• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1594548072973.png

این خبر تاثیری + ی هم داره؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یه پیش بینی بدون تحلیل علمی و صرفا تجربیات بازاری میگم ببینیم چطور پیش میره
تا روز دوشنبه یک روز رکورد رشد ۸۰ هزار تایی ۲ شنبه هفته قبل شکسته میشه یا حداقل به همون حدود میرسه
اگر این پیش بینی درست دراومد تا اخر دوره روحانی میشه روی بورس حساب کرد (نظر شخصی) و رشدی بالاتر از تورم واقعی در انتظار خواهد بود
خوب این پیش بینی من درست از آب دراومد و یکبار دیگه به خودم حداقل ثابت شد که در ایران برداشت های تجربی و روانشناسانه بسیار کاراتر از تحلیل های صرفا علمی هستش ،امروز حتی شاخص میتونست بالاتر هم بره که جلوش گرفته شد
اما راجع به حباب ،معتقدم حبابی وجود نداره و حتی از بازارهای موازی هم عقب تره ،مثلا در نیمه دوم تیر ماه تا الان بورس ازسکه و دلار عقب تره و اصلاح عمیقی وجود نخواهد داشت و هرچه هست نهایتا یک هفته نوسان خواهد بود
کسانی که معتقد به حباب هستند و مدام طبل ریزش و اصلاح میزنن ،بجز عده ای که واقعا اینطور فکر میکنن ،۳ دسته هستند
مخالفین قدرتمند دولت و شخص روحانی که میخان اذیتش کنن و بحران ایجاد کنند
علم گرایان خشک
منتفعین که قصد خرید ارزان دارند
من شخصا تصور میکنم ( اگر اتفاق خاصی نیفته که احتمالش هست و بحثش جداست) تا انتخابات آمریکا همینطور بازار ادامه داره ،اگر بایدن رییس بشه وارد یک دوره رکود انتظاری میشیم که تا دولت جدید در ایران ادامه خواهد داشت و رشد چندانی نخواهد بود و فقط متخصصین میتونن سود بگیرن از بازار
اگر ترامپ انتخاب بشه بعد از یک شوک سنگین ،مجددا رشد شروع خواهد شد ،که در واقع رشد نیست و صرفا پیش بینی تورم هست
اینها تماما نظر شخصی هستند و هیچ مبنای علمی ندارند

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
بوی رانت به مشام میرسه. یا من به کل اشتباه متوجه شدم داستان چیه (البته اگر در نهایت تصویب بشه اصلا چنین طرحی) یا یجورایی داره میگه سهم های اصلی خودمون (و صندوق 2 و 3) رو میخوایم چاق و چله کنیم، بعد بدیم دست خریدارهای آتی.
ETF ها تا اون موقع عرضه شده . ملاک قیمت هم میانگین 30 روزه ست
من واقعا به این وضعیت احساس خوبی ندارم
ugly_paranoid.gif
کنترل احساسات در معامله گری - جستجوی Google

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
تو سهامیاب یه سری نظر خوندم راجب این سهم ولی تابلوش نگاه کردم چیزی متوجه نشدم،مشکلش چیه؟
با سهامداراش امروز بازی کردن :p:p
میگن حقوقی ها قیمتو بردن بالا تا مرز 3950 و زارتی انداختنش پایین 3677

1594553567841.png

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اینها تماما نظر شخصی هستند و هیچ مبنای علمی ندارند
ماله منم نظر شخصیه :p

کسانی که معتقد به حباب هستند و مدام طبل ریزش و اصلاح میزنن ،بجز عده ای که واقعا اینطور فکر میکنن ،۳ دسته هستند
مخالفین قدرتمند دولت و شخص روحانی که میخان اذیتش کنن و بحران ایجاد کنند
علم گرایان خشک
منتفعین که قصد خرید ارزان دارند
1 - بازار رو همین افراد میسازن
2 - بازار سهام شرکت ها ، بازار کاملا علمی برای بلند مدت هستش ولی برای میان مدت و کوتاه مدت تقریبا غیر علمی و بیشتر بر اساس احتمالات

اگر بایدن رییس بشه وارد یک دوره رکود انتظاری میشیم که تا دولت جدید در ایران ادامه خواهد داشت و رشد چندانی نخواهد بود و فقط متخصصین میتونن سود بگیرن از بازار
سناریو 1 :
ترامپ نشه ، شوک به ارز به ویژه دلار وارد میشه و دلار رو وارد وضعیت موقتی خنثی میکنه و زمزمه های مذاکره پیچیده میشه . به محض اینکه شروع مذاکره و رفت و آمد ها رسمی بشه ، درجا زدن دلار حتمی خواهد شد .
باعث ریزش شدید و عجیب بورس میشه مثل 92 و قیمت بعضی سهم ها حتی تا 70% هم ریزش میکنه ! یعنی 100 تومن به 30 تومن یا حتی پایین تر هم میرسه ! سهم هایی که الان قیمتشون منطقی تره حدودا 50% ریزش دارن یعنی 100 تومن به 50 تومن میرسه !

سناریو 2 :
ترامپ بشه ، قیمت ارز مجدد روبه بالا حرکت میکنه ، شاید جاهایی دولت کنترل بکنه ولی کنترل نکردن ارز به نفع بعضی ها هستش ، چون از اونور سرمایه های کلانشون رو توی بورس رشد میدن ! توی این سناریو باید منتظر عوض شدن رئیس جمهور ایران باشیم یا شایدهای دیگه که کاری به اونا نداریم ولی ریزش رو کمی عقب میندازه ...

دلیل برای ریزش بورس :
برای محاسبه ارزش منصفانه شرکت میزان تورم و رشد دلار در آینده رو در نظر میگیریم . اگه دلار بالانره یا درجا بزنه ، در نتیجه درآمد شرکت کاهش پیدا میکنه در نتیجه ارزش شرکت پایین میاد .
دلار که گرون میشه ، سهم ها پشت سرش رشد میکن و اگه مثل الان توی ذهنمون باشه که دلار قراره با همین سرعت رشد بکنه ، حباب ایجاد میکنه که با اصلاحاتی باید منطقی بشه که بهش اجازه نمیدن ...
درنتیجه تا جایی بالامیره که ارزش خریدن با دید بلند مدت نداره چون وقتی ریزش شدید اتفاق بیوفته ، میتونی خیییلی ارزون تر بخری و کنار بزاری تا به منفعت فوق العاده ای برسی . پس توی این شرایط باید باهاش نوسان بگیری و آماده باشی به محض نرمال شدن رشد دلار ، ریزش اتفاق بیوفته ...
اما اینطوری که نمیزارن شاخص اصلاح بخوره ، باعث میشه ریسک نوسان گیری هم بالا بره . حالا اینکه بعضیا دوست دارن معامله بکنن ، تصمیم با خودشونه و باید مراقب باشن . اگه اصلاح بخوره ، ریسک نوسان گیری پایین میاد ولی همچنان ترس از ریزش و آمادگی برای اون رو باید داشته باشیم
این بالا پایینا ذاته بازاره و اگه کسی واقعا نمیتونه تحملش بکنه یا زندگیشو فروخته اوورده تو بورس ، جاش تو بورس نیست و باید به سمت بازارهای دیگه و کسب و کارهای دیگه بره ...
این منطقه و با محاسبات و سابقه بازار و همینطور شواهد ، جور در میاد !
هیچکی دوست نداره داراییش ارزون بشه ولی بورس همونطوری که بالا میره پایینم میاد و من قبولش کردم ، بقیه هم باید این رو بدونن

** ریزشی که از اون حرف میزنم ، باز هم موقتیه ! یعنی 70% میریزه ولی کسی توی همین قله هم بگیره حداکثر تا 3 یا توی بدترین حالت 4 سال دیگه سرمایش برمیگرده اما زمان از دست رفته و همینطور فرصت های خرید بعد از ریزش ...

اگر ترامپ انتخاب بشه بعد از یک شوک سنگین ،مجددا رشد شروع خواهد شد ،که در واقع رشد نیست و صرفا پیش بینی تورم هست
موافقم :p
_______
اینا هم نظر شخصیمه ولی نتیجه سناریو ها حقیقت بازاره

:p

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
یکی از کامنت های جالب در سهام یاب

روزهایی که بازار مثبته دولت میبینه همه پشت صف خریدن و چیزی معامله‌ نمیشه که مالیات بگیره (از هر‌معامله نیم درصد مالیات میگیره) میگه خدایا چکار کنم نفت که نمیتونم صادر کنم تحریمم☹️بورس هم همه فهمیدن میخاد رشد کنه کسی نمیفروشه... یه فکره شیطانی میکنهبا هماهنگی حقوقی ها شروع میکنه صف های خرید رو عرضه میکنه بعد‌ ملته همیشه در صف بخصوص اونایی که تازه واردن و کلا صف دوس دارن مثه همین ۶ درصد میترسن و از صف میزنن بیرون و صف ها عرضه میشه و کلی این وسط سهم خرید و فروش میشه و ارزش معاملت بورس میره بالا.. مثه امروز که میرسه به حدود ۲۸ هزار میلیارد تومن!! بعد دوباره همه سهم ها جمع میشه و صف ها بسته میشه و یه عده گول خورده میمونن با سبد خالی
دولت نیم درصده ۲۸ هزار میلیارد تومنو میزاره جیبش و یا علی !! میدونی میشه چقد؟ میشه ۱۴۰ میلیارد تومن !! معادل ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار !! معادل صادرات حدود ۲۷۰ هزار بشکه نفت خام!

اینجوریه که همه دست به دست هم میدن که دولت درامدشو حفظ میکنه و لپاش گل میندازه
دولت
صف نشین ها
اونا که فروختن
اونا که خریدن توی منفی
اونا که هیچکاری نکردن و نگهداری کردن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
باعث ریزش شدید و عجیب بورس میشه مثل 92 و قیمت بعضی سهم ها حتی تا 70% هم ریزش میکنه ! یعنی 100 تومن به 30 تومن یا حتی پایین تر هم میرسه !
ریزشی که از اون حرف میزنم ، باز هم موقتیه ! یعنی 70% میریزه

داداش تو هم وا بده دیگه ، ما فعلا لنگ 10 درصد اصلاحیم :D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#آریاساسول

‏سود ‎#آریاساسول دقایقی قبل از طریق سامانه ‎#سجام واریز شد

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
برای اینکه بدونید ، پشت صحبت هام تجربه هم هست و فقط حساب کتاب و دودوتا چهارتا نیست ، تاریخ اولین واریزی زندگیم به کارگزاری برای خرید و فروش رو میزارم که بدونید چه زمان داغونی وارد شدم و چه چیزایی از سرسره بازی سهم ها دیدم و چون روند کلا نزولی بود ، چه پولایی که نپروندم :p
pt.JPG

یوقت فکر نکنید هدفم اینه بگم با تجربم و این حرفا !
bav3_154fs759111.gif

نه ، من در مقایسه با کسی که 10 سال و 20 سال و 30 سال تو بازاره هیچم ! چیزایی رو اونا دیدن که من شاید تو خوابم نبینم
فقط میخوام بگم کسی که واقعا الان توصیه به خرید میکنه ، مطمئنم ریزش قبلی رو ندیده ( احساس پیر مرد ها رو دارم
h0509.gif
)
قبل از اینکه روی صحبت کسی ، تو فضای مجازی اعتبار باز بکنید به سابقه و تجربه طرف نگاه بکنید

نظر دادن مهم نیست !! کسی که 1 روزه اومده هم میتونه نظر بده و صحبت بکنه ، تحلیل بکنه و پیشبینی بکنه ولی کسی که 1 روزه اومده اجازه نداره سرمایه دیگران رو با کنایه و تیکه و جملات سطحی و بدون پشتوانه ، به خطر بندازه !
شخصی ممکنه توی همین فروم ، بر اساس گفته های کاربر 1 روزه ، که ادعا داره و کری خونی میکنه ، سهم بخره چه 1 تومن چه 1000 میلیارد ! اون شخص اعتماد میکنه و ممکنه به راحتی متضرر بشه ... اون کاربری هم که کری خونی میکنه ، به محض ریزش دیگه سر و کلش پیدا نمیشه ! یه یوزر دیگه میسازه و در قالب گرگ وال استریت دیگه ای ظهور میکنه :rolleyes:

فقط با اطلاع کامل معامله بکنید اونم با دید کوتاه مدت و میان مدت !!! سهمی رو نخری ، بگی ولش میکنم 5 سال دیگه میام سر وقتش ! چون اگه ولش بکنی تا 5 سال دیگه 2 برابر هم نمیشه ... اون موقع ارزش پول رو هم حتی نتونستی حفظ بکنی :rolleyes:

تا میتونید ، تحلیل و حساب کتاب بکنید ، اخبار رو رصد بکنید ! من به شخصه چند شبه خواب درست حسابی ندارم تا ساعت 4 الی 5 صبح پا سیستم و کاغذ و قلمم
s0429.gif
. میخوابم ، صبح ساعت 8 بیدار میشم
bav3_154fs759111.gif

خوشبختانه اون موقع من رشد ها رو مثل الان ندیدم و بعدش که سهم ها میوفتادن رو دیدم ! یک سال قبلش میومدم ، به خاک سیاه نشسته بودم
brodkavelarg.gif

مراقب سرمایتون باشید . دوستی که کل سبدش 1 میلیون تومنه هم ، نگه حالا اگه نصف بشه مگه چی میشه ! پول پوله چه هزار تومن چه هزار میلیارد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داداش تو هم وا بده دیگه ، ما فعلا لنگ 10 درصد اصلاحیم :D
چندبار گفتم که:p

واسه دید کوتاه مدت و میان مدت خوبه ولی واسه دید بلند مدت اصلا توصیه نمیشه
s0424.gif

منم گیر 15% اصلاحم
wagh.gif

وقتی اصلاح تموم بشه من اینطوریم :
wagh.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
چندبار گفتم که:p

واسه دید کوتاه مدت و میان مدت خوبه ولی واسه دید بلند مدت اصلا توصیه نمیشه
s0424.gif

منم گیر 15% اصلاحم
wagh.gif

وقتی اصلاح تموم بشه من اینطوریم :
wagh.gif
همه جا میگن دید بلند مدتی شما برعکسشو میگی !؟
بعید میدونم دید بلند مدت داشتن هیچ وقت کسی رو پشیمون کنه !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من به شخصه میان مدت می پسندم و دنبالشم
بلند مدت خوب هستا ولی اعصاب و صبر ایوب می خواد که نداریم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
pt4.JPG
آخه این چه عرضه ای عععععع
nerves.gif

فکر کنم 10 تا هم نرسه . کلا 25 تومن

دید بلند مدت با این قیمت ها و اگه مذاکره بکنن و شرایط با ثبات بشه ، باید ریزش رو ببینن و صعود مجدد رو هم ببینن تا دوباره به همین قیمت برسه و این شاید 3 سال طول بکشه یا اینکه ریزشی اتفاق نیوفته و برای 3 سال فقط درجا بزنن و سهامدارها رو خسته بکنن
در حقیقت چه شما الان بگیری ( به قیمت الان ) چه 3 سال دیگه ، فرق زیادی نداره که 3 سال برای اون صبر بکنی
ولی تو همین مدت میشه نوسان گیری کرد ، وقتی هم بازار نزولیه نوسان گیری کرد ...
کلی هم سود کرد
خرید بلند مدت از 1 سال دیگه یا شایدم 1.5 سال دیگه ! طلا میشن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بالا