• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان یه سوال:

اگر سهمی مثلا روی 15000 ریال صف خرید باشه و شما به اشتباه روی 14000 فروش بزنی؟ چجوری حساب میکنه؟ همون اخرین قیمت رو حساب میکنه یا پول میپره؟ :دی

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
نمیخواد به صحرای کربلا بزنی، یه چیزی رو بلد نبودی و رو هوا یه حرفی، به جای روضه خوندن بپذیر و سعی کن از این به بعد اطلاعاتت رو بالاتر ببری
حرف پوچ زدی و خودت نمی دونی چی میگی. بحث با تو بی فایدست. در ظمن من نیازی به حرف های تو ندادم.
در شرایطی که اکثر کشور ها سهامشون افت کرده در وضعیت کرونا، بورس ایران رشد زیادی کرده که هبچ ساپورتی به جز پول مردم نداره و این وضعیت دیر یا زود تمام خواهد شد.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان یه سوال:

اگر سهمی مثلا روی 15000 ریال صف خرید باشه و شما به اشتباه روی 14000 فروش بزنی؟ چجوری حساب میکنه؟ همون اخرین قیمت رو حساب میکنه یا پول میپره؟ :دی
نه داداش همونی که خودت زدی ;)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان یه سوال:

من سوال آماتوری ترترتر و برعکس اینو دارم
اگه قیمت ۱۵۰۰۰ باشه و یکی ۱۴۰۰۰ بزاره برا فروش، چطور میشه ۱۴تومنی رو خرید زد که ۱۰۰۰ سود کنیم ؟ :p اصلا میشه؟

Captive

لایک‌ها
16,665
نه داداش همونی که خودت زدی ;)

پس پول میپره؟ خب وقتی آخرین نفر 15000 مثلا خرید زده این اختلاف قیمت طبیعتا تو جیب کارگزاری میره؟ تو جیب مشتری که مطمئنا نباید بره :دی

این رو پس 100% مطمئنید دیگه؟ اگر اینجوری باشه که خیلی بده امکان اشتباه هر لحظه هست..

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
هم دارا یکمو فروختم و هم سیتارو خریدم

1593588303255.png

Captive

لایک‌ها
16,665
من سوال آماتوری ترترتر و برعکس اینو دارم
اگه قیمت ۱۵۰۰۰ باشه و یکی ۱۴۰۰۰ بزاره برا فروش، چطور میشه ۱۴تومنی رو خرید زد که ۱۰۰۰ سود کنیم ؟ :p اصلا میشه؟

تقریبا سوالمون یکی هست.. اون اختلاف قیمت در صورتی که صف خرید باشه و به خریدار هم بخواهد بده احتمال اینکه به شما برسه خیلی کمه مگر در شرایط خاص، هر چند من احساس میکنم تو جیب کارگزاری میره.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
تقریبا سوالمون یکی هست.. اون اختلاف قیمت در صورتی که صف خرید باشه و به خریدار هم بخواهد بده احتمال اینکه به شما برسه خیلی کمه مگر در شرایط خاص، هر چند من احساس میکنم تو جیب کارگزاری میره.
خب کارگزاری مانیتورینگشو داره و برنامه هم مال خودشه دیگه، درسته؟
به فرض تو برنامه تعیین کرده که اگه یه صفر کمتر گذاشته باشه موقع فروش، سریعا اونو بخره و یا ۵ درصد کمتر از قیمت گذاشته بشه سریعا برنامه بخره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آگاه هم واقعا گند زده..3 روزه تقاضای تغییر ناظر دارایکم زدم.اصلا جوابی ندادن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
پس پول میپره؟ خب وقتی آخرین نفر 15000 مثلا خرید زده این اختلاف قیمت طبیعتا تو جیب کارگزاری میره؟ تو جیب مشتری که مطمئنا نباید بره :دی
جیب کارگزای نمیره بر میگرده به حسابت

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
در کل ورود نقدینگی زیاد به بورس خیلی روی رشدش تاثیر گذاشته ولی نکته مهم اینه که چرا نقدینگی وارد بورس شد. خیلی سادست وقتی قیمت دلار 20 تومن باشه ، یه کارخونه با اون همه زمین و تجهیزات که همه رو با دلار سه تومن تعیین قیمت شده بود، حتی اگه بسته هم باشه و یه وجب خاک رو دستگاه ها باشه ، خود به خود وقتی دلار میشه 20 تومن ارزش اون کارخونه و زمین و تجهیزاتش هفت برابر میشه.
الان تو بورس یه سری نمادهای پالایشگاهی یا پتروشیمی هست ( مثله داراب و کوهدشت) که زمین خالی هستن! فقط یه تابلو کهنه دارن که مثلا پتروشیمی داراب! زمینش هم طوریه که به درده چرای گوسفند هم نمیخوره! ولی نمادش داره معامله میشه و قیمتش هم بالا میره!! وقتی زمین تو هر نقطه از ایران چند برابر شده ، انتظار هست قیمت این نماد هم با رشد زمین بره بالا.

دلیل اصلی رشد بورس ایران افزایش قیمت دلار و تورمه، و هجوم مردم هم به خاطره اینه که بورس هنوز از بازارای موازی ( مسکن سکه دلار ) عقبه. الان هر نمادی رو ببینی تند تند افزایش سرمایه ازطریق تجدید ارزشیابی میزنن! کارخونه ضررده و سود عملیاتی که هیچ زیان هم میده ولی هر روز ارزش تجهیزات زمینش میره بالاتره و گرونتر میشه! اینم از عجایبه. ولی از نظر اقتصادی کاملا درسته و براساس اصوله. حالا اگه قیمت نماد بالاتر از دلار و زمینش باشه دیر یازود میریزه . خلاصه از این به بعد بازار چهارمی به نام بورس هست که پا به پای تورم و بازاری دیگه میاد بالا و تنها نظمی که تو اقتصاد ایران هست همینه که این چهارتا بازار کاملا موازی و همزمان دارن باهم میرن بالا. کافیه دلار گرون شه سره یه هفته سکه و مسکن بورس میرن بالا. خداروشکرررر از این همه نظم
من اصلا موافق نیستم.
من کسی رو می شناسم که ۶ ماه پیش ۴۰ میلیون رفت سهام خرید و الان نزدیک ۳۰۰ میلیون پول داره، معنیه این اینه که پولش ۷.۵ برابر شده در ۶ ماه و معنیش اینه ۷۵۰ ٪ افزایش قیمت، در صورتی که افزایش نرخ دلار و تورم ۷۵۰ درصد نیست.
۲ تا اتفاق می تونه بیفته تا شرایط نرمال بشه:
یکی این که دلار ۷.۵ برابر بشه در ایران که من فکر نمی کنم بانک مرکزی این کارو بکنه
و بعدی این که بورس بگرده به قیمت واقعیش.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
من الان دار یکمو گذاشتم برا فروش
میگن بورس تا ساعت ۱۲ونیم بیشتر نیست
اگه تا این ساعت توی صف به نوبت اول نرسی، سهامت تا شنبه فروش نمیره؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه تا این ساعت توی صف به نوبت اول نرسی، سهامت تا شنبه فروش نمیره؟
سفارش همون روز اعتبار داره و تا شنبه هم تعطیله شنبه دوباره باید سفارش بزاری

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

این رو پس 100% مطمئنید دیگه؟ اگر اینجوری باشه که خیلی بده امکان اشتباه هر لحظه هست..

کارگزاری چرا !؟ قیمت بالاتره شما سهمت رو ارزون تر فروختی درسته ؟ خب این وسط اونی که سهم رو ارزون تر از چنگت دراورده حالشو میبره

یکی این که دلار ۷.۵ برابر بشه در ایران که من فکر نمی کنم بانک مرکزی این کارو بکنه
و بعدی این که بورس بگرده به قیمت واقعیش.

هیچ کدوم از این اتفاق ها نمیفته

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
کارگزاری چرا !؟ قیمت بالاتره شما سهمت رو ارزون تر فروختی درسته ؟ خب این وسط اونی که سهم رو ارزون تر از چنگت دراورده حالشو میبره
من یه چیزایی داره دستگیرم میشه
الان مثلا یه سهم ۱۵هزار ریاله
شما میای هر سهمو ۱۵۰۰ ریال درخواست میزنی
یهو یکی سهم ۱۵هزار ریالیشو اشتباهی ۱۵۰۰ ریال میذاره برا فروش
شما توی صف اول هستی و این سهمو سیستم میده به شما درسته؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه, چون بالا رفتن بورس از دلار پیش گرفته بعضی از سهام ها چندین برابر شدن. در ظمن در ونزولا بورس بالا نرفته.
رشد بورس باید براساس رشد یک شرکت باشه میزا فروش محصولاتش باشه.
بورس ایران فقط با پول های مردم زندست. اگه الان مردم ایران پول هاشونو از بانک بیارن بیرون و سهامشون رو بفروشن کل بورس ایران در کتر از یک ساعت متلاشی خواهد شد.
این شاخص بورس ونزوئلا هست وحشتناک بالا رفته و وحشتناک پایین اومد.

مشاهده پیوست 1186262
عزیز دل ، فقط میتونم بگم صحبتاتون اشتباهه
پست ها رو از چند صفحه قبل خوندم تا الان و متاسفانه حرفاتون اشتباهه

یکی و دوتا مورد هم نیست که بخوام توضیح بدم ، ایرادات زیاده

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
در شرایطی که اکثر کشور ها سهامشون افت کرده در وضعیت کرونا، بورس ایران رشد زیادی کرده که هبچ ساپورتی به جز پول مردم نداره و این وضعیت دیر یا زود تمام خواهد شد.
بشین تا بشه. از شاخص 400 هزاری منتظرید که دیر یا زود تموم شه الان شاخص 4 برابر شده 1.6 میلیون. تو شاخص 4 میلیونی هم منتظر خواهید موند : ))))

رو شاخص 400 هزاری تارگت 1 میلیونی دادم، الان هم شاخص 4 میلیونی رو هم بولد و پر رنگ کردم که با خیال راحت اسکرین شات بگیرید واسه بعدا :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اقا چرا این سیتا تو سفارشات من نیست؟
پول بلوکه شده هم ندارم
الا همون پولی که باهاش سیتا خریده بودم اومده تو قدرت خریدم
چیکار کنم؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دوستان رو سهام درست حسابی فقط و فقط سهامداری کنید

شتران شبندر شپنا فولاد وغدیر ومهان فاراک وتجارت وبصادر ومعادن وخارزم وساپا خساپا و ....

شپنای 600 تومنی شد 2600
فولاد 400 تومنی شد 1600
شبندر 1000 تومنی شد 3800
وغدیر 400 تومنی شد 1600
وتجارت 40 تومنی شد 300 تومن

با قاطعیت عرض میکنم اعداد بالاتر از اینا رو هم خواهیم دید. وضعیت اقتصاد کلان کشور وخیم و داغونه. پایه پولی در فصل بهار 99 2.5 برابر بهار 98 رشد داشته. شرایط کشور برای یک تورم بسیار بالا مهیا و فراهمه.

دلار هر چقدر بالا بره شاخص بورس 3 برابرش بالا خواهد رفت، این حرف من رو یادتون باشه

دلار 27 تومنی = شاخص 3 میلیونی
دلار 35 تومنی = شاخص 6 میلیونی
دلار 50 تومنی = شاخص 8 میلیونی

Captive

لایک‌ها
16,665
جیب کارگزای نمیره بر میگرده به حسابت

یعنی هر قیمتی که شما بزنی ( قیمت پایین تر ) کارگزاری میاد بالاترین قیمت خرید رو مبنا قرار میده؟

ببینید یه جای کار ایراد داره، خریدار خودش زده 15000ت بالاترین قیمت خریدارم چرا باید کمتر گیرش بیاد وقتی رو اون قیمت بای زده؟

نمیدونم کریپتو کار میکنید یا نه، ولی توی کریپتو اینطوری هست که بر فرض مثال بیت کوین 10000 دلار هست، و صف خرید هم داره شما حواست نیست میزنی فروش یک بیت کوین به قیمت 100 دلار .. این میاد آخرین قیمتی که خریدار داره رو واستون محاسبه میکنه، اما اگر قیمت آخرین فروشنده 10 هزار دلار باشه و قیمت آخرین خریدار مثلا 7 هزار دلار باشه و شما بزنی هزار دلار دیگه رو همون 7 هزار محاسبه میکنه و سل میشه.

بالا