• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
وژدانن گیر کردن کارگزاریها و ثبت نشدن خرید و فروش و کنسل نشدن سفارش کار هسته نیست کار آدم فضاییهاست !

من یه سوال دارم
این هسته ای که میگن کسی اطلاعاتی ازش داره یا نه
بالاخره باید یه نرم افزار کلی و قوی داشته باشه و انواع سخت افزارهای حرفه ای
دوتا نکته
نکته اول : خب الآن تحریمیم درست ... مگه قطعات هواپیما میخوایم باسه بورسمون ؟ مگه سیستم ناسا میخوایم راه بندازیم ؟ من نمیفههم وقتی بخوایم یه چیزی رو وارد کنیم تو شرایط تحریم وقتی میشه با چند برابر پول و با استفاده از چرخش در چند کشور اون چیز رو به داخل بیاریم بازم نمیشه ؟! میشهههههههه
پولم که ماشالله سود چند روز سازمان بورس رو جمع کنن میشه به تعداد تعداد نماد هسته خرید
190.gif

اصن کشورای همسایه ما چین و روسیه آیا اینا این نرم افزار و سخت افزار رو ندارن بهمون بدن ؟ اینا که دیگه تحریم نیستن !!! نکنه جنس چینی بده ..

نکته دوم : کلا نکته اول پ .. مگه ما این همه شرکت قوی تو حوزه نرم افزار نداریم ؟ مگه ما اینهمه شرکت وارد کننده قطعات کامپیوتر نداریم ؟
آقا مگه میشه نشه هسته رو درست کرد ؟! نه نمیشه یعنی هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه

مسئولین محترم بورس ما بوققققققق نیستیم میفهمیم چرا هسته هنگ می کنه !!!!!!

پ ن : خداییش ولی اگر این مشکلات نبود چقدر کارکردن تو بورس حال میداد
227.gif
با یه کلیک تو 1 ثانیه میخریدی میفروختی عجب صفایی داشت
227.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
.
من یه سوال دارم
این هسته ای که میگن کسی اطلاعاتی ازش داره یا نه

هسته بر سه نوع هسته یه نوع هسته هسته که تو میوه هسته مثل هسته ی پرتقال هسته، یه هسته هسته که تو فیزیک هسته، مث هسته ی اتم هسته، یه هسته هم هسته که مردا میگن نیسته اما هسته که خیلی ریز هسته که اونو بشکنی دو نوع هسته هسته یکی الکترون هسته و یکی پروتون هسته در مجموع فکر میکنم پنجاه شصد نوع هسته هسته :))))

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
سلام ... بنظرتون شپنا قصد اصلاح داره ؟ با توجه به کندل امروز ؟
از چند روز پیش حداقل باید اصلاحش شروع میشد ، خود من هی اومدم سهم با ارزش خریدم اما دیدم نه توی بازار ظاهرن فقط باید سوار خر مراد شد در نتیجه برخلاف میل امروز مقدار کمی هم شپنا خریدم (شتران مدنظر بود سر هسته نشد) تا ببینم اگه همچنان دولت میخواد از پلایشی ها حمایت کنه و بالا ببره ما هم سوار شیم.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
.

هسته بر سه نوع هسته یه نوع هسته هسته که تو میوه هسته مثل هسته ی پرتقال هسته، یه هسته هسته که تو فیزیک هسته، مث هسته ی اتم هسته، یه هسته هم هسته که مردا میگن نیسته اما هسته که خیلی ریز هسته که اونو بشکنی دو نوع هسته هسته یکی الکترون هسته و یکی پروتون هسته در مجموع فکر میکنم پنجاه شصد نوع هسته هسته :))))

کوفت :D

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سهم بهتر از #کهمدا برای نوسان گیری نیست :)
شمام با کهمدا بازی میکنی ؟ :rolleyes::p
سهمیه که به شدت تکنیکال پذیره !
قهکمت هم اینطوریه

هر جفتشونشم بنیادی عالی دارن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji841][emoji118]آگهی عرضه اولیه سهام شرکت #توسعه_مسیر_برق_گیلان

[emoji841][emoji118]نماد: #بگیلان

[emoji841][emoji118] حداکثر میزان سهمیه هر فرد: 80 سهم

[emoji841][emoji118] دامنه قیمت: 22000 تا 24000 ریال

[emoji841][emoji118] چهارشنبه 1399/05/08 باروش بوک بیلدینگ

[emoji841][emoji118] ساعت ثبت سفارش: سه شنبه 99/05/07 ساعت 13 تا 17

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
از اونجایی که همیشه باید فرصتو به تهدید تبدیل کرد ;) از این فرصت درجا زدن بازار به جهت اصلاح سبد سهام استفاده نمودیم
طی روز های گذشته و امروز این کار به پایان رسید ،این تغییرات بر اساس حس شخصی ،تحلیل بنیادی و کمی تکنیکال بوده
صندوق های آگاس و کاردان و بذر به طور کامل فروختم (بجای آگاس باید سرو میفروختم اما چون خیلی وقته منفی میخوره احساس کردم بهتره بمونیم تا به روزای بهترش برسیم برای فروشش )
سهم افق که چند روز پیش به صورت هیجانی خریده بودم ،اصلا ازش خوشم نیومد و با منفی ۱۰ فروختمش تا خودمو تنبیه کنم که دیگه اینکارو تکرار نکنم (حیف اون وغدیر هایی که با پولش این سهمو خریدم , البته شرکت خوبیه وحتما رشد میکنه من فقط ازش خوشم نیومد نه از خودش نه از نحوه خریدش )
به نسبت خودم مقدار زیادی تاپیکو خریدم به طوری که الان دومین سهم بزرگ پرتفو هست بعد از وغدیر
مقداری فولاد در چند مرحله و کمتر همه فارس
ویرایش :یادم نبود کمی هم دارایکم خریدم
این سهم ها اگر چه شاید هنوز یکم تا پایان اصلاح جا داشته باشند اما من ترجیح دادم که زودتر بخرم چون خیلی قابل پیش بینی نیست شرایط
در مرحله بعد با رسیدن والبر به سطح مدنظرم از اون سهم هم خارج میشم ،اما الان ترجیح دادم هیچ سهمی نفروشم و فروش از صندوق ها باشه که مدتیه اذیت میکنن (افق استثنا بود )
از دوستان اگر کسی نظری خصوصا در مورد خریدها داره خوشحال میشم بشنوم ،همچنین مقداری نقد هستم که قصد برداشت دارم اگر سهم خوبی سراغ دارید بگید بررسی کنم ،شاید به جای برداشت اونو بخرم ،ممنون

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تو قضیه خرید سهم باید صنعت جدیدی که پول واردش شده رو پیداکرد
قطعا میتونه کمک شایانی کنه
حالا صنعت جدید چیه خدا عالمه :rolleyes:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انگار اون افرادی که #شستا دارن جزء اون 4% ها محسوب میشن

اصلا نمیشه خرید دو روز هست تو صف هستیم.
این میکائیل گفتشا من فکر نمی کردم

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
انگار اون افرادی که #شستا دارن جزء اون 4% ها محسوب میشن

اصلا نمیشه خرید دو روز هست تو صف هستیم.
این میکائیل گفتشا من فکر نمی کردم
یکی دو تا از دوستام سرخطی می زدن این روزها تونستن بخرن.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
بچه ها کم کردن کارمزد کارگزاری ها تو روند ترید شما تاثیر داشته اصلا؟ به چشم میادش؟
من به شخصه زیاد خرید و فروش نمی کنم و اصلا تاثیری هم ندیدم که به چشم بیاد. البته میگم خرید و فروش زیادی انجام نمی دم.
برای اونایی که نوسانگیری روزانه یا هر سه چهار روز یک بار انجام میدن شاید تاثیر داشته باشه.
البته این رو هم بگم که اگر کسی تو این بازار مثلا تو چهار روز پونزده درصد سود بکنه اون یک و نیم درصدش بشه یک درصد باز هم زیاد فرقی به حالش نمی کنه.
قبل از این که بحث بورس پیش بیاد و این سودهای نجومی دیده بشه تو فارکس و یا سایر بازارها کسایی که ماهانه پنج شش درصد سود می کردند جزو اساتید به حساب می اومدن!
طوری شده که یک سهم خوب بتونی پیدا کنی و بخری یک سال نگهداری کنی و از هیجانات کاذب دوری کنی و پیگیر اخبار و اتفاقات شرکت هم باشی می تونی حتی به سود پونصد ششصد درصدی در یک سال دست پیدا کنی.
و این رو هم بگم که متاسفانه این سودها نهایتا این مزیت رو دارن که ما رو از تورم کمی جلو میندازن. وگرنه قیمت کولر سی پی یویی که قبل عید ۲۵۰ تومن بود و الان شده ۱۸۰۰ ببینید تو چهار ماه یا پنج ماه چند درصد افزایش داشته ؟ ۷۲۰درصد!!!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
تو قضیه خرید سهم باید صنعت جدیدی که پول واردش شده رو پیداکرد
قطعا میتونه کمک شایانی کنه
حالا صنعت جدید چیه خدا عالمه :rolleyes:
تو این بازار داغون قرمز فکر می کنم سهم های گروه انبوه سازی املاک و مستغلات سبزتر از بقیه هستند. خودم هم تنها سهمی که بغیر شستا دارم کیسون هست که جزو عقب مونده ها و خوش خبرترین های این گروه هست. امروز ببینیم اگر باز بشه شاید بالای پونزده درصد سود رو نصیب کنه...

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اگه واسه یه نماد تغییر کارگزاری بزنیم تو پرتفوی کارگزاری قبلی بازم نشونش میده یا نه؟

بالا