• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
حجم فروش ستون آخرو ببینید
بالای ۵ برابر بالاتر از nav
1594700146920.png
و البته اون ۵ تومنی هم که تو ستون اول خریده نزدیک به ۴ برابر ناو 1048.gif

1594700062247.png

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ومعادن افزایش سرمایه ثبت کرده اینطور کله پا شده اخه تو کدال چیزی نبود

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
نوادگان سلسله صفویان که با نام جدید سلسله صفیون فعالیت میکنن باز هم حماسه افریدن وکلی از سهم ها را امروز صف خرید کرد اینا هم مثل پدراشون منقرض میشدن بد نبود
تو منفی با ضرر میفروشن تو مثبت میخرن.......... پولشون تموم نمیشه اینا خدا پول دست کی میده

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
شاخص دولت : 17000 واحد مثبت
شاخص هموزن طبق معمول منفی.
نوری و ذوب صف فروش
فولاد و فملی ( نور چشمی ها ) صف خرید
خساپا و چساپا و خمحرکه کشف قیمت 100 درصدی
لکما که از زیان انباشته داره خارج میشه بعد از افشای الف ، در مچ دوم هم با قدرت 5 برابری خریدار روی +9 درصد ابطال شد.
تنها تپه ای که این دولت فتح نکرده بود همین بورس بود که اونم آبیاری کرد.

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
شاخص دولت : 17000 واحد مثبت
شاخص هموزن طبق معمول منفی.
نوری و ذوب صف فروش
فولاد و فملی ( نور چشمی ها ) صف خرید
خساپا و چساپا و خمحرکه کشف قیمت 100 درصدی
لکما که از زیان انباشته داره خارج میشه بعد از افشای الف ، در مچ دوم هم با قدرت 5 برابری خریدار روی +9 درصد ابطال شد.
تنها تپه ای که این دولت فتح نکرده بود همین بورس بود که اونم آبیاری کرد.
ارجاع میدم شما را به کتاب تپه های نریده اثر..........

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
صرفا جهت اطلاع میپرسم:

در این 6 ماهه ی اخیر مهم ترین اتفاق ها و رخداد های بانک دی چی بوده که سهامش بیش از 1200% رشد کرده اما به فرض مثال بانک ملت که از لحاظ بانکداری الکترونیک، تعداد شعب، تعداد مشتری، دارایی ( مشتریان ) و ... طبیعتا نسبت به بانک دی باید بیشتر باشه اما تو این 6 ماه زیر 400% سود داده؟

پ.ن: من هیچکدام از این 2 سهم رو ندارم و باز میگم صرفا جهت اطلاع میپرسم.
در زمانیکه دی 800 تومان معامله میشد و ارزش بازاری 4000 میلیارد تومان داشت، فقط یکی از سرمایه گذاری هاش دماوند در همون موقع ارزش بازاری 16000 میلیاردی داشت و قیمت 800 تومانی دی اشتباه فاحش بازار بود. تجدید ارزیابی چند هزار درصدی این نماد برای خروج از قانون ورشکستگی هم یکی از دیگر دلایل رشد این نماده که در صورت عملی شدن اون رو به ارزون ترین سهم بازار تبدیل میکنه.
شما برای اینکه بتوانید در بورس سود ببرید باید سه ماه از بازار جلو باشید، در زمانی که ملت در صف نمادهای غذایی خودشونو پاره میکردن و سهم هایی مثل همین غشهداب گیر فلک نمی اومد این سهمو در اولین هفته گرفتن کد بورسی شناسایی و در قیمت 800 تومان اینجا https://forum.persiantools.com/threads/معرفی-و-تبادل-نظر-نمادهای-بورسی-دارای-افزایش-سرمایه.959852/#post-12791127 معرفی و خودم درجا تک سهمش شدم. هر کی خرید میلیاردر شد هر کی هم سراغ غذایی رفت بیچاره شد.
الان هم میگم در صورت عملی شدن افزایش سرمایه از همین روز و نقطه، وتجارت تا پایان سال هر چقدر سود داد، 300 درصد بذارید روش میشه دی.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
نمادهایی که بخاطر برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي توقف میخورن ( یا به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه )
معمولا بعد از بازگشایی مثبتن؟
حداکثر چند روز توقف میخورن؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
چه بر سر غپینو آمد؟!
بیشتر سهم ها بسته شدن یا منفی پیوسته.
زیر دست و پای سهم های دولتی له شدن.
یکی تو سهام یاب میگفت امسال، سال سهم های دولتیه، پس اگه نابود شدید، ناراحت نشید!

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
دوستان
نمادهایی که بخاطر برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي توقف میخورن ( یا به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه )
معمولا بعد از بازگشایی مثبتن؟
حداکثر چند روز توقف میخورن؟
ده روز قبل مجمع آگهی درج میشه
دو روز قبل مجمع نماد بسته میشه
دو تا چهار روز بعد از مجمع باز میشه
بعضی وقت ها با گپ باز میشه بستگی به تصمیمات مجمع داره

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
فعلا این دولت ر وباه بنفش داره عوامفریبی میکنه وسهم سبد سهام عدالت رو مثبت نگه میداره که شو تبلیغاتی راه بندازه در صورتی که کلیت بازار خیلی وقته ریزش کرده

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تو سبد بعضی از دوستان میبینم کنار اسم اکثر سهم هاشون عدد1 هست مثل وایران1، دلیلیش چیه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

این رو دیدم قبلا ولی باز متوجه نشدم " بازار عادی " ؟

چرا هیچکدام از سهم های من کنارشون عدد نداره؟
63.gif

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این رو دیدم قبلا ولی باز متوجه نشدم " بازار عادی " ؟

چرا هیچکدام از سهم های من کنارشون عدد نداره؟
63.gif
مربوط به نرم افزار مورد استفاده داره مثلا تو انلاین پلاس مفید این اعداد نشون میده و لی تو ایزی تریدر نشون نمیده

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنونم استفاده کردم بعضی وقتا رو کم دقتی یه کارایی رو آدم نمیکنه من چندین بار تو دیده بان سایت tsetmc رفته بودم اما به p/e دقت نکرده بودم
با اینحال من اومدم نمادهایی که p/e زیر 20 دارن (منهای اونایی که منفی هستن و نمیدونم چرا منفی ان) رو لیست کردم 21 نماد شد تو همه گروه های بورسی
کمترین p/e رو وصنعت داره که 6.46 هست و البته تو پرتفوی خودم دارم این سهمو اما نمیدونم چرا رشد نمیکنه یا نمیزارن رشد کنه رتبه دوم هم مربوط به وبوعلی هست با 7.93
اگر توضیحی لازم میدونید در مورد p/e بفرمایید و اینکه p/e پایین چند درصد برای یک خرید میتونه ملاک باشه ؟
اینم لیستش که شاید به درد دوستان بخوره
2020-07-13_203708-jpg.1188319
البته P/E یکی از نسبت های مالی هستش ، ده ها نسبت مالی دیگه داریم که برای بررسی سریع و کلی شرکت باید درنظر گرفت
بعد شرکت خوب رو قشنگ زیر و بمش رو در بیاری
بعد اینکه هر کدوم از نسبت های مالی توی گروه خودش باید بررسی بشه
مثلا همین گروه سرمایه گذاری ، در حال حاضر P/E گروهش حدود 22 هستش و P/E این دو شرکت نسبت به اونا پایین و ارزنده هستش اما یه نکته داره !

شرکت های سرمایه گذاری دو پرتفوی دارن ، یکی پورتفوی بورسی یکی غیر بورسی
مقدار سود EPS کل شرکت سرمایه گذاری از شرکت های بورسی و غیر بورسی میاد .
ارزش شرکت های بورسی که ملت میخرن و میفروشن و میتونن به راحتی NAV رو محاسبه بکنن ، کجاست ؟ از تابلو استخراج میشه ولی ارزش گذاری شرکت های غیر بورسی روی NAV یکم پیچیدست واسه همین خیلیا اون رو به بهای تمام شده که در مقایسه با ارزش واقعی شرکت ناچیزه در نظر میگیرن
واسه همینه که وقتی شرکت سرمایه گذاری ، از شرکت های غیر بورسی خودش بخواد شرکتی رو وارد بازار بکنه ، قیمت شرکت سرمایه گذاری رشد میکنه ! چون قراره به ارزش واقعی روی NAV تاثیر بزاره NAV رو بالا میبره !
مورد دیگه اینه که شرکت های سرمایه گذاری رو باید کمی پایین تر از NAV محاسباتی بخرید !
بعضی از شرکت هایی که تعداد سهامش تو اون شرکت زیاده ، مثلا شرکت وبوعلی اگه 40% یک شرکت بورسی رو داشته باشه ، تو محاسبه NAV اون رو کمی ( در حد 10 الی 20 درصد ) گرون تر از قیمت تابلو در نظر میگیرن ! که دلایل منطقی ای برای این موضوع وجود داره

این نکاتی که برای شرکت سرمایه گذاری مهمه
موارد دیگه ای هم هست مثل افزایش سرمایه و تعداد سهام فعلی شرکت ، بروز شدن EPS و ... که روی P/E تاثیر میزاره و باید در مورد اینا مطالعه بکنید . همینطور با نحوه محاسبه EPS هم باید آشنا بشید . که بشه مفهوم پارامتر P/E رو درک کرد و برداشت های درستی رو از اون داشت .
مثلا شرکتی که P/E حدودی 30 داره به دلایلی میتونه یهو P/E روی تابلو تغییر بکنه ! کم یا زیاد بشه و اگه فقط با P/E روی تابلو جلو برید ممکنه اشتباهاتی رو داشته باشید

الان p/e وبصادر 600+ هست ولی الان بیش از 40 روز کاری هست که حتی یک بار هم -4 نشده :-؟
همینش ترسناکه :p
همون مثال شاه و خریدن الاغ ملت که دوستمون چند صفحه قبل زدن :(:p
بالا میییییره ، بعد پاییییییییین میاد

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
البته P/E یکی از نسبت های مالی هستش ، ده ها نسبت مالی دیگه داریم که برای بررسی سریع و کلی شرکت باید درنظر گرفت
بعد شرکت خوب رو قشنگ زیر و بمش رو در بیاری
بعد اینکه هر کدوم از نسبت های مالی توی گروه خودش باید بررسی بشه
مثلا همین گروه سرمایه گذاری ، در حال حاضر P/E گروهش حدود 22 هستش و P/E این دو شرکت نسبت به اونا پایین و ارزنده هستش اما یه نکته داره !

شرکت های سرمایه گذاری دو پرتفوی دارن ، یکی پورتفوی بورسی یکی غیر بورسی
مقدار سود EPS کل شرکت سرمایه گذاری از شرکت های بورسی و غیر بورسی میاد .
ارزش شرکت های بورسی که ملت میخرن و میفروشن و میتونن به راحتی NAV رو محاسبه بکنن ، کجاست ؟ از تابلو استخراج میشه ولی ارزش گذاری شرکت های غیر بورسی روی NAV یکم پیچیدست واسه همین خیلیا اون رو به بهای تمام شده که در مقایسه با ارزش واقعی شرکت ناچیزه در نظر میگیرن
واسه همینه که وقتی شرکت سرمایه گذاری ، از شرکت های غیر بورسی خودش بخواد شرکتی رو وارد بازار بکنه ، قیمت شرکت سرمایه گذاری رشد میکنه ! چون قراره به ارزش واقعی روی NAV تاثیر بزاره NAV رو بالا میبره !
مورد دیگه اینه که شرکت های سرمایه گذاری رو باید کمی پایین تر از NAV محاسباتی بخرید !
بعضی از شرکت هایی که تعداد سهامش تو اون شرکت زیاده ، مثلا شرکت وبوعلی اگه 40% یک شرکت بورسی رو داشته باشه ، تو محاسبه NAV اون رو کمی ( در حد 10 الی 20 درصد ) گرون تر از قیمت تابلو در نظر میگیرن ! که دلایل منطقی ای برای این موضوع وجود داره

این نکاتی که برای شرکت سرمایه گذاری مهمه
موارد دیگه ای هم هست مثل افزایش سرمایه و تعداد سهام فعلی شرکت ، بروز شدن EPS و ... که روی P/E تاثیر میزاره و باید در مورد اینا مطالعه بکنید . همینطور با نحوه محاسبه EPS هم باید آشنا بشید . که بشه مفهوم پارامتر P/E رو درک کرد و برداشت های درستی رو از اون داشت .
مثلا شرکتی که P/E حدودی 30 داره به دلایلی میتونه یهو P/E روی تابلو تغییر بکنه ! کم یا زیاد بشه و اگه فقط با P/E روی تابلو جلو برید ممکنه اشتباهاتی رو داشته باشید

همینش ترسناکه :p
همون مثال شاه و خریدن الاغ ملت که دوستمون چند صفحه قبل زدن :(:p
بالا میییییره ، بعد پاییییییییین میاد
خنده داره که هنوز کسایی بر پایه p /e ارزش سهامو میسنجن.
دوستان عزیز رویه ارزش گزاری سهام از eps به ارزش گزاری دارایی تبدیل شده...

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان کسی در مورد کاهش قیمت سهام ومعادن خبر داره چون چیزی تو کدال مبنی بر افزایش سرمایه نیومده

بالا