• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دید بلند مدت با این قیمت ها و اگه مذاکره بکنن و شرایط با ثبات بشه ، یا باید ریزش رو ببینن و صعود مجدد رو هم ببینن تا دوباره به همین قیمت بره و این شاید 3 سال طول بکشه یا اینکه ریزشی اتفاق نیوفته و برای 3 سال فقط درجا بزنن و سهامدارها رو خسته بکنن
در حقیقت چه شما الان بگیری ( به قیمت الان ) چه 3 سال دیگه ، فرق زیادی نداره که 3 سال برای اون صبر بکنی
ولی تو همین مدت میشه نوسان گیری کرد ، وقتی هم بازار نزولیه نوسان گیری کرد ...
کلی هم سود کرد
خرید بلند مدت از 1 سال دیگه یا شایدم 1.5 سال دیگه ! طلا میشن

شایدم اینجوری که شما میگی نشد ;)
به هر حال نظر شخصیه و قابل احترام :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دقیقا تحلیل درست و بجای هست.
منم خودم از گروه آخر هستم متاسفانه

یکی از کامنت های جالب در سهام یاب

روزهایی که بازار مثبته دولت میبینه همه پشت صف خریدن و چیزی معامله‌ نمیشه که مالیات بگیره (از هر‌معامله نیم درصد مالیات میگیره) میگه خدایا چکار کنم نفت که نمیتونم صادر کنم تحریمم☹بورس هم همه فهمیدن میخاد رشد کنه کسی نمیفروشه... یه فکره شیطانی میکنهبا هماهنگی حقوقی ها شروع میکنه صف های خرید رو عرضه میکنه بعد‌ ملته همیشه در صف بخصوص اونایی که تازه واردن و کلا صف دوس دارن مثه همین ۶ درصد میترسن و از صف میزنن بیرون و صف ها عرضه میشه و کلی این وسط سهم خرید و فروش میشه و ارزش معاملت بورس میره بالا.. مثه امروز که میرسه به حدود ۲۸ هزار میلیارد تومن!! بعد دوباره همه سهم ها جمع میشه و صف ها بسته میشه و یه عده گول خورده میمونن با سبد خالی
دولت نیم درصده ۲۸ هزار میلیارد تومنو میزاره جیبش و یا علی !! میدونی میشه چقد؟ میشه ۱۴۰ میلیارد تومن !! معادل ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار !! معادل صادرات حدود ۲۷۰ هزار بشکه نفت خام!

اینجوریه که همه دست به دست هم میدن که دولت درامدشو حفظ میکنه و لپاش گل میندازه
دولت
صف نشین ها
اونا که فروختن
اونا که خریدن توی منفی
اونا که هیچکاری نکردن و نگهداری کردن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
@s.david.s آقا نظرت درباره این سهم چیه؟ کسعدی
tasiko.JPG
تاصیکوش خوشمزه تره :p
از اونجایی که گفتم ، از شرکتی که سر در نیارم نمیگیرم ، خود این شرکت رو ندارم
به جاش تاصیکو و معادن دارم
بخش کوچیکی از پورتفوی تاصیکو هستش . نمیدونم چرا ولی قطعا شرکت خوب و با ارزشیه ! نه اینکه با این قیمت ها بخرید یا بگم بفروشید یا نگهدارید ولی قطعا شرکت با ارزشیه که شرکت درست و حسابی ای مثل تاصیکو سهامداریشو میکنه !
من خودم با تاصیکو و ومعادن نوسانگیری میکنم . یدونه دیده بان اینطوری هم دارم واسه تصمیم گیری سریع تر روی نماد تاصیکو قبل از بقیه و کسعدی هم اون پایین همیشه هست :p

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
همه جا میگن دید بلند مدتی شما برعکسشو میگی !؟
بعید میدونم دید بلند مدت داشتن هیچ وقت کسی رو پشیمون کنه !
دید بلند مدتی که این ور و اونور می شنویم در حالتی خوب هست که مثل بعضی کشورهای پیشرفته ارزش پول و درآمد و تورمشون تغییر بسیار کمی داشته باشه و از سود سالیانه سهم ها هم بتونیم چیزی کسب کنیم. در این حالت هست که من هر چی درآمد دارم به عنوان پس انداز هر ماه یا هر سال مقداری سهم می خرم.
اماتو شرایطی که هر روز درآمدت ارزشش کم میشه و بورس هم با این وضعیت رشد کرده و وضعیت سیاسی و اقتصادی که در پیش رو هست بلندمدت هیچ کاری نمی شه انجام داد. من تو زمانی که بیت به قله تاریخیش رسیده بود و داشت ریزش می کرد وارد این قضایا شدم و اون موقع هم دقیقا مثل الان همه می گفتن بیت و سایر ارزها رو بلندمدت بخرید. اما کسایی که اون زمان اتریوم هفتصد دلاری خریدن (حالا ۱۴۰۰ دلاری رو نمی گم) همین الانش هم بعد از گذشت دو سه سال هنوز به اصل پولشون نرسیدن. به نظر من همین الان هم دید بلندمدت برای سهمی تو بورس ایران داشتن اشتباه هست وبا این کار فقط و فقط به خودمون امید واهی می دیم.
بعد از اینکه بورس اصلاحش رو کرد و وضعیت سیاسی و اقتصادی هم معلوم و واضح تر شد می شه سهم های بنیادی رو تشخیص داد و اون موقع خرید رو زد. در این حالت هست که بعد از گذشت چند سال خواهیم دید چه سودی می کنیم و چه زمان خوبی وارد شدیم.
همین الانش هم سهم هایی هستن که تو اصلاح های عادی الان، حتی پنجاه درصد هم ریخته بودن. حفاری رو برای نمونه ببینید. موج آخر اصلاحش رو ببینید. کسانی که قله قبلی خریده بودن اگر میتونستن خودشون رو کنترل کنن حداقل سی چهل درصد بیشتر تو سود بودن. حالا این رو تعمیم بدید به ریزش هایی که موقع اصلاح شدید بورس خواهیم دید. هیچ کدوممون نمی خواییم پولمون مثلا از صد میلیون برگرده بشه پنجاه میلیون و بعدش هم سه سال همون حدودها بمونه و بعد بره روی دویست سیصد میلیون تومن.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مشاهده پیوست 1188094
تاصیکوش خوشمزه تره :p
از اونجایی که گفتم ، از شرکتی که سر در نیارم نمیگیرم ، خود این شرکت رو ندارم
به جاش تاصیکو و معادن دارم
بخش کوچیکی از پورتفوی تاصیکو هستش . نمیدونم چرا ولی قطعا شرکت خوب و با ارزشیه ! نه اینکه با این قیمت ها بخرید یا بگم بفروشید یا نگهدارید ولی قطعا شرکت با ارزشیه که شرکت درست و حسابی ای مثل تاصیکو سهامداریشو میکنه !
من خودم با تاصیکو و ومعادن نوسانگیری میکنم . یدونه دیده بان اینطوری هم دارم واسه تصمیم گیری سریع تر روی نماد تاصیکو قبل از بقیه و کسعدی هم اون پایین همیشه هست :p
تاصیکو رو امروز پیشنویس کرده بودم برا خرید اما صف شد کنسلش کردم
سیگنالشم دیروز از چند جا خونده بودم
پایین تر از nav هم معامله میشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
در ریزش سنگین اوایل دولت روحانی ،که خودم هم بخش زیادی از سرمایه رو خارج کردم (که البته کلش هم مبلغ درشتی نبود )،هیچ چیز مثل امروز نبود
اگر مثلا همین امشب ترامپ و مخالفین داخلی مذاکره بمیرن و فردا برن برای مذاکره بازهم بورس ما ریزش خیلی سنگین نمیکنه ،چون تعداد نفرات درگیر باهاش با اون موقع قابل مقایسه نیست ،فراموش نکنید سر قضیه موسسات اعتباری چه هزینه ای شد تا مردم اعتراض نکنن ،بورس از اون هم شلوغ تره و بخش مهمی از مردم اصلا این حرفها حالیشون نیست که خودت ریسک کردی و... ،حکومت اجازه سقوط نمیتونه بده ،اما رکود و سکون ممکنه اگر دورنمای مذاکره پیش بیاد اتفاق بیفته ،که اون موقع میشه با نوسان گیری سود کرد
ببینید امروز سر دارا یکم چه اتفاقی افتاد مثلا ،کاملا مدیریت کردن که رشد نکنه
باز هم تاکید میکنم هر کس مسئول حفظ اموال خودشه و نباید به حرف بقیه نگاه کنه ،با حرف دوستی که گفته بود حتی هزار تومن هم مهمه کاملا موافقم ،قدر پولو بدونید و اصلا با حرف بقیه وارد بهشت و جهنم ندونسته نشید

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دید بلند مدتی که این ور و اونور می شنویم در حالتی خوب هست که مثل بعضی کشورهای پیشرفته ارزش پول و درآمد و تورمشون تغییر بسیار کمی داشته باشه و از سود سالیانه سهم ها هم بتونیم چیزی کسب کنیم. در این حالت هست که من هر چی درآمد دارم به عنوان پس انداز هر ماه یا هر سال مقداری سهم می خرم.
اماتو شرایطی که هر روز درآمدت ارزشش کم میشه و بورس هم با این وضعیت رشد کرده و وضعیت سیاسی و اقتصادی که در پیش رو هست بلندمدت هیچ کاری نمی شه انجام داد. من تو زمانی که بیت به قله تاریخیش رسیده بود و داشت ریزش می کرد وارد این قضایا شدم و اون موقع هم دقیقا مثل الان همه می گفتن بیت و سایر ارزها رو بلندمدت بخرید. اما کسایی که اون زمان اتریوم هفتصد دلاری خریدن (حالا ۱۴۰۰ دلاری رو نمی گم) همین الانش هم بعد از گذشت دو سه سال هنوز به اصل پولشون نرسیدن. به نظر من همین الان هم دید بلندمدت برای سهمی تو بورس ایران داشتن اشتباه هست وبا این کار فقط و فقط به خودمون امید واهی می دیم.
بعد از اینکه بورس اصلاحش رو کرد و وضعیت سیاسی و اقتصادی هم معلوم و واضح تر شد می شه سهم های بنیادی رو تشخیص داد و اون موقع خرید رو زد. در این حالت هست که بعد از گذشت چند سال خواهیم دید چه سودی می کنیم و چه زمان خوبی وارد شدیم.
همین الانش هم سهم هایی هستن که تو اصلاح های عادی الان، حتی پنجاه درصد هم ریخته بودن. حفاری رو برای نمونه ببینید. موج آخر اصلاحش رو ببینید. کسانی که قله قبلی خریده بودن اگر میتونستن خودشون رو کنترل کنن حداقل سی چهل درصد بیشتر تو سود بودن. حالا این رو تعمیم بدید به ریزش هایی که موقع اصلاح شدید بورس خواهیم دید. هیچ کدوممون نمی خواییم پولمون مثلا از صد میلیون برگرده بشه پنجاه میلیون و بعدش هم سه سال همون حدودها بمونه و بعد بره روی دویست سیصد میلیون تومن.
بله درسته ولی همه اینا احتمالات هست ، هیچ کس نمیتونه پیشبینی کنه از نظر سیاسی چی پیش میاد ، هر کسی نظر خودشو میگه
یه چیز دیگه هم که باید بهش توجه کنیم بورس الان ما با بورس سال های گذشته یکی نیست و فرق کرده
در مورد سهمی هم که مثال زدین ، حفاری جز سهم هایی هست که رشدی نکرده ولی شما صد ها سهم رو ببینیید که توی مثلا 3 سال گذشته چندین برابر شدن !
در کل نظر ها مختلفه هر کس همونی که فکر میکنه درسته رو باید انجام بده

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
شاخص شد ۱.۸ میلیون

فشار فروش چند روزه، شلی ها، دست به دست شدن ها و ریزموج های اصلاحی خواهیم داشت، سپس حرکت به سمت : ۲.۷ میلیون واحد

یه عده هم درک و دانشی از اقتصاد کلان و تغییر پارادایم سیاسی-اقتصادی ندارن هنوز تو سال ۹۲ گیر کردن و از شاخص ۴۰۰ هزار هشدار سقوط و ریزش میدن. چپ زنی های قبل از شما سو تفاهم بود حقیقتا. حالا یه روزی هم که بازار واقعا بخواد بریزه حتما میخوان بیان دیدی گفتم دیدی گفتم راه بندازن. اگه به یه طوطی هم یاد بدی میتونه روزی ۳ بار بگه بازار میریزه و آخرم یه روزی حرفش درست در میاد.

گفتنی ها از شاخص ۴۰۰ هزار گفته شد، هرکی استفاده کرد نوش جونش. سعی میشه هشدارها هم به موقع داده بشه.

خوش باشید

a.ferdosi

Registered User
لایک‌ها
847
سلام

وضعیت بورس الان نباید با قبل قیاس کرد وضعیت خیلی فرق کرده
هجوم سنگین نقدینگی بسمت بورس که بیشتر هم خواهد شد تورم وگرانی بینظیر!
کم ارزش شدن ریال ( متاسفانه)
بازار های دیگر خیلی ها امکان سرمایه گذاری داخلشو ندارن مثل طلا و بخصوص مسکن وملک و...
ولی در بورس با 500 هزار تومن میتونن سرمایه گذاری کنن

بنده به عنوان یه شهروند عادی که چندان سابقه ای دراین زمینه نداره چیزی که دارم میبینم اینه شایدم اینطور نباشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji617] عرضه اولیه شرکت زر ماکارون با نماد #غزر

[emoji414]تاریخ عرضه : چهارشنبه 25 تیر ماه
[emoji820]تعداد سهام قابل عرضه: 192 میلیون سهم
[emoji820]حداکثر سهمیه : 150 سهم
[emoji383]دامنه قیمت: 37750 تا 39750 ریال
[emoji385]حداکثر نقدینگی مورد نیاز: حدودا 599 هزار تومان

نکته قابل توجه در خصوص این عرضه که یکبار پیش از این نیز به تعویق افتاد ، کاهش 5750ریالی سقف قیمتی تعیین شده از 45500ریال به 39750ریال می باشد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نظر من تا زمانی که دولت پشت بورس هست داستان همینه و بازم رو نظر خودم مصر هستم که بازار بورس ما تحلیل بردار نیست حداقل تو فضای فعلی

امروز صاحبخونه ما که پیرمرده اومده به من میگه من و حاج خانم کد بورسیمونون گرفتیم میخوایم تو بورس سرمایه گذاری کنیم گفتم حاج آقا شما باید حداقل 20 میلیون پول داشته باشی زیر این مبلغ فایده ای نداره ایشون هم گفت برای شروع یه 400-500 تومن میخوام بزارم تو بورس ببینم چی میشه !
دوستان ورود نقدینگی به بورس هر روز داره افزایش پیدا میکنه در واقع داره عطش بازار بیشتر میشه چون تقاضا برای خرید زیاده وقتی تقاضا زیاد باشه میشه صف خرید دلیلی نداره تبدیلش کنن به صف فروش چون این وسط هم دولت کسری بودجش حل میشه و چقدر کارمزد و ... هم در کنارش پرداخت میشه
ضمن اینکه تو بورس در کنار اینکه باید خیلی وقت بزاری و مطلب بخونی شانس هم باید داشته باشی یه سهم باسه افزایش سرمایه بسته میشه وقتی باز میشه با صد درصد ناظر قبول میکنه بعدشم تا یکی دوماه هرروز میشه مثبت 5 یه سهمی هم هست بعد یکماه و نیم باز میشه بجای اینکه ضرر خوابشو دربیاره منفی میشه این موردها رو هم تو سهم خوب دیدم هم تو سهم بیخود کلا تو بورس به نظرم شانس هم دخیل هست
بعد اینم بگم تو بورس کسی موفقه که پول زیادی داره از قدیم گفتن پول, پول میاره شما اگر دیروز صبح مثلا 2 میلیارد نقدی بودی و تقریبا 80 درصد سهم ها هم منفی5 بود میخریدید ساعت 10-11 به بعد همه شدن مثبت 5 خب این یعنی 7 تا 8 درصد سود خالص که میشه حدود 160 میلیون تومن حالا کسی که 20 میلیون داشته کل سودش شده 1600 پس ببینید با این اتفاق نه کاری داریم به کوتاه مدت نه میان مدت نه تحلیل نه اخبار و نه هیچ چیز دیگه این میشه فرصت طلبی و استفاده از زمان پس در کنار اینکه باید کلیت بازار و رصد کنیم و تحلیلها و اخبار هم داشته باشیم باید نقد هم باشیم و از فرصتها نهایت استفاده رو ببریم
راستی اینم بگم خیلی از بی پولا مغزمون از خیلی از پولدارها (جسارت نباشه به پولدارها) بهتر کار میکنه اما از قدیم گفتن خیلی از ماها داریم ضرر بی پولیمون رو میدیم

امیدوارم همه پرسود باشند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شاخص شد ۱.۸ میلیون

فشار فروش چند روزه، شلی ها، دست به دست شدن ها و ریزموج های اصلاحی خواهیم داشت، سپس حرکت به سمت : ۲.۷ میلیون واحد

یه عده هم درک و دانشی از اقتصاد کلان و تغییر پارادایم سیاسی-اقتصادی ندارن هنوز تو سال ۹۲ گیر کردن و از شاخص ۴۰۰ هزار هشدار سقوط و ریزش میدن. چپ زنی های قبل از شما سو تفاهم بود حقیقتا. حالا یه روزی هم که بازار واقعا بخواد بریزه حتما میخوان بیان دیدی گفتم دیدی گفتم راه بندازن. اگه به یه طوطی هم یاد بدی میتونه روزی ۳ بار بگه بازار میریزه و آخرم یه روزی حرفش درست در میاد.

گفتنی ها از شاخص ۴۰۰ هزار گفته شد، هرکی استفاده کرد نوش جونش. سعی میشه هشدارها هم به موقع داده بشه.

خوش باشید

کرونا به همگان ثابت کرد که هیچ چیز در دنیا عجیب و غیر ممکن نیست،مثلا چند سال پیش اگر در مورد موبایل صحبت میکردی بهت میخندیدن.

در مورد بورس ایران و کلا بازار سرمایه هم به نظر من به همین شکل هست، به شخص ِ مخالف 100% ی تعصب ( غیرت ) بیجا و بدموقع هستم.

در بازاری که من فعال هستم بار ها پیش اومده که سهم از لحاظ تکنیکال/بنیادی/روانشناسی بازار/ تریس ورودی ها یا به قول دوستان بورسی ورود پول هوشمند، همه سیگنال + داده و در کمال ناباوری دیدیم که سهم مثل مرد ریزش کرده :|

همه ی ما باید قبول کنیم که چرا بورس رشد کرد/ رشد میکنه و به احتمال زیاد تا پایان سال اوضاعش بد نیست ولی در حال حاضر ما نباید دنبال چراها بگردیم باید استفاده کنیم و تمام.

حالا یکی هدف روزانه داره یکی 6 ماهِ ... بستگی به نوع زندگی، انتظارش از بورس، انتظارش از توان ریسک و مدیریت سرمایه خودش و ...

متاسفانه اسمش رو هرچیزی که دوستان بذارن باید عرض کنم که نمیشه در مورد هر چیزی اینجا صحبت کرد ولی نگاه به این گروه های تلگرامی نباید کرد که شده آفت جون مردم فقط میگن بخر که جا نمونی سهم ما خوبه سهم ننه ی صمد بدِ خیلی بدِ ....

این گروه ها و کانال ها به وقتش همه خفه میشن و رو سیاهیش میمونه واسه کسانی که واسه نذری اومدن اما ته دیگش هم خورده بودن.

در کنار ریسکی که میکنیم و قطعا همه چیزش بر عهده ی خودمون هست نباید حرفی بزنیم که باعث طمع افراد تازه وارد بشه و برنج تو خونشون رو هم بفروشن و بیان سهام بخرن.

خیلی حرف زدم ببخشید

hfgj.gif

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
ارزش ریال پایین و هر روز کمتر میشه. الان هر دینار کویت 740 هزار ریال هست!
سهم قیمت پایین باشه یا قیمت بالا فرقی که نداره.
خرید سهم 500 تومنی یا 2000 تومنی با +5 در هر روز که در نهایت با فرض سود دو برابری برای اون در یک ماه در نهایت به نقطه ای میرسیم که با یه گوشی تو یک هفته 2 میلیون رفته روش برابر بشه.
هر موقع ارزش پول بالا باشه اختلاف بین قیمت یک سهم و در نتیجه تلاش برای تصاحبش ارزشمند هست نه در بازار ما که هیجان و ارزشمندی یک سهمو از روی صف یک میلیاردیش تشخیص میدن.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
با نوسان گیری میان مدت و کوتاه مدت من مشکلی ندارم و همین الانم انجام میدم ولی برای بلند مدت باید دلیل و منطق بیارید وگرنه کری خونی رو هر بیسواد درب و داغونی بلده
گفتم با دلیل و منطق حرف بزنید
من سهم معرفی نمیکنم
شما خودت هر سهمی رو که صلاح میدونی ، معرفی بکن . محاسباتت رو نشون بده که :
1 - ارزش ذاتی اون به ازای هر سهم چقدره ؟ ( با محاسبه )
2 - حقوق صاحبان سهامش ، به نرخ روز چقدره ؟ سهم هر سهم از حقوق صاحبان سهام چقدر میشه ؟ ( با محاسبه )
3 - بازدهی شرکت باتوجه به سود خالص سالیانه ( از صورت سود و زیاد ) نسبت به ارزش کل شرکت ، چند درصده ؟ ( با محاسبه )
4 - ارقام سود خالص رو طی 10 سال گذشته برای اون شرکت رو اعلام بکن
5 - قیمت تابلوش چقدره ؟

همین 5 تا رو برای هر سهمی که دوست داری و خودت تحلیل کردی که میگی قیمت الانش منطقیه ، دقیق و با ذکر محاسبات اینجا به بقیه نشون بده . چون قطعا خودت درک و دانش بالایی از اقتصاد کلان و تغییر پارادایم سیاسی-اقتصادی داری و تو سال 92 گیر نکردی !

با توجه به ادعایی که شما کردید و بولد هم کردم ، به نظرم با شخص منطقی و باسوادی طرف هستم که میتونه با محاسبات به من اثبات بکنه که قیمت ها پایینه و ارزش خرید برای بلند مدت داره ! ( بازم میگم کوتاه مدت رو من هم انجام میدم ، سود های خوبی هم داره ولی ریسک یک سوم شدن و یک چهارم شدن پول خیلی راحت وجود داره باید قبولش بکنیم )
* لطفا با جملات سطحی که از دلار عقبه ، تزریق پول داریم ، دولت حمایت میکنه ، دلار از تیر 2 برابر شده و .... که صحبت همه ، از راننده تاکسی بگیر الی آخر ، صحبت نکنید ...
* تحلیل تکنیکال و نوسان گیری رو اول و آخر هر پستم نوشتم که " برای دید میان مدت و کوتاه مدت " با ریسک بالا میشه نوسان گیری کرد ، پس کاری به تحلیل تکنیکال نداریم . تکنیکالی میشه تو قله ترین حالت ممکن هم نوسان گیری کرد ! تحلیل تکنیکال رو هم خیلیا بلدن و هم تو فضای مجازی ریخته ...

**** اگه نتونید جواب دقیقی برای این موارد ارائه بکنید ، پس ادعای شما پایه و اساس علمی نداره و ربطی به اقتصاد و بحث های مالی هم نداره و صرفا بر مبنای جو کلی بازار و ریسک بالاست ، در نتیجه به راحتی میتونه سرمایه بقیه رو به خطر بندازه !

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان کشی جوابمو نداد وضعیت بورس امروز خوب بود یا ریزش داشت؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
نیمه اول مثبت بود
نیمه دوم یه خورده از سهام ها رفتن تو منفی که میگن فشار برا بالا نرفتن شاخص توسط دولت بود

دوستان خروج پول در مورد تصاویر زیر درسته یا شایعه‌س؟

IMG_20200712_205705.jpg
IMG_20200712_205828.jpg

بالا