مشتریان محترم کارگزاری آگاه
ضمن پوزش از مشتریان عزیز، متاسفانه مجموعه ای از دستگاه های اصلی احتمالا به دلیل نوسانات برقی اخیر در مراکز داده کاملا سوخته و از دسترس خارج شده و بر این اساس سرویس آنلاین دچار اختلال کلی گردیده است. در تلاش هستیم که با جایگزینی تجهیزات در تعطیلات پیش رو امکان انجام معامله را برای روز معاملاتی بعد فراهم کنیم. لازم به ذکر است تمام شایعات مطروحه در شبکه های اجتماعی مبنی بر هک شدن سیستم های آگاه قویا تکذیب می گردد و جای هیچ نگرانی برای اطلاعات مشتریان وجود ندارد. در تلاش هستیم سفارشات عرضه های اولیه تمام مشتریان فعال را از روش های جایگزین ارسال کنیم لازم به تاکید است که مجموعه آگاه با تمام توان پیگیر رفع کامل مشکل می باشد
من که نو اندیشان هستم و راضی هم بودم تا الان
ولی آگاه با این روشی که در پیش گرفته و همینطور مفید ، به نظرم به شعور معامله گر و سرمایه گذار های خودش توهین میکنه !
پشت سر هم اتفاقای مسخره برای این دوتا کارگزاری میوفته ! به نظر بنده ، هرکسی که مفید و آگاه داره ، توی اولین فرصت سرمایه خودش رو خارج بکنه و یه جور کمپین راه بندازید که سمت کارگزاری های دیگه برید !
مسخره ترین اتفاق اینه توانایی خرید یا فروش در لحظه نداشته باشید !!!!
حتی برای 5 دقیقه ...
مزایای جانبی آگاه و مفید ( باشگاه و امتیاز و ... ) رو بزارید کنار ، اینا برای کسی نون و آب نمیشه . نتیجه اصلی باید بالا رفتن رقم ریالی سرمایه شما باشه
به کارگزاری های اینچنینی سود نرسونید خواهشا ، دودش بعدا توی چشم خودتون میره ...
" جایگزین کردن تجهیزات " ، " نوسانات برقی " و ... اینا همشون جوکه !
کسی که مسئولیت قبول میکنه و کارمزد میگیره باید تمام تمرکزش روی ارائه سرویس به بهترین شکل ممکن باشه . کلا 3 ساعت و نیم بازار بازه اونم 5 روز یعنی هفته ای 15 ساعت تازه اگه وسط هفته تعطیلات نداشته باشیم !!!! ساعت کاری عادی با یکم اضافه روزی 9 ساعته ضرب در 6 یعنی 54 ساعت . تفاضل این دوتا میشه 39 ساعت در هفته ! یعنی کارگزاری ای به این عظمت نباید برای شرایط اینچنینی آماده باشه ؟

به روش های مختلف سر ملت رو کلاه میزارن . براشون متاسفم . بنده اگه آگاه یا مفید بودم ، بهتون قول میدم تغییر کارگزاری میدادم و 1 ریال دستشون نگه نمیداشتم و به بقیه هم توصیه میکردم اینکار رو بکنن