• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
حجم عرضه های امروز داره به مرور بیشتر میشه.

یعنی شبریز و شبندر دیگه از صف در میاد؟

والا نمیدونم. بعیده در اون حد تاثیر خاصی داشته باشه ولی به هر حال الان چون «جو مقطعی» پیرامون این 4 سهم بین عموم سهامداران بر 2 محور پیش میره (یکی اینکه کدوم به لحاظ ریالی ارزونتره!!! که ربطی به ارزش ذاتی نداره البته و دیگری همین قضیه ETF) شاید تقاضا برای اون دو تا به مرور بیشتر بشه. البته #شپنا هم امروز خیلی فروخته. در کل هر 4 سهم خوب جلو رفتن.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
کلا همه صف فروش ها جمع شد تا دیروز همش بالای 100 گاهی تا 200 سهم صف فروش بود امروز صف فروش تک رقمی شد همش صف خرید اینا همون ......... خودتون بهتر میشناسید کی هستن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوستان و اساتید محترم ....
آیا کانال یا گروه معتبر و اصلی و فعال تلگرامی یا واتس آپی می شناسید که اطلاعات موثق و درست حسابی و دقیق در مورد ارزش سهام روزانه به اعضایش بدهد تا ما هم در جریان سهام های ارزشمند روز قراربگیریم که چی را بخریم و چی را نخریم ....

شعار کانال و گروه ها: بخخخخخر جا نمونی.

شما باید اطلاعات اولیه رو از سایت های آموزشی دنبال کنید و یاد بگیرید بعد با مدیریت سرمایه ای که انجام میدید و مشورت با دوستان یا نزدیکانی که در بورس سابقه ی فعالیت دارن اقدام به خرید به موقع و همینطور فروش به موقع کنید.

برای حرفه ای شدن هم تحلیل تکنیکال / بنیادی و روانشناسی بازار رو حتما باید بلد باشید وگرنه مثل من یه جای کارتون میلنگه همیشه :دی

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان خودرو داره راه میده هی کی میخواد بخره الآن وقتشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اگه بازار درست حسابی چند روز اصلاح میکرد خیلی بهتر بود تا این وضع ، کاملا مشخصه بازار جون نداره باید اصلاح کنه تا دوباره بره بالا

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دوستان خودرو داره راه میده هی کی میخواد بخره الآن وقتشه
قشنگ باید حواست تمام وقت به اعلانات باشه من به خواست خدا دیدم باز شده و راه داد خرید کردم.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
تا یه کم حجم عرضه ها زیاد میشه سرورها از کار میفتن :(

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
یکی از شرکت ها یک میلیار سرمایه گذاشته رو بیمه سی نا تقریبا هشتصد میلیون سود کرده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
امروز هم تموم شد ...
من واقعا به این وضعیت احساس خوبی ندارم
ugly_paranoid.gif

مثبت خوردن ها اصلا منطقی نیست
دیگه خرید نخوام داشت تا وضعیت پایدار بشه حالا تا 1 هفته دیگه ، 1 ماه دیگه ، 6 ماه دیگه ، 1 سال دیگه مهم نیست ! فقط صندوق های درآمد ثابت و نگهداشتن قبلی ها تا زمانی که شاید اوضاع بد بشه ... !
ریسک معاملات اینشکلی بالاست
حالا اگه کسی هم واقعا علاقه به معاملات ریسکی داره میتونه اینکار رو بکنه !
ولی با منطق و دلیل و اصولی که باید وجود داشته باشه ، فعلا همخونی نداره :rolleyes:
آخر تیر 99 هستش ، همه چی به تصمیمات کشور و وضعیت قیمتی دلار بستگی داره . اگه اتفاقاتی بیوفته که باعث با ثباتی اقتصاد بشه ، بیشتر قیمت ها در حال حاضر حباب محسوب میشه !
بازار بورس الان بیشتر تحت تاثیر تصمیمات سیاسی و تحریک کردن هیجانات مردمه و اجازه نمیدم بازار روند منطقی و واقعی خودش رو بره :)
و من از این بازار میترسم

اگه بازار اصلاح بخوره که وضعیت اونقدرا بد نمیشه ولی اگه اصلاح نخوره ، به صحبت هایی که قبلا کردم و گفته بودم " سرمایه ای رو بیارید که اگه یک سوم یا یک چهارم شد ، مشکلی براتون پیش نیاد " به شدت توجه بکنید ...
حالا کسی واقعا بدونه منظورم چیه ، وضعیت سه ساله 91 ، 92 و 93 رو با چشم خودش دیده باشه و با عدد و رقم منطقی سر و کار داشته باشه ، کل داستان رو میفهمه

و خواهشا اگه کسی علم و تخصص و سواد راهنمایی رو نداره ، بقیه رو تشویق به خرید نکنه و الکی کل کل و رجز خونی نکنه به ویژه توی گروه های تلگرامی و شبکه های مجازی و سهامیاب و رهاورد ! فضای مجازی نشون نمیده کی پشت سیستم نشسته و تایپ میکنه ! اون آدم میتونه کسی باشه که بیرون آدم حساب نمیشه ولی پشت سیستم دور برداشته و حالت وارن بافت و گرگ وال استریت گرفته و واقعا هم خودش شاید باور کرده باشه ...
hugly.gif

اینم همیشه یادتون باشه حرفای چاله میدونی نشونه بی سوادی طرفه . کسی که واقعا چیزی بارش باشه توضیح میده و اگه اون جمع کشش حرف هاش رو نداشته باشن ، اون موقع میتونه توضیح نده نه اینکه از اول فقط ادعا داشته باشه . پس اگه کسی واقعا میتونه با دلیل و منطق توصیه به خرید بکنه ، بسم الله ...
h01100.gif

دید برای خرید ها برای کسایی که از 9 ماه قبل شروع کردن تا امروز فقط و فقط و فقط و فقط باید میان مدت و کوتاه مدت باشه !
شرکت هایی که هنوز به قیمت باشن و واقعا ریسک کمی داشته باشن ، انگشت شمار هستن ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نیم ساعت ـــــه یه خریدی رو زدم هنوز نوشته منتظر پاسخ بورس :confused:
هسته واقعا سرویس کرده !
شما فرض کن اون ریزش بخواد اتفاق بیوفته که همه چیز یک سوم بشه !
آخه اون موقع چطوری میتونیم با اون همه فشار ، سهم رد بکنیم ؟!:)
ذره ذره باید شاهد آب شدن پولمون باشیم و وقتی هم یکم بیاد بالا و دوباره بخواد پایین تر بره ، مجدد هسته خرابه !

وقتی میگم این رشد بی معنیه و مصنوعی باعث رشد میشن ، به خاطر همینه و با این روش جلوی اصلاح رو هم گرفتن
ولی جلو ریزش رو نمیتونن بگیرن! اگه هم جلوی ریزش رو بخوان بگیرن ، باعث میشن بازار چند سال فقط درجا بزنه و همه رو خسته بکنه ...
این کارایی که میکنن فقط باعث بی اعتمادی به کل سیستم و فراری دادن سرمایه گذاران میشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
همه گله میکنن از هنگی سیستم اما مثل اینکه بعضی وقتا به سودت هم میشه، سهمی رو ساعت 10 خرید زدم ثبت هم شد ولی الان نوشته " حذف توسط سیستم معاملات " ..

یه 2% ی هم ریزش داشت...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ایراد به نظرم از سیستم های کند کارگزاری ها هست.
می بایست از طریق رتبه بندی که این کارگزاری ها میشن بریم رتبه 4 به پایین را برای فعالییت خودمون بگیریم.
الان میگن
مفید اول
آگاه دوم
و....

اینا هم که هر طور دوست دارن با کدبورسی ها رفتار می کنند یک روز هنگ یک روز اعداد ارقام اشتباه

اینو ببنید
اینجا هم از پایه خرابه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دامنه نوسان ۱۰ درصدی به نفع بازار صف نشین

شنیده‌ها حاکی از این است که بازار برتر بورس با دامنه نوسان ۱۰ درصدی از ابتدای مرداد ماه راه اندازی خواهد شد. برای اینکه به طور مستمر این امر برطرف شده و سهام به قیمت تعادلی برسد، اجرای این روش الزامی است. تاکنون ۱۰ سهم از جمله "خودرو"، "خساپا"، "فولاد"، "فارس"، "وتجارت"، "شستا"، "شپنا"، "سپاها"، "دزهراوی" و "فملی" انتخاب شده و قرار است به تدریج ۵۰ شرکت برتر با ویژگی‌های مورد تایید هیئت مدیره بورس مشمول این امر شوند. اشتیاقی اجرای این طرح را بسیار خوب دانست و گفت: تحلیل جایگاه خود را از دست داده و فقط قاعده صف‌نشینی آیتم خرید برای سرمایه گذاران به حساب می‌آید. وی ادامه داد: با رسیدن دامنه نوسان به ۱۰ درصد، خرید با فکر بیشتر بیشتری صورت گرفته و بازار به سمت و سوی تحلیل می‌رود. مدیرعامل کارگزاری بانک آینده در پایان اضافه کرد: زمانی که بازار به حالت تعادلی و تحلیل خویش نرسد ممکن است این عدد سقف ۱۵ و نهایتا ۲۰ درصدی را نیز تجربه کند.

بوی رانت به مشام میرسه. یا من به کل اشتباه متوجه شدم داستان چیه (البته اگر در نهایت تصویب بشه اصلا چنین طرحی) یا یجورایی داره میگه سهم های اصلی خودمون (و صندوق 2 و 3) رو میخوایم چاق و چله کنیم، بعد بدیم دست خریدارهای آتی.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بوی رانت به مشام میرسه. یا من به کل اشتباه متوجه شدم داستان چیه (البته اگر در نهایت تصویب بشه اصلا چنین طرحی) یا یجورایی داره میگه سهم های اصلی خودمون (و صندوق 2 و 3) رو میخوایم چاق و چله کنیم، بعد بدیم دست خریدارهای آتی.
فعلا که شایعه هست امیدوار هستم شایعه هم بمونه !
----------------------------------------------------------------------------------
دوستان فرصت کردین نسبت های تابلو نماد های دولتی و شاخص ساز رو هم یه نگاه بندازین !

بالا