- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
اینکه پولتو پس فردا میده از نظر شما بموقع است؟منم یه 5 میلیون درخواست واریز دادم الان 8 روزه منتطرم.
معتبر هست اما به نظرم داره مسیرو برعکس میره زرین پال
همه رو به پیشرفت و بهبود امکانات و برآورده کردن نیاز های وبمستران ، زرین پال اما ...
یکیش همین بحث واریزی ها، خودشون تو سایت زدن 4 روز که همینشم خیلیه ، مخصوصا الان و برای کسب و کارای وابسته به ارز ، شما درخواست واریز میدی بعد 7-8 روز واریز میکنن که ارزش پولتم کلی کم شده نسبت به هفته پیش.
پی.آی آر به نظرم عالیه ، من الان حدود 9 ماهه از زرین پال سوییچ کردم رو پی و خیلی راضیم ، واریزی ها خیلی سریع و به موقع هست.
پشتیبانی هم درسته توی سایت نداره اما برای وبمسترایی که باهاشون کار میکنن راه ارتباطی موبایلی و واتس اپ وجود داره.
به علاوه تا اونجایی که من اطلاع دارم پی.آی آر تنها درگاه واسط هست که بدون دریافت هزینه اضافی ، درگاه پرداخت با اسم و لوگوی سایت میده
حدودا 1 ماه پیش یکم تغییر موضع دادن و اعلام کردن که سایت های کوچیک رو قبول نمیکنن ، درواقع میگن سایتایی که بالای چند میلیون یا 50 تراکنش در روز دارن فقط سرویس میدن.
تایید تلفن ثابت ، موبایل ، ایمیل ، کارت ملی ، شناسنامه ،اطلاعات حساب به نام شخص، عکس سلفی با کارت ملی و کارت بانکی
اینکه تمام درگاه ها رو یک طرفه قطع کرده درسته؟
این سایت نابود شده به حساب میاد!
بقیه هم از اون بدتر!
بین بدترین ها، انتخاب بد، بازم بده. چون بحث پول در میونه نه فروش فلافل اینترنتی