کمی به شاخص دومیلیون نزدیک شدیم و خیلیها سهم هاشون رو می فروشن. سهم های شاخص ساز هم مدتی سود بسیار خوبی دادن و اونایی که سود خوبی کردن نمی خوان از دستش بدن یا درصد سودشون کم بشه و خروج می زنن.جالبه درک نمیکنم بازار چرا اینطوریه -
خزامیا روند سودهیش اومده منفیه 5 با 110م صف روش
چکاپا اومده تو بورس 75 م صف فروش
هر سهمی که خبر خوب داره و سوگولی نیست منفیه
دوستانی که تو کارگزاری آگاه هستن :
عرضه اولیه آبادا به دارایی ـــتون اضافه شده ؟ برای من تو سبد سهام قابل مشاهده است ولی تو دارایی نه . مبلغ رو هم کسر کرده
خزامیا روند سودهیش اومده منفیه 5 با 110م صف روش
سوگولی ها هم دارن میکوبن تو سرشون فعلاهر سهمی که خبر خوب داره و سوگولی نیست منفیه
عقلشون نرسید که وقتی فولاد و فملی و خودرو و... بخوابن دیگه سهم تشتک سازی ورامین نمیاد جای اونا رو بگیره و کل بازار خراب میشه ،الان که نمادهای بزرگ منفی یا متوقف هستند ،شرکت های کوچک اوضاعشون خوب شد؟
به نظرم فردا نیمه ی دوم بازار، لحظات حساسی رو سپری کنیم![]()
تئوری غنی تردوستانی که علم اقتصاد دارن در شرایطی که ایران تحریم و کالایی نمیتونه بازار جهانی داشته باشه این بالا رفتن قیمت سهمها رو چطوری توجیح می کنید اینکه یک سهمی از دست من با x قیمت بره دست یکی با قیمت x+1 و این چرخه باطل ادامه دار و در این چرخه مثلا عده اندکی سود و عده ای ضرر کنند چه نفعی برای کل جامعه و اقتصاد کشور داره؟ مزایای این رشد چیه؟ آیا در کل جامعه فقیرتر میشه یا غنی تر؟
اگر بخوایم قیمت دلار در نظر بگیریم قیمت دلار وقتی توی کانال 15-16 بود قیمت اکثر سهمها از الان که دلار کانال 21-22 بیشتر بود چرا؟
ممنونم منتها چند هفته قبل تو سهامیاب، سهامداران اخابر میگفتن سود به حسابشون واریز شده درحالیکه تو کدال تاریخ واریز سود مجمع هنوز نرسیده!برو کدال اونجا دست چپ نام نماد و این گزینه را بزن سرچ کنه
یه ماهی میشه این آپشن رو حذف کردهچطوری توی اگاه بفهمم جایگاه نفر چندم هستم توی لیست خرید یا فروش؟؟؟
نمیدونم شما چند وقته تو بازاری ولی لزوما نباید سهمای بزرگ و دولتی مثبت باشن تا سهم های کوچک هم مثبت بشن !
شما الانه بازار رو نگاه نکن ، قبلا هر سهمی راه خودشو میرفت و کاری به بقیه هم نداشت
خیلی وقتا همین سهمای بزرگ داشتن درجا میزدن ولی سهمای دیگه رشد میکردن
درست میشه کم کمدقیقا همین طوره دوست من،ولی اون مربوط به قبلا بود ،نه الان که سهام عدالت هست ،دارا ها هستند ،کلی آدم جدید بورسی هست و به طور کلی شرایط بازار عوض شده
من از حدود ۲ سال پیش خبهمن دارم ،این رشد نسبی خودشو داشت و اصلا کاری به فولاد و خودرو و خساپا نداشت ،اونا رشد میکردن ،افت میکردن ،هر چی میشد این مسیر خودشو میرفت
اما الان از شما میپرسم اگر خودرو و خساپا یک هفته اصلاح بخورن و این خبهمن ما توی اون هفته هر روز هم یک خبر خوب بده بیرون ،نتیجه اش چی میشه ؟نتیجه اش این میشه که علی رغم عالی بودن بنیاد شرکت ،مناسب بودن شرایط تکنیکال و ... هر روز منفی میخوره ،این چیزیه که جلوی چشم منه و هر روز دارم میبینم ،برای همینه میگم که در این شرایط تحلیل تکنیکال خیلی کم اثر شده
خوب یا بد ،درست یا غلط الان شرایط نمادهای بزرگ ،شرایط بقیه بازارو مشخص میکنه و اون جوی که علیه اشون راه افتاد به نوعی خودزنی بود ،فقط امیدوارم زودتر از ۲ میلیون رد شیم چون اگر اون ۳۰ درصد دوم سهام عدالت هم عرضه بشه بازم اوضاع خراب تر میشه
برای من که بیشتر از اینهمشاهده پیوست 1190228
نکنید از این کارا
این پرتفوی رو دوستم داد واسه بررسی ک اصلاح کنیم
19 تا نماد ؟!!!
چخبره اخه
از هرکدوم یه امتحانی خواست کنه
من بودم کلا 3 تا میخریدم
یا 2دونه بسه با با 50 تومن