از اونجایی که همیشه باید فرصتو به تهدید تبدیل کرد

از این فرصت درجا زدن بازار به جهت اصلاح سبد سهام استفاده نمودیم
طی روز های گذشته و امروز این کار به پایان رسید ،این تغییرات بر اساس حس شخصی ،تحلیل بنیادی و کمی تکنیکال بوده
صندوق های آگاس و کاردان و بذر به طور کامل فروختم (بجای آگاس باید سرو میفروختم اما چون خیلی وقته منفی میخوره احساس کردم بهتره بمونیم تا به روزای بهترش برسیم برای فروشش )
سهم افق که چند روز پیش به صورت هیجانی خریده بودم ،اصلا ازش خوشم نیومد و با منفی ۱۰ فروختمش تا خودمو تنبیه کنم که دیگه اینکارو تکرار نکنم (حیف اون وغدیر هایی که با پولش این سهمو خریدم , البته شرکت خوبیه وحتما رشد میکنه من فقط ازش خوشم نیومد نه از خودش نه از نحوه خریدش )
به نسبت خودم مقدار زیادی تاپیکو خریدم به طوری که الان دومین سهم بزرگ پرتفو هست بعد از وغدیر
مقداری فولاد در چند مرحله و کمتر همه فارس
ویرایش :یادم نبود کمی هم دارایکم خریدم
این سهم ها اگر چه شاید هنوز یکم تا پایان اصلاح جا داشته باشند اما من ترجیح دادم که زودتر بخرم چون خیلی قابل پیش بینی نیست شرایط
در مرحله بعد با رسیدن والبر به سطح مدنظرم از اون سهم هم خارج میشم ،اما الان ترجیح دادم هیچ سهمی نفروشم و فروش از صندوق ها باشه که مدتیه اذیت میکنن (افق استثنا بود )
از دوستان اگر کسی نظری خصوصا در مورد خریدها داره خوشحال میشم بشنوم ،همچنین مقداری نقد هستم که قصد برداشت دارم اگر سهم خوبی سراغ دارید بگید بررسی کنم ،شاید به جای برداشت اونو بخرم ،ممنون