Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تا حالا شده مفید وجه برداشتی رو برگشت بزنه و واریز نکنه واستون؟
دلایلش چی میتونه باشه؟
این مشکل رو کسی نداشته؟
تا حالا شده مفید وجه برداشتی رو برگشت بزنه و واریز نکنه واستون؟
دلایلش چی میتونه باشه؟
خوب این پیش بینی من درست از آب دراومد و یکبار دیگه به خودم حداقل ثابت شد که در ایران برداشت های تجربی و روانشناسانه بسیار کاراتر از تحلیل های صرفا علمی هستش ،امروز حتی شاخص میتونست بالاتر هم بره که جلوش گرفته شدیه پیش بینی بدون تحلیل علمی و صرفا تجربیات بازاری میگم ببینیم چطور پیش میره
تا روز دوشنبه یک روز رکورد رشد ۸۰ هزار تایی ۲ شنبه هفته قبل شکسته میشه یا حداقل به همون حدود میرسه
اگر این پیش بینی درست دراومد تا اخر دوره روحانی میشه روی بورس حساب کرد (نظر شخصی) و رشدی بالاتر از تورم واقعی در انتظار خواهد بود
ETF ها تا اون موقع عرضه شده . ملاک قیمت هم میانگین 30 روزه ستبوی رانت به مشام میرسه. یا من به کل اشتباه متوجه شدم داستان چیه (البته اگر در نهایت تصویب بشه اصلا چنین طرحی) یا یجورایی داره میگه سهم های اصلی خودمون (و صندوق 2 و 3) رو میخوایم چاق و چله کنیم، بعد بدیم دست خریدارهای آتی.
کنترل احساسات در معامله گری - جستجوی Googleمن واقعا به این وضعیت احساس خوبی ندارم![]()
ماله منم نظر شخصیهاینها تماما نظر شخصی هستند و هیچ مبنای علمی ندارند
1 - بازار رو همین افراد میسازنکسانی که معتقد به حباب هستند و مدام طبل ریزش و اصلاح میزنن ،بجز عده ای که واقعا اینطور فکر میکنن ،۳ دسته هستند
مخالفین قدرتمند دولت و شخص روحانی که میخان اذیتش کنن و بحران ایجاد کنند
علم گرایان خشک
منتفعین که قصد خرید ارزان دارند
سناریو 1 :اگر بایدن رییس بشه وارد یک دوره رکود انتظاری میشیم که تا دولت جدید در ایران ادامه خواهد داشت و رشد چندانی نخواهد بود و فقط متخصصین میتونن سود بگیرن از بازار
موافقماگر ترامپ انتخاب بشه بعد از یک شوک سنگین ،مجددا رشد شروع خواهد شد ،که در واقع رشد نیست و صرفا پیش بینی تورم هست
باعث ریزش شدید و عجیب بورس میشه مثل 92 و قیمت بعضی سهم ها حتی تا 70% هم ریزش میکنه ! یعنی 100 تومن به 30 تومن یا حتی پایین تر هم میرسه !
ریزشی که از اون حرف میزنم ، باز هم موقتیه ! یعنی 70% میریزه
چندبار گفتم کهداداش تو هم وا بده دیگه ، ما فعلا لنگ 10 درصد اصلاحیم![]()
همه جا میگن دید بلند مدتی شما برعکسشو میگی !؟چندبار گفتم که
واسه دید کوتاه مدت و میان مدت خوبه ولی واسه دید بلند مدت اصلا توصیه نمیشه![]()
منم گیر 15% اصلاحم![]()
وقتی اصلاح تموم بشه من اینطوریم :
![]()
نه تا به امروز برخورد نکردماین مشکل رو کسی نداشته؟
من به شخصه میان مدت می پسندم و دنبالشمهمه جا میگن دید بلند مدتی شما برعکسشو میگی !؟
بعید میدونم دید بلند مدت داشتن هیچ وقت کسی رو پشیمون کنه !
دید بلند مدت با این قیمت ها و اگه مذاکره بکنن و شرایط با ثبات بشه ، باید ریزش رو ببینن و صعود مجدد رو هم ببینن تا دوباره به همین قیمت برسه و این شاید 3 سال طول بکشه یا اینکه ریزشی اتفاق نیوفته و برای 3 سال فقط درجا بزنن و سهامدارها رو خسته بکننهمه جا میگن دید بلند مدتی شما برعکسشو میگی !؟
بعید میدونم دید بلند مدت داشتن هیچ وقت کسی رو پشیمون کنه !
سر #های وب منم این گول و رکب خوردم ناجوربا سهامداراش امروز بازی کردن
میگن حقوقی ها قیمتو بردن بالا تا مرز 3950 و زارتی انداختنش پایین 3677
مشاهده پیوست 1188077