• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اقا چرا این سیتا تو سفارشات من نیست؟
پول بلوکه شده هم ندارم
الا همون پولی که باهاش سیتا خریده بودم اومده تو قدرت خریدم
چیکار کنم؟

توی کارگزاری ها در قسمت توافق نامه خرید عرضه اولیه رو به صورت اتومات بذار که خودش واست بگیره منتهی شب قبلش حسابت رو شارژ کن، مشکلی ایجاد نمیشه.

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
عزیز دل ، فقط میتونم بگم صحبتاتون اشتباهه
پست ها رو از چند صفحه قبل خوندم تا الان و متاسفانه حرفاتون اشتباهه

یکی و دوتا مورد هم نیست که بخوام توضیح بدم ، ایرادات زیاده
مهم نیست چی میگی.
از نظر من تمام پست ها تو تو این انجمن اشتباه، من نه پست ها تو خوندم و نمی خونم.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
توی کارگزاری ها در قسمت توافق نامه خرید عرضه اولیه رو به صورت اتومات بذار که خودش واست بگیره منتهی شب قبلش حسابت رو شارژ کن، مشکلی ایجاد نمیشه.
الان این پریده یعنی؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مهم نیست چی میگی.
از نظر من تمام پست ها تو تو این انجمن اشتباه، من نه پست ها تو خوندم و نمی خونم.
:p
چقدر عقده جمع شده ...
خواستی بخون خواستی نخون ، مگه واس شما من پست میزارم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji832]ثبت رکوردی کم نظیر در عرضه اولیه امروز بورس

[emoji843]مدیر عامل شرکت فناوری بورس: تعداد مشارکت کنندگان در عرضه اولیه سیتا که امروز در بورس انجام شد به ۴.۵ میلیون نفر رسید/

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
اقا چرا این سیتا تو سفارشات من نیست؟
پول بلوکه شده هم ندارم
الا همون پولی که باهاش سیتا خریده بودم اومده تو قدرت خریدم
چیکار کنم؟
اگر سفارش حذف شده و پول به قدرت خرید برگشته یعنی هیچی انجام نداده. بهمین راحتی و خوشمزگی
عرضه اولیه هفته پیش برای من اینجوری شد، کسی هم جوابگو نیست.

Captive

لایک‌ها
16,665
دوستان رو سهام درست حسابی فقط و فقط سهامداری کنید

شتران شبندر شپنا فولاد وغدیر ومهان فاراک وتجارت وبصادر ومعادن وخارزم وساپا خساپا و ....

شپنای 600 تومنی شد 2600
فولاد 400 تومنی شد 1600
شبندر 1000 تومنی شد 3800
وغدیر 400 تومنی شد 1600
وتجارت 40 تومنی شد 300 تومن

با شناختی که از شما در تاپیک سکه و طلا و ارز پیدا کرده بودم 90% سهم های پیشنهادی شما رو گرفتم و البته با کمی تحقیق که بعضی هاش رو هم دیگر دوستانی که در همین بازار هستند هم تایید کردند، تا امروز فقط یک نمونش شپنا که بالای 50% سود ازش گرفتم فکر کنم در حدود 30 روز.

1593593527396.png

فقط فاراک یکم اذیت کرد که اونم چون پله ای خرید زده بودم.

یک سوال:

الان من 2 تا اکانت دستم هست و در هر 2 حساب سهام ومهان رو دارم، یکیش بهم سود مجمع داده یکیش نداده، جریان چیه؟ :دی و اینکه این سود مجمه اضافه میشه به بالانس دیگه درسته؟

ممنون

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اگر سفارش حذف شده و پول به قدرت خرید برگشته یعنی هیچی انجام نداده. بهمین راحتی و خوشمزگی
عرضه اولیه هفته پیش برای من اینجوری شد، کسی هم جوابگو نیست.
اخه ثبت شد، تایید هم شد
این عکسش، تیک تایید
اما الا تو قدرت خریده همون پول

Captive

لایک‌ها
16,665
الان این پریده یعنی؟

والا من اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی کارگزاری ها هنگی و تاخیر :دی و اینجور چیزا زیاد دارن شاید اضافه بشه واستون.. بزرگان نظرشون رو بدن به نظرم بهتره :دی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
شانس ببین همه سیمانی ها که دیروز افشای الف داشتن بالای 20 درصد رشد گرفتن کمترینشم 16 درصد بود بعد از شانس من سشمال فقط 8 درصد

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
با شناختی که از شما در تاپیک سکه و طلا و ارز پیدا کرده بودم 90% سهم های پیشنهادی شما رو گرفتم و البته با کمی تحقیق که بعضی هاش رو هم دیگر دوستانی که در همین بازار هستند هم تایید کردند، تا امروز فقط یک نمونش شپنا که بالای 50% سود ازش گرفتم فکر کنم در حدود 30 روز.

مشاهده پیوست 1186298

فقط فاراک یکم اذیت کرد که اونم چون پله ای خرید زده بودم.

یک سوال:

الان من 2 تا اکانت دستم هست و در هر 2 حساب سهام ومهان رو دارم، یکیش بهم سود مجمع داده یکیش نداده، جریان چیه؟ :دی و اینکه این سود مجمه اضافه میشه به بالانس دیگه درسته؟

ممنون
شاید باورت نشه من مقدار زیادی شپنای 550 تک تومنی داشتم و بسیار مسخره فناش دادم:rolleyes: همون داستان چاه کن خودش ته چاهه و اینا:rolleyes::D

نمیخوام بترسونمت ولی اینجاها اشباع خرید بالایی دارن پالایشیا و در صدر اونها شپنا. حواست باشه فقط. اما بلند مدت هیچ مشکلی نیست و همین شپنا میتونه از همین نقطه رشد بالای 100 درصد داشته باشه

فاراک رو نگه دار. وقتی 200% سود گرفتی ازش به این روزا میخندی

جریان ومهان قاطی کردن کارگزاریه، درست میشه موردی نیست. ومهان دوباره با تاکید فراوان میگم بسیار ارزندست، خیلی زیاد.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
قسمت سفارشات رو ببین هنوز وجود داره، اگر نیست یعنی حذف شده هیچی.
حذف شده :(
پ.ن این اولین روز بورسم بود، خدا بخیر بگذرونه با این سیستمای شخمی ایرانی
از اولش مشکل بود
مشکل درگاه، مشکل خرید، مشکل سرعت، مشکل حذف بعد از خرید و ...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
از اولش مشکل بود
به بازار سرمایه شخمی ایران خوش امدی.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ببینید دوستان
ساده میگم که متوجه منظورم بشید .

شرکت X رو میخواید بخرید . حساب میکنید که این شرکت طی 2 سال گذشته مثلا 1000% رشد داشته . ملک 350% رشد داشته و دلار مثلا 100% رشد داشته
آیا شرکت 900% حباب داره ؟
ملک 250% حباب داره ؟

جواب :
داستان از این قراره که قیمت ملک سالیانه باید به اندازه رشد دلار باشه به علاوه حدود 4 الی 5 درصد بیشتر ! میانگین میگم و اگه چند سال زیاد نشه ، این بخش انباشته میشه و یه دفه بالا میره . اینطوری نیست که ثابت هر سال 5% بیشتر از دلار رشد بکنه !
شرکت چی ؟ شرکت دو بخش داره ! یک بخش داراییه که باید اینقدر رشد بکنه و یک بخش درآمده !
پس ملک 250% حباب نداره و رشد بخش دارایی های شرکت باید حداقل 350% باشه ( رشد ملک ) ، خیلی کلی بخوام بگم یعنی اون شرکت از 1000% سودش ، حدود 350% منطقی رشد کرده با فرض اینکه شرکت کاملا غیر فعال و تعطیل باشه !!!!!!
حالا شرکت توی همین 2 سال کار و سود سازی کرده و سود دوباره توی فرایند سود سازی وارد شده ، پس قیمت شرکت باید ا 350% بیشتر رشد بکنه . این تا اینجا
حالا شرکتی که الان سود سازی میکنه و به خاطر بالا رفتن قیمت دلار در آینده ( چون قیمت دلار شدیدا افزایشیه ) ، ثابت میشه ؟ خیر ! سود سال بعد شرکت حداقل 3 برابر سود امسالشه و اگه فرض بکنیم سال بعد ترش مثلا وضعیت ثابت بشه و سودش مثلا سالی 30% افزایش پیدا بکنه و این سود ها رو با نرخ تنزیل خودمون بیاریم به امروز حساب بکنیم ، اتفاقی که میوفته اینه که به اون عدد 1000% رشد خیلی نزدیک میشیم !!!!

یعنی مقایسه اینشکلی که دلار چقدر رشد کرده توی 2 سال و سهام باید همون قدر رشد بکنه ، غلطه چون بهمون حباب 900 میده درصورتی که واقعا شاید حباب نداشته باشه یا اینقدری کم باشه که ارزش خرید داشته باشه

اینارو ساده گفتم ، پیچیدشو باید بنیادی یاد بگیرید وقتی یادگرفتید ، متوجه صحبتام میشید . پس اینقدری هم اوضاع بازار وحشتناک نیست ، اما این مشخصه که تا وقتی که دلار بالا میره ، سهام هم بالا میره
وقتی دلار ثابت بشه ، سهام میریزه یکم به شرط اینکه شرکت خوبی خریده باشید

حالا اگه بیشتر ریختش ، شما ضرر نکردی ! چون نباید بفروشی ...
مثلا اگه برای رسیدن به ارزش ذاتی 15% ریزش نیاز باشه ، به خاطر هیجان بازار ممکنه 50% بریزه ! اما تا وقتی که نفروشید ضرر حساب نمیشه ! دوباره سرمایه ها تا حداکثر 1 سال برمیگرده و نه تنها اون 50% ریزش رو جبران میکنه و حتی بالاترم میره .

موقع خرید سهام با دید بلند مدت فرض کنید یه پروژه ساختمونی رو شروع کردید !!! تا زمانی که تکمیل نشده ، مگه میتونی کل واحد هارو بفروشی و بری؟؟؟ نه ! پس باید ساختمون تموم بشه و شما اصل پول و سودت رو برداری . باید صبر بکنید .

درضمن زمانی که بازارهای موازی ملک رشد میکنن ، حواستون باشه سر ریز پول رو حتما تو ملک ببرید ! بر اساس تجربه میگم ( کنارش هم کمی منطق ) ...

حجم پول که زیاد میشه حالا به خاطر تورم یا سود واقعی ، امن ترین محل برای سرمایه گذاری ملکه . افرادی که سرمایه زیاد دارن و سر ریز سودشون به اندازه خرید ملک یا زمین میرسه ، درجا سرمایه رو به ملک یا زمین تبدیل میکنن و توی بازار تقاضا ایجاد میشه !!!

ملک تنها جایی هستش که غیر ممکنه قیمتش نصف بشه ! ریزش قیمتی نداره ! کسی نمیتونه اونو بدزده ! میتونی اجاره بدی !
طلا برای سرمایه های کم خوبه ، وگرنه کسی 1 میلیارد طلا تو خونه نمیزاره ... همینطور دلار
خودروهم که سرمایه گذاری نیست ! امنیت هم نداره

کاری باشرایط خاص مثل جنگ و ... نداریم که باعث میشه قیمت ملک پایین بیاد چون جنگ و ... روی همه چی تاثیر میزاره . به محض اصابت اولین موشک سهام با کله زمین میخوره ، ملک زمین میخوره ، همه چی تو هم قفل میشه و الی آخر . بی ثباتی به همه چی ضربه میزنه

Captive

لایک‌ها
16,665
شاید باورت نشه من مقدار زیادی شپنای 550 تک تومنی داشتم و بسیار مسخره فناش دادم:rolleyes: همون داستان چاه کن خودش ته چاهه و اینا:rolleyes::D

من خودم حس خوبی بهش دارم نمیدونم چرا، شاید به خاطر اسمش هست :دی حتما سم پاش ها روت تاثیر گذاشتن ( شوخی )

نمیخوام بترسونمت ولی اینجاها اشباع خرید بالایی دارن پالایشیا و در صدر اونها شپنا. حواست باشه فقط. اما بلند مدت هیچ مشکلی نیست و همین شپنا میتونه از همین نقطه رشد بالای 100 درصد داشته باشه

من چون کریپتو کار میکنم دیگه از هیچ ریزشی نمیترسم و با هیچ صعودی خوشحال نمیشم و طمع نمیکنم، اره حواسم هست بهش دمت گرم.

فاراک رو نگه دار. وقتی 200% سود گرفتی ازش به این روزا میخندی

اسمش یکم آدم رو میترسونه :D :D

جریان ومهان قاطی کردن کارگزاریه، درست میشه موردی نیست. ومهان دوباره با تاکید فراوان میگم بسیار ارزندست، خیلی زیاد.

✅✅

Captive

لایک‌ها
16,665
از اولش مشکل بود

یاد اولین روز مدرسه افتادم نمیدوستم باید تو کدوم صف وایسم الکی هر آدم بزرگی رو میدیم بهش سلام میکردم که راهنماییم کنه آخر هم کسی اهیمتی نداد بهم :D:D

شما همون به صورت اتومات بذار به نظرم نباید مشکلی پیش بیاد من دومین بار هست که عرضه اولیه میگیرم مشکلی نبوده.

Captive

لایک‌ها
16,665
شانس ببین همه سیمانی ها که دیروز افشای الف داشتن بالای 20 درصد رشد گرفتن کمترینشم 16 درصد بود بعد از شانس من سشمال فقط 8 درصد

از سیمانی ها من فقط سفارس دارم اونم بلند مدت نگه میدارم یادگاری :دی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یعنی هر قیمتی که شما بزنی ( قیمت پایین تر ) کارگزاری میاد بالاترین قیمت خرید رو مبنا قرار میده؟

ببینید یه جای کار ایراد داره، خریدار خودش زده 15000ت بالاترین قیمت خریدارم چرا باید کمتر گیرش بیاد وقتی رو اون قیمت بای زده؟

نمیدونم کریپتو کار میکنید یا نه، ولی توی کریپتو اینطوری هست که بر فرض مثال بیت کوین 10000 دلار هست، و صف خرید هم داره شما حواست نیست میزنی فروش یک بیت کوین به قیمت 100 دلار .. این میاد آخرین قیمتی که خریدار داره رو واستون محاسبه میکنه، اما اگر قیمت آخرین فروشنده 10 هزار دلار باشه و قیمت آخرین خریدار مثلا 7 هزار دلار باشه و شما بزنی هزار دلار دیگه رو همون 7 هزار محاسبه میکنه و سل میشه.
نه کریپتو کار نمیکنم ولی بازار ما دامنه روزانه داره ؛ نمیشه خیلی یکی پیشنهادش عجیب غریب باشه ( تو یه رنج محدوده )
ولی تا اونجایی که من میدونم همین جوریه ، چون اون فرد قیمت بالاتر گذاشته شما هر قیمتی پایین تر بزاری میره واسه همون ادم ( نمیدونم با رنج کشیدن اشنا هستی یا نه ولی اونم تا حدودی همین بحثه )
بازم اگه من دارم اشتباه میکنم و دوستان اطلاعات دقیق تر دارن اصلاح کنن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان چندتا سهام بجز عرضه اولیه ها معرفی میکنید من برای شروع شنبه بگیرم تا یکم راه بیوفتم ؟
اگه نمیتونید اینجا معرفی کنید، پ.خ بفرستید
تشکر فراوان

میدونم اصلا ثبات مشخصی نداره بازار و ممکنه ضرر باشه، اما بلاخره شما بهتر از من میتونید انتخاب کنید برا شروع
نظر شخصی خودم با توجه به چارت ها، شستا و صبا

بالا