کسی توی این هفته در خواست تسویه حساب داشته توی زرین پال ؟
بنظر مشکوک میان یک هفته هست تسویه نکردن و به تیکت ها بعد 1 رو یه پاسخ وقت تلف کن میدن
منم یه 5 میلیون درخواست واریز دادم الان 8 روزه منتطرم.
زرین پال معتبره. بستگی به حسابت داره
نقره ای و طلایی
معتبر هست اما به نظرم داره مسیرو برعکس میره زرین پال
همه رو به پیشرفت و بهبود امکانات و برآورده کردن نیاز های وبمستران ، زرین پال اما ...
یکیش همین بحث واریزی ها، خودشون تو سایت زدن 4 روز که همینشم خیلیه ، مخصوصا الان و برای کسب و کارای وابسته به ارز ، شما درخواست واریز میدی بعد 7-8 روز واریز میکنن که ارزش پولتم کلی کم شده نسبت به هفته پیش.
زرین پال و pay.ir قابل اعتماد نیستن دیگه. بهوش باشید
پی.آی آر به نظرم عالیه ، من الان حدود 9 ماهه از زرین پال سوییچ کردم رو پی و خیلی راضیم ، واریزی ها خیلی سریع و به موقع هست.
پشتیبانی هم درسته توی سایت نداره اما برای وبمسترایی که باهاشون کار میکنن راه ارتباطی موبایلی و واتس اپ وجود داره.
به علاوه تا اونجایی که من اطلاع دارم پی.آی آر تنها درگاه واسط هست که بدون دریافت هزینه اضافی ، درگاه پرداخت با اسم و لوگوی سایت میده
pay.ir کلا هیچ راه ارتباطی در سایت و پنل نداره حتی تیکت هم نمیشه فرستاد ! شماره تماس هم نداره و اکثر درگاه ها رو غیر فعال کرده
ظاهرا قصد تعطیل کردن دارن
حدودا 1 ماه پیش یکم تغییر موضع دادن و اعلام کردن که سایت های کوچیک رو قبول نمیکنن ، درواقع میگن سایتایی که بالای چند میلیون یا 50 تراکنش در روز دارن فقط سرویس میدن.
کلا غیر فعال شده ؟
زرین پال برای درگاه چه مدرکی می خواد ؟
تایید تلفن ثابت ، موبایل ، ایمیل ، کارت ملی ، شناسنامه ،اطلاعات حساب به نام شخص، عکس سلفی با کارت ملی و کارت بانکی