من که نو اندیشان هستم و راضی هم بودم تا الان
ولی آگاه با این روشی که در پیش گرفته و همینطور مفید ، به نظرم به شعور معامله گر و سرمایه گذار های خودش توهین میکنه !
پشت سر هم اتفاقای مسخره برای این دوتا کارگزاری میوفته ! به نظر بنده ، هرکسی که مفید و آگاه داره ، توی اولین فرصت سرمایه خودش رو خارج بکنه و یه جور کمپین راه بندازید که سمت کارگزاری های دیگه برید !
مسخره ترین اتفاق اینه توانایی خرید یا فروش در لحظه نداشته باشید !!!!
حتی برای 5 دقیقه ...
مزایای جانبی آگاه و مفید ( باشگاه و امتیاز و ... ) رو بزارید کنار ، اینا برای کسی نون و آب نمیشه . نتیجه اصلی باید بالا رفتن رقم ریالی سرمایه شما باشه
به کارگزاری های اینچنینی سود نرسونید خواهشا ، دودش بعدا توی چشم خودتون میره ...
" جایگزین کردن تجهیزات " ، " نوسانات برقی " و ... اینا همشون جوکه !
کسی که مسئولیت قبول میکنه و کارمزد میگیره باید تمام تمرکزش روی ارائه سرویس به بهترین شکل ممکن باشه . کلا 3 ساعت و نیم بازار بازه اونم 5 روز یعنی هفته ای 15 ساعت تازه اگه وسط هفته تعطیلات نداشته باشیم !!!! ساعت کاری عادی با یکم اضافه روزی 9 ساعته ضرب در 6 یعنی 54 ساعت . تفاضل این دوتا میشه 39 ساعت در هفته ! یعنی کارگزاری ای به این عظمت نباید برای شرایط اینچنینی آماده باشه ؟

به روش های مختلف سر ملت رو کلاه میزارن . براشون متاسفم . بنده اگه آگاه یا مفید بودم ، بهتون قول میدم تغییر کارگزاری میدادم و 1 ریال دستشون نگه نمیداشتم و به بقیه هم توصیه میکردم اینکار رو بکنن