• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ایزی تریدر مفید کلا رد داده همه چیزش صفر شده از موجودی تا پرتفوی مثلا دیشب ارتقا داشتن میدان بیشتر توش ریدن

برای کارهام حالا باید از انلاین پلاس استفاده کنم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
ایزی تریدر مفید کلا رد داده همه چیزش صفر شده از موجودی تا پرتفوی مثلا دیشب ارتقا داشتن میدان بیشتر توش ریدن

برای کارهام حالا باید از انلاین پلاس استفاده کنم

نهایت نگر هم به کل از دسترس خارج شد!
آگاه، مفید و نهایت نگر قطع هستند برای من ولی سرمایه گذاری ملی که دیروز هم گفتم در مجموع ظاهرا هیچ وقت قطع نیست، در این لحظه وصل و درسته.

در مجموع فکر کنم با اتفاقات اخیر باید همه خودشون هم مدام بک آپ و جزئیات رو یه گوشه داشته باشن! البته درگاه ذینفعان هست ولی جایی که یه روز دیتابیس شماره های موبایل لو میره و یه روز پَتِرن کارت های بانکی و... کار از محکم کاری عیب نمیکنه. من که هم اسکرین شات دستی میگیرم هر هفته هم خروجی فایل PDF جدید با تاریخ جهت محکم کاری!

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستانی که کارگزاری مفید هستن و از ایزی تریدر استفاده میکنن مثل من همه اطلاعات اونا هم پاک شده یا نه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خبر جالب مدیرعامل #شستا

۱۵ درصد #سیتا عرضه خواهد شد.

محمد رضوانی‌فر خبر داد: شستا ۱۵ درصد از سهام بزرگترین هلدینگ سیمان و ساختمانی کشور را در بورس عرضه می‌کند

[emoji3505]محمد رضوانی فر مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با اشاره به درج نماد سیتا در بورس اوراق بهادار تهران، گفت: شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین به عنوان یکی از هلدینگ‎‌های تابعه شستا در سه حوزه صنعت سیمان، صنعت عمران، ساختمان و حمل و نقل فعال است.

[emoji185]مدیرعامل شستا با بیان اینکه سیمان تامین بزرگترین هلدینگ سیمان و ساختمان کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد:

[emoji843]این هلدینگ به طور مستقیم و غیرمستقیم در ۴۵ شرکت سهام دارد که از این تعداد ۳۰ شرکت مدیریتی و ۱۵ شرکت غیرمدیریتی است و از این میان ۲۶ شرکت تابعه این هلدینگ بورسی و ۱۹ شرکت غیربورسی است.

[emoji185][emoji809]رضوانی فر با بیان اینکه ۳۰ درصد از ظرفیت تولید و فروش سیمان کشور در اختیار این هلدینگ است، تصریح کرد:

[emoji842]سود تجمیعی شرکت‌های سیمانی هلدینگ با افزایش ۱۲۶ درصدی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ از ۴۹۷ میلیارد تومان به ۱۱۳۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

[emoji843]وی اضافه کرد: در صنعت حمل و نقل، این هلدینگ فقط با یک شرکت خود، ۳۰ درصد ظرفیت حمل و نقل کالاهای اساسی کشور را عهده دار است.

[emoji185][emoji809]مدیرعامل شستا با اشاره به افزایش بیش از ۱۸۷ درصدی سود خالص تلفیقی این هلدینگ گفت:

[emoji842]سود خالص تلفیقی هلدینگ سیمان تامین از ۴۷۱ میلیارد تومان به ۱۳۵۳ میلیارد تومان در سال منتهی به ۹۹.۰۲.۳۱ افزایش یافت.

[emoji773]رضوانی فر در پایان افزود: در عرضه اولیه سیمان تامین که با نماد سیتا درج شده است، ۱۵ درصد از سهام این هلدینگ عرضه خواهد شد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ظاهرا کارگزاری آگاه دیروز برای ۱۰۰ هزار نفر از طریق کارگزاریهای دیگه عرضه اولیه خریده..به بقیه هم اندازه ۳۰ درصد عرضه اولیه اعتبار در باشگاه میده و سه سطح برای یکماه میبره بالا

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سهام هایی که ارزششون زیر 1000 تومان هست رو به صورت لایو از کجا میتونم ببینم؟

ممنون

tsetmc.com

دوستانی که کارگزاری مفید هستن و از ایزی تریدر استفاده میکنن مثل من همه اطلاعات اونا هم پاک شده یا نه

آره - هیچی نشون نمیده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
Stock-Watch (نمایش لیستی > سُرت آخرین قیمت)

ممنون از شما اکی بود.

ممنون / ولی این سایت از بس قالب قشنگی داره من که نتونستم پیدا کنم :دی

دیشب فقط دیده بان پاک شده بود و دوباره تک تک لیست کردم و بقیه موارد اکی بود الان به لطف و مرحمتشون کلا همه چی پاک شده و هیچ اطلاعاتی رو نشون نمیده.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ممنون / ولی این سایت از بس قالب قشنگی داره من که نتونستم پیدا کنم :دی

دیده بان بازار رو بزنی لیست همه سهم ها رو میاره
از قسمت قیمت پایانی روی مقدار بزنی دفعه اول گرون ترین ها رو از بالا به پایین میاره ، یه بار دیگه مقدار رو بزنی ارزون ترین ها رو از بالا به پایین میاره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
خیلی جالبه کارگزاریها مگه زیر نظر سازمان بورس نیستن؟
هر طور که بخوان دارن رفتار میکنن نمونش این آگاه یعنی کسی نیست بیاد خر اینارو بگیره ؟
دیروز مفید کل سیستم رو ریست کرده تمام دیدبان به فنا رفته خب این دیدبان باسه همه مهمه که اومدن لیست کردن حالا چکار باید بکنن ؟
باز امروز مفید داره یه کارایی میکنه امیدوارم ارتقاء باشه نه چیز دیگه
ضمن اینکه این همه پول و این همه سود داره نصیب سازمان بورس میشه خدادتومن اما اصل کاری یعنی هسته بورس ارتقاء پیدا نمیکنه چرا ؟ چون تحریمیم ؟ خیررررررررررر
چون اگر هسته ضعیف باشه خیلی کارها میشه کرد تو همون گیر کردنها یعنی سفارش های خرید و فروش دیگه به قیمت درخواستی شما انجام نمیشه و هسته تصمیم میگیره چرا چون هسته گیر داره
خدا از ظالمین و حق خوران نگذره

Captive

لایک‌ها
16,665
دیده بان بازار رو بزنی لیست همه سهم ها رو میاره
از قسمت قیمت پایانی روی مقدار بزنی دفعه اول گرون ترین ها رو از بالا به پایین میاره ، یه بار دیگه مقدار رو بزنی ارزون ترین ها رو از بالا به پایین میاره

وتجارت رو اصلا پیدا نمیکنه حتی سرچ هم زدم ولی.. نه اینجا و نه تو سهامیاب ولی تو سرچ کلی میشه پیداش کرد...

به نظرم چون ممنوع-متوقف هست اینطوری شده

در کل ممنون متوجه شدم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
در مقطع فعلی گزارش صورت مالی تاثیر خاصی نداره. #غپاک اومد گزارش داد افتضاح؛ به ازای هر سهم 31.9 تومن زیان. حالا اگر کسی تونست 1 برگ سهامش رو بخره جایزه داره. مشکل اینه که همه چیز بهم ریخته. EPS به کنار، سهم داریم چندین و چند برابر شده DPS که داده به تومن نمیرسه (ریالی داده) اون وقت سهم داریم 50 تومن DPS قیمتش 1/6 اون یکی هم نیست.

به نظرم چون ممنوع-متوقف هست اینطوری شده

همینه. چون صحبت «لایو» بود این لینک رو گذاشتم. سهم به هر دلیلی بسته باشه نشون نمیده در تایم بازار.

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید فهمیده تو ارتقا دیشب چه گندی زده تو بخش اطلاعات الان تو تلگرامش بیانیه ارتقا سایت داده به مدت چند ساعت ببینیم گند دیشب میتونن جمع کنن یا نه

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
من که هم اسکرین شات دستی میگیرم هر هفته هم خروجی فایل PDF جدید با تاریخ جهت محکم کاری
اگه اتفاقی بیفته اسکرین بتنهایی مدرک حساب میشه یا حتما باید پرینت و کاغذ ماغذ داشته باشیم واسه ارائه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
1njt_whatsapp_image_2020-06-25_at_4.00.08_pm.jpeg

موازنه برقراره؛ متاسفانه یا خوشخبتانه رتبه 1 هر دو فهرست رو دارم!
در مجموع نمیدونم #بکام چرا از دست رفت... با این حجم افزایش سرمایه و روند خوبی که داشت بدجوری قبل مجمع افت کرد.

اگه اتفاقی بیفته اسکرین بتنهایی مدرک حساب میشه یا حتما باید پرینت و کاغذ ماغذ داشته باشیم واسه ارائه؟

اتفاقی که نمیفته. اسکرین شات هم محکمه پسند نیست و فقط جهت دلگرمی خودم میگیرم!
تنها سند (دیجیتالی) رسمی مورد پذیرش برگه سهامی هست که میتونید همین الان از طریق درگاه ذینفعان از قسمت «گزارش دارایی» نوار سمت چپ «گواهی سهام» در قالب PDF دانلود کنید.

Last edited:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
ظاهرا کارگزاری آگاه دیروز برای ۱۰۰ هزار نفر از طریق کارگزاریهای دیگه عرضه اولیه خریده..به بقیه هم اندازه ۳۰ درصد عرضه اولیه اعتبار در باشگاه میده و سه سطح برای یکماه میبره بالا

اونایی که خریده واسشون اس ام اس فرستاده؟؟

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
دوستان یک نظر در مورد پتروشیمی جهرم و فسا بهم بدین ممنون
جهرم که من خودم مرتب اونطرفا میرم میبینم 4 تا سوله زدن تمام چند سال اینجوریه هیچ برنامه ای هم ندارن که حداقل شروع کنن راه اندازی پیش کش

فسا هم فک نکنم بیشتر این باشه

Captive

لایک‌ها
16,665
بالا