• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اون چهل درصد تورم وقتی معنا پیدا میکنه که قیمتش با ریال محاسبه بشه!
از طرفی وارد کننده که کالا رو به قیمت خرده فروشی نمیخره!

مگه شما با دلار کالا میخرید ؟ وارد کننده هم ریال میده و ارز میخره و در نهایت کالا رو به ریال ارزش گذاری میکنه و بعد از فروش ریال دستش هست
بسیاری از کالاها تحریم هست و از دست سوم در دبی خریداری و وارد میشه از خرده فروشی هم ممکنه گرونتر تموم بشه
حتی شرکت های چینی مثل شیائومی هم با ایران کار نمیکنند ,در همین دبی هم نماینده اصلی شرکت ها با ایران کار نمیکنند و باید در بازار کالا رو خرید

یه سوال : زمین و ملک n برابر شده , مقصر کی هست ؟ :D

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
الان پفکم بخوای بخری ازت سلفی می خوان !
واقعا ؟

کسی که کارت ملی داره و حساب بانکی فعال
هویت اش از طرف ثبت احوال و بانک تایید شده

عکس سلفی معلوم نیست چه ابتکاریه !
چند وقت قبل محتوای چند تا صرافی بیت کوین هک شد و کارت ملی خیلی ها لو رفت !

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
توی ثبت نام درگاه بانک ملت ، زمینه شغلی چی بزنیم ؟
فروشگاه اینترنتی یا .... ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
واقعا ؟

کسی که کارت ملی داره و حساب بانکی فعال
هویت اش از طرف ثبت احوال و بانک تایید شده

عکس سلفی معلوم نیست چه ابتکاریه !
چند وقت قبل محتوای چند تا صرافی بیت کوین هک شد و کارت ملی خیلی ها لو رفت !
چه بخوای درگاه بگیری چه بخوای ارز مجازی معامله کنی میخوان تازه مورد داریم هاستینگ ازت کارت ملی میخواد هیچ اعتباری هم نیست هرروز اطلاعات یکی از این سایتا لو میره تازه اگه خودشون سو استفاده نکنن !

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اینکه پولتو پس فردا میده از نظر شما بموقع است؟
اینکه تمام درگاه ها رو یک طرفه قطع کرده درسته؟

این سایت نابود شده به حساب میاد!
بقیه هم از اون بدتر!
بین بدترین ها، انتخاب بد، بازم بده. چون بحث پول در میونه نه فروش فلافل اینترنتی
اگه منظورتون پی.آی آر هست که باید بگم برای ما حدودا چند ساعت بعد از درخواست واریز میشه
در مورد قطع کردن درگاه ها هم یه دوره حدودا 10 روزه اطلاعیه میزدن تو پنل کاربری که قراره این کارو بکنن و اگر تعداد تراکنش یا مبلغ تراکنش ها پایین باشه درگاه رو میبندن.
در کل نمیخوام طرفداری کنم ازشون چون تجربه نشون داده خوب بودن یا بد بودن هر سرویس دهنده ای دوره ای هست ، تو یه دوره خاصی برای مشتریان خاصی ممکنه خوب باشن و تو دوره ای دیگه برعکس باشه.
در حال حاظر و با این شرایط ما ازشون راضی هستیم ، محصوصا در اون مواردی که مشتری بدون دلیل منطقی شاکی میشه از سایت خیلی حرفه ای برخورد میکنن ،زرین پال میگفت هر جوری شده رضایت مشتری رو بگیر حتی اگر حرفش غیر منطقی بود ، در حال حاظر بنده حدود 1.5 میلیون تومن پول بلوکه شده تو زرین پال دارم که نه دست مشتریه نه خودم میتونم برداشت کنم ، تو حساب برادران امیری مونده و ازش استفاده میکنن

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اگه منظورتون پی.آی آر هست که باید بگم برای ما حدودا چند ساعت بعد از درخواست واریز میشه
در مورد قطع کردن درگاه ها هم یه دوره حدودا 10 روزه اطلاعیه میزدن تو پنل کاربری که قراره این کارو بکنن و اگر تعداد تراکنش یا مبلغ تراکنش ها پایین باشه درگاه رو میبندن.
در کل نمیخوام طرفداری کنم ازشون چون تجربه نشون داده خوب بودن یا بد بودن هر سرویس دهنده ای دوره ای هست ، تو یه دوره خاصی برای مشتریان خاصی ممکنه خوب باشن و تو دوره ای دیگه برعکس باشه.
در حال حاظر و با این شرایط ما ازشون راضی هستیم ، محصوصا در اون مواردی که مشتری بدون دلیل منطقی شاکی میشه از سایت خیلی حرفه ای برخورد میکنن ،زرین پال میگفت هر جوری شده رضایت مشتری رو بگیر حتی اگر حرفش غیر منطقی بود ، در حال حاظر بنده حدود 1.5 میلیون تومن پول بلوکه شده تو زرین پال دارم که نه دست مشتریه نه خودم میتونم برداشت کنم ، تو حساب برادران امیری مونده و ازش استفاده میکنن

pay.ir مبلغ تراکنش رو فرداش میتونی درخواست تسویه بدی. اطلاعات غلط اینجا ننویسید!

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
h01115.gif

سلام
هاست دی ال رو بدون شک میتونم بگم از هر لحاظ مناسبه
تعداد از بزرگترین سایت های ایران رو هم میزبانی میکنه و پیشنهاد میکنم به وبسایتش یه سر بزنید و خودتون بررسی کنید

سلام
من صرفا يه سوال برام پيش اومده
دامين هايي كه كلمه هايي همراه با مثلا fu*k اینا توشه میشه ثبت کرد ؟ ( ir.)

سلام
نظر خودت چیه؟;)

بنظرتون این دامنه چقدر ارزش داره؟ http://www.foxred.ir پیج آتوریتی 45 ، عمر دامنه 9 سال ، زمینه فعالیت; قالب و طراحی سایت

سلام
در وب فارسی خرید و فروش دامنه کم رونق شده نسبت به قبل,اما الان فعلا بیشتر دامین آتوریتی رو مد نظر میگیرن تا پیج آتوریتی
ولی همینطوری دامنه خالیش فکر نکنم کمتر از 200 300 ارزش داشته باشه

اینم قیمت دامنه دات کامش
Screenshot_2020-07-27 GoDaddy Domain Appraisals.png

چیزایی مثل متن شعر آهنگ ها.. که همه جای نت پخش هستن..
اگه تو سایتت به عنوان پست بذاری عکس اعمل گوگل نسبت به ایندکسش چیه؟ کپی حسابش میکنه یا مطلب اورجینال؟

سلام
تا جایی که میبینیم ایندکس میشن,چون حق مالکیتی کسی نداره روی این موارد که مثلا بگه این متن مال منه و در کل همگی با شکل 100 درصدی کپی هستن
حتی پست های سایت های موزیک رو هم اگر بررسی کنید میبینید فقط در ساختار و مدل با هم متفاوتن و متن همونه کلا

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
به پارس پک تیکت زدم میگم نمیشه redis یا memcache یا xcache یا کلا یکی از متد های کش پی اچ پی رو فعال کنید ؟؟
یه لینک داده نوشته تنظیمات پی اچ پی رو از این قسمت میتونید بررسی فرمایید.
بعد اون لینک فقط مال انتخاب نسخه پی اچ پیه
جزو محدود ترین هاست های ایرانه،همه چی رو روی هاست ها بسته حتی برا ssl هم باید تیکت بزنی رو دایرکت ادمین فعالش کنن،فقط حسش نیست سایت هامو انتقال بدم حجم دیتاهام خیلیه وگرنه اصلا به درد نمیخوره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,505
به پارس پک تیکت زدم میگم نمیشه redis یا memcache یا xcache یا کلا یکی از متد های کش پی اچ پی رو فعال کنید ؟؟
جزو محدود ترین هاست های ایرانه،همه چی رو روی هاست ها بسته حتی برا ssl هم باید تیکت بزنی رو دایرکت ادمین فعالش کنن،فقط حسش نیست سایت هامو انتقال بدم حجم دیتاهام خیلیه وگرنه اصلا به درد نمیخوره
من موندم تا وقتی نت افراز هست..هاست دیگه چرا؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,505
دوستان میخوام از این منوهای سرچ مثل دیجی کالا بغل سایتم بزنم ولی برای محتوا و نه برای محصول و وکامرس..
چند مرد پلاگین رو پیدا کردم ولی دکمه سرچ داره و آجاکس نیست که در لحظه خودش دستورات رو اعمال کنه..
نظری ندارید که باید چکار کنم؟

تا جایی که میبینیم ایندکس میشن,چون حق مالکیتی کسی نداره روی این موارد که مثلا بگه این متن مال منه و در کل همگی با شکل 100 درصدی کپی هستن
حتی پست های سایت های موزیک رو هم اگر بررسی کنید میبینید فقط در ساختار و مدل با هم متفاوتن و متن همونه کلا
دستت درد نکنه..

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
کلا تعطیله پارس پک
یه سری سرویس گرفتم ازشون فقط دو سه روز تحمل کردم عودت وجه هم که ندارن
100ذ و خرده ای تومن رفت تو خلا

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
pay.ir مبلغ تراکنش رو فرداش میتونی درخواست تسویه بدی. اطلاعات غلط اینجا ننویسید!
اطلاعات غلط نیست برادر
شما درآمد هر روز رو میتونید پایان اون روز درخواست بدید .
من معمولا 12 شب درخواست میدم و تا 7-8 صبح پول تو حسابمه حتی روزهای تعطیل .
اتفاقا فکر میکنم شما دارید اطلاعات غلط میدید که میفرمایید تسویه حساب ها 2 روز طول میکشه .

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
کلا تعطیله پارس پک
یه سری سرویس گرفتم ازشون فقط دو سه روز تحمل کردم عودت وجه هم که ندارن
100ذ و خرده ای تومن رفت تو خلا
من از ۹۴ رو پارس پکم.یعنی از روز اول که سایتا بالا اومدن رو پارس پک بودن تا الان،دی ان اس ها هم رو آروان، همیشه پکیج نمایندگی میگرفتمو هاست هام اتومات خودشون شارژ میشدن و ارتقا پیدا میکردن اما خب این مشکلاتم داشته
ولی خب دیگه حجم دیتا هام زیاد شده انتقالش سخته حسشو ندارم.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اطلاعات غلط نیست برادر
شما درآمد هر روز رو میتونید پایان اون روز درخواست بدید .
من معمولا 12 شب درخواست میدم و تا 7-8 صبح پول تو حسابمه حتی روزهای تعطیل .
اتفاقا فکر میکنم شما دارید اطلاعات غلط میدید که میفرمایید تسویه حساب ها 2 روز طول میکشه .

شما 12 شب برات همان روز حساب میشه. بحثی با شما نیست....... خوش باش

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من موندم تا وقتی نت افراز هست..هاست دیگه چرا؟
نت افراز رو دیدم قبلا،اونم دیتابیس رو محدود کرده.
تو آخرین پلانش که ماهی نهصد هزار تومنه صد گیگ فضا بهت مید اما حداکثر حجم دیتابیس همش سه گیگابایته که به درد من نمیخوره.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
بچه ها
فرم ساز خوب که بشه به درگاه وصل شه چی پیشنهاد می کنید؟
جومبانک؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,505
quotearchive.net
.org
.info
آزادن..
بگیرم؟
برای سایت خودم میخوام و نه دلالی..بنظرتون این پسوند های غیر دات کام ارزششون معقول هست؟
اگه آره کدوم یکیشون رو بگیرم؟
@Business plan

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
quotearchive.net
.org
.info
آزادن..
بگیرم؟
برای سایت خودم میخوام و نه دلالی..بنظرتون این پسوند های غیر دات کام ارزششون معقول هست؟
اگه آره کدوم یکیشون رو بگیرم؟
@Business plan
قبلا که قیمت دامنه مفت بود پسوند های ارگ کام نت آی آر همه رو ثبت میکردیم
اگر میتونی از همون ir استفاده کن
یه دامنه دات ارگ و دات نت دارم که دات کام دست یه خارجیه 3 هزار دلار میفروشه! ولی دات ارگ و... کسی نمیخره حالا تو میخوای اینفو ثبت کنی!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,505
قبلا که قیمت دامنه مفت بود پسوند های ارگ کام نت آی آر همه رو ثبت میکردیم
اگر میتونی از همون ir استفاده کن
یه دامنه دات ارگ و دات نت دارم که دات کام دست یه خارجیه 3 هزار دلار میفروشه! ولی دات ارگ و... کسی نمیخره حالا تو میخوای اینفو ثبت کنی!
برای دلالی که نمیخوام..
برای سایت بالا آوردن میخوام..
چون میخوام با گوگل اد کار کنم..آی آر نمیتونم بگیریم

بالا