی از روشهای دولت برای کاهش نارضایتی ناشی از تورم همین سهام دار کردن مردم هست، همونجور که با یارانه دهن خیلی از مردم رو برای افزایش قیمت اب و برق بست و یه فرد روستایی که دانشی نداشت و 9 تا بچه هم داشت خیلی خوشحال شد حتی!!

یا دقیقا جریان یه نفر بود که دعا میکرد بنزین گرون بشه و شبندر افشا الف بزنه!!! افزایش قیمت رو همه صنایع دارن،سیمان و لاستیک دارو و...هیچ وقت فکر نمیکردم کسی از تورم خوش حال بشه تا این که با بورس اشنا شدم:confused::confused:
از نظر من اگر با همین فرمون جلو بریم نه تنها کاهش نارضایتی نداریم بلکه بدتر هم میشه . امثال من و شما هم شاید ارزش پولمون فعلا حفظ بشه تو بورس (البته اگر یهو کله پا نشه ).
الان اینهمه گرونی شده و لوازم تولید داخل که قیمتشون از وارداتیها هم بیشتر شده و قیمتاشون رو با دلار بالایه 20 حساب میکنن درخواست افزایش قیمت دادن میگن نمیصرفه
الان خدا نکنه یکی از وسایل خونت خراب شه واقعا جایگزین کردنش بسیار سخت شده

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
از دوستان با تجربه سوالی دارم،
روی بورس ایران تحلیل تکنیکال جواب میده؟بعضیها میگن بورس ایران انقدر غیرقابل پیش بینیه که تحلیل تکنیکال روش جواب نمیده! واقعن اینجوریه؟
قصدم اینه برم صفر تا صد تحلیل تکنیکال رو بصورت کامل یاد بگیرم ولی میخوام ببینم روی بورس ایران هم جوابگو هست یا نه
نظر شخصی
یاد گرفتن این روش ها بسیار خوبه و باعث میشه از لحاظ انجام کار دید علمی و تخصصی پیدا کنید که در بازار سرمایه مفید هست. نه تنها این نوع تکنیک بلکه مطالعه زیاد و یادگیری روش های دیگر در کنارش هم توصیه میشه.
اما در بازار فعلی که حدود چند ماه هست به صورت ویژه و گاها دستوری فقط بر روی شاخص زوم کرده و ورود سرمایه به شکل وحشتناکی به اون، هرگونه تحلیلی بی اثر کرده مقداری پول وارد کنید و یک سهم ارزان قیمت بگیرید که ریسکش کم باشه بعد منتظر باشید و با یک افزایش قیمت حاصل از جو حاکم، سود کنید و از اون سهم خروج بزنید. تحلیل خاصی ندارد.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اون برای وقتیه که نقد هستی. وقتی سهم داری بعضی وقتا هیچ کاری نکردن = ضرر. پستی که نقل قول کردی نمونه اش رو بگم (قبلا هم گفته بودم) 21 اردیبهشت کویر خریدم بعدش رفت تو منفی، 31 اردیبهشت میشد سربه سر رد کنم، به خاطر هنگی آگاه نتونستم سفارش فروش بزنم. آگاه وقتی درست شد که باز تو منفی بود، منم هیچ کاری نکردم. این منفی ادامه پیدا کرد تا همین چند روز پیش تا 19- هم رفت. امروز بازده شد 10+.
دوست عزیز من منظورم این نبود که بری تو ضرر بعدش هیچ کاری نکنی-منظور من اینه وقتی سود کردی و سهم داره منفی میشه حد ضرر تعیین میکنی-(حد ضررهای من خیلی خیلی کمه مگه اینکه سهم خیلی خاصی باشه که حتی 4 روز هم منفی بخوره باز خروج نمیزنم مثلا غنوش یا کدما یا چند تا سهم دیگه باشه که ویژه هستند و ورود بهشون تقریبا غیر ممکنه و حد ضرر براشون بالا میزارم)-به حد ضرر که رسیدی سریع رد میکنی میره-

به عنوان نمونه میگم وقتی صبا به سود حدود 114 درصد رسید من فروختمش (چون همه چی گواهی میداد از فرداش منفی میشه) و درست از فرداش منفی شد به مدت مدیدی!و هنوز به همون سود 114 درصد قبلی هم نرسیده ولی شما هنوز داریش و هنوز اون سودی که من از این سهم حدود یکماه و نیم تا دو ماه پیش گرفتم و خروج زدم رو هنوز نگرفتی!!!من در اون مقطع از این سهم خروج زدم و سیو سود کردم و منتظر نشستم تا ببینم دوباره صعود میکنه یاا نه که اینجور نشد ولی شما خروج نزدی و موندی و در واقع این شما بودی که هیچ کاری نکردی!در اینجور مواقع میگم که باید سریع سیو سود کرد و فقط نظاره گر بود نه اینکه سهم 10 تا منفی بخوره و شما کاری نکنی !

Last edited:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
به نظره من بورس باعث ایجاد توهم تو سهام دارا شده و همه از خداشونه که مثلا نفت گرون شه تورم بره بالا دلار سکه رکورد بزنن تا سهامه ماهم بره بالا
در حالی که هر چقدر هم سود کنیم از تورم عقب هستیم. این موضوع رو وقتی درک میکنیم که سود از تو بورس رو گرفته باشیم و حالا بخواهیم یه ماشین یا خونه یا هر چیزه دیگه ای بخریم. اونجاست که با واقعیت روبرو میشیم و می فهمیم که تو سود نبودیم بلکه تونستیم از ضررمون کم کنیم! تازه اگه خیلی باهوش باشیم و بتونیم به موقع سیو سود کنیم!

فقط سه میلیون نفر هم تو بورس فعالیت می کنند و بقیه اصلا نمی دونن بورس چیه. پیش بینی من اینه که به زودی حوادثی مثه آبان و دی دوباره تکرار خواهند شد. دلار 20 تومنی باعث میشه 90 درصد مردم برن زیره خط فقر و طبقه متوسط نابود بشه.
البته ماهم چاره ای نداریم جز سرمایه گذاری تو بورس و دل خوش کردن به عددی که تو پورتفوی ما داره میره بالا.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
از نظر من اگر با همین فرمون جلو بریم نه تنها کاهش نارضایتی نداریم بلکه بدتر هم میشه . امثال من و شما هم شاید ارزش پولمون فعلا حفظ بشه تو بورس (البته اگر یهو کله پا نشه ).
الان اینهمه گرونی شده و لوازم تولید داخل که قیمتشون از وارداتیها هم بیشتر شده و قیمتاشون رو با دلار بالایه 20 حساب میکنن درخواست افزایش قیمت دادن میگن نمیصرفه
الان خدا نکنه یکی از وسایل خونت خراب شه واقعا جایگزین کردنش بسیار سخت شده
به نظره من بورس باعث ایجاد توهم تو سهام دارا شده و همه از خداشونه که مثلا نفت گرون شه تورم بره بالا دلار سکه رکورد بزنن تا سهامه ماهم بره بالا
در حالی که هر چقدر هم سود کنیم از تورم عقب هستیم. این موضوع رو وقتی درک میکنیم که سود از تو بورس رو گرفته باشیم و حالا بخواهیم یه ماشین یا خونه یا هر چیزه دیگه ای بخریم. اونجاست که با واقعیت روبرو میشیم و می فهمیم که تو سود نبودیم بلکه تونستیم از ضررمون کم کنیم! تازه اگه خیلی باهوش باشیم و بتونیم به موقع سیو سود کنیم!

فقط سه میلیون نفر هم تو بورس فعالیت می کنند و بقیه اصلا نمی دونن بورس چیه. پیش بینی من اینه که به زودی حوادثی مثه آبان و دی دوباره تکرار خواهند شد. دلار 20 تومنی باعث میشه 90 درصد مردم برن زیره خط فقر و طبقه متوسط نابود بشه.
البته ماهم چاره ای نداریم جز سرمایه گذاری تو بورس و دل خوش کردن به عددی که تو پورتفوی ما داره میره بالا.
اینایی که شما دوتا گفتین تازه در صورتیه که ما تو ضرر نباشیم و سود کرده باشیم---هنوز خیلیا رو میشناسم که اصل سرمایشون هم برنگشته تو بورس و تو ضرر هستند.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994

طبقه متوسط حیاتی ترین و بزرگترین بخش یک جامعه است
کارمند، کارگر، معلم، بازنشسته ها و امثال این افراد زحمتکش.
به گواهی تاریخ اگر این قشر آسیب ببینه، فروپاشی اون نهاد شکل میگیره.
دوستان و خودم زور میزنیم ارزش سرمایه امون حفظ بشه چیزی که قبلا بخصوص در سال 97 افراد با دلار و طلا برای حفظ ارزش پولشون انجام میدادن الان جاری شده سمت بورس. شرایط بهبود نیافته، تورم چندین برابر و بدتر شده، فقط مسیر عوض شده.

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اینایی که شما دوتا گفتین تازه در صورتیه که ما تو ضرر نباشیم و سود کرده باشیم---هنوز خیلیا رو میشناسم که اصل سرمایشون هم برنگشته تو بورس و تو ضرر هستند.
من خودم یه سهامی رو خریدم، از لحظه خرید رفته تو ضرر تا همین حالا
خواستم با ضرر از شرش خلاص شم ولب صف فروش اینقدر سنگین بود که با کف قیمت فروش نرفت
یا مثلا یه سهمی رو داشتم منفی ۵ بود یهو شد مثبت ۵
فروختم تو مثبت ۵ باز دوباره تو همون روز شد منفی ۵

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من خودم یه سهامی رو خریدم، از لحظه خرید رفته تو ضرر تا همین حالا
خواستم با ضرر از شرش خلاص شم ولب صف فروش اینقدر سنگین بود که با کف قیمت فروش نرفت
یا مثلا یه سهمی رو داشتم منفی ۵ بود یهو شد مثبت ۵
فروختم تو مثبت ۵ باز دوباره تو همون روز شد منفی ۵
تو این ماه اخیر نوسانگیری خیلی زیاد شده-اول تایم بازار سهم رو منفی 5 میکنند و خودشون میخرند بعد میکشنش بالا تا مثبت 5 و اونجا دوباره همون خریدشون رو میفروشند و تو یه روز 10 درصد سود میکنند-یعنی سود دو روز کاری رو تو یه روز میبرند-والا منم باشم و اگه از دستم بر بیاد همین کار رو میکنم-تو بازار سرمایه ضرر دیگران برای هیچکی مهم نیست -همه فکر سود خودشونند.

در مورد صف فروش هم که گیر کردی تا گردن کلفتا و رانتی های همدست کارگزاری ها نفروشند نوبت من و شما نمیرسه و ممکنه تا اونا سهمشون رو بفروشند تموم کنند دو هفته ای طول بکشه و همون دو هفته بعد که سهم شما فروش میره تازه وقت خرید سهمتون میشه نه فروش!چون اصلاحش تموم میشه تو اون تاریخ! :rolleyes: :confused: :confused: و دقیقا دوباره روزی که شما سهمتون فروش میره همون گردن کلفتایی که دو هفته پیش از این سهم خروج زدند دوباره اونا ورود میکنند و شما خروج میزنید!:D:D:D در ضمن فقط خدا میدونه تو این دو یا سه هفته که تو صف فروش گیر میکنید سهم چند روز منفی 5 نوش جون میکنه و چقدر سرمایت کم میشه!

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

تا حدودی با حرفت موافقم ولی نه همش
مثلا شما میگی هر چقدر سود کنیم از تورم عقب هستیم شاید در مورد کسی که مبالغ پایین داره درست باشه ولی کسی که مبالغ بالا داره چی ؟
مثلا کسی که 1 میلیارد یا 10 میلیارد داره مطمئن باش سودش اون اندازه هست که کاملا از تورم جلو باشه ( البته با وضع الان رشد بورس دارم میسنجم اینده رو نمیدونم )
یا مثلا یه نفر اینجا گفت ما فقط ارزش پولمون داره حفظ میشه ، اینم به نظرم برای کسی که مبلغ بالا داره خیلی بیشتر از حفظ ارزش پولش داره سود میکنه فرضا کسی که 1 میلیارد داره و فقط صد درصد در سال سود کنه اندازه درامد 15-20 سال یه کارمند سود کرده ! حفط ارزش پول بیشتر با دلار و طلا هست
البته بازم میگم من اینو دارم با رشد بورس تو این یک ساله مقایسه میکنم در اینده چی پیش بیاد رو نمیدونم

بالا