• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
چند دقیقه پیش حساب مفیدم رو از طریق درگاه بانک ملت شارژ کردم پول رو از حسابم کم کرد ولی به پنلم اضافه نکرده. برگشت هم نزده
003.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من باشم توی چنین بازاری که رکورد تاریخ شاخص بورس شکسته شده صندوق که دامنه نوسان نداره نمیخرم. مگر با دید بلند مدت.

اینی که گفتی رو بیشتر توضیح میدی ؟

چند تا سهام تاپ رو بررسی میکردم میدیم فروشنده های حقوقی بیشتر از حقیقی بوده مثل حفاری، فخوز، وبصادر، وتجارت، شپنا، و.... این در صورتی هست که امروز شاخص بالاترین درصد رشد رو داشته، آیا خبری هست؟ یا من آمار رو بد متوجه شدم ( چون از روی آمار کارگزاری ) دارم میبینم.

در مورد شپنا :
قدرت خریدار حقیقی نسبت به فروشنده امروز 20 برابر بود !
اون موضوعی هم که گفتی شاید کد به کد حقوقی به حقیقی بوده

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اینی که گفتی رو بیشتر توضیح میدی ؟

منظورم فلسفه به وجود اومدن صندوق بود. از قدیم تا جایی که ما یادمونه صندوق های سهامی جایگزینی بود برای سپرده بانکی. الان به خاطر عوض شدن روزانه وضعیت بورس، صندوق ها (ETF) هم شدن محل نوسانگیری. صندوق ETF دامنه نوسان 5% نداره. البته الان مدتیه که کنترل میکنن که خیلی عجیب و غریب تغییر نکنه. در نتیجه اگر کسی توی اوج شاخص بخره، ممکنه در صورت اصلاح خیلی ساده و راحت ظرف چند روز چند ده درصد ضرر کنه. حرفم این بود که باید صندوقی که نزدیک NAV معامله میشه رو پیدا کرد و به دید بلند مدت هم سرمایه گذاری کرد.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
پول رو برگشت داد ایندفعه از طریق درگاه سامان شارژ کردم ولی بازم پول رو تو پنل اضافه نکرد
1052.gif

فعلا شارژ نکنید ظاهرا سیستمشون مشکل داره

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
پول رو برگشت داد ایندفعه از طریق درگاه سامان شارژ کردم ولی بازم پول رو تو پنل اضافه نکرد
1052.gif

الان چک کردم مفید بازم ریده ولی اب قطعه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
در شرایطی که اقتصاد ایران کاملا بسته هست, خیلی از کارخونه ها تعطیل کردند و تعطیل خواهند کرد دلیلی برای افزایش بورس نخواهد بود, مردم که بورس خریدند اون روی مارکت رو خواهند دید زمانی بورس شکسته خواهد شد و سهام خریداری شده سقوط خواهد کرد.
اینکه بورس بالاخره یک جایی ترمز دستیش کشیده میشه که قطعا اتفاق خواهد افتاد اما افزایش شاخص بورس ربطی به تولید نداره .شاخص میره بالا چون دلار رفته بالا و ریال بی ارزش شده ونزوئلا هم بورسش دائما رشد می کنه چرا؟؟؟چون پولشون تبدیل به کاغذ پاره شده تا وقتی دلار 20تومنه شاخص بورس تا 1800الی 2میلیون واحد هنوز جای رشد داره البته قطعا در بین راه اصلاح هم داریم .اما تا وقتی که ترمز دلار کشیده نشه بورس هم هیچ سقوطی نخواهد داشت.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
اینکه بورس بالاخره یک جایی ترمز دستیش کشیده میشه که قطعا اتفاق خواهد افتاد اما افزایش شاخص بورس ربطی به تولید نداره .شاخص میره بالا چون دلار رفته بالا و ریال بی ارزش شده ونزوئلا هم بورسش دائما رشد می کنه چرا؟؟؟چون پولشون تبدیل به کاغذ پاره شده تا وقتی دلار 20تومنه شاخص بورس تا 1800الی 2میلیون واحد هنوز جای رشد داره البته قطعا در بین راه اصلاح هم داریم .اما تا وقتی که ترمز دلار کشیده نشه بورس هم هیچ سقوطی نخواهد داشت.
اتفاقا چند مدتیه تو ذهنم بود بورس های ونزوئلا و زیمباوه رو بررسی کنم ببینم شرایط شاخص تو اونجا چطوره.ممنون از شما

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چند دقیقه پیش حساب مفیدم رو از طریق درگاه بانک ملت شارژ کردم پول رو از حسابم کم کرد ولی به پنلم اضافه نکرده. برگشت هم نزده
003.gif

از طریق اَپ شارژ میکنید یا تحت وب؟ من تحت وب و قبلا اپ شارژ کردم مشکلی نبوده امروز عصر هم شارژ کردم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
از طریق اَپ شارژ میکنید یا تحت وب؟ من تحت وب و قبلا اپ شارژ کردم مشکلی نبوده امروز عصر هم شارژ کردم.
دو بار تحت وب شارژ کردم برگشت داد
الان میرم اپ رو تست میکنم خبرشو میدم
s016.gif

Captive

لایک‌ها
16,665
در مورد شپنا :
قدرت خریدار حقیقی نسبت به فروشنده امروز 20 برابر بود !
اون موضوعی هم که گفتی شاید کد به کد حقوقی به حقیقی بوده
قدرت خریدار که اصلا بحثی در موردش نیست :دی در مورد کد به کد هم بله احتمالش هست ولی چرا اکثر سهم های درست و درمون حقوقی ها فروششون بیشتر بوده/ این واسه من یکم ایهام داره.

احتمالا دیگه نوسانات دلخواه ومورد نظرشونو گرفتن و دیگه موقع پیاده شدن شون هست....میخوان سکان رو بدن دست خریداران جدید...

منم نظرم همین بود ولی گفتم از نظرات دیگر دوستان هم بهره ببریم :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
دو بار تحت وب شارژ کردم برگشت داد
الان میرم اپ رو تست میکنم خبرشو میدم
s016.gif

کارت بانکیتون هم ملت هست؟ چون من درگاه ملت و کارت ملت استفاده کردم..

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
کارت بانکیتون هم ملت هست؟ چون من درگاه ملت و کارت ملت استفاده کردم..
آقا دمت گرم از طریق اپ شارژ کردم بدون مشکل جواب داد
s009.gif

کارت بانکیمم ایران زمین بود از درگاه سامان پرداختم

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سهام دارایکم رو از طریق سامانه بام بانک ملی خریده بودم. دیروز صبح نمادش رو تو قسمت تغییر کارگزار ناظر پنل مفید سرچ کردم و درخواست تغییر دادم.
امروز ظهر پرتفوم رو چک کردم دیدم اضافه شده.

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
1052.gif

همیشه از طریق درگاه بانک ملت اقدام کنید

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
مفید نمیشه عرضه اولیه سیتا ثبت کنم...
Screenshot_2020-06-30 EasyTrader.png
فقط اون دایره تاب میخوره ...

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
نه, چون بالا رفتن بورس از دلار پیش گرفته بعضی از سهام ها چندین برابر شدن. در ظمن در ونزولا بورس بالا نرفته.
رشد بورس باید براساس رشد یک شرکت باشه میزا فروش محصولاتش باشه.
بورس ایران فقط با پول های مردم زندست. اگه الان مردم ایران پول هاشونو از بانک بیارن بیرون و سهامشون رو بفروشن کل بورس ایران در کتر از یک ساعت متلاشی خواهد شد.
این شاخص بورس ونزوئلا هست وحشتناک بالا رفته و وحشتناک پایین اومد.

Untitled.png

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نه, چون بالا رفتن بورس از دلار پیش گرفته بعضی از سهام ها چندین برابر شدن. در ظمن در ونزولا بورس بالا نرفته.
رشد بورس باید براساس رشد یک شرکت باشه میزا فروش محصولاتش باشه.
بورس ایران فقط با پول های مردم زندست. اگه الان مردم ایران پول هاشونو از بانک بیارن بیرون و سهامشون رو بفروشن کل بورس ایران در کتر از یک ساعت متلاشی خواهد شد.
این شاخص بورس ونزوئلا هست وحشتناک بالا رفته و وحشتناک پایین اومد.

مشاهده پیوست 1186262
اون گپ های نمودار یا به قول شما پایین اومدنهای وحشتناک به خاطر حذف صفر از بولیوار بوده که ۲ بار انجام شده استاد

یه سرچ ساده و کسب ابتدایی ترین اطلاعات قبل از پست گذاشتن بد نیست

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
اون گپ های نمودار یا به قول شما پایین اومدنهای وحشتناک به خاطر حذف صفر از بولیوار بوده که ۲ بار انجام شده استاد

یه سرچ ساده و کسب ابتدایی ترین اطلاعات قبل از پست گذاشتن بد نیست

خجالت بکش .که حرف از ابتدایی ترین اطلاعت می زنی.
در سال 2018 بورس ونزولا 94 ،٪ درصد سقوط کرد، کسایی بو ن که حتی شلوار و لباس هاشون رو از دست دادن. ولی هنوز نمی دونی چرا صفر ها رو از پوشلشون حذف کردن؟اگه اقتصادش پیشرفت داشت و بورس کمکی به پیشرفت اقتصاد مردم می کرد صفر رو حدف نمی کردن.

در حال حاضر دلار زیر قیمت واقعی هست و بورس بلاتر از قیمت واقعی . این پول مردم داره وارد بورس می شه تمام خواهد شد و اون زمان دیگه این حرف ها رو نخواهی زد.

بالا