• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دمت گرم ولی تو واچ لیستم نیست متاسفانه؛ من نحوه ی خریدم اینطوری هست که یه سری سهام مثلا 80% افراد معرفیش میکنن.. یکم در موردش تحقیق میکنم میذارم واچ لیست و بعدشم خرید

مشاهده پیوست 1185180

آخرین باری که تو صف طولانی بودم 20 سال پیش بود اونم صف نانوایی :دی

امید داری بهت برسه ؟ :D

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
هفته بعد و بعدش در بریم یا بمونیم ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
امید داری بهت برسه ؟ :D

از وقتی کرونا اومده دیگه هیچ چیز واسم عجیب نیست :D

البته من چند بار اردر خریدم ثبت نشد و مجبور شدم دوباره بزنم که معمولا برا من اینطوری نمیشد.

به نظر میرسه هنوز اصلاح داره

ممنون از شما :)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این خصدرا هی به صف فروش اضافه میشه. اینا عقل تو کله شون به صف فروش اضافه میشن؟

من که نو اندیشان هستم و راضی هم بودم تا الان
ولی آگاه با این روشی که در پیش گرفته و همینطور مفید ، به نظرم به شعور معامله گر و سرمایه گذار های خودش توهین میکنه !
پشت سر هم اتفاقای مسخره برای این دوتا کارگزاری میوفته ! به نظر بنده ، هرکسی که مفید و آگاه داره ، توی اولین فرصت سرمایه خودش رو خارج بکنه و یه جور کمپین راه بندازید که سمت کارگزاری های دیگه برید !
مسخره ترین اتفاق اینه توانایی خرید یا فروش در لحظه نداشته باشید !!!!
حتی برای 5 دقیقه ...
مزایای جانبی آگاه و مفید ( باشگاه و امتیاز و ... ) رو بزارید کنار ، اینا برای کسی نون و آب نمیشه . نتیجه اصلی باید بالا رفتن رقم ریالی سرمایه شما باشه;)

به کارگزاری های اینچنینی سود نرسونید خواهشا ، دودش بعدا توی چشم خودتون میره ...

" جایگزین کردن تجهیزات " ، " نوسانات برقی " و ... اینا همشون جوکه !
کسی که مسئولیت قبول میکنه و کارمزد میگیره باید تمام تمرکزش روی ارائه سرویس به بهترین شکل ممکن باشه . کلا 3 ساعت و نیم بازار بازه اونم 5 روز یعنی هفته ای 15 ساعت تازه اگه وسط هفته تعطیلات نداشته باشیم !!!! ساعت کاری عادی با یکم اضافه روزی 9 ساعته ضرب در 6 یعنی 54 ساعت . تفاضل این دوتا میشه 39 ساعت در هفته ! یعنی کارگزاری ای به این عظمت نباید برای شرایط اینچنینی آماده باشه ؟:D
به روش های مختلف سر ملت رو کلاه میزارن . براشون متاسفم . بنده اگه آگاه یا مفید بودم ، بهتون قول میدم تغییر کارگزاری میدادم و 1 ریال دستشون نگه نمیداشتم و به بقیه هم توصیه میکردم اینکار رو بکنن
بقیه کارگزاری ها این مشکل تأخیر تو تائید سفارش رو نداشتن؟
این مفید پرتفوی لحظه ای ش هم تأخیر داره.

Captive

لایک‌ها
16,665
مشتریان محترم کارگزاری آگاه
ضمن پوزش از مشتریان عزیز، متاسفانه مجموعه ای از دستگاه های اصلی احتمالا به دلیل نوسانات برقی اخیر در مراکز داده کاملا سوخته و از دسترس خارج شده و بر این اساس سرویس آنلاین دچار اختلال کلی گردیده است. در تلاش هستیم که با جایگزینی تجهیزات در تعطیلات پیش رو امکان انجام معامله را برای روز معاملاتی بعد فراهم کنیم. لازم به ذکر است تمام شایعات مطروحه در شبکه های اجتماعی مبنی بر هک شدن سیستم های آگاه قویا تکذیب می گردد و جای هیچ نگرانی برای اطلاعات مشتریان وجود ندارد. در تلاش هستیم سفارشات عرضه های اولیه تمام مشتریان فعال را از روش های جایگزین ارسال کنیم لازم به تاکید است که مجموعه آگاه با تمام توان پیگیر رفع کامل مشکل می باشد

من یه فن لپ تاپ میخواستم شیراز گیر نمیومد، تهران سفارش دادیم بیعانه هم دادیم، زنگ زد گفت شرمنده گیر نیومده و ... 15 روز دیگه برام میاد/.

حالا امیدوارم این دستگاه هایی که میگن سوخته نوش گیر بیاد :) مشکل خاص و مهمی نباشه و نهایت تا شنبه اکی بشه؟!

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من یه فن لپ تاپ میخواستم شیراز گیر نمیومد، تهران سفارش دادیم بیعانه هم دادیم، زنگ زد گفت شرمنده گیر نیومده و ... 15 روز دیگه برام میاد/.

حالا امیدوارم این دستگاه هایی که میگن سوخته نوش گیر بیاد :) مشکل خاص و مهمی نباشه و نهایت تا شنبه اکی بشه؟!
شنبه درست میشه چون نسوخته :D
این کارا و ترفندهایی که میزنن فقط واسه سود خودشونه و واقعا اتفاقی نیوفتاده

خودروساز ، خودرو آماده داره ، یکی دو تا قطعه رو فعلا و از روی عمد تامین نمیکنه که وقتی سازمان نظارتی گفت چرا احتکار کردی بگه " هنوز این خودروها تکمیل نشدن "

تولید کننده مثل کِرمیت ( اون قورباغه سبزه ) ، بالای سِن میره ، لوح و ... میگیره و با یه لبخند مضحک از ایشون تقدیر و تشکر میکنن در صورتی که " هدف اصلی بیشتر تولید کننده ها توی ایران فقط محیا کردن بستر امن برای دزدی های کلان هستش "

بعضی وقتا جاهایی ممکنه بری و کسایی رو ملاقات بکنی یا اسم هایی رو بشنوی که دوتا شاخ بزرگ روی سرت سبز میشه که اوووووون ، اییییینجاااا ، منننننن ، اییییین کاااااار:D

و هزاران تخلف دیگه که با یک سری پوشش های مضحک ، امنیت رو برای خودشون میخرن و جلوی شکایت و ادعا های بقیه رو میگیرن

Captive

لایک‌ها
16,665
شنبه درست میشه چون نسوخته :D
این کارا و ترفندهایی که میزنن فقط واسه سود خودشونه و واقعا اتفاقی نیوفتاده

خب منطقی ترین هدفی که میتونن از این کار داشته باشن چیه؟

پ.ن: یه تشکر هم بکن بابت بعضی از پست های طولانیت که میدونم واقعا وقت میذاری و جواب دوستان رو میده، جای قدردانی داره، هرچند شاید همه هم موافق صحبت شما نباشن ولی همینکه بدون هیچ چشم داشتی نظر میدی و پست میذاری قابل تحسینه.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با این وضع تکلیف عرضه اولیه امروز چی میشه؟
مشتریان محترم کارگزاری آگاه
ضمن پوزش از مشتریان عزیز، متاسفانه مجموعه ای از دستگاه های اصلی احتمالا به دلیل نوسانات برقی اخیر در مراکز داده کاملا سوخته و از دسترس خارج شده و بر این اساس سرویس آنلاین دچار اختلال کلی گردیده است. در تلاش هستیم که با جایگزینی تجهیزات در تعطیلات پیش رو امکان انجام معامله را برای روز معاملاتی بعد فراهم کنیم. لازم به ذکر است تمام شایعات مطروحه در شبکه های اجتماعی مبنی بر هک شدن سیستم های آگاه قویا تکذیب می گردد و جای هیچ نگرانی برای اطلاعات مشتریان وجود ندارد. در تلاش هستیم سفارشات عرضه های اولیه تمام مشتریان فعال را از روش های جایگزین ارسال کنیم لازم به تاکید است که مجموعه آگاه با تمام توان پیگیر رفع کامل مشکل می باشد

مشاهده پیوست 1185178

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خب منطقی ترین هدفی که میتونن از این کار داشته باشن چیه؟
من خودمم نمیدونم ولی مشخصه که بهونست و قطعا منفعتی رو پشت داستان میبرن
یه زمانی دزدی فقط این بود که دیوار مردم بالا برن یا رهگذر و خودرو و گاری ها رو وسط راه خفت بکنن یا بانک بزنن . کلی هم دردسر داشتن
الان دزدی ها هم مدرن شده و هرکسی توی کار خودش میدونه چه روش های دزدی ای هستش . یکی با چهارتا برگه و نامه و امضا میدزده . یکی با یکسری کارای فرمالیته توی خط تولید و انبار و الییییی آخر
کارگزاری خودش بهتر میدونه داره چیکار میکنه و من واقعا نمیدونم واسه همین نظر خاصی ندارم . قانونا باید این اتفاقات توسط دولت و سازمان های نظارتی و اجرایی قانونی پیگیری بشه . باید سازمان های اجرایی مرتبط با فساد و جرایم اینچنینی وجود داشه باشه که یا نداره یا کارشون رو انجام نمیدن !
مثلا یکی از اتفاقایی که ممکنه ( ممکنه ) افتاده باشه اینه که با این ترفند قصد گرفتن وامی با بهره پایین داشته باشن برای توسعه زیر ساخت ها ( فرمالیته ) که دستگاه بالادستی باید اون رو تایید بکنه و با این ترفند ها و بالابردن اعتراضات از سمت معامله گران ، روند رو تسریع بکنن
یه جورایی مثل کاری که کوزانسترا ( همون مافیا ) از طریق اتحادیه ها خارج از کشور انجام میده

روش های تقلب و درآمدزایی از مسیر غیرقانونی اونقدر زیاد و پیچیده هستش که فقط اون شخصی که توی اون حرفه باشه میتونه سر دربیاره ولی وقتی سازمان هایی که توی کشورهای توسعه یافته برای مبارزه با جرایم سازمان یافته هستش ولی توی ایران نیست ، باعث میشه ایران " بهشت باندهای سازمان یافته " بشه !
اینقدر نواقص داریم که شاید چند صد سال زمان نیاز باشه و همونا باعث میشن دوباره این فرایند طولانی و غیر ممکن بشه . مثل باگ برنامه ها و بازی ها :D

پ.ن: یه تشکر هم بکن بابت بعضی از پست های طولانیت که میدونم واقعا وقت میذاری و جواب دوستان رو میده، جای قدردانی داره، هرچند شاید همه هم موافق صحبت شما نباشن ولی همینکه بدون هیچ چشم داشتی نظر میدی و پست میذاری قابل تحسینه.
خواهش میکنم وظیفست

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
مفید برای من ارسال خرید #وپویا را ارسال کرد اما به صورتی ناباورانه لحظاتی پیش حذف شد.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید برای من ارسال خرید #وپویا را ارسال کرد اما به صورتی ناباورانه لحظاتی پیش حذف شد.
مال من هنوز برقرار هستش شاید مشکل برنامه باشه مفید تو مشکل برنامه خیلی داستان داره دوباره چک کن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
مال من هنوز برقرار هستش شاید مشکل برنامه باشه مفید تو مشکل برنامه خیلی داستان داره دوباره چک کن

واقعا نمی دانم چه شد. سفارش ارسال شد اما خود به خود حذف شد.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

الان چک کردم دیدم تو پنل یکی از اعضای خانواده که عرضه های اولیه رو براش میگیرم همین اتفاق افتاده. تا صبح سفارش ثبت شده بود ولی الان حذف شده و پول بلوکه شده رو آزاد کرده. لازم به ذکره #پیزد رو هم چند هفته پیش نخرید. در مجموع اعتباری به مفید (در زمینه عرضه های اولیه) نیست. در 4 عرضه آخر، 2 مورد رو نگرفته...

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تو ایزی تریدر مفید برداشت وجه مکافاته دائم بخشش که باز میکنی چیزی نمیاد که بتونی ثبت درخواست بزنی

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
الان چک کردم دیدم تو پنل یکی از اعضای خانواده که عرضه های اولیه رو براش میگیرم همین اتفاق افتاده. تا صبح سفارش ثبت شده بود ولی الان حذف شده و پول بلوکه شده رو آزاد کرده. لازم به ذکره #پیزد رو هم چند هفته پیش نخرید. در مجموع اعتباری به مفید (در زمینه عرضه های اولیه) نیست. در 4 عرضه آخر، 2 مورد رو نگرفته...
تایید میشه برای خانواده توی مفید، صبح دستی خرید زده بودم الان نگاه کردم همه حذف شده پول آزاد شده. دزد بازاره

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بعضی وقتا اینجوری میشه ولی شنبه اوکی میشه ( برای منم حذف شده )
----------------------
مفید امروز گند زد
یه سهم که صف خرید بود رو فروش زدم ، انجامش نداد تا اخر بازار !
------------------------
دارا یکم هم رفت هفته دیگه

بالا