من باشم توی چنین بازاری که رکورد تاریخ شاخص بورس شکسته شده صندوق که دامنه نوسان نداره نمیخرم. مگر با دید بلند مدت.
چند تا سهام تاپ رو بررسی میکردم میدیم فروشنده های حقوقی بیشتر از حقیقی بوده مثل حفاری، فخوز، وبصادر، وتجارت، شپنا، و.... این در صورتی هست که امروز شاخص بالاترین درصد رشد رو داشته، آیا خبری هست؟ یا من آمار رو بد متوجه شدم ( چون از روی آمار کارگزاری ) دارم میبینم.
اینی که گفتی رو بیشتر توضیح میدی ؟
الان چک کردم مفید بازم ریده ولی اب قطعهپول رو برگشت داد ایندفعه از طریق درگاه سامان شارژ کردم ولی بازم پول رو تو پنل اضافه نکرد![]()
فعلا شارژ نکنید ظاهرا سیستمشون مشکل داره
اینکه بورس بالاخره یک جایی ترمز دستیش کشیده میشه که قطعا اتفاق خواهد افتاد اما افزایش شاخص بورس ربطی به تولید نداره .شاخص میره بالا چون دلار رفته بالا و ریال بی ارزش شده ونزوئلا هم بورسش دائما رشد می کنه چرا؟؟؟چون پولشون تبدیل به کاغذ پاره شده تا وقتی دلار 20تومنه شاخص بورس تا 1800الی 2میلیون واحد هنوز جای رشد داره البته قطعا در بین راه اصلاح هم داریم .اما تا وقتی که ترمز دلار کشیده نشه بورس هم هیچ سقوطی نخواهد داشت.در شرایطی که اقتصاد ایران کاملا بسته هست, خیلی از کارخونه ها تعطیل کردند و تعطیل خواهند کرد دلیلی برای افزایش بورس نخواهد بود, مردم که بورس خریدند اون روی مارکت رو خواهند دید زمانی بورس شکسته خواهد شد و سهام خریداری شده سقوط خواهد کرد.
احتمالا تو عرضه اولیه این هفته نوبت مفیده که به فنا بره...الان چک کردم مفید بازم ریده ولی اب قطعه
اتفاقا چند مدتیه تو ذهنم بود بورس های ونزوئلا و زیمباوه رو بررسی کنم ببینم شرایط شاخص تو اونجا چطوره.ممنون از شمااینکه بورس بالاخره یک جایی ترمز دستیش کشیده میشه که قطعا اتفاق خواهد افتاد اما افزایش شاخص بورس ربطی به تولید نداره .شاخص میره بالا چون دلار رفته بالا و ریال بی ارزش شده ونزوئلا هم بورسش دائما رشد می کنه چرا؟؟؟چون پولشون تبدیل به کاغذ پاره شده تا وقتی دلار 20تومنه شاخص بورس تا 1800الی 2میلیون واحد هنوز جای رشد داره البته قطعا در بین راه اصلاح هم داریم .اما تا وقتی که ترمز دلار کشیده نشه بورس هم هیچ سقوطی نخواهد داشت.
چند دقیقه پیش حساب مفیدم رو از طریق درگاه بانک ملت شارژ کردم پول رو از حسابم کم کرد ولی به پنلم اضافه نکرده. برگشت هم نزده![]()
دو بار تحت وب شارژ کردم برگشت داداز طریق اَپ شارژ میکنید یا تحت وب؟ من تحت وب و قبلا اپ شارژ کردم مشکلی نبوده امروز عصر هم شارژ کردم.
قدرت خریدار که اصلا بحثی در موردش نیست :دی در مورد کد به کد هم بله احتمالش هست ولی چرا اکثر سهم های درست و درمون حقوقی ها فروششون بیشتر بوده/ این واسه من یکم ایهام داره.در مورد شپنا :
قدرت خریدار حقیقی نسبت به فروشنده امروز 20 برابر بود !
اون موضوعی هم که گفتی شاید کد به کد حقوقی به حقیقی بوده
احتمالا دیگه نوسانات دلخواه ومورد نظرشونو گرفتن و دیگه موقع پیاده شدن شون هست....میخوان سکان رو بدن دست خریداران جدید...
دو بار تحت وب شارژ کردم برگشت داد
الان میرم اپ رو تست میکنم خبرشو میدم![]()
آقا دمت گرم از طریق اپ شارژ کردم بدون مشکل جواب دادکارت بانکیتون هم ملت هست؟ چون من درگاه ملت و کارت ملت استفاده کردم..
همیشه از طریق درگاه بانک ملت اقدام کنیدپول رو برگشت داد ایندفعه از طریق درگاه سامان شارژ کردم ولی بازم پول رو تو پنل اضافه نکرد![]()
فعلا شارژ نکنید ظاهرا سیستمشون مشکل داره
نه, چون بالا رفتن بورس از دلار پیش گرفته بعضی از سهام ها چندین برابر شدن. در ظمن در ونزولا بورس بالا نرفته.اینکه بورس بالاخره یک جایی ترمز دستیش کشیده میشه که قطعا اتفاق خواهد افتاد اما افزایش شاخص بورس ربطی به تولید نداره .شاخص میره بالا چون دلار رفته بالا و ریال بی ارزش شده ونزوئلا هم بورسش دائما رشد می کنه چرا؟؟؟چون پولشون تبدیل به کاغذ پاره شده تا وقتی دلار 20تومنه شاخص بورس تا 1800الی 2میلیون واحد هنوز جای رشد داره البته قطعا در بین راه اصلاح هم داریم .اما تا وقتی که ترمز دلار کشیده نشه بورس هم هیچ سقوطی نخواهد داشت.
اون گپ های نمودار یا به قول شما پایین اومدنهای وحشتناک به خاطر حذف صفر از بولیوار بوده که ۲ بار انجام شده استادنه, چون بالا رفتن بورس از دلار پیش گرفته بعضی از سهام ها چندین برابر شدن. در ظمن در ونزولا بورس بالا نرفته.
رشد بورس باید براساس رشد یک شرکت باشه میزا فروش محصولاتش باشه.
بورس ایران فقط با پول های مردم زندست. اگه الان مردم ایران پول هاشونو از بانک بیارن بیرون و سهامشون رو بفروشن کل بورس ایران در کتر از یک ساعت متلاشی خواهد شد.
این شاخص بورس ونزوئلا هست وحشتناک بالا رفته و وحشتناک پایین اومد.
مشاهده پیوست 1186262
اون گپ های نمودار یا به قول شما پایین اومدنهای وحشتناک به خاطر حذف صفر از بولیوار بوده که ۲ بار انجام شده استاد
یه سرچ ساده و کسب ابتدایی ترین اطلاعات قبل از پست گذاشتن بد نیست