ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,740
روی همچین سهمی ( که خودمم گرفتم ) به راحتی پتانسیل این رو داره که 30% الی 40% بریزه یا اگه نریزه ، برای مدتی مثلا 3 یا 4 ماه درجا میزنه ! اگه نه درجا بزنه و نه بریزه و رشد بکنه ، قطعا بی پایه و اساسه و اونجا من دیگه سودم رو ذخیره میکنم و فقط اصل سرمایم رو نگه میدارماصلا همچین جمله هایی رو نمیتونم قبول کنم ! ( اونم در مورد سهم رشد نکرده ای مثل زفکا )
اگه فیلترنویسی بلد بودم حتما میگفتمدوستان این کدهای فیلتر نویسی رو باید کجا یاد بگیرم مثلا میخوام 50 سهمی که کمترین P/E رو دارن باسم لیست کنه
اصلا میشه چنین چیزی یا خیر ؟
اگر میشه کدهای آماده داریم باسه فیلتر نویسی یا فقط باید یاد بگیریم؟
روی همچین سهمی ( که خودمم گرفتم ) به راحتی پتانسیل این رو داره که 30% الی 40% بریزه یا اگه نریزه ، برای مدتی مثلا 3 یا 4 ماه درجا میزنه ! اگه نه درجا بزنه و نه بریزه و رشد بکنه ، قطعا بی پایه و اساسه و اونجا من دیگه سودم رو ذخیره میکنم و فقط اصل سرمایم رو نگه میدارم
اون درجا زدم هم به خاطر اینه درآمد شرکت کم کم افزایش پیدا میکنه و به جای اصلاح 30 الی 40 درصدی ، ارزش شرکت خودش رو به نمودار میرسونه
اگه همین الان همین سهم 30 الی 40 درصد بریزه حداقل طی 1 سال مجدد به همین قیمت میرسه و من مشکلی باهاش ندارم
ولی در کل نوسانات 50% ای واقعا چیز ترسناکی هم نیست . همونطوری که سهم 2 هفته ای 40% بالا میره 2 هفته ای 50% هم میتونه بیاد پایین و نمونه بینهایت توی سهم های شرکت ها داشتیم . واسه همینه که میگن بازار بورس ریسک داره . اگه غیر از این بود و فقط 10 یا 20 درصد اصلاح میکرد که ریسک نداشت
بازم میگم همچین نمونه های فرااااااوونه . شما اسم سهم بگو من رو نمودارش از 5 سال قبل تا امروز ده ها مورد بالا پایین اینطوری لیست بکنم
دوستان این کدهای فیلتر نویسی رو باید کجا یاد بگیرم مثلا میخوام 50 سهمی که کمترین P/E رو دارن باسم لیست کنه
اصلا میشه چنین چیزی یا خیر ؟
اگر میشه کدهای آماده داریم باسه فیلتر نویسی یا فقط باید یاد بگیریم؟
0< (pe) && (pe) <20
باحالننظرای مردمو توی سایت های بورسی که میخونید، قبلش برید پست های اخیرشو تو پروفایلش در مورد اون سهم جستجو کنید
یارو به اندازه ۵۰۰هزارتومن سهم خرید بعد خودشو پاره کرده که آی ملت این سهم تا ۳هزار میره بالا، آی ملت زیر ۴هزار نفروشید، هرکی زیر ۵هزار بفروشه خره
بعد سهمشو امروز تو بازار رد کرده منتها سهم مثبت ۵ شده
بعد اومده خیلی شیک نظر داده این سهم تا فلان ماه تو منفیه و بیشتر از 400 نمیرزه، آی هوار بفروشید که منم فروختم مشاهده پیوست 1188305
ممنونم استفاده کردم بعضی وقتا رو کم دقتی یه کارایی رو آدم نمیکنه من چندین بار تو دیده بان سایت tsetmc رفته بودم اما به p/e دقت نکرده بودمولی اگه فقط واسه P/E میخوای عمل بکنی از دیده بان سایت TSETMC ، گروه رو انتخاب بکن و بعد روی ستون P/E یکبار کلیک بکن ، از کم به زیاد یا زیاد به کم تغییر میکنه
جالبه تلیسه نمونه تو محل ماستآخه همون سهم های بنیادی هم رو هوا هستن !
مشاهده پیوست 1188276
این یه مثال که خودم کامل از اون خارج شدم :
اصلا لازم نیست دانش بورسی هم داشته باشیم . P/E معادل 146 یعنی چی ؟ یعنی بازدهی سرمایه گذاری 0.7% هستش !!
تلیسه شرکت بنیادی عالی ای هستش ، ولی کاملا رو هواست !
یعنی اگه این شرکت با چوب جادو طلا خلق بکنه ، قیمتش اینقدر نباید باشه
تمام هدف از سرمایه گذاری اینه که منفعت ببریم با ریسک عاقلانه
نه این سهم ، هر سهم دیگه ای که همچین P/E هایی دارن ریسکشون از معامله رمز ارزها بیشتره ...
دیگه خبری از P/E های 3 و 4 و 5 و 6 نیست اینو قبول دارم
P/E ها باید دور و بر 10 الی 20 باشن البته باید به موارد دیگه ای هم توجه کرد ولی واقعا این P/E ها منطقی نیست
صنعت به صنعت P/E خودش رو داره اما همه چیز باید بر مبنای منطق باشه
علت بالا رفتن P/E از 3 و 4 به حدودای 10 الی 20 هم به خاطر بالا رفتن قیمت دارایی های شرکت به خاطر تورمه و به اون اندازه درآمد شرکت رشد نکرده ولی وقتی صحبت از بنیادی بودن شرکت و پدر مادر داشتن میکنیم باید این نسبت منطقی باشه که بتونیم سود سازی شرکت رو مد نظر قرار بدیم .
الان کسی میاد با پول ملی ونزوئلا نسبت به حتی ریال ، خرید و فروش بکنه ؟ نه ! کسی که این ریسک رو قبول بکنه اصلا دیگه نباید مسائل سیاسی و اقتصادی ونزوئلا رو ملاک بررسی قرار بده ! مهم نیست چه اتفاقی تو ونزوئلا میوفته و شخص فقط قصد داره در لحظه و در روز سود های پر ریسکی رو به دست بیاره
همونقدر که ریال پشتوانه خودش رو از دست داده ، این شرکت ها هم این اتفاق براشون افتاده حتی بدتر ...
باحالن
من تو اوقاتی که حوصلم سر رفته میخونم ، میخندم![]()
فکر میکردم فقط من این مریضی رو دارم.شما هم موقع واریز وجه اینطوری پرداخت میکنید که رند شه حسابتون ؟ مشاهده پیوست 1188337
مشاهده پیوست 1188336
من واریز یا برداشتم همیشه رند بوده تا الان به این مورد توجه نکردم حرکت جالبهشما هم موقع واریز وجه اینطوری پرداخت میکنید که رند شه حسابتون ؟ مشاهده پیوست 1188337
مشاهده پیوست 1188336
درود
گوش بدید برگرفته از کانال وی آی پی
- یو آپلود
آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلودuupload.ir
این دولت ابله راهی که در بورس پیشه کرده قطعا سر از ترکستان در میاره.
در اینکه ماهیت اصلی این بازار در هر شرایطی ، ریسک پذیری هست شکی نیست.بازی اشکنک داره سر شکستنک داره.
من از هیچ چیز بورس ایران در حال حاضر ترس ندارم چون ریسکش رو قبول کردم هر اتفاق بدی که رخ بده فقط خودم مقصر هستم...
من از تنها چیزی که میترسم اینه که مثلا پولا بلوکه بشه یا مثلا فلان سهم 2 سال بسته بشه و...
البته ترکستانش رو شاید حواله بدن به دولت بعدی :دی
صرفا جهت اطلاع میپرسم:
در این 6 ماهه ی اخیر مهم ترین اتفاق ها و رخداد های بانک دی چی بوده که سهامش بیش از 1200% رشد کرده اما به فرض مثال بانک ملت که از لحاظ بانکداری الکترونیک، تعداد شعب، تعداد مشتری، دارایی ( مشتریان ) و ... طبیعتا نسبت به بانک دی باید بیشتر باشه اما تو این 6 ماه زیر 400% سود داده؟
پ.ن: من هیچکدام از این 2 سهم رو ندارم و باز میگم صرفا جهت اطلاع میپرسم.