دو ماه دارم سعی میکنم عرضه های اولیه را اضافه کنم نشد که نشداز دوستان کسی تونسته بعد از عرضه اولیه آبادا بخره؟ اصلا شدنی هست یا وقت تلف کردنه![]()
اون کف قیمت برای وقتی هست که خریدار زیاد نباشه اون وقت اول قیمت های بالا رو سهم میدن تا سقف خرید که اینجا 80 سهم هست بعد وقتی همچنان سهم عرضه اولیه مانده باشد اونوقت به سفارش های قیمت های کمتر هم سهم میرسه .
بالاخره اون اصلاحی که می گفتن فرا رسید.خودرو، خساپا هر دو منفی ۵
به مهناز صادقی دایرکت بده وقتی شماره کارت داد تو واریز کردی اونوقت هر روز +5 صندوق جمع کن
کافی سیگنال بده و تموم
فقط بگو رشد چند صد هزار درصدی برات رد نکنه
خب نمیخریمکف قیمت بزنی نمیخره
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
من اینو ندارم ولی تو سهامهای دیگم الان یک هفتس همش تو اصلاحمبالاخره اون اصلاحی که می گفتن فرا رسید.
فکر کنم فردا و کل هفته بعد تو اصلاح باشن منفی بخورن.
من هر سه تا سهام که شما داری رو دارم.امروز و معادن از اصلاح خارج شد و تقریبا 2+ خورد.من اینو ندارم ولی تو سهامهای دیگم الان یک هفتس همش تو اصلاحم
فولاد، وتجارت، ومعادن
وتجارت، وبصادر، فملی همشون عین فولاد بودن امروزمن هر سه تا سهام که شما داری رو دارم.امروز و معادن از اصلاح خارج شد و تقریبا 2+ خورد.
فولاد امروز تا 4+ رفت که جناب ناظر زحمت کشید فیتیله فولاد رو کشید پایین و سهم بعد از بازگشایی 5- خورد.
وتجارت هم که تکلیفش معلومه.
فردا هم به احتمال زیاد همین قضیه واسه این سهم ها پیش بیاد.وتجارت، وبصادر، فملی همشون عین فولاد بودن امروز
تا اومدن برن بالا ناظر جلوشو گرفت
من کلا سمت دارا ها نمیرمبه نظرم باید برای قیمت گزاری صندوق ها یک روش دیگه تعیین بشه که از قیمت nav زیاد فاصله نگیرن. پس با این حساب خرید دارا دوم و سوم و اینا به نظر شما چطور هست. خرید باقی دارا یکم چطور؟
قرار نیست سیگنالش درست باشه ........این کاملا افسار #صفیون دستشه تا بگه اون سهم مورد نظر صف خرید میشه همین و تمامهمه ی سیگنالاش تا الان درست بوده؟
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
از کیسون ناامید شدید . اومدید بیرون یا خبر بدی راجبش هستشامروز کیسون رو فروختم. شستا یا وتوصا می خرم
قرار نیست سیگنالش درست باشه ........این کاملا افسار #صفیون دستشه تا بگه اون سهم مورد نظر صف خرید میشه همین و تمام
اینجا دوستان رشد هزار تا دوهزار درصد تو یکسال شارپ و حباب میدونن این حداقل رشد 20 هزار درصد میدونه تازه سیگنال رشد 120 هزار درصدی میده