• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
منم یه 5 میلیون درخواست واریز دادم الان 8 روزه منتطرم.

معتبر هست اما به نظرم داره مسیرو برعکس میره زرین پال
همه رو به پیشرفت و بهبود امکانات و برآورده کردن نیاز های وبمستران ، زرین پال اما ...
یکیش همین بحث واریزی ها، خودشون تو سایت زدن 4 روز که همینشم خیلیه ، مخصوصا الان و برای کسب و کارای وابسته به ارز ، شما درخواست واریز میدی بعد 7-8 روز واریز میکنن که ارزش پولتم کلی کم شده نسبت به هفته پیش.

پی.آی آر به نظرم عالیه ، من الان حدود 9 ماهه از زرین پال سوییچ کردم رو پی و خیلی راضیم ، واریزی ها خیلی سریع و به موقع هست.
پشتیبانی هم درسته توی سایت نداره اما برای وبمسترایی که باهاشون کار میکنن راه ارتباطی موبایلی و واتس اپ وجود داره.
به علاوه تا اونجایی که من اطلاع دارم پی.آی آر تنها درگاه واسط هست که بدون دریافت هزینه اضافی ، درگاه پرداخت با اسم و لوگوی سایت میده

حدودا 1 ماه پیش یکم تغییر موضع دادن و اعلام کردن که سایت های کوچیک رو قبول نمیکنن ، درواقع میگن سایتایی که بالای چند میلیون یا 50 تراکنش در روز دارن فقط سرویس میدن.

تایید تلفن ثابت ، موبایل ، ایمیل ، کارت ملی ، شناسنامه ،اطلاعات حساب به نام شخص، عکس سلفی با کارت ملی و کارت بانکی
اینکه پولتو پس فردا میده از نظر شما بموقع است؟
اینکه تمام درگاه ها رو یک طرفه قطع کرده درسته؟

این سایت نابود شده به حساب میاد!
بقیه هم از اون بدتر!
بین بدترین ها، انتخاب بد، بازم بده. چون بحث پول در میونه نه فروش فلافل اینترنتی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اینکه پولتو پس فردا میده از نظر شما بموقع است؟
اینکه تمام درگاه ها رو یک طرفه قطع کرده درسته؟

این سایت نابود شده به حساب میاد!
بقیه هم از اون بدتر!
بین بدترین ها، انتخاب بد، بازم بده. چون بحث پول در میونه نه فروش فلافل اینترنتی
تقصیر زرین پال نیس تا جایی که من خبر دارم روزانه بالای ........ تراکنش داره
حالا شما حساب کن سود روزشمار بخوره به این مبلغ چقدر میشه

حالا درسته شاید این مدلی بودن یه نوع دزدی به حساب میاد ولی چیزیه که تو ایران جا افتاده و یه راه کسب درآمده و اکثر سایت ها و شرکت های کاربر محور این کارو میکنن

من خودم صرافی دارم با اینکه توی قوانین نوشتم اینو که ممکنه 24 ساعت تاخیر بخوره و قبول کردن یه مدت این کارو کردم دیدم کاربرا صداشون در اومد و ریزش کرد و بعد از اون دیگه این کارو نکردم و تسویه نهایتش 2 ساعته انجام میدم
به جای اینکه تسویه رو تاخیر بدم کارمزدو بردم بالا تو اصل قضیه فرقی نمیکنه ولی میبینی که کاربر تسویه رو مشکل میدونه ولی کارمزدو مزد زحمت !

Mohammad ali emrani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان کسی اگه آرشیو فیلم و سریال داره ..
خصوصی بهم پیام بده

pro4

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
من صرفا يه سوال برام پيش اومده
دامين هايي كه كلمه هايي همراه با مثلا fu*k اینا توشه میشه ثبت کرد ؟ ( ir.)

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
بله قانون فتاس وختی مشکلی پیش میاد احضارت میکنن اولین چیزی که ازت میخوان تایید شدن تلفن ثابت و سلفی با کارت بانکی و ملیه البته این قدیمیه دیگه قبول نمیکنن و باید فیلم چند ثانیه ای مشتری برات بفرسته از کارت و چهره
اگر اینارو نداشته باشی مخصوصا فیلم چند ثانیه ای ، کلا پرونده بسته میشه تمامو کمال باید خسارت طرفو بدی چون میگن مقصر خودتی که تایید هویت نکردی !

من فروشگاه گیفت کارت دارم و صرافی کریپتو ( بیت کوین و .... ) انقدر حرفه ای هستن کلاه بردارا که من چندین مورد خوردن بهم مثلا حتی فیلم هم گرفته از کارت ملی و کارت بانکی که توش صحبت کرده من فلانی هستم برای خرید ارز و ...
بعدا متوجه شدن که طرف دستگاه چاپ کارت داشته
البته اینو که پیداش کردن سجاد نامی بود که سابقه داشت و از روی صداش توی فیلم فهمیدن کیه و رفتن سراغش ( دفعه قبل که گرفته بودنش اعتراف صوتی گرفته بودن )

خدارو شکر فتا حداقل فتای کرج خیلی خوبه کارش و کسایی که اونجان همشون تحصیلکرده و آشنا با نت هستن

ممکنه از روش middleman هم استفاده کنن برای کلاه برداری. یعنی از اطلاعات تایید هویت یه نفر دیگه که خریدار اصلی بیتکوین هست سو استفاده کنن (بهتره کامل توضیح ندیم چطوری :D).

Last edited:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
الان درگاه چی پییشنهاد می دین ؟

تایید هویت سلفی هم نخواد
همین ها بعدا ممکنه ازش سواستفاده بشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
بنظرتون این دامنه چقدر ارزش داره؟ http://www.foxred.ir پیج آتوریتی 45 ، عمر دامنه 9 سال ، زمینه فعالیت; قالب و طراحی سایت

ادا اصول درمیارن
تقلید از ورفای اکانت xvideos هست :confused:
رفتم اونجا اسپم کنم نشد، باید مثل همین سایت های ایرانی عکس سلفی با خرطوم براشون بزارم

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
ممکنه از روش middleman هم استفاده کنن برای کلاه برداری. یعنی از اطلاعات تایید هویت یه نفر دیگه که خریدار اصلی بیتکوین هست سو استفاده کنن (بهتره کامل توضیح ندیم چطوری :D).
این روشی که میگی رو نشنیدم چیه تا حالا پیش نیومده برام
ولی کاررا هم خیلی پیشرفت کردن مثلا الآن 90% کاربرا برای احراز هویت میان دفتر مدارکو میارن میگن حضوری احراز کن که هم برای خودشون خوبه هم ما
مشکل کاربرا و سایت ها نیست مشکل ریشه ایه مثلا اگر یه سامانه ای چیزی برای احراز هویت بزارن که بشه بررسی کرد عالی میشه

تایید هویت سلفی هم نخواد
من نمیدونم چرا درگاه مستقیم نمیگیرید ؟ بانک ملت 1 روزه انجام میده به پرداخت فوق العادس نماد و اینا هم نمیخوا ددرسته زده میخواد ولی تیکت میدی بهشون توضیح میدی سایت من نماد نمیدن مثلا من صرافی دارم به صرافی نماد نمیدن
رفتم اونجا اسپم کنم نشد، باید مثل همین سایت های ایرانی عکس سلفی با خرطوم براشون بزارم
:|

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بنظرتون این دامنه چقدر ارزش داره؟ http://www.foxred.ir پیج آتوریتی 45 ، عمر دامنه 9 سال ، زمینه فعالیت، قالب و طراحی سایت

سایت های خارجی با live detection هوش مصنوعی اینکارو میکنن نه مثل سامانه سجام یه متن بیارن رو صفحه بگن اینو بخون از خودت فیلم بگیر بعد یکی دستی بشینه اینارو چک کنه دونه دونه نگاه که :))

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
رفتم کارت عابربانک ملی رو عوض کردم. اومدم داخل بانکداری اینترنتی میبینم عکس کارت ملی منو گذاشته Avatar !!!!!!!!!! واترمارکش هم "سازمان ثبت احوال کشور" ئه.
بخش فعالسازی رمز دوم کارت اش هم کار نمیکنه.

هرجا سخن از اعتماد است نام بانک ملی ایران و آقای خاوری میدرخشد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,505
چیزایی مثل متن شعر آهنگ ها.. که همه جای نت پخش هستن..
اگه تو سایتت به عنوان پست بذاری عکس اعمل گوگل نسبت به ایندکسش چیه؟ کپی حسابش میکنه یا مطلب اورجینال؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
واتر کولر درست درمون تو بازار چه قیمته؟
بعضی سایت ها قیمتاشون رسما با دلار 40-50 هزار تومنیه !یعنی قیمت دلاری قطعه رو ضربدر 25 هزار تومن میکنم خیلی کمتر در میاد.
مال خودمم قابل تعمیر نیس

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان مطلع هستید قیمت ترجمه اختصاصی چه قدر است؟ (کلمه ای)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
واتر کولر درست درمون تو بازار چه قیمته؟
بعضی سایت ها قیمتاشون رسما با دلار 40-50 هزار تومنیه !یعنی قیمت دلاری قطعه رو ضربدر 25 هزار تومن میکنم خیلی کمتر در میاد.
مال خودمم قابل تعمیر نیس

30 درصد قیمت کالا میانگین هزینه گمرکی هست + هزینه حمل و نقل داره تا کالا بیاد داخل کشور + چندین ماه خواب پول تا کالا از گمرک ترخیص بشه
به گفته بانک مرکزی تورم سالیانه 40 درصد هست ,حالا اگر کسی که این کالا رو وارد کرده زیر 40 درصد سود بگیره یعنی این کار رو در راه رضای خدا کرده و ضرر کرده هرچی بیشتر از 40 درصد بگیره تازه از تورم جا نمونده و سودش محسوب میشه
همه کاسه کوزه ها رو سر صاحبان کالا نشکونیم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
بنظرتون این دامنه چقدر ارزش داره؟ http://www.foxred.ir پیج آتوریتی 45 ، عمر دامنه 9 سال ، زمینه فعالیت; قالب و طراحی سایت
کسی نظری نداشت؟
چیزایی مثل متن شعر آهنگ ها.. که همه جای نت پخش هستن..
اگه تو سایتت به عنوان پست بذاری عکس اعمل گوگل نسبت به ایندکسش چیه؟ کپی حسابش میکنه یا مطلب اورجینال؟
متن موزیک و شعر که ویرایش هم نمیشه کرد همه جا تمام کپی هست ، سایتی بلاتر میاد که از بقیه قوی تر باشه
ایندکس که اصلا بحثش جداست . ربات گوگل بیاد محتوا بدرد نخور باشه ایندکس نمیکنه
30 درصد قیمت کالا میانگین هزینه گمرکی هست + هزینه حمل و نقل داره تا کالا بیاد داخل کشور + چندین ماه خواب پول تا کالا از گمرک ترخیص بشه
به گفته بانک مرکزی تورم سالیانه 40 درصد هست ,حالا اگر کسی که این کالا رو وارد کرده زیر 40 درصد سود بگیره یعنی این کار رو در راه رضای خدا کرده و ضرر کرده هرچی بیشتر از 40 درصد بگیره تازه از تورم جا نمونده و سودش محسوب میشه
و اینم درنظر بگیرید که فقط ایران همچنین سیستم دلال بازی داره
فقط ایران همچین اقتصادی داره
گمرک... :mad:
چین مگه هزینه کمرک و مالیات و... نداره؟
کلا هر چی صفت خوبه ما داریم
قبلا قیمت فلز سکه بیشتر از خودش بود به عنوان ضایعات استفاده میکردن
الان دیگه کاغذ اسکناس ارزشش از مبلغ اسکناس بیشتره نمیدونم چطور هنوز پول چاپ میکنن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288

تایید هویت سلفی هم نخواد
آی دی پی - چند روز پیش ثبت نام کردم، نخواست!
من نمیدونم چرا درگاه مستقیم نمیگیرید ؟ بانک ملت 1 روزه انجام میده به پرداخت فوق العادس نماد و اینا هم نمیخوا ددرسته زده میخواد ولی تیکت میدی بهشون توضیح میدی سایت من نماد نمیدن مثلا من صرافی دارم به صرافی نماد نمیدن
مطمئنید؟ خودتون گرفتید؟ اگر بله، میتونید بگید برای چه نوع سایتی؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
اون چهل درصد تورم وقتی معنا پیدا میکنه که قیمتش با ریال محاسبه بشه! شما قیمت رو به دلار حساب می کنی و تورم رو به ریال؟!
از طرفی وارد کننده که کالا رو به قیمت خرده فروشی نمیخره!

بالا