• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خوب مشکل مفید حل شد ولی مشکل بخش برداشت پا برجا هستش و با مشکلی که نشون میده یعنی مشکل از ارائه دهنده نرم افزار معاملاتی یعنی ایده پرداز هستش نه مفید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بچه ها گوشه چشمی به #تبرک داشته باشید

جالبه داره تو TV ایران تبلیغ می کنه بیاید سهام بخرید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
دوستان من یه نظرسنجی دیدم که گفته بود سال 98 چند درصد سود کردید ؟ 15 درصد گفته بودن ضرر کردیم !!!!!!!! توی اون بازار مگه میشد کسی ضرر کرده باشه !!! من توی 3 ماهش 100% گرفتم ناراضی بودم با این نظرسنجی خدامو شکر میکنم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان من یه نظرسنجی دیدم که گفته بود سال 98 چند درصد سود کردید ؟ 15 درصد گفته بودن ضرر کردیم !!!!!!!! توی اون بازار مگه میشد کسی ضرر کرده باشه !!! من توی 3 ماهش 100% گرفتم ناراضی بودم با این نظرسنجی خدامو شکر میکنم
بدون شک سال 98 یک سال خوب برای بورس و سهامداران بودش
امسال بنظرم سال آخر باشه
چون دولت جابجا میشه و داستان های جدید

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
بدون شک سال 98 یک سال خوب برای بورس و سهامداران بودش
امسال بنظرم سال آخر باشه
چون دولت جابجا میشه و داستان های جدید

یعنی اسفند ماه نقد شیم بکشیم بیرون؟ من شنیدم شهریور ماه دیگه اخرشه

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
کسی تا حالا تو سهامیاب معامله کرده؟
امن ـه؟ سرعت و کیفیتش چطوره؟
یعنی متصل میشه به کارگزاری؟
مگه میشه خارج از کارگزاری اردر گذاشت؟

ببخشید سوالات زیاد شدo_O

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مشاهده پیوست 1185580

دوستان بخش بازده ی یک ساله درسته؟ از کارگزاری مفبد اسکرین گرفتم، مقایسه کردم با نمودار قیمتی در سهامیاب یکی نبود.

نه اشتباهه ، بازدهی یک ساله شپنا 400 درصد بوده
سایت rahavard365.com میتونین هر سهمی رو چک کنید

به نظرم سهم های غذایی مستعد رشد هستن کمترین بازدهی رو داشته اند توی این 3 ماه

کل گروه رو نمیشه گفت چون تو همین گروه سهمایی بودن که رشد عجیبی داشتن ولی سهم هایی هم هستن که با توجه به گزارش های خوب انچنان رشدی نکردن

بله میشه البته کم پیش میاد ، ولی خب امکان داره سهم هایی خریده باشن که همش درجا زدن یا حتی افت هم کردن

یعنی اسفند ماه نقد شیم بکشیم بیرون؟ من شنیدم شهریور ماه دیگه اخرشه

به این میگن ها و شنیدن ها زیاد توجه نکن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دقیقا مثله خرید سهام اولیه
دو یا سه روز قبلش حجم زیادی از کاربرا میان میگن آقا نخرید به درد نمی خوره آقا خوب نیست الان کلک هست پول شما رو می خورن یهو روز عرضه می ببینی 2 میلیون 800 هزار نفر سهم خریدن
جو بازار و سیاست نادرست و عوام فریبی

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
نه اشتباهه ، بازدهی یک ساله شپنا 400 درصد بوده
سایت rahavard365.com میتونین هر سهمی رو چک کنید

کل گروه رو نمیشه گفت چون تو همین گروه سهمایی بودن که رشد عجیبی داشتن ولی سهم هایی هم هستن که با توجه به گزارش های خوب انچنان رشدی نکردن

بله میشه البته کم پیش میاد ، ولی خب امکان داره سهم هایی خریده باشن که همش درجا زدن یا حتی افت هم کردن

خوب من نگاهی به سهم ها میکنم میبینم که اکثر سهم ها بالای 500 درصد پارسال رشد کرده اند ، در ضمن سهم های زیان ده سود بیشتری دادن تا سود ده

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خوب من نگاهی به سهم ها میکنم میبینم که اکثر سهم ها بالای 500 درصد پارسال رشد کرده اند ، در ضمن سهم های زیان ده سود بیشتری دادن تا سود ده
اره منم که گفتم خیلی کم پیش میاد همچین چیزی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خوب مشکل مفید حل شد ولی مشکل بخش برداشت پا برجا هستش و با مشکلی که نشون میده یعنی مشکل از ارائه دهنده نرم افزار معاملاتی یعنی ایده پرداز هستش نه مفید
این تاریخ پایینی رو انتخاب کن درست میشه-تو اولی رو انتخاب کردی.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این تاریخ پایینی رو انتخاب کن درست میشه-تو اولی رو انتخاب کردی.
هر تاریخ میزنم همین مشکل داره.... تازه برام سقف برداشت میزاره که کمتر از موجودی هستش......هر چند در کل امکان هیچ برداشتی ندارم چون دائم خطا میده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شرکت های خوب نوسانات کمتر
سهامدارهای منطقی تر
و رشد ملایم تر دارن و از اون طرف هم ریزش شدید ندارن

جمله زیر رو حتما شنیدید . ببخشید بابت کلماتی که توشه ولی قشنگ دلیل رشد آروم و منطقی شرکت های خوب ( سهم رو خراب نمیکنن و باهاش بازی نمیکنن ) و رشد بی معنی شرکت های زیان ده و چرت ( که رشد های عجیب غریب دارن ) رو توضیح میده !!!!

آدم جایی که غذا میخوره ، نمی.....رینه :D:rolleyes:

شرکتی که خوبه رو نوسان گیرا ، سفته بازار ، حقوقیا و اونایی که سرمایه های کلان دارن ، معمولا خراب نمیکنن و ترجیح میدن نوسان های معقول و خیلی منطقی بگیرن و با دید بلند مدت هم حفظش میکنن
سهام چرت و پرت رو هم باهاش بازی میکنن ، میکوبونن ، شایعه میندازن ، بولدش میکنن و خود به خود پول پشتش میاد و بالا میره از اون سمت هم زیرش خالی میشه . همین بی ثباتی باعث میشه ارزش نگهداری توی بلند مدت نداشته باشه .

بالا