• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان این کدهای فیلتر نویسی رو باید کجا یاد بگیرم مثلا میخوام 50 سهمی که کمترین P/E رو دارن باسم لیست کنه
اصلا میشه چنین چیزی یا خیر ؟
اگر میشه کدهای آماده داریم باسه فیلتر نویسی یا فقط باید یاد بگیریم؟
توی مفید داره اینو
1594651636655.png

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اصلا همچین جمله هایی رو نمیتونم قبول کنم ! ( اونم در مورد سهم رشد نکرده ای مثل زفکا )
روی همچین سهمی ( که خودمم گرفتم ) به راحتی پتانسیل این رو داره که 30% الی 40% بریزه یا اگه نریزه ، برای مدتی مثلا 3 یا 4 ماه درجا میزنه ! اگه نه درجا بزنه و نه بریزه و رشد بکنه ، قطعا بی پایه و اساسه و اونجا من دیگه سودم رو ذخیره میکنم و فقط اصل سرمایم رو نگه میدارم
اون درجا زدم هم به خاطر اینه درآمد شرکت کم کم افزایش پیدا میکنه و به جای اصلاح 30 الی 40 درصدی ، ارزش شرکت خودش رو به نمودار میرسونه
اگه همین الان همین سهم 30 الی 40 درصد بریزه حداقل طی 1 سال مجدد به همین قیمت میرسه و من مشکلی باهاش ندارم
ولی در کل نوسانات 50% ای واقعا چیز ترسناکی هم نیست . همونطوری که سهم 2 هفته ای 40% بالا میره 2 هفته ای 50% هم میتونه بیاد پایین و نمونه بینهایت توی سهم های شرکت ها داشتیم . واسه همینه که میگن بازار بورس ریسک داره . اگه غیر از این بود و فقط 10 یا 20 درصد اصلاح میکرد که ریسک نداشت
بازم میگم همچین نمونه های فرااااااوونه . شما اسم سهم بگو من رو نمودارش از 5 سال قبل تا امروز ده ها مورد بالا پایین اینطوری لیست بکنم

دوستان این کدهای فیلتر نویسی رو باید کجا یاد بگیرم مثلا میخوام 50 سهمی که کمترین P/E رو دارن باسم لیست کنه
اگه فیلترنویسی بلد بودم حتما میگفتم
ولی اگه فقط واسه P/E میخوای عمل بکنی از دیده بان سایت TSETMC ، گروه رو انتخاب بکن و بعد روی ستون P/E یکبار کلیک بکن ، از کم به زیاد یا زیاد به کم تغییر میکنه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
روی همچین سهمی ( که خودمم گرفتم ) به راحتی پتانسیل این رو داره که 30% الی 40% بریزه یا اگه نریزه ، برای مدتی مثلا 3 یا 4 ماه درجا میزنه ! اگه نه درجا بزنه و نه بریزه و رشد بکنه ، قطعا بی پایه و اساسه و اونجا من دیگه سودم رو ذخیره میکنم و فقط اصل سرمایم رو نگه میدارم
اون درجا زدم هم به خاطر اینه درآمد شرکت کم کم افزایش پیدا میکنه و به جای اصلاح 30 الی 40 درصدی ، ارزش شرکت خودش رو به نمودار میرسونه
اگه همین الان همین سهم 30 الی 40 درصد بریزه حداقل طی 1 سال مجدد به همین قیمت میرسه و من مشکلی باهاش ندارم
ولی در کل نوسانات 50% ای واقعا چیز ترسناکی هم نیست . همونطوری که سهم 2 هفته ای 40% بالا میره 2 هفته ای 50% هم میتونه بیاد پایین و نمونه بینهایت توی سهم های شرکت ها داشتیم . واسه همینه که میگن بازار بورس ریسک داره . اگه غیر از این بود و فقط 10 یا 20 درصد اصلاح میکرد که ریسک نداشت
بازم میگم همچین نمونه های فرااااااوونه . شما اسم سهم بگو من رو نمودارش از 5 سال قبل تا امروز ده ها مورد بالا پایین اینطوری لیست بکنم

همه اینایی که شما میگی احتمالات و نظر شخصی شماست ، بله امکان داره همچین چیزی ولی از اون طرف امکانم نداره ! من با اون قطعی بودن مشکل دارم
من خودمم تقریبا یک ساله این سهمو دارم ;)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
نظرای مردمو توی سایت های بورسی که میخونید، قبلش برید پست های اخیرشو تو پروفایلش در مورد اون سهم جستجو کنید
یارو به اندازه ۵۰۰هزارتومن سهم خرید بعد خودشو پاره کرده که آی ملت این سهم تا ۳هزار میره بالا، آی ملت زیر ۴هزار نفروشید، هرکی زیر ۵هزار بفروشه خره
بعد سهمشو امروز تو بازار رد کرده منتها سهم مثبت ۵ شده
بعد اومده خیلی شیک نظر داده این سهم تا فلان ماه تو منفیه و بیشتر از 400 نمیرزه، آی هوار بفروشید که منم فروختم m172.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

یه سری دستورات ساده داره، پیچیده نیستن میتونید سرچ کنید.

مثلا:

کد:
0< (pe) && (pe) <20

سهم هایی که P/E زیر 20 دارن رو لیست میکنه (البته من شرط گذاشتم که P/E منفی هم نباشه).

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نظرای مردمو توی سایت های بورسی که میخونید، قبلش برید پست های اخیرشو تو پروفایلش در مورد اون سهم جستجو کنید
یارو به اندازه ۵۰۰هزارتومن سهم خرید بعد خودشو پاره کرده که آی ملت این سهم تا ۳هزار میره بالا، آی ملت زیر ۴هزار نفروشید، هرکی زیر ۵هزار بفروشه خره
بعد سهمشو امروز تو بازار رد کرده منتها سهم مثبت ۵ شده
بعد اومده خیلی شیک نظر داده این سهم تا فلان ماه تو منفیه و بیشتر از 400 نمیرزه، آی هوار بفروشید که منم فروختم مشاهده پیوست 1188305
باحالن :p
من تو اوقاتی که حوصلم سر رفته میخونم ، میخندم:D

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان در خرید سهام های دولتی احتیاط کنید
بازی اینا تا دو روز دیگه ادامه داره بعد شاید سه هفه اصلاح زمانی داشته باشن
اگه دلار بالا نره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ولی اگه فقط واسه P/E میخوای عمل بکنی از دیده بان سایت TSETMC ، گروه رو انتخاب بکن و بعد روی ستون P/E یکبار کلیک بکن ، از کم به زیاد یا زیاد به کم تغییر میکنه
ممنونم استفاده کردم بعضی وقتا رو کم دقتی یه کارایی رو آدم نمیکنه من چندین بار تو دیده بان سایت tsetmc رفته بودم اما به p/e دقت نکرده بودم
با اینحال من اومدم نمادهایی که p/e زیر 20 دارن (منهای اونایی که منفی هستن و نمیدونم چرا منفی ان) رو لیست کردم 21 نماد شد تو همه گروه های بورسی
کمترین p/e رو وصنعت داره که 6.46 هست و البته تو پرتفوی خودم دارم این سهمو اما نمیدونم چرا رشد نمیکنه یا نمیزارن رشد کنه رتبه دوم هم مربوط به وبوعلی هست با 7.93
اگر توضیحی لازم میدونید در مورد p/e بفرمایید و اینکه p/e پایین چند درصد برای یک خرید میتونه ملاک باشه ؟
اینم لیستش که شاید به درد دوستان بخوره
2020-07-13_203708-jpg.1188319

فایل های ضمیمه

• 2020-07-13_203708.jpg
    2020-07-13_203708.jpg
    16.3 KB · نمایش ها: 194

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آخه همون سهم های بنیادی هم رو هوا هستن !
مشاهده پیوست 1188276
این یه مثال که خودم کامل از اون خارج شدم :
اصلا لازم نیست دانش بورسی هم داشته باشیم . P/E معادل 146 یعنی چی ؟ یعنی بازدهی سرمایه گذاری 0.7% هستش !!
تلیسه شرکت بنیادی عالی ای هستش ، ولی کاملا رو هواست !
یعنی اگه این شرکت با چوب جادو طلا خلق بکنه ، قیمتش اینقدر نباید باشه
تمام هدف از سرمایه گذاری اینه که منفعت ببریم با ریسک عاقلانه
نه این سهم ، هر سهم دیگه ای که همچین P/E هایی دارن ریسکشون از معامله رمز ارزها بیشتره ...
دیگه خبری از P/E های 3 و 4 و 5 و 6 نیست اینو قبول دارم
P/E ها باید دور و بر 10 الی 20 باشن البته باید به موارد دیگه ای هم توجه کرد ولی واقعا این P/E ها منطقی نیست
صنعت به صنعت P/E خودش رو داره اما همه چیز باید بر مبنای منطق باشه
علت بالا رفتن P/E از 3 و 4 به حدودای 10 الی 20 هم به خاطر بالا رفتن قیمت دارایی های شرکت به خاطر تورمه و به اون اندازه درآمد شرکت رشد نکرده ولی وقتی صحبت از بنیادی بودن شرکت و پدر مادر داشتن میکنیم باید این نسبت منطقی باشه که بتونیم سود سازی شرکت رو مد نظر قرار بدیم .
الان کسی میاد با پول ملی ونزوئلا نسبت به حتی ریال ، خرید و فروش بکنه ؟ نه ! کسی که این ریسک رو قبول بکنه اصلا دیگه نباید مسائل سیاسی و اقتصادی ونزوئلا رو ملاک بررسی قرار بده ! مهم نیست چه اتفاقی تو ونزوئلا میوفته و شخص فقط قصد داره در لحظه و در روز سود های پر ریسکی رو به دست بیاره
همونقدر که ریال پشتوانه خودش رو از دست داده ، این شرکت ها هم این اتفاق براشون افتاده حتی بدتر ...
جالبه تلیسه نمونه تو محل ماست
ما شیر از اونجا میگیریم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

Captive

لایک‌ها
16,665
صرفا جهت اطلاع میپرسم:

در این 6 ماهه ی اخیر مهم ترین اتفاق ها و رخداد های بانک دی چی بوده که سهامش بیش از 1200% رشد کرده اما به فرض مثال بانک ملت که از لحاظ بانکداری الکترونیک، تعداد شعب، تعداد مشتری، دارایی ( مشتریان ) و ... طبیعتا نسبت به بانک دی باید بیشتر باشه اما تو این 6 ماه زیر 400% سود داده؟

پ.ن: من هیچکدام از این 2 سهم رو ندارم و باز میگم صرفا جهت اطلاع میپرسم.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
درود
گوش بدید برگرفته از کانال وی آی پی

Captive

لایک‌ها
16,665
درود
گوش بدید برگرفته از کانال وی آی پی

ویس این مدلی اگر داشتید ارسال کنید بازم ممنون

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
این دولت ابله راهی که در بورس پیشه کرده قطعا سر از ترکستان در میاره.

عرضه های آبشاری تعدادی سهم بادکنکی و زیانده که همه روزه در سقف قیمتی و در ساعت اختصاصی صورت میگیره و تپوندن به عده ای تازه وارد و جوگیر که فکر کردن خودرو و خساپای لگن ساز تا خرخره در بدهی قراره نامتناهی رشد داشته باشن :)
بالاخره یه جا فولادی که ظرف یک سال از پی به ای 4 به نزدیک 40 رسیده و همینطور بانکی ها و پالایشی ها شبندر 5 تومنی با سودسازی 90 تومنی که در حال پیشخور کردن ابر تورم 200 درصدی و دلار 30 تومنی هستند
به روند فرسایشی میخورن و در اون صورت این نقدینگی سرگردان و بدون علم و بنیاد که فقط در خدمت هیجانات و سوار بر موجه به ناگهان با همون سرعتی که وارد شد تصمیم به خروج میگیره و این وسط تر و خشک با هم میسوزن و سهم های بدرد بخور و بنیادی که به لطف دخالت دولت در بورس مورد بی توجهی و کم اقبالی قرار گرفتند و از شاخص یک میلیون رشد چندانی نکردند هم مجدد باید به پای فاز اصلاحی سهم های بزرگتر بسوزند .

من که به شخصه در صورت ادامه این روند هیچکدوم از صندوق های بعدی دولت رو خریداری نمیکنم.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
این دولت ابله راهی که در بورس پیشه کرده قطعا سر از ترکستان در میاره.

بازی اشکنک داره سر شکستنک داره.

من از هیچ چیز بورس ایران در حال حاضر ترس ندارم چون ریسکش رو قبول کردم هر اتفاق بدی که رخ بده فقط خودم مقصر هستم...

من از تنها چیزی که میترسم اینه که مثلا پولا بلوکه بشه یا مثلا فلان سهم 2 سال بسته بشه و...

البته ترکستانش رو شاید حواله بدن به دولت بعدی :دی

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
بازی اشکنک داره سر شکستنک داره.

من از هیچ چیز بورس ایران در حال حاضر ترس ندارم چون ریسکش رو قبول کردم هر اتفاق بدی که رخ بده فقط خودم مقصر هستم...

من از تنها چیزی که میترسم اینه که مثلا پولا بلوکه بشه یا مثلا فلان سهم 2 سال بسته بشه و...

البته ترکستانش رو شاید حواله بدن به دولت بعدی :دی
در اینکه ماهیت اصلی این بازار در هر شرایطی ، ریسک پذیری هست شکی نیست.
اما خودمون میتونیم تا حدودی این ریسک رو کنترل و مدیریت کنیم.
یکی از مشخصه های اصلی بازار 99 با سال های قبل عدم امنیت روانی سهامداراس که با جریان دستوری و دولتی همراه شده.
این بازار بیش از هر زمان دیگه ای روی لبه ی تیغ حرکت میکنه.
افراط و تفریط ازش میباره ، همه دست به ماشه هر لحظه آماده خالی کردن / جابه جایی هستن و تمام دلگرمیشون به حمایت این دولت مکاره.

بازیشو خوب اومدی ، بازی دولت با دارایی ملت!
اینکه تا دولت بعدی بتونه این ریتم رو ادامه بده در خوش بینانه ترین حالته . مدتی بعد از عرضه همین صندوق ها وقتی دولت به بودجه موردش برسه عیار واقعی بازار مشخص میشه.
اون موقع باید ببینیم شپنای 10 هزار تومنی و شبندر 15 هزار تومنی در کنار فولاد و فملی 7-8 و خودروی 2-3 تومنی تا چه اندازه بدون حمایت خریدار خواهند داشت !
لب کلام این که ، آتیش تند خیلی زود خاکستر میشه . این وسط فقط کسی نمیسوزه که در توهم رشد بی حد و حصر غوطه ور نشه.

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
صرفا جهت اطلاع میپرسم:

در این 6 ماهه ی اخیر مهم ترین اتفاق ها و رخداد های بانک دی چی بوده که سهامش بیش از 1200% رشد کرده اما به فرض مثال بانک ملت که از لحاظ بانکداری الکترونیک، تعداد شعب، تعداد مشتری، دارایی ( مشتریان ) و ... طبیعتا نسبت به بانک دی باید بیشتر باشه اما تو این 6 ماه زیر 400% سود داده؟

پ.ن: من هیچکدام از این 2 سهم رو ندارم و باز میگم صرفا جهت اطلاع میپرسم.

دوست من مبحث تجدید ارزیابی دارایی هست که پارسال بانک ملت انجام داد ولی دی هنوز تموم نشده بانک ملت خیلی زودتر و بیشتر از بانک دی انجام داد و این یک سالو نیم حساب کنی بانک ملت بیشتر رشد کرده.

بالا