شما درست میگی اما من هم قصد داشتم آموزشهاشو تهیه کنم اما یکی بخاطر همین مسئله سایتش و دیزاین و یکسری حرف ها و اعمالش دیدم که برای 2-3 ماه قبل بود و بعد میدیدم داره بعدش یه چیزی دیگه میگهبحث زمان و انرژی هست چیزی که به بهترین نحوه وجود داره و آپدیت میشه رو بشینی بنویسی دیوانگیه ! بعد فکر کن هر چی احتیاج داری باید بشینی کد بزنی و کلی وقت هدر بره. ولی کسی که حرفه ای هست رو از رو پروژه هاش میشه شناخت و معیار نمونه کاره الان تو همین انجمن کد نویس هایی خیلی خوب و مسلطی وجود داره که حتی سایتم ندارن.
حالا این داداشمون هم آموزش میده کد نویس که نیست مدرس هستش
چه ربطی داره اخهنه داداش من دقت نکردی من میگم کسی که داره این همه ادعا میکنه تو سی شارپ باید یه CMS اختصاصی بزنه حداقل برای سایت خودش یا نه ؟ نه بیاد از یک CMS رایگان استفاده کنه
فقط اونجاش که میخوای تغییرش بدی ویندوز التماس میکنه اج رو هم یه تست بکن بد نیستاپرا نصب کردم خودش رفت تو Settings سیستم و خودشو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کرد![]()
شما این همه زحمت کشیدی چرا هاست ایرانی استفاده می کنین ؟فیسبوک رس آدمو میکشه تا API بهت بده.
باید review بنویسی فیلم و اسکرین کست بفرستی تا اونا ببینن و تایید کنن.
حالا که API هارو گرفتم چون هاستم ایرانه هیچکدوم کار نمیکنن
ریکوئسته از هاستم ارسال میشه فک کنم وسط راه میخوره به صفحه پیوند ها !
پشم sdk های فیسبوک ریخته که این چرا اینجوری میشه
از بخش ادمین گزینه تنظیمات -> خواندن رو انتخاب کنید.توی وردپرس ، چطوری مطلبی را که می نویسیم توی صفحه اول نیاد و بره توی دسته بندی خودش توی صفحه داخلی ؟
نظر شما هم جالبه ممنونچه ربطی داره اخه
نکنه سی بلد بود میگفتی چرا سیستم عامل خودشو نمینویسه![]()
توی وردپرس ، چطوری مطلبی را که می نویسیم توی صفحه اول نیاد و بره توی دسته بندی خودش توی صفحه داخلی ؟
function exclude_category($query) {
if ( $query->is_home() ) {
$query->set( 'cat', '-xx' );
}
return $query;
}
add_filter( 'pre_get_posts', 'exclude_category' );
زرین پال معتبره. بستگی به حسابت دارهکسی توی این هفته در خواست تسویه حساب داشته توی زرین پال ؟
بنظر مشکوک میان یک هفته هست تسویه نکردن و به تیکت ها بعد 1 رو یه پاسخ وقت تلف کن میدن
منتقلش کردم.تا حالا لوکیشن برام مهم نبود و معمولا ایران استفاده میکردم اما فهمیدم ایران اصلا مناسب نیست.شما این همه زحمت کشیدی چرا هاست ایرانی استفاده می کنین ؟
زرین پال معتبره. بستگی به حسابت داره
نقره ای و طلایی
هاست ایران به هیچ عنوان توصیه نمیشه . ما قبلا سایت مون رو هاست ایران بود اما از بس که محدودیت داشت ، انتقال دادیم به هاست هلند و مشکلات مون برطرف شده و سرعتش هم فوق العاده عالی شده. و اینکه هر افزونه ای رو به راحتی و بدون ترس از تحریم بودن و محدودیت و ... می تونیم فعال کنیم رو سایتشما این همه زحمت کشیدی چرا هاست ایرانی استفاده می کنین ؟
هاست ایران دو حالت داره یا از اینور فیلتر می کنند دسترسی به سایت های خارجی رو یا از اون ور ، تحریم می کنند سایت هایی که هاست و دامنه ایرانی دارند.منتقلش کردم.تا حالا لوکیشن برام مهم نبود و معمولا ایران استفاده میکردم اما فهمیدم ایران اصلا مناسب نیست.
یه ماژول نوشته بودم که بتونم از تو پنل مدیریت وبلاگم تو توییتر و فیسبوک پست ارسال کنم یا توییت هایی که ارسال کرده بودمو نمایش بدم که کار نمیکرد بعد از سه روز یادم افتاد که هاستم ایرانه و ممکنه مشکل از این باشه که منتقل کردم و کد هام درست کار کرد.
قبلا هم یه ماژول دیگه نوشته بودم برای سایت unsplash که وقتی میخوام پست بنویسم برای عکس پست تو گوگل نخوام جستجو کنم و تو همون محیط ادیتور عکسی که میخوام رو از unsplash سرچ کنم و مستقیم خودش دانلود کنه وارد ادیتور کنه که اونم کار نمیکرد و بیخیالش شده بودم که اونم امروز تست کردم و کار کرد و مشکل اونم از هاست ایران بود:/
کلا مانع پیشرفتم شده بود
بستگی به قالب تون داره . از چه قالبی استفاده می کنید و از چه صفحه سازی ؟توی وردپرس ، چطوری مطلبی را که می نویسیم توی صفحه اول نیاد و بره توی دسته بندی خودش توی صفحه داخلی ؟