• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مشاهده پیوست 1186515
مبلغ 1915261 داشتم.
چرا دارایکم هم توی پرتفوی من هست و هم دو میلیون تومن به قدرت خرید اضافه شده؟(از دیشب تاحالا دومیلیون تومن برام به قدرت خرید اضافه شده)
ممکنه خریداری نشده باشه برام ؟
توی اون قسمت تراکنش دستی باز هم که بالای صفحه هست وقتی میزنم دارایکم میاد تازه اینجوری شده
دارایکم به سلامتی برام خرید شده باشه قطعا این کارگزاری آگاه کنار میزارم.
ارور جدید
مشاهده پیوست 1186517
واسه داداش منم یه بار میزنه ۲ تومن قدرت خرید، یه بار میزنه ۱۶۰
سیستم قاطیه اصن

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
هزینه احراز هویت حضوری سجام و کارگزاری چقدر شده العان؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دزدان کم آوردن. از این به بعد تک خوری ممنوع.

http://instagr.am/p/CCKydMfgfBV/
اگه تصویب بشه :
1 - از نظر شاخص ، توی محدوده اصلاح هستیم
2 - خبر بد هم که اینه

تتیجه : احتمال اصلاح بالا میره و اواخر اصلاح بهترین زمان برای ورود سرمایه جدیده و خیلی از سهم ها رو میشه ارزون وارد سبد کرد

در مورد خبر مالیات : واقعا مسخرست !!!!
یکبار مالیات رو باید از شرکتی که سهامش رو خریدیم بدیم ( مالیات عملکرد )
یکبار مالیات و کارمزد و این چرتو پرتا رو موقع خرید و فروش سهام بدیم
الانم باید مالیات از شناسایی سود بدیم !!!! مسخرست ...

حتما هم بعدا با آمریکا مقایسه میکنن ، اونجا مالیات داره ، اینجا نداره ! فقط بنزین و بورسمون رو باید با آمریکا مقایسه بکنن :p

البته من شنیدم که مالیات از بورس رو تکذیب کردن !! معلوم نیست از اون تکذیبای قدیمی باشه که بعدش تصویب میشه یا واقعا تکذیب باشه !

یک چهارم درآمد رو هم باید واسه ازدواج نکردن بدیم . یک پنجم هم که واسه خمس و زکات ( فعلا خداروشکر این اجباری نیست:rolleyes: ) . یک چهارم دیگه رو هم واسه مالیاتبر سرمایه بدیم . یه دفعه بیان نصف زندگیمونو بگیرن راحت بشیم :D

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
این عرضه اولیه ها هم دیگه نمیصرفه با این سیل جمعیت . فقط همون etf های دولتی خوبه .

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان ی سوال فنی دارم،من خودم از بورس چیزی سر در نمیارم ولی یکی از دوستام کارش بورسه چند ساله،میخام بهش ۱۰۰ تومن بدم تو بورس برام کار کنه،سوالم اینه الان وضع بورس چطوره ریسکش بالاس یا میشه بدون نگرانی پولمو بهش بدم،البته بهم گفته نگران نباش سهمایی که احساس کنم ریسکی باشه نمیگیرم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگه تصویب بشه :
1 - از نظر شاخص ، توی محدوده اصلاح هستیم
2 - خبر بد هم که اینه

تتیجه : احتمال اصلاح بالا میره و اواخر اصلاح بهترین زمان برای ورود سرمایه جدیده و خیلی از سهم ها رو میشه ارزون وارد سبد کرد

در مورد خبر مالیات : واقعا مسخرست !!!!
یکبار مالیات رو باید از شرکتی که سهامش رو خریدیم بدیم ( مالیات عملکرد )
یکبار مالیات و کارمزد و این چرتو پرتا رو موقع خرید و فروش سهام بدیم
الانم باید مالیات از شناسایی سود بدیم !!!! مسخرست ...

حتما هم بعدا با آمریکا مقایسه میکنن ، اونجا مالیات داره ، اینجا نداره ! فقط بنزین و بورسمون رو باید با آمریکا مقایسه بکنن :p

البته من شنیدم که مالیات از بورس رو تکذیب کردن !! معلوم نیست از اون تکذیبای قدیمی باشه که بعدش تصویب میشه یا واقعا تکذیب باشه !

یک چهارم درآمد رو هم باید واسه ازدواج نکردن بدیم . یک پنجم هم که واسه خمس و زکات ( فعلا خداروشکر این اجباری نیست:rolleyes: ) . یک چهارم دیگه رو هم واسه مالیاتبر سرمایه بدیم . یه دفعه بیان نصف زندگیمونو بگیرن راحت بشیم :D
وقتی میگن تکذیب شد. یعنی تأیید شد .. خیلی از این تکذیبیه ها دیدیم

ماجرای بستن مالیات بر سود سهام از کجا شروع شد؟
گفتنی است صبح امروز خبرگزاری فارس نوشت: جزئیات طرح نمایندگان مجلس برای مالیات بر عائدی سرمایه نشان می‌دهد که دریافت مالیات از سکه، ارز و سهام در دستور کار است.
اخیرا در مجلس شورای اسلامی، طرح مالیات بر عائدی سرمایه از سوی هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شد که می‌تواند آبی بر اتش بازار‌های مختلف و کاهش دلالی و سوداگری باشد.

.....

۳) نرخ مالیات موضوع قانون برای دارایی‌های جز (۴) بند (ب) ماده (۳)، بر اساس مدت تملک، مطابق نرخ‌های زیر اعمال می‌شود:
*سهام، سهم الشرکه، حق تقدم و سایر اوراق بهادار: برای دوره تملک کمتر از شش ماه به نرخ بیست (۲۰) درصد
*دوره تملک بیش از شش ماه تا سقف دو سال به نرخ ده (۱۰) درصد
*برای دوره تملک بیشتر از دو سال سال به نرخ پنج (۵) درصد

تبصره- در موارد خرید و فروش متعدد یک یا چند نوع سهام، سهم الشرکه و حق تقدم، محاسبه عایدی سرمایه و تعیین دوره تملک آن بر اساس ترتیب تاریخ خرید‌های انجام شده از اولین خرید‌های همان سهم صورت می‌گیرد.

-------------------------------------

اینجا گفته مالیات بر عایدی سهام در اولویت نیست. یعنی مالیات میگیرن اما بعد از مسکن ، زمین ، طلا و ارز

مالیات بر عایدی سود سهام در اولویت پیگیری مجلس نیست
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه رویکرد ما به صورت عمومی تقویت بازار سرمایه است، اظهار داشت: اگرچه طرح مالیات بر عایدی سرمایه برای ما در اولویت است اما مالیات بر عایدی سهام برای ما قطعا در اولویت نیست.
وی اضافه کرد: در حوزه مالیات بر عایدی سرمایه حوزه‌های مسکن، زمین، طلا و ارز برای ما در مجلس اولویت بالاتری دارد.

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظر من دارن یه جو روانی درست میکنن و این کار چون به ضرر دولت میشه امسال بعید میدونم اینکار رو بکنن
اگر مالیت بر بورس تصویب بشه خیلی ها سرمایشون رو بیرون میکشن و این دلخواه دولت نیست الآن بورس منبع
نقدی و بسیار عالی دولت هست که بهش دل بسته از اونور etf ها رو میخواد بده دست مردم و نقد بشه مگه مریضه
بیاد مالیت بزاره من میگم فعلا در حد حرفه اما امکانش هست تو سالهای بعد عملیش کنن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نتیجه این طرح مالیاتی منجر به کاهش نوسانات بازار و اولویت سهام داری نسبت به خرید و فروش و نوسان گیری میشه
اینکه در مدت زمان کوتاهی خرید و فروش بکنید یا سهام داری بکنید ، مبالغ خیلی چشم گیری تفاوت داره
یه مثال میزنم . شما فرض کنید 1 میلیون تومان سهم خریده و برای 5 سال میانگین سالی 55% سود بکنید ، در نتیجه :
بعد از 5 سال 8.946.609 تومن دارید
خریدتون 1 میلیون بوده ، 5% سود خالص معادل 186.193 تومن مالیات میدید و در آخر دوره 3.537.682 تومن خواهید داشت

حالا اگه فرض کنیم هر سال 55% سود بکنید و برای 5 سال ادامه بدید :
آخر سال اول 550.000 تومن سود کردید که 10% معادل 55.000 تومن مالیات میدید و 495.000 تومن میمونه با 1 تومن ، 1.495.000 تومن دارید که اول سال دومه
آخر سال دوم 822.250 تومن سود کردید که 10% معادل 82.225 تومن مالیات میدید و 740.025 تومن میمونه و با 1.495.000 تومن ، 2.235.025 تومن دارید که اول سال سومه
آخر سال سوم 1.229.264 تومن سود کردید که 10% معادل 122.926 تومن مالیات میدید و 1.106.338 تومن میمونه و با 2.235.025 تومن ، 3.341.363 تومن دارید
در این حال طی این 3 سال کلا 260.151 تومن مالیات دادید ، اول دوره 1 تومن و آخر دوره 3.341.363 تومن خواهید داشت

خلاصه دوحالت به این شکله ( فرض شروع 1 میلیون تومان و بازده سالیانه 55% ) :
اگر اول هر سال بخرید و آخر هر سال بفروشید ، بعد از 3 سال 260،151 تومن مالیات دادید و خودتون 3،341،363 تومن دارید
اگر اول دوره بخرید و بعد از 3 سال بفروشید ، بعد از 3 سال 186،193 تومن مالیات دادید و خودتون 3،537،682 تومن دارید

میزان سودی که در حالت دوم نسبت به حالت اول بیشتر خواهید داشت 196،319 تومن هستش و معادل 5.9% ( حدودا 6% ) بیشتر از حالت اول و نوسان گیری 1 ساله هستش
هرچقدر مدت زمان دیدتون به بازار بیشتر باشه ، میزان مالیات پرداختی هم کمتر میشه
از طرفی اگه دید کمتر از 6 ماه داشته باشید ، کار سخته و هزینه مالیاتی زیادی رو متحمل میشید

از نظر من :
نتیجه نهایی این هستش که نوسانگیرها کمتر و بازار ملایم تر میشه . از اونطرف هم حجم مبنا هستش و در نهایت نوسانات شدید و صف فروش و خرید های هیجانی احتمالا کمتر بشه و خرید و فروش ها منطقی تر اتفاق بیوفته . این اتفاق باعث کاهش ریسک بازار میشه .

یه باجی رو بزور باید بدیم ! اما اگه بخوایم منطقی فکر بکنیم و در عین حال باج رو هم بدیم ، باید دید بلند مدت بشه که باج کمتری بدیم:rolleyes:
بعید میدونم سرمایه زیادی با تصویب این قانون خارج بشه چون بازارهای موازی هم همچین سرپا و سود ده نیستن . منظورم طلا و سکه و مسکن و ارز و اینا نیست !
منظورم اینه بخوای یک کسب و کار راه بندازی

فقط یک گیری که توی ذهنم ایجاد شده اینه که همه سهامدارا باید اظهارنامه پر بکنن ؟؟ حالا من و بعضی از سهام دارا تجربه اظهارنامه داریم ولی 90% کسایی که تو بازار هستن آشنایی حداقلی هم با این داستان ها ندارن !!!
اینشکلی اون افرادی که نتونن اظهارنامه پر بکنن ، باید هزینه جانبی ای هم بدن بابت پر کردن اظهارنامه !
خود اظهارنامه رو هم پر کردن یعنی هر شخصی باید حساب کتاب خریدها و فروش هاشو داشته باشه ! یه زحمت اضافه هم اینطوری گردن همه میوفته ( 100% سهامدارها )
از طرفی زیرساخت های مالیاتی همچین درست نیست که بتونن تک تک کدها رو با توجه به اینکه کلی کد صادر شده و تعداد زیادی سهامدار داریم ، کنترل بکنن !
مگه اینکه سیستمی باشه و آخر هر سال خودشون ریز معاملات و مقدار مالیات پرداختی رو اعلام بکنن ( برای هر کد ) و بعد از کنترل توسط شخص صاحب کد ، درصورتی که مشکلی نبود و اعتراضی نداشتیم ، مبلغ رو پرداخت بکنیم .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نتیجه این طرح مالیاتی منجر به کاهش نوسانات بازار و اولویت سهام داری نسبت به خرید و فروش و نوسان گیری میشه.
به شدت موافقم و به عینه با بالار فتن تجربه ی تازه واردها به بورس دارم میبینم که اکثر سهامدارا با بالا رفتن تجربشون دیگه کم کم اکثرا دارند سهامداری می کنند و با یکی دو تا منفی سهمشون رو سریع تو فروش نمیزارند یکیش خودم-از اینورم خوبه هرچی به دولت کمتر باج بدیم دلمون هم خنک تر میشه:D:D

بالا