امروز هم تموم شد ...
من واقعا به این وضعیت احساس خوبی ندارم
مثبت خوردن ها اصلا منطقی نیست
دیگه خرید نخوام داشت تا وضعیت پایدار بشه حالا تا 1 هفته دیگه ، 1 ماه دیگه ، 6 ماه دیگه ، 1 سال دیگه مهم نیست ! فقط صندوق های درآمد ثابت و نگهداشتن قبلی ها تا زمانی که شاید اوضاع بد بشه ... !
ریسک معاملات اینشکلی بالاست
حالا اگه کسی هم واقعا علاقه به معاملات ریسکی داره میتونه اینکار رو بکنه !
ولی با منطق و دلیل و اصولی که باید وجود داشته باشه ، فعلا همخونی نداره 
آخر تیر 99 هستش ، همه چی به تصمیمات کشور و وضعیت قیمتی دلار بستگی داره . اگه اتفاقاتی بیوفته که باعث با ثباتی اقتصاد بشه ، بیشتر قیمت ها در حال حاضر حباب محسوب میشه !
بازار بورس الان بیشتر تحت تاثیر تصمیمات سیاسی و تحریک کردن هیجانات مردمه و اجازه نمیدم بازار روند منطقی و واقعی خودش رو بره 
و من از این بازار میترسم
اگه بازار اصلاح بخوره که وضعیت اونقدرا بد نمیشه ولی اگه اصلاح نخوره ، به صحبت هایی که قبلا کردم و گفته بودم " سرمایه ای رو بیارید که اگه یک سوم یا یک چهارم شد ، مشکلی براتون پیش نیاد " به شدت توجه بکنید ...
حالا کسی واقعا بدونه منظورم چیه ، وضعیت سه ساله 91 ، 92 و 93 رو با چشم خودش دیده باشه و با عدد و رقم منطقی سر و کار داشته باشه ، کل داستان رو میفهمه
و خواهشا اگه کسی علم و تخصص و سواد راهنمایی رو نداره ، بقیه رو تشویق به خرید نکنه و الکی کل کل و رجز خونی نکنه به ویژه توی گروه های تلگرامی و شبکه های مجازی و سهامیاب و رهاورد ! فضای مجازی نشون نمیده کی پشت سیستم نشسته و تایپ میکنه ! اون آدم میتونه کسی باشه که بیرون آدم حساب نمیشه ولی پشت سیستم دور برداشته و حالت وارن بافت و گرگ وال استریت گرفته و واقعا هم خودش شاید باور کرده باشه ...
اینم همیشه یادتون باشه حرفای چاله میدونی نشونه بی سوادی طرفه . کسی که واقعا چیزی بارش باشه توضیح میده و اگه اون جمع کشش حرف هاش رو نداشته باشن ، اون موقع میتونه توضیح نده نه اینکه از اول فقط ادعا داشته باشه . پس اگه کسی واقعا میتونه با دلیل و منطق توصیه به خرید بکنه ، بسم الله ...
دید برای خرید ها برای کسایی که از 9 ماه قبل شروع کردن تا امروز فقط و فقط و فقط و فقط باید میان مدت و کوتاه مدت باشه !
شرکت هایی که هنوز به قیمت باشن و واقعا ریسک کمی داشته باشن ، انگشت شمار هستن ...