ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,740
آشغالترین سهم ها هم مثبت خوردن امروزاین بورس قرار بود اصلاح بخوره
غیر قابل پیش بینی شده
آشغالترین سهم ها هم مثبت خوردن امروزاین بورس قرار بود اصلاح بخوره
غیر قابل پیش بینی شده
شما در آگاهنظورم رو شاید بد گفتم. سفارش عرضه اولیه جدید (که باکس زرد میاد اون بالا) مد نظرم نیست. فرض کنیم من یه سهمی رو (حالا چه عرضه اولیه چه عادی) به صورت دستی (تراکنش دستی) ثبت کردم و الان محاسبه گر آگاه داره بر مبنای اون چیزی که من ثبت کردم سود و زیان رو نشون میده. من میخوام اونی
باتوجه به تجربه قبلی تو بیمه البرز با صندوق اول که سود 75 درصدی تو 40 روز داد فکر کنم شتران هم همین حال بهم بده هر چند الانم بعد 2 هفته تو 40 درصد سودم اگه این صندوق دوم مثل اولی بشه عالی هستشخبر اومده که ETF پالایشی فقط شامل شپنا و شتران خواهد بود،
شبندر و شبریز بلوکی واگذار میشن. عجب...
شما در آگاه
قسمت سبد سهام
یه تراکنش دستی اضافه کردی ؟ میخواهی اونو پاک کنی؟
3 روز تو اصلاح بود (آخرین قیمت منفی)این بورس قرار بود اصلاح بخوره
غیر قابل پیش بینی شده
3 روز تو اصلاح بود (آخرین قیمت منفی)
بعضی ها منتظر رب گوجه بودن که فقط دیروز پایانی ها منفی بود شاخص هم منفی شد
حالا ایشالا قسمت بشه شاخص از 2 میلیون تا 1.978 اصلاح بشه تا اونایی که 1.600خارج شدن هم تحلیل هاشون درست از آب در بیاد ! و هم دوباره ورود کنن
حاشیه درست نکنید . من فقط به جای کندل قرمز از رب استفاده کردملحن صحبتتون تلگرامی هست، اینجا ( این تاپیک ) بیشتر جنبه ی تحلیل منطقی و اصولی داره.. با رب و بیسکویت اگر قرار بود جلو بره میرفتیم تو همون گروه های تلگرامی خیلی هم فعال تر هستند.
شاید سهم هایی دارایی که قیمت پایانیشون پر نمیشهچرا بعضی روزا که سهم مثبت هست تو پرتفوی من نه به سودم اضافه میشه و نه به جمع دارایی هام ؟
دی و فملیشاید سهم هایی دارایی که قیمت پایانیشون پر نمیشه
چرا بعضی روزا که سهم مثبت هست تو پرتفوی من نه به سودم اضافه میشه و نه به جمع دارایی هام ؟
پایانی دیروز منفی بوده با وجود اینکه آخرین قیمت مثبت بودهدی و فملی