• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
بچه ها تو کی دو روز اخیر اینترنتتون هی اینترانت نشده؟ انگار تحرکاتی تو راهه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
بحث زمان و انرژی هست چیزی که به بهترین نحوه وجود داره و آپدیت میشه رو بشینی بنویسی دیوانگیه ! بعد فکر کن هر چی احتیاج داری باید بشینی کد بزنی و کلی وقت هدر بره. ولی کسی که حرفه ای هست رو از رو پروژه هاش میشه شناخت و معیار نمونه کاره الان تو همین انجمن کد نویس هایی خیلی خوب و مسلطی وجود داره که حتی سایتم ندارن.
حالا این داداشمون هم آموزش میده کد نویس که نیست مدرس هستش
شما درست میگی اما من هم قصد داشتم آموزشهاشو تهیه کنم اما یکی بخاطر همین مسئله سایتش و دیزاین و یکسری حرف ها و اعمالش دیدم که برای 2-3 ماه قبل بود و بعد میدیدم داره بعدش یه چیزی دیگه میگه
این بالاتر هم به یکی از دوستان گفتم
تو یکی از تبلیغاتش کلی کتاب برنامه نویسی گزاشته بود روی هم و از کتابهای برنامه نویسی بد میگفت میگفت چرا الکی وقتتون تلف میکنید برای این کتاب بعد تو یه استوری امد تبلیغ کتابهای برنامه نویسی یک پیج اینستاگرامی کرد

همین دوگانگی ها من یاد مثلی که میگه دروغگو کم حافظه میشه انداخت و من منصرف کرد تو اینکه فروشنده خوبی هست خوب که نه عالی هست شکی نیست اما مدرس خوب شک دارم

البته این دوست عزیز ارزش بحث نداره اما من که جواب میدم برام جالبه که هرکس نظرات متفاوتی در مورد موضوعات داره و دوست دارم نظرات بدونم نظر شما هم جالب بود.

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان جایی رو میشناسی قالب لیچر بفروشه؟ خارجی - ایرانی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
نه داداش من دقت نکردی من میگم کسی که داره این همه ادعا میکنه تو سی شارپ باید یه CMS اختصاصی بزنه حداقل برای سایت خودش یا نه ؟ نه بیاد از یک CMS رایگان استفاده کنه
چه ربطی داره اخه
نکنه سی بلد بود میگفتی چرا سیستم عامل خودشو نمینویسه :confused:

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
فیسبوک رس آدمو می‌کشه تا API بهت بده.
باید review بنویسی فیلم و اسکرین کست بفرستی تا اونا ببینن و تایید کنن.
حالا که API هارو گرفتم چون هاستم ایرانه هیچکدوم کار نمیکنن
ریکوئسته از هاستم ارسال میشه فک کنم وسط راه میخوره به صفحه پیوند ها !
پشم sdk های فیسبوک ریخته که این چرا اینجوری میشه

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
کسی که معتبر باشه توی پی تی و درامد ارزی (پی پال) نقد کنه میشناسید؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
اپرا نصب کردم خودش رفت تو Settings سیستم و خودشو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کرد :oops:
فقط اونجاش که میخوای تغییرش بدی ویندوز التماس میکنه اج رو هم یه تست بکن بد نیست :confused:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
توی وردپرس ، چطوری مطلبی را که می نویسیم توی صفحه اول نیاد و بره توی دسته بندی خودش توی صفحه داخلی ؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
فیسبوک رس آدمو می‌کشه تا API بهت بده.
باید review بنویسی فیلم و اسکرین کست بفرستی تا اونا ببینن و تایید کنن.
حالا که API هارو گرفتم چون هاستم ایرانه هیچکدوم کار نمیکنن
ریکوئسته از هاستم ارسال میشه فک کنم وسط راه میخوره به صفحه پیوند ها !
پشم sdk های فیسبوک ریخته که این چرا اینجوری میشه
شما این همه زحمت کشیدی چرا هاست ایرانی استفاده می کنین ؟

x460

Registered User
لایک‌ها
703
توی وردپرس ، چطوری مطلبی را که می نویسیم توی صفحه اول نیاد و بره توی دسته بندی خودش توی صفحه داخلی ؟
از بخش ادمین گزینه تنظیمات -> خواندن رو انتخاب کنید.
تو صفحه باز شده در بخش (در برگه نخست نمایش داده شود) کزینه یک برگه یکتا رو انتخاب کنید.
در قسمت برگه نخست یکی از برگه های وردپرس که برای صفحه اول ایجاد کردید رو انتخاب کنید.

omen13

Registered User
لایک‌ها
118

یه دسته بندی بسازید برای پست های exclude شده از صفحه اول، بعد آی دی دسته رو بذارید جای xx توی این کد:

کد:
function exclude_category($query) {
if ( $query->is_home() ) {
$query->set( 'cat', '-xx' );
}
return $query;
}
add_filter( 'pre_get_posts', 'exclude_category' );

کد رو بذارید توی functions.php قالبتون

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
کسی توی این هفته در خواست تسویه حساب داشته توی زرین پال ؟
بنظر مشکوک میان یک هفته هست تسویه نکردن و به تیکت ها بعد 1 رو یه پاسخ وقت تلف کن میدن

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
کسی توی این هفته در خواست تسویه حساب داشته توی زرین پال ؟
بنظر مشکوک میان یک هفته هست تسویه نکردن و به تیکت ها بعد 1 رو یه پاسخ وقت تلف کن میدن
زرین پال معتبره. بستگی به حسابت داره
نقره ای و طلایی

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
منتقلش کردم.تا حالا لوکیشن برام مهم نبود و معمولا ایران استفاده میکردم اما فهمیدم ایران اصلا مناسب نیست.
یه ماژول نوشته بودم که بتونم از تو پنل مدیریت وبلاگم تو توییتر و فیسبوک پست ارسال کنم یا توییت هایی که ارسال کرده بودمو نمایش بدم که کار نمی‌کرد بعد از سه روز یادم افتاد که هاستم ایرانه و ممکنه مشکل از این باشه که منتقل کردم و کد هام درست کار کرد.
قبلا هم یه ماژول دیگه نوشته بودم برای سایت unsplash که وقتی می‌خوام پست بنویسم برای عکس پست تو گوگل نخوام جستجو کنم و تو همون محیط ادیتور عکسی که می‌خوام رو از unsplash سرچ کنم و مستقیم خودش دانلود کنه وارد ادیتور کنه که اونم کار نمی‌کرد و بیخیالش شده بودم که اونم امروز تست کردم و کار کرد و مشکل اونم از هاست ایران بود:/
کلا مانع پیشرفتم شده بود

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224

pasokhjocom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هاست ایران به هیچ عنوان توصیه نمیشه . ما قبلا سایت مون رو هاست ایران بود اما از بس که محدودیت داشت ، انتقال دادیم به هاست هلند و مشکلات مون برطرف شده و سرعتش هم فوق العاده عالی شده. و اینکه هر افزونه ای رو به راحتی و بدون ترس از تحریم بودن و محدودیت و ... می تونیم فعال کنیم رو سایت

pasokhjocom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منتقلش کردم.تا حالا لوکیشن برام مهم نبود و معمولا ایران استفاده میکردم اما فهمیدم ایران اصلا مناسب نیست.
یه ماژول نوشته بودم که بتونم از تو پنل مدیریت وبلاگم تو توییتر و فیسبوک پست ارسال کنم یا توییت هایی که ارسال کرده بودمو نمایش بدم که کار نمی‌کرد بعد از سه روز یادم افتاد که هاستم ایرانه و ممکنه مشکل از این باشه که منتقل کردم و کد هام درست کار کرد.
قبلا هم یه ماژول دیگه نوشته بودم برای سایت unsplash که وقتی می‌خوام پست بنویسم برای عکس پست تو گوگل نخوام جستجو کنم و تو همون محیط ادیتور عکسی که می‌خوام رو از unsplash سرچ کنم و مستقیم خودش دانلود کنه وارد ادیتور کنه که اونم کار نمی‌کرد و بیخیالش شده بودم که اونم امروز تست کردم و کار کرد و مشکل اونم از هاست ایران بود:/
کلا مانع پیشرفتم شده بود
هاست ایران دو حالت داره یا از اینور فیلتر می کنند دسترسی به سایت های خارجی رو یا از اون ور ، تحریم می کنند سایت هایی که هاست و دامنه ایرانی دارند.

pasokhjocom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بستگی به قالب تون داره . از چه قالبی استفاده می کنید و از چه صفحه سازی ؟

بالا