• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
عقده تو داری که پست جواب می دادی بدون دلیل که اصلا نداری.

نظر بنده ی حقیر اینه که به همدیگر احترام بگذاریم تا همدیگر نیز به ما احترام بگذارن ;) ، قبلا هم من گفتم دلیلی نمیشه 100% مطالب و پست های یک فرد درست باشه ما باید از دانش و اطلاعاتی که به رایگان داره تو این تاپیک و یا دیگر تاپیک ها به اشتراک گذاشته میشه بهترین استفاده رو ببریم، با اون بخشی هم که حال نکردیم اهمیت ندیم اصلا بهش..

ببینید به طور کلی بورس و بازار سرمایه مثل بازی شطرنج میمونه شما میدونی قوانین چیه میدونی اسب، فیل و... به چه صورت حرکت میکنه منم این رو میدونم اما فرق من و شما زمانی مشخص میشه و یکی از ماها برنده میشیم که بتونیم طرف مسابقه رو گول بزنیم یا بهتر بگم گیج کنیم.

مثال میزنم:

در بازی شطرنج شخص قوی تر حتی امکان داره وزیرش رو هم در مقابل مهره ی شما قرار بده که بتونی به راحتی بزنیش، حتی بررسی هم میکنی میبینی اگر وزیرش رو بزنی تا 1-2 حرکت دیگه هیچ مشکلی واست پیش نمیاد ولی وزیر زدن همانا و مات شدن هم همانا...

الان توی بورس ایران هم همینه ما نباید الکی وزیر رو بزنیم و گول بخوریم، تا جایی که میشه باید بازی کرد اگرم کم آوردیم مثل شیرفرهاد برره مهره های شطرنج رو بهم میریزم و تمام :دی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان تایپیک داره بخوبی جلو میره..لطفا با بحثهای اضافی و توهین و... خرابش نکنید..ممنون که رعایت میکنید

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
تا شب یا فردا صبح معلوم میشه برای شما عرضه اولیه خرید شده یا نه الان چیزی معلوم نمیشه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
اسمش یکم آدم رو میترسونه :D :D
من پدرم چون بازنشسته همین ماشین سازی اراک بود یه تعداد سهام داشتیم ازش
سال پیش فکر کنم این موقع ها تو کانال 100 تومن بود، تا شاخص 1 میلیونی خیلی شارپ اومد بالا و به 1300!! که رسید و اینا خیلی دیگه داره با اذیت جلو میره (من خودم 1350 ازش پیاده شدم دیگه)
الانام که چند مدتیه بین 1500 و 1700 نوسان میکنه که توی کوتاه مدت شاید برای نوسان گیری مناسب باشه، بلند مدتشو دیگه خدا داند.

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
فرق ایزی تریدر و انلاین پلاس چیه؟ایزی تریدر اصلا خریدم ثبت نشده ولی داخل انلاین پلاس ثبت شده،قسمت ثبت سفارش هست تاییدم شده ولی به پرتفوم اضافه نشده،الان باید زنگ بزنم به مفید یا خودشون اضافه میکنن؟؟منم خرید اولم بود خداکنه نزنن تو ذوقمون:rolleyes:

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
فرق ایزی تریدر و انلاین پلاس چیه؟ایزی تریدر اصلا خریدم ثبت نشده ولی داخل انلاین پلاس ثبت شده،قسمت ثبت سفارش هست تاییدم شده ولی به پرتفوم اضافه نشده،الان باید زنگ بزنم به مفید یا خودشون اضافه میکنن؟؟منم خرید اولم بود خداکنه نزنن تو ذوقمون:rolleyes:
اگر منظورت سهام سیتا که هنوز سامانه داره بین همه تقسیم میکنه تا شب میاد احتمالا تو پورتفوی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نمیخوام از بورس زده بشی ها ولی دارایکم هم معاملاتش باطل شد :rolleyes:

گویا کلا شانس نداری:D:D

به چه دلیلی باطل شده ؟
4 روزه تغییر کارگزاری زدم هنوز نیومده پورتفوی
198.gif

حداقل میزاشتن من بفروشم بعد باطل میکردن
198.gif
:دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از قرار معلوم معاملات امروز تایید نشده

به اطلاع سرمایه گذاران محترم میرساند، با توجه به اختلاف قابل توجه قیمت سفارشات وارد شده با خالص ارزش روز دارائی های صندوق سرمایه گذاری واسطه گری مالی یکم(دارا یکم) در روز جاری مورخ 11/04/1399 سفارشات در نماد مذکور مورد تایید نبوده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
به اطلاع سرمايه گذاران محترم ميرساند، با توجه به اختلاف قابل توجه قيمت سفارشات وارد شده با خالص ارزش روز دارائي هاي صندوق سرمايه گذاري واسطه گري مالي يكم(دارا يكم) در روز جاري مورخ 11/04/1399 سفارشات در نماد مذكور مورد تاييد نبوده است. مديريت ابزارهاي نوين مالي شركت بورس اوراق بهادار تهران

بابا دیگه به چه زبونی بگه خیلی رفته بالای NAV بیخیال بشید :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
به چه دلیلی باطل شده ؟
198.gif

198.gif
یهویی توی ۱دقیقه قیمتا تغییر کرد، ساعت ۹ از ۳۵ رفت رو ۳۷.۵ و همونجا رو اون قیمت قفل شد تا ساعت ۱۱ونیم :rolleyes:
قیمت هم از ساعت ۱۲ تا ۱۲ونیم جالب بود، ۱تومن ۱ تومن میومد پایین تا رسید به ۳۷.۲
من زدم برا فروش دیدم صف 2هزارم که نشد بفروشم، قیمت کمتر میزدم ۳۷ میرفتم تو صف ۳هزار :(

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
به چه دلیلی باطل شده ؟
198.gif

198.gif

" اطلاعیه مهم در خصوص صندوق سرمایه گذاری (دارا یکم)
به اطلاع سرمایه گذاران محترم میرساند، با توجه به اختلاف قابل توجه قیمت سفارشات وارد شده با خالص ارزش روز دارائی های صندوق سرمایه گذاری واسطه گری مالی یکم(دارا یکم) در روز جاری مورخ ۱۱/۰۴/۱۳۹۹ سفارشات در نماد مذکور مورد تایید نبوده است. مدیریت ابزارهای نوین مالی شرکت بورس اوراق بهادار تهران"

پیام ناظر

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اینجا رو ببینید
سیتا (سرمایه گذاری سیمان تامین) | سهام یاب

یکی میگه سیتا چرا صف فروش شد ! :eek:
یکی میگه من 15750 خریده بودم چرا 15823 حساب کرده :D
unbelievable :rolleyes:

همینا میرن تو سهم های دیگه
هرچی اطلاعیه دادن که به NAV صندوق توجه کنین افاقه نکرد باز فاصله گرفت
همه چی رو عرضه اولیه می بینن میرن تو صف

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام دوستان
ببخشید که من وارد بحث های تخصصیتون میشم
از چندتا از دوستان (حرفه ای بودنشون یا آماتور بودنشونو تایید نمیکنم) شنیدم که دارا یکم قرار شنبه سقوط کنه
اما حرف و حدیث های زیادی تو انجمن های بورسه که نمونه هاییشو اینجا میزارم ممنون میشم نظراتتونو بدید بحث کنیم

1593611358978.png
1593611399528.png
1593611430939.png
1593611495521.png

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
این دارایکم من توی ذی نفعان خورده CDS
تغییر ناظر هم 3روز پیش زدم اما خبری نشده.
فقط نمیدونم این تغییر خالی جوابگوعه یا باید کار دیگه ای هم کرد

بالا