• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اتفاقا چون میدونم همچین افکاری بهت نمیاد اینو گفتم ، احساس میکنم به خاطر اون بحثی که پیش اومد هنوز دلخوری ازم ؛ شاید من تند رفتم
چون نمیخوام کسی ازم دلخور باشه اگه اون دفعه چیزی گفتم که دلخوری پیش اومده عذر میخوام داداش :)

نه داداش
تا زمانی که کسی بهم توهین نکنه من به دل نمیگیرم
دلخوری گذراست
اگه بنده هم باعث ناراحتی یا ایجاد کدورت شدم عذر خواهی میکنم;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خیلی ساده هست
افزایش قیمت دلار باعث تورم میشه ، یکی از دلایل رشد بورس هم همین تورم هست

ببین دوست عزیز ما تورم 50 درصدی ( به صورت رسمی ) هم داشتیم زمانی که اصلا کسی نمیدونست فست فود چیه چه برسه دنبال بورس و سهام باشه...

رشد بورس در این 1 سال اخیر به نظر بنده ی حقیر دلیلش یک سری محرک هایی بودن که دیگه همه ی ما میدونیم و نباید خودمون رو گول بزنیم و فقط باید استفاده کنیم.

به شخصِ #شفارس رو داشتم نگاه میکردم حدود 8 الی 9 سال هیچ رشد و حرکتی نکرده حالا شما قیمت دلار رو در این بازه زمانی چک کن ببین تو این 8 سال مثلا چه رشدی داشته شفارس چطوری بوده ( حالا این مثال هست فقط ) ...

هر بازاری یه روز زمستونی داره 4 تا روز بهاری ... ما نباید با یه غوره سردیمون بشه و با یه مویز گرمی :دی

حرف شما هم تا حدودی شاید درست بشه من متخصص نیستم :دی اما این اصل و مبنا نیست چون مثلا سال 96 هم دلار رشد کرده چرا بورس رشد نداشت؟ اون موقع هم تورم داشتیم.

الان شما اگر تو تاپیک بدترین سهام های حال حاضر هم بری یه عده دارن پست میذارن که بخر جا نمونی / بلانسبت خاک تو سر اونایی که رفتن تو صف فروش....

متاسفانه خیلی چیزارو نمیشه گفت / فقط امیدوارم که با کمک هم و در واقع همه با هم بتونیم از این بازار ( هر کس به اندازه ای که دوست داره ) سود کنه ....

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
علت عرضه ای اخر وقت امروز در چند نماد چه بود

شاخص امروز رشد 50 هزار واحدی را داشت

طبق قانون بورس اگر در یک روز شاخص 50 هزار واحد رشد کند باید کل بورس را متوقف کنند و شفاف سازی کنند

اما سازمان بورس برای اینکه این اتفاق نیافتد نماد های که تاثیر رو شاخص دارند را برای لحظاتی منفی کرد تا شاخص زیر 50 هزار واحد رشد کرده باشد

پس به هیچ عنوان نگران نباشید

مواظب باشید هیچ اصلاحی در کار نیست وبازار رو به رشد است گول نوسانگیر ها رو نخورید
والا چنتا نماد شاخص ساز نبودش . اکثر نمادها برگشتن حالا یکی بیشتر یکی کمتر

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
در رابطه با منفی شدن یه عده میگن که دولت دنبال نقد کردن دلارش توی سقف قیمتی حدودا 24 تومنی (طبق صحبت های همتی فعلا روند دلار صعودیه) حالا چیکار میکنه بازار بورس چند روز منفی یا شایدم نوسانی کنه تا یه عده برن سراغ دلار
دلارهاش که فروخت دوباره بازار مثبت میشه برای عرضه صندوق های etf دولت (علت تاخییر برای عرضه صندوق های جدید هم همین که میخواد توی روند کاملا مثبت بازار عرضه بشه چون از اولی استقبال خوبی نشد)
من چند تا سهم که رندم چک کردم حقوقی ها فروش سنگین داشتن که به نظر میرسید دستوری بوده این حجم فروش

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ولی این ریزش چرا دقیقا از ساعت 12 شروع شد؟

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
سلام
پنل آگاه باز میشه برای شما؟ :confused:
بنظر میرسه هک شده!!

Capture2.JPG

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
به نظر میرسه که از ما بهترون هستند و همون چند ثانیه هنگ و معطلی بی دلیل و خطاهای مسخره 8:30 صبح باعث میشه هر کاری دلشون بخواد بکنن و براحتی خرید کنن

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
راجع به کارگزاری‌ها: اخیرا سهم های قدیمی (کاغذی) خودم رو که در کارگزاری سرمایه گذاری ملی ایران ثبت شده بودن وارد پنل آنلاین کردم. سیستمشون همیشه وصله و سریع کار میکنه. البته خرید و فروشی نداشتم ولی منظور اینکه هیچ وقت ندیدم سایتش بالا نیاد، یا هنگ کنه یا نرخ تابلو با TSE سینک نباشه. به هر حال دوستان میتونن بررسی کنن. خودم همچنان از نهایت نگر استفاده میکنم به عنوان پنل اصلی، و قطعا از آگاه بهتره، ولی بازی های خودش رو گاها داره و بی ایراد نیست؛ مثلا در همین لحظه همه سهم ها رو زده -100 درصد! و داره جون میکنه تا بیاد بالا.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید دیشب قطع بود ولی صبح نه تازه چک کردم اول وقت درخواست خرید عرضه اولیه منو داده بود اونم روی 300 سهم

• Like
Reactions: hsn

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مثل اینکه قیمتا داره بالا میره
سرو از 6- مثبت شد، بعضی نمادها هم از 4- و 5- دارن صف خرید میشن

برای بستگان سفارش خرید واحدهای سرمایه گذاری زدم چند دقیقه اس روی این مونده ..

ارسال شد. منتظر جواب سیستم معاملات

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خدایا توبه
اینا دیگه کی هستن . تا یکم سهام ها منفی شد همه رفتن صف فروش اصلا فکر نکنم به حرفهای که برای اموزش بهشون میگن توجه کنن الان داره بازار و سهم ها متعادل میشه و برگشت میزنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کدما از صف فروش تا 4.3+ رفته باز منفی شده...

12 دقیقه پیش سفارش فروش دانا زدم هنوز تائید نشده، قیمتا هم از قیمت وارد شده من بالاتر رفته. یعنی این معاملاتی که داره میشه قبل از من سفارش زدن؟؟؟

تازه الان ثبت شد
چیز تو این بازار مسخره و سیستم معاملاتی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نه داداش
تا زمانی که کسی بهم توهین نکنه من به دل نمیگیرم
دلخوری گذراست
اگه بنده هم باعث ناراحتی یا ایجاد کدورت شدم عذر خواهی میکنم;)

قربانت ، خواهش میکنم :)

ببین دوست عزیز ما تورم 50 درصدی ( به صورت رسمی ) هم داشتیم زمانی که اصلا کسی نمیدونست فست فود چیه چه برسه دنبال بورس و سهام باشه...

رشد بورس در این 1 سال اخیر به نظر بنده ی حقیر دلیلش یک سری محرک هایی بودن که دیگه همه ی ما میدونیم و نباید خودمون رو گول بزنیم و فقط باید استفاده کنیم.

به شخصِ #شفارس رو داشتم نگاه میکردم حدود 8 الی 9 سال هیچ رشد و حرکتی نکرده حالا شما قیمت دلار رو در این بازه زمانی چک کن ببین تو این 8 سال مثلا چه رشدی داشته شفارس چطوری بوده ( حالا این مثال هست فقط ) ...

هر بازاری یه روز زمستونی داره 4 تا روز بهاری ... ما نباید با یه غوره سردیمون بشه و با یه مویز گرمی :دی

حرف شما هم تا حدودی شاید درست بشه من متخصص نیستم :دی اما این اصل و مبنا نیست چون مثلا سال 96 هم دلار رشد کرده چرا بورس رشد نداشت؟ اون موقع هم تورم داشتیم.

الان شما اگر تو تاپیک بدترین سهام های حال حاضر هم بری یه عده دارن پست میذارن که بخر جا نمونی / بلانسبت خاک تو سر اونایی که رفتن تو صف فروش....

متاسفانه خیلی چیزارو نمیشه گفت / فقط امیدوارم که با کمک هم و در واقع همه با هم بتونیم از این بازار ( هر کس به اندازه ای که دوست داره ) سود کنه ....

بله حرفاتون درسته ولی من گفتم یکی از دلایل رشد بورس تورمه ، همونطور که خودتون هم گفتین خیلی چیزای دیگه هم هست ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارگزاری ها امروز داغونن ، مفید هم به شدت کنده سر ارسال سفارش ، تو صف خرید سفارش فروش زدم 10 دقیقه هست انجام نمیشه !

Last edited:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مشتریان محترم کارگزاری آگاه
ضمن پوزش از مشتریان عزیز، متاسفانه مجموعه ای از دستگاه های اصلی احتمالا به دلیل نوسانات برقی اخیر در مراکز داده کاملا سوخته و از دسترس خارج شده و بر این اساس سرویس آنلاین دچار اختلال کلی گردیده است. در تلاش هستیم که با جایگزینی تجهیزات در تعطیلات پیش رو امکان انجام معامله را برای روز معاملاتی بعد فراهم کنیم. لازم به ذکر است تمام شایعات مطروحه در شبکه های اجتماعی مبنی بر هک شدن سیستم های آگاه قویا تکذیب می گردد و جای هیچ نگرانی برای اطلاعات مشتریان وجود ندارد. در تلاش هستیم سفارشات عرضه های اولیه تمام مشتریان فعال را از روش های جایگزین ارسال کنیم لازم به تاکید است که مجموعه آگاه با تمام توان پیگیر رفع کامل مشکل می باشد

1592979204333.png

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مشتریان محترم کارگزاری آگاه
ضمن پوزش از مشتریان عزیز، متاسفانه مجموعه ای از دستگاه های اصلی احتمالا به دلیل نوسانات برقی اخیر در مراکز داده کاملا سوخته و از دسترس خارج شده و بر این اساس سرویس آنلاین دچار اختلال کلی گردیده است. در تلاش هستیم که با جایگزینی تجهیزات در تعطیلات پیش رو امکان انجام معامله را برای روز معاملاتی بعد فراهم کنیم. لازم به ذکر است تمام شایعات مطروحه در شبکه های اجتماعی مبنی بر هک شدن سیستم های آگاه قویا تکذیب می گردد و جای هیچ نگرانی برای اطلاعات مشتریان وجود ندارد. در تلاش هستیم سفارشات عرضه های اولیه تمام مشتریان فعال را از روش های جایگزین ارسال کنیم لازم به تاکید است که مجموعه آگاه با تمام توان پیگیر رفع کامل مشکل می باشد
من که نو اندیشان هستم و راضی هم بودم تا الان
ولی آگاه با این روشی که در پیش گرفته و همینطور مفید ، به نظرم به شعور معامله گر و سرمایه گذار های خودش توهین میکنه !
پشت سر هم اتفاقای مسخره برای این دوتا کارگزاری میوفته ! به نظر بنده ، هرکسی که مفید و آگاه داره ، توی اولین فرصت سرمایه خودش رو خارج بکنه و یه جور کمپین راه بندازید که سمت کارگزاری های دیگه برید !
مسخره ترین اتفاق اینه توانایی خرید یا فروش در لحظه نداشته باشید !!!!
حتی برای 5 دقیقه ...
مزایای جانبی آگاه و مفید ( باشگاه و امتیاز و ... ) رو بزارید کنار ، اینا برای کسی نون و آب نمیشه . نتیجه اصلی باید بالا رفتن رقم ریالی سرمایه شما باشه;)

به کارگزاری های اینچنینی سود نرسونید خواهشا ، دودش بعدا توی چشم خودتون میره ...

" جایگزین کردن تجهیزات " ، " نوسانات برقی " و ... اینا همشون جوکه !
کسی که مسئولیت قبول میکنه و کارمزد میگیره باید تمام تمرکزش روی ارائه سرویس به بهترین شکل ممکن باشه . کلا 3 ساعت و نیم بازار بازه اونم 5 روز یعنی هفته ای 15 ساعت تازه اگه وسط هفته تعطیلات نداشته باشیم !!!! ساعت کاری عادی با یکم اضافه روزی 9 ساعته ضرب در 6 یعنی 54 ساعت . تفاضل این دوتا میشه 39 ساعت در هفته ! یعنی کارگزاری ای به این عظمت نباید برای شرایط اینچنینی آماده باشه ؟:D
به روش های مختلف سر ملت رو کلاه میزارن . براشون متاسفم . بنده اگه آگاه یا مفید بودم ، بهتون قول میدم تغییر کارگزاری میدادم و 1 ریال دستشون نگه نمیداشتم و به بقیه هم توصیه میکردم اینکار رو بکنن

Captive

لایک‌ها
16,665
نظرتون در مورد فاراک بیان کنید، حداکثر تایم 5 دقیقه :D :D

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

Captive

لایک‌ها
16,665
فاراک هفته بعد سشنبه بگیر
امروز تونستی بخاور بگیر

دمت گرم ولی تو واچ لیستم نیست متاسفانه؛ من نحوه ی خریدم اینطوری هست که یه سری سهام مثلا 80% افراد معرفیش میکنن.. یکم در موردش تحقیق میکنم میذارم واچ لیست و بعدشم خرید

1592981579425.png

آخرین باری که تو صف طولانی بودم 20 سال پیش بود اونم صف نانوایی :دی

بالا