شگویا اگر سقفشو بشکنه بسیار ارزنده و کم ریسک هست.مثلا شنبه بخواین بخرید تا 6 ماه دیگه چی میخرید؟
سهام بلند مدت هست. صبر ایوبمشاهده پیوست 1185580
دوستان بخش بازده ی یک ساله درسته؟ از کارگزاری مفبد اسکرین گرفتم، مقایسه کردم با نمودار قیمتی در سهامیاب یکی نبود.
بدون شک سال 98 یک سال خوب برای بورس و سهامداران بودشدوستان من یه نظرسنجی دیدم که گفته بود سال 98 چند درصد سود کردید ؟ 15 درصد گفته بودن ضرر کردیم !!!!!!!! توی اون بازار مگه میشد کسی ضرر کرده باشه !!! من توی 3 ماهش 100% گرفتم ناراضی بودم با این نظرسنجی خدامو شکر میکنم
بدون شک سال 98 یک سال خوب برای بورس و سهامداران بودش
امسال بنظرم سال آخر باشه
چون دولت جابجا میشه و داستان های جدید
نه آقایعنی اسفند ماه نقد شیم بکشیم بیرون؟ من شنیدم شهریور ماه دیگه اخرشه
مشاهده پیوست 1185580
دوستان بخش بازده ی یک ساله درسته؟ از کارگزاری مفبد اسکرین گرفتم، مقایسه کردم با نمودار قیمتی در سهامیاب یکی نبود.
به نظرم سهم های غذایی مستعد رشد هستن کمترین بازدهی رو داشته اند توی این 3 ماه
دوستان من یه نظرسنجی دیدم که گفته بود سال 98 چند درصد سود کردید ؟ 15 درصد گفته بودن ضرر کردیم !!!!!!!! توی اون بازار مگه میشد کسی ضرر کرده باشه !!! من توی 3 ماهش 100% گرفتم ناراضی بودم با این نظرسنجی خدامو شکر میکنم
یعنی اسفند ماه نقد شیم بکشیم بیرون؟ من شنیدم شهریور ماه دیگه اخرشه
دقیقا مثله خرید سهام اولیهبه این میگن ها و شنیدن ها زیاد توجه نکن
نه اشتباهه ، بازدهی یک ساله شپنا 400 درصد بوده
سایت rahavard365.com میتونین هر سهمی رو چک کنید
کل گروه رو نمیشه گفت چون تو همین گروه سهمایی بودن که رشد عجیبی داشتن ولی سهم هایی هم هستن که با توجه به گزارش های خوب انچنان رشدی نکردن
بله میشه البته کم پیش میاد ، ولی خب امکان داره سهم هایی خریده باشن که همش درجا زدن یا حتی افت هم کردن
به این میگن ها و شنیدن ها زیاد توجه نکن
اره منم که گفتم خیلی کم پیش میاد همچین چیزیخوب من نگاهی به سهم ها میکنم میبینم که اکثر سهم ها بالای 500 درصد پارسال رشد کرده اند ، در ضمن سهم های زیان ده سود بیشتری دادن تا سود ده
این تاریخ پایینی رو انتخاب کن درست میشه-تو اولی رو انتخاب کردی.خوب مشکل مفید حل شد ولی مشکل بخش برداشت پا برجا هستش و با مشکلی که نشون میده یعنی مشکل از ارائه دهنده نرم افزار معاملاتی یعنی ایده پرداز هستش نه مفید
هر تاریخ میزنم همین مشکل داره.... تازه برام سقف برداشت میزاره که کمتر از موجودی هستش......هر چند در کل امکان هیچ برداشتی ندارم چون دائم خطا میدهاین تاریخ پایینی رو انتخاب کن درست میشه-تو اولی رو انتخاب کردی.
شرکت های خوب نوسانات کمترخوب من نگاهی به سهم ها میکنم میبینم که اکثر سهم ها بالای 500 درصد پارسال رشد کرده اند ، در ضمن سهم های زیان ده سود بیشتری دادن تا سود ده