• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سرور قبلا داشتیم روی ایران
اخر یک هفته ، گفتن مشکل دیداس پیش اومده و سرور را اف کرده بودن ،
پشتیبانی گفت باید صبر کنید تا شنبه ، اون کارشناس یا .... بیادش !!!!
خلاصه دو سه روز آف بود تا یکی بیاد و مشکل را حل کنه !

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449

والا یه دفعه هم میبینی دسترسی اینترنتو میبندن ادم نمیدونه سرور ایران بگیره یا خارج

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هاست ایران به هیچ عنوان توصیه نمیشه . ما قبلا سایت مون رو هاست ایران بود اما از بس که محدودیت داشت ، انتقال دادیم به هاست هلند و مشکلات مون برطرف شده و سرعتش هم فوق العاده عالی شده. و اینکه هر افزونه ای رو به راحتی و بدون ترس از تحریم بودن و محدودیت و ... می تونیم فعال کنیم رو سایت
هاست ایران دو حالت داره یا از اینور فیلتر می کنند دسترسی به سایت های خارجی رو یا از اون ور ، تحریم می کنند سایت هایی که هاست و دامنه ایرانی دارند.
والا یه دفعه هم میبینی دسترسی اینترنتو میبندن ادم نمیدونه سرور ایران بگیره یا خارج

فعالیت تو وب ایران کلا فاتحش خوندست , به غیر درصد اندکی بقیه فقط در حال هرز دادن منابع مالی هستن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
کسی توی این هفته در خواست تسویه حساب داشته توی زرین پال ؟
بنظر مشکوک میان یک هفته هست تسویه نکردن و به تیکت ها بعد 1 رو یه پاسخ وقت تلف کن میدن
به تسویه حساب رو دیر انجام میدن! باید تیکت بزنی
منتقل شو به پنل جدید!

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
زرین پال و pay.ir قابل اعتماد نیستن دیگه. بهوش باشید

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
به تسویه حساب رو دیر انجام میدن! باید تیکت بزنی
منتقل شو به پنل جدید!
برای پنل جدید باید مجدد عضو شد ؟ چون با شماره و ایمیل قبل وارد نمیشه و دوباره نام و نام خانوادگی میخواد

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان برای گرفتن درگاه پرداخت نیاز به سرور ایران هست؟ یا به آی پی های خارجی هم درگاه پرداخت می دن؟

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
pay.ir کلا هیچ راه ارتباطی در سایت و پنل نداره حتی تیکت هم نمیشه فرستاد ! شماره تماس هم نداره و اکثر درگاه ها رو غیر فعال کرده
ظاهرا قصد تعطیل کردن دارن

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
pay.ir کلا هیچ راه ارتباطی در سایت و پنل نداره حتی تیکت هم نمیشه فرستاد ! شماره تماس هم نداره و اکثر درگاه ها رو غیر فعال کرده
خودتون pay داشتین ؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
برای پنل جدید باید مجدد عضو شد ؟ چون با شماره و ایمیل قبل وارد نمیشه و دوباره نام و نام خانوادگی میخواد
راستش یادم نیست. ولی چندین بار تیکت زدم تا منتقلش کردند!
اینم بگم اطلاعاتم توی پنل بود، فقط تراکنش ها ثبت نمی شد. یعنی ثبت نام کردم یا نکردم، به هر حال اطلاعاتم توی پنل جدید بودش

من فکر میکنم که دلیل اینکه زرین پال داره دیر تسویه حساب میکنه، اینه که کاربران رو مجبور کنه به پنل جدید منتقل بشن!!! چون خودم وقتی به پنل جدید منتقل شدم تسویه حساب درست شد!

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اینم بگم اطلاعاتم توی پنل بود، فقط تراکنش ها ثبت نمی شد. یعنی ثبت نام کردم یا نکردم، به هر حال اطلاعاتم توی پنل جدید بودش

من فکر میکنم که دلیل اینکه زرین پال داره دیر تسویه حساب میکنه، اینه که کاربران رو مجبور کنه به پنل جدید منتقل بشن!!! چون خودم وقتی به پنل جدید منتقل شدم تسویه حساب درست شد!
آره دقیقا بخاطر همینه.
منم منتقل شدم به پنل جدید اوکی شد

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224

پنل جدید پولیه ؟ منظورم حق عضویت مجزا کم میکنه یا فرقی نداره

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
خودتون pay داشتین ؟
بله
قصد استفاده داشتم که غیر فعال کرده بودن درگاه رو و کلا درگاه جدید هم گفتن تایید نمیکنن(به این دلیل که درگاه جدید تایید نمیشود - متنی بود که فرستاده بودن)

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بله
قصد استفاده داشتم که غیر فعال کرده بودن درگاه رو و کلا درگاه جدید هم گفتن تایید نمیکنن(به این دلیل که درگاه جدید تایید نمیشود - متنی بود که فرستاده بودن)
کلا غیر فعال شده ؟

زرین پال برای درگاه چه مدرکی می خواد ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها خیلی وقته هاست ایرانی نگرفتم، الان کدوما خوبن؟
h01115.gif

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
کسی توی این هفته در خواست تسویه حساب داشته توی زرین پال ؟
بنظر مشکوک میان یک هفته هست تسویه نکردن و به تیکت ها بعد 1 رو یه پاسخ وقت تلف کن میدن
منم یه 5 میلیون درخواست واریز دادم الان 8 روزه منتطرم.
زرین پال معتبره. بستگی به حسابت داره
نقره ای و طلایی
معتبر هست اما به نظرم داره مسیرو برعکس میره زرین پال
همه رو به پیشرفت و بهبود امکانات و برآورده کردن نیاز های وبمستران ، زرین پال اما ...
یکیش همین بحث واریزی ها، خودشون تو سایت زدن 4 روز که همینشم خیلیه ، مخصوصا الان و برای کسب و کارای وابسته به ارز ، شما درخواست واریز میدی بعد 7-8 روز واریز میکنن که ارزش پولتم کلی کم شده نسبت به هفته پیش.
پی.آی آر به نظرم عالیه ، من الان حدود 9 ماهه از زرین پال سوییچ کردم رو پی و خیلی راضیم ، واریزی ها خیلی سریع و به موقع هست.
پشتیبانی هم درسته توی سایت نداره اما برای وبمسترایی که باهاشون کار میکنن راه ارتباطی موبایلی و واتس اپ وجود داره.
به علاوه تا اونجایی که من اطلاع دارم پی.آی آر تنها درگاه واسط هست که بدون دریافت هزینه اضافی ، درگاه پرداخت با اسم و لوگوی سایت میده
حدودا 1 ماه پیش یکم تغییر موضع دادن و اعلام کردن که سایت های کوچیک رو قبول نمیکنن ، درواقع میگن سایتایی که بالای چند میلیون یا 50 تراکنش در روز دارن فقط سرویس میدن.
کلا غیر فعال شده ؟

زرین پال برای درگاه چه مدرکی می خواد ؟
تایید تلفن ثابت ، موبایل ، ایمیل ، کارت ملی ، شناسنامه ،اطلاعات حساب به نام شخص، عکس سلفی با کارت ملی و کارت بانکی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
عکس سلفی با کارت ملی جزو قوانین کشور شده یا ابتکار خود سایت ها هست ؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نه بابا همش من درآوردیه.
ادا اصول درمیارن.
چون دست و بالشون برا تایید هویت بسته اس میگن آره با کارت ملیت عکس بگیر بفرست ما بفهمیم مال خودته

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
نه بابا همش من درآوردیه.
ادا اصول درمیارن.
چون دست و بالشون برا تایید هویت بسته اس میگن آره با کارت ملیت عکس بگیر بفرست ما بفهمیم مال خودته

بله قانون فتاس وختی مشکلی پیش میاد احضارت میکنن اولین چیزی که ازت میخوان تایید شدن تلفن ثابت و سلفی با کارت بانکی و ملیه البته این قدیمیه دیگه قبول نمیکنن و باید فیلم چند ثانیه ای مشتری برات بفرسته از کارت و چهره
اگر اینارو نداشته باشی مخصوصا فیلم چند ثانیه ای ، کلا پرونده بسته میشه تمامو کمال باید خسارت طرفو بدی چون میگن مقصر خودتی که تایید هویت نکردی !

من فروشگاه گیفت کارت دارم و صرافی کریپتو ( بیت کوین و .... ) انقدر حرفه ای هستن کلاه بردارا که من چندین مورد خوردن بهم مثلا حتی فیلم هم گرفته از کارت ملی و کارت بانکی که توش صحبت کرده من فلانی هستم برای خرید ارز و ...
بعدا متوجه شدن که طرف دستگاه چاپ کارت داشته
البته اینو که پیداش کردن سجاد نامی بود که سابقه داشت و از روی صداش توی فیلم فهمیدن کیه و رفتن سراغش ( دفعه قبل که گرفته بودنش اعتراف صوتی گرفته بودن )

خدارو شکر فتا حداقل فتای کرج خیلی خوبه کارش و کسایی که اونجان همشون تحصیلکرده و آشنا با نت هستن

Last edited:
بالا