• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
غشهداب رو یه ماهی میشه دارم همش تو کف مونده حقوقی جالبی نداره موندم نگه دارم یا ردش کنم از طرفی صحبت از افزایش سرمایه هم شنیده میشه گاهی...
دوستان اگر نظری در موردش دارن بگن ممنون میشم
یه زمانی داشتن غشهداب آرزو بود
به نظر من بازیگر از غشهداب و سبزوا خارج شده من یک ماه پیش فروختم
دیگه افزایش سرمایه هم خوب نیست و کسی شرکت نمیکنه حتی چند روز مونده منفی هم میخوره

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستانی که جدیدا کد بورسی گرفتن لطفا اگه اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن؛
برای یکی از آشناها امروز سامانه سجام ثبت نام کردم و کد پیگیری براش اومد.
سایت مفید هم ثبت نام کردم.
الان دیدم سایت سجام امکان احراز هویت غیر حضوری هم داره که باید عکس و فیلم براش بفرستیم.
بعد از انجام این کار دیگه نیازی نیست به کارگزاری مراجعه کنیم یا اون هنوز لازمه ؟
برای کارگزاری باید بری
بعضی ها خودشان میان دم در
منتها من مفید را امروز برای خودم اضافه کردم و رفتم پیشخوان

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
این سهم زیرک ترین بازیگر رو داره و بسیار هماهنگ با بالا دستی های شرکت سهم رو کنترل میکنن. امروز مثل همیشه از +5 شروع کرد ولی در بازار منفی اول وقت در بازگشایی به مرور به کمتر از +1 رسید و میرفت که بالاخره بعد از ماه ها منفی بشه که یه افشای الف از جیبشون در آوردن و بعد هم که میخوره به مجمع و عملا بدون اینکه منفی بشه بسته شد. همه منتظرن ببینن در مجمع به شایعه افزایش دوم اشاره میشه یا نه. اگر بشه که رفتیم برای +20 هزار تومن. اگر نه، باید دید چی پیش میاد و بالاخره شل میکنه یا نه. از 1100 تومن روش قفل کردم (تنها سهمی که صد بار توی همین تاپیک گفتم!) و بعد از 1 ماه سرخطی زدن در محدوده 3 هزار تومن بهم رسید.
من امروز خودم ترسیدم بخرم / چهارشنبه هم میشد خرید
اگر حقوقی حمایتش نکنه فکر کنم کارش تموم است
ولی اگر بعد افشا یه درصد خوب بخوره فروشنده زیاد خواهد داشت
در این بازار سهام زیر 2000 تومان خیلی مشتری داره سهام قیمت بالا زیاد خواهان نداره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
در این بازار سهام زیر 2000 تومان خیلی مشتری داره سهام قیمت بالا زیاد خواهان نداره

اگه سهم زیر 400ت باشه و جزء بیشترین ها از لحاظ ارزش معامله هم باشه چی؟
sam.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اگه سهم زیر 400ت باشه و جزء بیشترین ها از لحاظ ارزش معامله هم باشه چی؟
sam.gif
وتجارت و تامام
من امروز یکم ترسیدم نگهش دارم چون همه حرف از اصلاح میزدن
رو منفی ۵ خریدم، رو مثبت ۵ فروختم اونم فقط برا اینکه قیمت پایانی منفی خورده بود
امیدوارم فردا بتونم بخرم

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
این ونیکی چیه ماجراش ؟ سهم رو گرفتن تو دستشون نمیزارن کسی وارد بشه همش با مثبت 5 تمومش میکنن :rolleyes: حالا کاری به اون ندارم فقط موندم فاز اونایی که صف چند 100 میلیونی میبندن براش چیه یعنی انتظار دارن سهمی که چند ماهه پشت سر هم مثبت 5 میخوره بتونن بخرن؟؟:oops:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
این ونیکی چیه ماجراش ؟ سهم رو گرفتن تو دستشون نمیزارن کسی وارد بشه همش با مثبت 5 تمومش میکنن :rolleyes: حالا کاری به اون ندارم فقط موندم فاز اونایی که صف چند 100 میلیونی میبندن براش چیه یعنی انتظار دارن سهمی که چند ماهه پشت سر هم مثبت 5 میخوره بتونن بخرن؟؟:oops:
ارزشش نسبت به قیمت بازار به شدت بالاس، شاید بشه گفت با ارزشترین سهم مفت بازار و پایین ترین قیمت نسبت به nav (بالای ۵۰درصد)

البته توی کانالای تلگرامی اینو میگن، من نمیدونم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
برو توی سفارشات ثبت شده پاک کن دوباره سفارش بذار به همین راحتی نتونستی بگو با عکس بگم

نتونستم پیدا کنم. تو «لیست سفارشات» فقط نمایش داده و قابلیت تغییر ندیدم. تو «سبد دارایی > افزودن تراکنش دستی > جزئیات» هم نتونستم گزینه حذف یا ویرایش رو پیدا کنم:

hd1_zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

منهای ارزش ذاتی بالای سهم (که به نظر میاد این روزها زیاد فاکتور مهمی نیست)، یه افزایش سرمایه 150% داره که جذابش کرده و علاوه بر اینها فروردین بعد از مجمع با 50% باز شد ولی ناظر باطل کرد. در نتیجه همون سناریو #غنوش رو #ونیکی پیاده کرد و الان هم دنباله اون سناریو رو #خمحرکه گرفته. کلا وقتی که 50-100 درصد سهم باز میشه ولی باطل میکنن، سهامداران اکثرا نمیفروشن چون میدونن دیر یا زود میرسه به همون تارگت و این وسط هم با افشای الف و این چیزها ممکنه گَپ رو زودتر پر کنن. البته الان مدت هاست اون تارگت رو هم رد کرده. البته هر روز +5 میخوره ولی تا به حال پایانی اش رو پر نکرده.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
3slt_zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

یه نکته ای (اشتباه محاسباتی؟!) که راجع به #وتجارت و #وبصادر وجود داره (و همچنین به نوعی #خگستر رو هم شامل میشه) اینه که خیلی ها، از جمله خودم، تصور میکردیم بعد از 2 الی 3 برابر شدن در کوتاه ترین زمان ممکن دیگه ترمزشون کشیده میشه، ولی نه تنها اینطور نشد که روز به روز عطش بیشتری برای خرید اینها پیدا شده. البته اول سال مقدار خیلی کمی #وتجارت خریدم ولی انقدری کم هست که تفاوتی در سود و زیانم حاصل نمیکنه! به هر حال این سه سهم خیلی خوب و خارج از تصور (و منطق!) اومدن جلو. ببینیم در ادامه تا کجا پیش میرن. شاید وسوسه شدیم و مجدد گرفتیم، شاید هم #وبصادر...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
به نظر میرسه بازار یکم هیجانیه
احتمال میدم بعد از ۹ونیم الی ۱۰ یکم آروم شه

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
سلام یک سوال اگر تو این صندوق های سرمایه گذاری عادی وسط ماه سود دادنش ابطال بزنی سودش اون 20 روز نمیده؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
نتونستم پیدا کنم. تو «لیست سفارشات» فقط نمایش داده و قابلیت تغییر ندیدم. تو «سبد دارایی > افزودن تراکنش دستی > جزئیات» هم نتونستم گزینه حذف یا ویرایش رو پیدا کنم:

hd1_zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

کلیک بالا روی نوشته زرد الان یادم اومد یه صفحه میاره از اونجا حذف کن
البته الان هسته هنگه شاید کلیک هم کنی نیاره / ولی بعد کلیک کن روش برات میاره اون صفحه را
PrtScr capture_4.jpg

از بالا خرید و فروش آفلاین
سمت چپ سطل زباله بزن پک بشه دوباره ثبت کن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
مچکرم
فرمایشتون درسته.اتفاقا سلسله مباحث تکنیکال اساتید مختلف رو بررسی میکردم متوجه شدم فهرست متنوعی رو دارن
کتاب جان مورفی رو باید بخریم؟هرچی تو گوگل گشتم ترجمه فارسی رایگان پیدا نکردم:دی
بله بخرید.
ابتدایی ترین و پایه ای ترین کتاب همین جان مورفی هست.
راستش من خودم طوری هستم که همیشه از چیزی پول دربیارم قسمتی از درآمدش رو برای آموزش و گسترش دانش در همون زمینه صرف می کنم. تو همین بحث معاملات هم همین کار رو می کنم. خرید کتاب نسبت به درآمدی که از معاملات دارم واقعا خیلی خیلی کمتر از یک درصد می شه. از طرف دیگه فقط سرمایه گذاری پولی نمی کنم. اون زمانی که برای خوندن کتاب، دیدن آموزش های ویدیویی و مهمتر از همه دیدن معاملات و فکر کردن در موردشون و خوندن همین سایتهایی مثل اینجا خیلی مهمتر از پولی هست که برای کتاب میدیم.
اگر انگلیسی بلد باشی که واقعا منبع های خییییییلی زیادتری برای مطالعه هستن و همه شون هم پی دی اف رایگان میتونی پیدا کنی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مفید یه سفارش ثبت کردم الان نیم ساعته تایید نشده که برم تو صف
حذفشم نمیزاره کنم

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
بنظرم واقعا دوستان باید به فکر تعویض کارگزاری باشند،پول مفت تو دهن این کارگزاری های آشغال که ممکنه شمارو کلی متضرر کنن نریزین
خودم از کارگزاری بانک پاسارگارد استفاده میکنم و واقعا تا حالا مشکلی برای سفارش گیری نداشته.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
کلیک بالا روی نوشته زرد الان یادم اومد یه صفحه میاره از اونجا حذف کن
البته الان هسته هنگه شاید کلیک هم کنی نیاره / ولی بعد کلیک کن روش برات میاره اون صفحه را
مشاهده پیوست 1188013

از بالا خرید و فروش آفلاین
سمت چپ سطل زباله بزن پک بشه دوباره ثبت کن

تشکر. فقط من منظورم رو شاید بد گفتم. سفارش عرضه اولیه جدید (که باکس زرد میاد اون بالا) مد نظرم نیست. فرض کنیم من یه سهمی رو (حالا چه عرضه اولیه چه عادی) به صورت دستی (تراکنش دستی) ثبت کردم و الان محاسبه گر آگاه داره بر مبنای اون چیزی که من ثبت کردم سود و زیان رو نشون میده. من میخوام اونی که ثبت کردم (و لزوما ربطی هم به عرضه اولیه نداره) رو حذف یا ویرایش کنم ولی چنین گزینه ای رو پیدا نمیکنم.

بالا