• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
برای برادرم 40 روزه کدما خریدم امیدوارم شرمندش نشم- حقوقی این سهم به شدت میخواد سهم تا قبل از مجمع افزایش سرمایه رشد کنه .برای همین روزایی که صف خریده حجم مبنا رو پر می‌کنه و روزایی که صف فروشه صف فروش رو جمع میکنه مثل امروز-البته هدف کوتاه مدت و 40 روزه هست-از اونجایی که روزهایی که شاخص منفیه و بازار گوجه ای و این سهم همچنان مثبته به نظرم بشه ازش یه سود تپل 40 روزه گرفت.حقوقی خوب نوش مازندران هم که مدتیه تو این سهمه و نوش تو هر سهمی باشه یعنی شارپی میره تا زمانی که خروج بزنه نوش.
خدا رو شکر امروز هم حمایت خوبی از حقوقی سهم کدما دیدیم.البته در این بازار گوجه سبزی نمیشه سهم رو محک زد چون این روزها پشگل هم بخریم سبز هست-باید ببینم در روزهای سخت با این حقوقی خوب کدما (حقوقی نوش مازندران یا همون غنوش) ایا کدما باز هم حمایت حقوقی رو خواهد داشت و در اون روزها هم مثبت میخوره یا نه!

حقوقی غنوش از سودسازیش در سهم های دیگه تا اینجا 21 میلیارد سود کرده و این روند رو داره با قدرت همچنان ادامه میده که یکی از این سهم هایی که غنوش ورود کرده همین کدما هست.مطمعنم با این سودسازی های نوش مازندران قطع به یقین سهم غنوش هم تا پایان سال یکی از شگفتی های امسال خواهد بود.
همچنین کدما افزایش سرمایه از ۳۰میلیارد ریال به ۵۰۰ میلیارد ریال تایید شده داره
تاریخ نامه تاییدی ۱۴ اردیبهشت

از اونجایی که سهم کدما بر خلاف سهم های شاخص ساز پالایشی و بانکی و خودرویی و هلدینگی های بزرگ یک سهم فرمایشی نیست و کاری با بازار نداره امید زیادی بهش دارم تا یه سود تپل 40 روزه برای برادرم ازش بگیرم.
سهم کدما به زودی افزایش سرمایه سنگین هم خواهد داشت.قیمت بالای کدما هم تنها به این خاطر هست که افزایش سرمایه نداشته و یک عده که مطالعه ندارند فکر میکنند کدما خیلی رشد کرده که قیمتش اینه!

در نمودار زیر شاهدیم که نوش مازندران (غنوش) به سهمش تو کدما هر از گاهی اضافه میکنه-تا غنوش مازندران (بهترین حقوقی بورس ایران که هیچ موقع از سهامداراش نوسان نمیگیره) تو سهم کدما هست منم هستم.

Capture.JPG

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
مثلا کدوماشون؟؟
البته بحث سیگلان دادن نیست ها فقط جنبه معرفیه ;)
همین که نوش مازندران داره هر روز سهم فروشندگان کدما رو مقداریش رو خودش میخره این یعنی اینکه حالا حالاها با کدما کار داره و میخواد کدما را بکشه بالا-یه جورایی میشه گفت کدما غنوش دوم هست!;);)پیش بینی شخصیم اینه که کدما یه کله تا یک و نیم ماه شارپی میره بالا حتی در روزهای آتی که ممکنه شاخص باز منفی بشه و بازار هم فرمایشی منفی بشه!--از لحاظ میانگین و در مقایسه شش ماهه با سهم های دیگه هم خیلی از بازار عقب هست-قیمت بالاش هم نه اینکه به خاطر رشدش باشه بلکه به این خاطر هست که افزایش سرمایه نداشته تا قیمتش بعد افزایش بیاد پایین که اونم به زودی افزایش سرمایه میده و خبرش اومده.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سهم زیاده دوستان واسه معرفی
همتون خیلی سهم میشناسید شاید 1000% هم بده و قطعا میده
لازمه اینکار فقط سهامداریه
فقط صبر کردنه

همه دوستان گرامی چندتا سهم معرفی کردند ولی مهم اینه بین راه بعد گذشت چند وقت ذهنیت رو از دست ندیم
یه سهم بگیرید واسه 6ماه 9ماه بهش دست نزنید قطعا سود بالایی داره
اگه صبرشو دارید تا 1سال 2سال سمتش نرید ببینید چه سود شیرینی بهتون میده ولی کمتر کسیه که اینکارو انجام بده

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سهم زیاده دوستان واسه معرفی
همتون خیلی سهم میشناسید شاید 1000% هم بده و قطعا میده
لازمه اینکار فقط سهامداریه
فقط صبر کردنه

همه دوستان گرامی چندتا سهم معرفی کردند ولی مهم اینه بین راه بعد گذشت چند وقت ذهنیت رو از دست ندیم
یه سهم بگیرید واسه 6ماه 9ماه بهش دست نزنید قطعا سود بالایی داره
اگه صبرشو دارید تا 1سال 2سال سمتش نرید ببینید چه سود شیرینی بهتون میده ولی کمتر کسیه که اینکارو انجام بده
پست جالبی بود

منم دوست دارم پولم رو بیارم تو بورس و صد البته صبر هم دارم ( زیر یکسال نمیخوام سهامی که خریدم رو بفروشم )
ولی میترسم نه تنها سود نکنم بلکه ضرر کنم
صرفا یکسری اطلاعات اولیه از بورس دارم، توانایی تحلیل تکنیکال و این داستانها رو ندارم
یکی از اشنایان که سود خوبی تو بورس کرده میگه نظر شخصی من اینه که نیازی به تحلیل تکنیکال نداری فقط لازمه دوتا شرط رعایت کنی(میگفت راستشو بخوای خودمم اطلاعات زیادی از تحلیل تکنیکال ندارم:دی)
اول اینکه سهام شرکت های پدرومادر دار رو بخری
و دوم وقتی یه سهمی رو خریدی هر روز نری چک کنی ببینی منفی خورده یا مثبت

والا من شرط دومی رو دارم:دی ولی حقیقتش نمیدونم درمورد شرط اولی چه کارهایی رو باید انجام بدم؟؟
آدم زیاده خواهی هم نیستم که دنبال سود 1000 درصدی و اینا باشم.والا اگر یه سهمی به من سالی 80-90 درصد هم سود بده راضیِ راضی هستم:دی

خلاصه تو این زمینه یه راهنمایی بفرمایید دوستان

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان این شرکت تعاونی در محل ما بصورت رایگان کد بورسی می گیره
کارگزاری بیدار

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بچه ها کسی دوره آموزشی و خوبی سراغ داره اینجا معرفی کنه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#دسبحان
#مجمع عمومی عادی سالیانه #دوره_12_ماهه منتهی به 1398/12/29

▪️تاریخ جلسه: 1399/03/26 ساعت 09:00

❇️سرمایه ثبت شده: 1,030,000 میلیون ریال

❇️سود خالص هر سهم: 1,215 ریال

❇️#سود_نقدی_هر_سهم: 1,100 ریال

❇️سود انباشته پایان دوره: 155,167 ریال

❇️پاداش هیئت مدیره: 3,333 میلیون ریال

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#دیدبان_بازار

تعداد صفهای خرید: ۲۱۰

تعداد صفهای فروش: ۲۲

تعداد نمادهای مثبت بورس: ۲۱۸

تعداد نمادهای مثبت فرابورس: ۱۶۰

تعداد نمادهای منفی بورس: ۸۷

تعداد نمادهای منفی فرابورس: ۸۲

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سهامی که از صف فروش به مثبت رسیدند
#دانا #نوین #ولانا #وارس #وکادو #گشان #گکوثر #سفارود #شدوص #شیران #دتولید #غشهداب #لپیام #بالبر #بموتو #تپمپی #فاسمین #تکنار

ورود پول هوشمند
#پرداخت #ثنورح #امیدح #ومللح
#سمازن #سهرمز #زنجان #خدیزل #خدیزل #بترانس #زپارس #ثزاگرس #سمایه #کسعدی #زنجان #غگیلا #افرا #رانفور #ولغدر #‌کی_بی_‌سی #خکمک #بالبر #پلاست #لخزر #لبوتان #خکرمان #دفرا #سشمال #حآسا #حکستیح #ومعلم #ثامان #وسینا

خرید سنگین هرحقیقی
#دیران #مرقام #خبازرس #ثعمرا #ثاباد #ثباغ #وسین #ومعلم #ودی #احابر #حپارسا #حسیر #ونیکی #وبرق #وبهمن #کپشیر #کسرا #کگاز #سفانو #سفارس #سجام #سرود #ساوه #مارون #دکیمی #دکپسول #غبهنوش #وبشهر #بزاگرس #قجام #خنصیر #لبوتان #فجام #فاهواز #میدکو #کویر #فباهنر #فمراد #فنورد #فپنتا #وملی #کاما #کدما #شساخت #زدشت #زبینا #زپارس #تلیسه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
رئیس سازمان حمایت از تصویب قیمت لاستیک در جلسه روز گذشته ستادتنظیم بازار به صورت علی الحساب ۳۰درصد خبرداد و گفت: طرح نظارت ویژه بر بازار لوازم خانگی در همه استانها از امروز شروع خواهد شد

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این هفته و تقریبا ماه سرسبزی شاهد بودیم.
ماه بعد برخلاف این ماه که همش تعطیلی بود، هیچ تعطیلی نداریم. ببینیم چه برنامه ای برای هفته و ماه جدید میچینن.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ورود پول هوشمند
#پرداخت #ثنورح #امیدح #ومللح
#سمازن #سهرمز #زنجان #خدیزل #خدیزل #بترانس #زپارس #ثزاگرس #سمایه #کسعدی #زنجان #غگیلا #افرا #رانفور #ولغدر #‌کی_بی_‌سی #خکمک #بالبر #پلاست #لخزر #لبوتان #خکرمان #دفرا #سشمال #حآسا #حکستیح #ومعلم #ثامان #وسینا

همه رو چک نکردم ولی بعضیشاون به نظرم درست نیست
مثلا سمازن اصلا ورود پول هوشمند نداشته !

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دومین صندوقETF دولت در راه است
ارزش نخستین صندوق ETF دو برابر شد

فرهاد دژپسند روز سه شنبه در حاشیه نشست هیات نمایندگان دوره نهم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در جمع خبرنگاران گفت: عرضه‌های اولیه در بورس را به طور منظم خواهیم داشت.

بزرگ‌ترین صندوق ETF کشور

وزیر اقتصاد با اشاره به عرضه واحدهای صندوق ETF در اردیبهشت ماه، گفت: این عرضه، نخستین تجربه ما در واگذاری این صندوق‌ها بود که از طریق آن بزرگ‌ترین صندوق ETF کشور شکل گرفت.

دومین صندوق ETF دولت در راه است

وی با بیان اینکه باقیمانده سهام دولتی عرضه خواهد شد، گفت: در حال برنامه‌ریزی هستیم تا دو ماه آینده دومین صندوق ای تی اف را نیز در بازار سرمایه عرضه کنیم.

تعادل را به بورس میاوریم

وزیر اقتصاد تصریح کرد: با توجه به عرضه‌های پیشرو در بورس، در صدد ایجاد تعادل در بازار سرمایه هستیم.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

بالا