• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
به بهانه هسته میخوان هر جور شده بازار منفی کنن و جلو رشد بگیرن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
جالبه درک نمیکنم بازار چرا اینطوریه -
خزامیا روند سودهیش اومده منفیه 5 با 110م صف روش
چکاپا اومده تو بورس 75 م صف فروش
هر سهمی که خبر خوب داره و سوگولی نیست منفیه
کمی به شاخص دومیلیون نزدیک شدیم و خیلیها سهم هاشون رو می فروشن. سهم های شاخص ساز هم مدتی سود بسیار خوبی دادن و اونایی که سود خوبی کردن نمی خوان از دستش بدن یا درصد سودشون کم بشه و خروج می زنن.
شخصا دوستی دارم که نوددرصد پورتفوش شاخص ساز بود. هفته پیش زنگ زده بود و می گفت دیگه زیاد سود کردم و می ترسم بیشتر از این نگه دارم می خوام بفروشم. و هیچی هم از سهم و بورس و تکنیکال و فاندامنتال و اینا نمی دونست. فقط شنیده بود که شاخص نزدیک دو ملیون بشه احتمال اصلاح هست. فقط به همین دلیل.
بازار هم عرضه و تقاضا هست هر چی فروشنده ها و خریدارها بگن همون میشه مخصوصا تو کوتاه مدت . تو بلند مدت چند ساله سهم ها حتما به ارزش خودشون نزدیک می شن منتها تو کوتاه مدت اینطوری نیست و عوامل زیادی رو قیمت ها تاثیر می گذاره.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستانی که تو کارگزاری آگاه هستن :
عرضه اولیه آبادا به دارایی ـــتون اضافه شده ؟ برای من تو سبد سهام قابل مشاهده است ولی تو دارایی نه . مبلغ رو هم کسر کرده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بله برای من تو دارایی اضافه شده
دوستانی که تو کارگزاری آگاه هستن :
عرضه اولیه آبادا به دارایی ـــتون اضافه شده ؟ برای من تو سبد سهام قابل مشاهده است ولی تو دارایی نه . مبلغ رو هم کسر کرده

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خزامیا روند سودهیش اومده منفیه 5 با 110م صف روش

چون خودم این سهمو دارم میگم
این سهم یه کله از 300 تومن تا 3200 رفت ! طبیعیه بخواد اصلاح کنه
وقتی هم تو فاز اصلاحه ، افشای الف یا گزارش خوبم نمیتونه براش کاری کنه
ولی شخصا نگهش میدارم

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فعلا وضعیت همینه ،یک روز مثبت درشت ،سه روز منفی که اون مثبتو بشوره ببره ،یه روز هم خنثی ،هم مقاومت طبیعی ۲ میلیون هست
هم اثر مزخرفات اونایی که هی سهم دولت و ملت کردن ،طومار جمع کردن ،نامه نوشتن و... که جلوی رشد نماد های بزرگو بگیرن و عقلشون نرسید که وقتی فولاد و فملی و خودرو و... بخوابن دیگه سهم تشتک سازی ورامین نمیاد جای اونا رو بگیره و کل بازار خراب میشه ،الان که نمادهای بزرگ منفی یا متوقف هستند ،شرکت های کوچک اوضاعشون خوب شد؟
پ ن : وقتی یک سهم رشد میکنه طبیعیه که بعد از مدتی متوقف بشه یا حتی اصلاح کنه قیمتشو ،اما این نقطه نقطه اصلاح این سهم ها نبود و نیست و بیشتر بحث دستور و جو روانیه به نظرم (بجز نماد خودرو البته )
پ ن : در این شرایط بهترین کار به نظرم اینه که هی خرید و فروش نکنید و اگر به سهممون اعتماد داریم و به پول هم نیازی نیست ،یکم استراحت بدیم تا اوضاع بهتر بشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عقلشون نرسید که وقتی فولاد و فملی و خودرو و... بخوابن دیگه سهم تشتک سازی ورامین نمیاد جای اونا رو بگیره و کل بازار خراب میشه ،الان که نمادهای بزرگ منفی یا متوقف هستند ،شرکت های کوچک اوضاعشون خوب شد؟

نمیدونم شما چند وقته تو بازاری ولی لزوما نباید سهمای بزرگ و دولتی مثبت باشن تا سهم های کوچک هم مثبت بشن !
شما الانه بازار رو نگاه نکن ، قبلا هر سهمی راه خودشو میرفت و کاری به بقیه هم نداشت
خیلی وقتا همین سهمای بزرگ داشتن درجا میزدن ولی سهمای دیگه رشد میکردن

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظرم فردا نیمه ی دوم بازار، لحظات حساسی رو سپری کنیم
2i8d4ao.gif

سپری کردیم
99.gif

دوستانی که علم اقتصاد دارن در شرایطی که ایران تحریم و کالایی نمیتونه بازار جهانی داشته باشه این بالا رفتن قیمت سهمها رو چطوری توجیح می کنید اینکه یک سهمی از دست من با x قیمت بره دست یکی با قیمت x+1 و این چرخه باطل ادامه دار و در این چرخه مثلا عده اندکی سود و عده ای ضرر کنند چه نفعی برای کل جامعه و اقتصاد کشور داره؟ مزایای این رشد چیه؟ آیا در کل جامعه فقیرتر میشه یا غنی تر؟
اگر بخوایم قیمت دلار در نظر بگیریم قیمت دلار وقتی توی کانال 15-16 بود قیمت اکثر سهمها از الان که دلار کانال 21-22 بیشتر بود چرا؟
تئوری غنی تر
اما این مدلی فقیر تر ...

-----------------------
دومین روزه که با کارگزاریم مشکل پیدا کردم !
نواندیشان
فارابی
نهایت نگر
هر 3 تا مشکل دارن ! امروز سر این قضیه که نوسانم رو از یک سهم گرفتم و قصد فروش داشتم ، کلی ضرر کردم ...
سفارش تا تایید میشه ، قیمت پایین تر میره !
و مطمئن هستم پایینتر هم میره !!!
گندشو مسخره کردن
bav3_154fs759111.gif

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
1595750119528.png

نکنید از این کارا
این پرتفوی رو دوستم داد واسه بررسی ک اصلاح کنیم
19 تا نماد ؟!!!
چخبره اخه
از هرکدوم یه امتحانی خواست کنه
من بودم کلا 3 تا میخریدم
یا 2دونه بسه با با 50 تومن

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
برو کدال اونجا دست چپ نام نماد و این گزینه را بزن سرچ کنه
ممنونم منتها چند هفته قبل تو سهامیاب، سهامداران اخابر میگفتن سود به حسابشون واریز شده درحالیکه تو کدال تاریخ واریز سود مجمع هنوز نرسیده!
یه سوالم اینکه قسمت «ورود کاربران» فقط واسه ناشران هستش یا سهامداران هم لازمه توش ثبت نام کنن؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فردا روند برگشت سهمهایی هست
ببینیم چه میشود سهم پاسا لاستیک دولتی مثبت 5
سهم پکویر شرکت خصوصی منفی 20
انشالله رفتار هیجانی نباشه تا این حد
سهمی مثل فملی اینطور منفی باشه

نکنه شاخص اصلاح سنگین میخاد کنه ما خبر نداریم :oops::rolleyes::D

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
نمیدونم شما چند وقته تو بازاری ولی لزوما نباید سهمای بزرگ و دولتی مثبت باشن تا سهم های کوچک هم مثبت بشن !
شما الانه بازار رو نگاه نکن ، قبلا هر سهمی راه خودشو میرفت و کاری به بقیه هم نداشت
خیلی وقتا همین سهمای بزرگ داشتن درجا میزدن ولی سهمای دیگه رشد میکردن

دقیقا همین طوره دوست من،ولی اون مربوط به قبلا بود ،نه الان که سهام عدالت هست ،دارا ها هستند ،کلی آدم جدید بورسی هست و به طور کلی شرایط بازار عوض شده
من از حدود ۲ سال پیش خبهمن دارم ،این رشد نسبی خودشو داشت و اصلا کاری به فولاد و خودرو و خساپا نداشت ،اونا رشد میکردن ،افت میکردن ،هر چی میشد این مسیر خودشو میرفت
اما الان از شما میپرسم اگر خودرو و خساپا یک هفته اصلاح بخورن و این خبهمن ما توی اون هفته هر روز هم یک خبر خوب بده بیرون ،نتیجه اش چی میشه ؟نتیجه اش این میشه که علی رغم عالی بودن بنیاد شرکت ،مناسب بودن شرایط تکنیکال و ... هر روز منفی میخوره ،این چیزیه که جلوی چشم منه و هر روز دارم میبینم ،برای همینه میگم که در این شرایط تحلیل تکنیکال خیلی کم اثر شده

خوب یا بد ،درست یا غلط الان شرایط نمادهای بزرگ ،شرایط بقیه بازارو مشخص میکنه و اون جوی که علیه اشون راه افتاد به نوعی خودزنی بود ،فقط امیدوارم زودتر از ۲ میلیون رد شیم چون اگر اون ۳۰ درصد دوم سهام عدالت هم عرضه بشه بازم اوضاع خراب تر میشه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دقیقا همین طوره دوست من،ولی اون مربوط به قبلا بود ،نه الان که سهام عدالت هست ،دارا ها هستند ،کلی آدم جدید بورسی هست و به طور کلی شرایط بازار عوض شده
من از حدود ۲ سال پیش خبهمن دارم ،این رشد نسبی خودشو داشت و اصلا کاری به فولاد و خودرو و خساپا نداشت ،اونا رشد میکردن ،افت میکردن ،هر چی میشد این مسیر خودشو میرفت
اما الان از شما میپرسم اگر خودرو و خساپا یک هفته اصلاح بخورن و این خبهمن ما توی اون هفته هر روز هم یک خبر خوب بده بیرون ،نتیجه اش چی میشه ؟نتیجه اش این میشه که علی رغم عالی بودن بنیاد شرکت ،مناسب بودن شرایط تکنیکال و ... هر روز منفی میخوره ،این چیزیه که جلوی چشم منه و هر روز دارم میبینم ،برای همینه میگم که در این شرایط تحلیل تکنیکال خیلی کم اثر شده

خوب یا بد ،درست یا غلط الان شرایط نمادهای بزرگ ،شرایط بقیه بازارو مشخص میکنه و اون جوی که علیه اشون راه افتاد به نوعی خودزنی بود ،فقط امیدوارم زودتر از ۲ میلیون رد شیم چون اگر اون ۳۰ درصد دوم سهام عدالت هم عرضه بشه بازم اوضاع خراب تر میشه
درست میشه کم کم ;)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
هسته چقدر شخمیه که هنوز برا وتجارت خرید و فروشش ثبت میشه تو تمام کارگزاری ها (تو tsetmc ببینید)
تا الان بالای ۲۵دقیقه تاخیر
والا برا معاملات حتی ۱ ثانیه‌ش هم مهمه
واقعا هیچ فحشی نمیتونه این همه نفرتو بیان کنه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مشاهده پیوست 1190228

نکنید از این کارا
این پرتفوی رو دوستم داد واسه بررسی ک اصلاح کنیم
19 تا نماد ؟!!!
چخبره اخه