• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
طبق تصمیم اخیر مدیریت عملیات بازار سهام به منظور کاهش فشار بر سامانه‌های معاملاتی برخی از نمادهای پر تقاضا خارج از ساعت معمول بازار معامله می‌شوند.

برای اطلاع از زمان انجام معامله این نمادها و سایر اطلاعیه‌های ناظر بازار و کارگزاری، کافی است پیام‌ها را در سامانه معاملاتی بررسی کنید. مفید(گ)

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
نمی دونم چرا ایزی تریدر مفید زمانی که می خواستم شستا رو بگیرم میزد cant connect to server
الان که اجراش می کنم یه صفحه سفید میاد و همینجوری می مونه.ورژن اندروید استفاده می کنم.
پاکش کردم از اول نصب کردم.clear cach هم زدم.هیچ تغییری نکرد.کسی راه حلی نداره؟
ممنونم.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شستا، رایتل را به بورس می‌آورد

[emoji843]رضاخواه مدیرعامل رایتل، با ابراز امیدواری از پذیرش شرکت رایتل در بازار فرابورس در پاییز سال جاری، اظهار داشت:

«برای اولین بار سود خالص در رایتل محقق شد و پس از ۸ سال از آغاز فعالیت، زیان ۵۷۰ میلیارد تومانی این شرکت به سود ۱۱۳ میلیارد تومانی در سال مالی ۱۳۹۸ تبدیل شد»

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

واقعا عجیبه!! من خودم بالای چهارسال تو شبکه رایتل کار کردم. اصلا قابل مقایسه با ایرانسل و همراه اول نیست. مدیریت نیمه دولتی و کارمندهایی با دیده کاملا دولتی . والا تو سال 98 چیزی که من دیدم جز کاهش مشترک و عقب موندن از بازار چیزی نبود. حالا چیکار کردن که اینقدر سود کرده خدا داند. رایتل مسیر تالیا رو داره میره و به نظر دیر یا زود باید جمع بشه. حالا چی شده خدا داند. معجزه هم نمی تونست اینکارو بکنه، این سود سازی ها فقط رو کاغذه . یعنی اینقدر این آش شوره موندم حتی رو کاغذ هم چه جوری روشون شده تا این حد عدد سازی کنن. کل ترافیک مصرفی رایتل در مقابل ایرانسل اصلا عددی نیست! سوژه خنده تلکام هستن!
یعنی من یه دونه سهم از این شرکتو نمیخرم. اگه واقعا بقیه شرکت های دولتی هم همینطوری باشن بحثه سوپرجبابو ، ابر جباب سهم های دولتی کاملا درسته. با اینکه تمام سهم های من دولتی هستن!

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
ایا اینا خوب هست و چه چیزهای دیگری رو برای حفظ ارزش پولم و حرکت کردن هم تراز با تورم جوری که ارزش پولم از دست نره پیشنهاد می دهید .(اصلا آیا مکان داره که تورم بالا بره و بورس در جا بزند یا نه ) من قصد دارم بعد از اینکه دستم راه افتاد با 10 میلیون نوسان گیری هم بکنم اما فعلا این 50 میلیون رو برای آینده شاید 10 سال دیگر دست نمی زنم
بنده حرفه ای نیستم ولی عزیزی که راهنماییتون کرد کارش درسته، مخصوصا در رابطه با نمادهایی که داری ایشون یکی از بهترینهای اینجاست که میتونست درمورد تک تک سهمها راهنماییت کنه
فقط بخاطر اینکه یه خورده زودتر از شما وارد بورس شدم و مدتی میشه که تو انواع و اقسام سایتها و کانالها میچرخم:p نکته ای به ذهنم میرسه که فکر میکنم حتما باید بهش توجه کنید

موضوع اینه که بورس امسال واقعا یک استثناست و کاملا محتمله دیگه تکرار نشه لااقل واسه چند سال(بیش از 10 سال)
پس از این فرصت طلایی استفاده کن و سهامهات رو به حال خودشون رها نکن، چون تا چند روز/هفته/ یا ماه دیگه سود عالی بهت میده و اگه بخای بذاری کنار تا 10 سال دیگه دوباره نگاشون کنی شاید چیزی که بدست میاری به اندازه همین فرصت کوتاه هم نباشه! البته شایدم باشه ولی خب منطقی نیست و ارزش اینهمه صبر کردنو نداره

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
اگه شما دیدتون بلند مدته و کار اصلیتون بورس نیست ، زیاد خودتون رو درگیر این مسائل نکنید ، اگه 35% پایین بیاد و تا حداکثر 1 سال دیگه از مبلغ فعلی بالا بره ، شما با این موضوع مشکلی ندارید ، پس آرامش رو از خودتون نگیرید;)
داوود جا نظرت رو درباره وبصادر و فولاد گفتی اما چیزی در مورد وتجارت که همرده ایناست نگفتی
نظری در مورد وتجارت نداری؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سلام
نمی دونم چرا ایزی تریدر مفید زمانی که می خواستم شستا رو بگیرم میزد cant connect to server
الان که اجراش می کنم یه صفحه سفید میاد و همینجوری می مونه.ورژن اندروید استفاده می کنم.
پاکش کردم از اول نصب کردم.clear cach هم زدم.هیچ تغییری نکرد.کسی راه حلی نداره؟
ممنونم.

تو چند تا گروه تلگرامی دیدم نوشته بودن ایزی تریدر مفید مشکل داره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داوود جا نظرت رو درباره وبصادر و فولاد گفتی اما چیزی در مورد وتجارت که همرده ایناست نگفتی
نظری در مورد وتجارت نداری؟
من کلا از بانکی و خودرویی خوشم نمیاد
چون دید کلی من بلند مدته و کوتاه مدتی روی همون شرکت های بلند مدتیم نوسان میگیرم که تعداد سهم هام زیاد بشه
بانک و خودرویی همیشه باید دست به دامن حقوقی ها بود که سرمایه پشت سهم بزارم و از اون حمایت بکنن ، مثل شرکت های خیلی کوچیک کهتا سهام دار عمده نخواد بالا نمیره ...
بنابراین کلا بانکی و خودرویی ها همشون بنا به خواست دولت یا سهامدار عمده در حال رشد هست
اینکه تا چقدر این داستان طول میکشه به هیچ وجه تحلیل پذیر نیست
تکنیکالی خیلی ضعیف جواب میده
بنیادی هم که کلا معنی نداره
در نتیجه شما اگه همچین سهم هایی رو میخواید باهاش باشید باید با این دید باشه که در آینده بعد از خروج دنبال سهام با ارزش و دارای بنیاد بگردید
در نتیجه دید بلند مدت روی این دو گروه اصلا معنای قشنگی نداره و ته تهش توی بلند مدت به اندازه میانگین تورم یعنی بین 25 الی 35 درصد سود بکنید که جذاب نیست ...

کلا هیچ کدوم این شرکت هایی که نجومی رشد کردن متناسب با رشدشون سود سازی ندارن و اکثرا زیان ده هم هستن یا اگه سودی هم میسازن از طریق روش های حسابداری سود سازی میکنن نه واقعا به سود رسیده باشن

نتیجه کلی ، خودرو و بانک غیرقابل تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال هستش و نحوه رفتار بازیگر سهم که دولت یا سهام دار عمده ، تنها دلیل رشده و در کنارش جو کلی بازار

یکی از علت هایی هم که سهم های این مدلی تو چند دقیقه از صف خرید به صف فروش میرسن همینه ! چون همه میخوان پشت دست بازیگر بازی بکنن و خودشون هم میدونن مدل شرکت ها سبک رفتارشون همینه

کسی که رانت داشته باشه هم زودتر وارد میشه هم زودتر خارج . کسی که با منطق رفتار بکنه و بعد از مقداری سود معقول از سهم پیاده بشه و دیگه طمع نکنه هم وضعیتش خوبه
ولی کسی که بعد از منفی شدن گرفتار تلقین به خود بشه که نهههه این سهم برمیگرده و الان دیگه تو کفهههه ، حقوقی خرییید ، نسبت به فلان تاریخ سر به سر بشم رد میکنم و ... ، این سرمایه گذار ها خیلی راحت متضرر میشن و بد هم ضرر میکنن !!!

پس شما ترجیحا توی دسته ای باشید که " منطقی رفتار میکنن و بعد از سود معقول پیاده میشن "

علت اینکه من سمت خودرو و بانک که جزء شرکت های بزرگ هم هستن نمیرم همینه . وقتی بدون هیچ ریسکی خارج از بورس در بلند مدت سالی 42% میگیرم ، دیگه نمیام واسه بلند مدت سالی 30% این شرکت ها رو بگیرم . از طرفی هم از نظر اخلاقی و احساساتی نمیتونم راحت پشت دست بازیگر حرکت بکنم و آدم این کار نیستم . جدای از این موضوع از خودرو ساز ها بدم میاد . به این 3 دلیله که به هیییییچ وجه بانکی و خودرویی نمیگیرم !
از طرفی وقتی میدونم یه صندوق درآمد ثابت یا مختلط یا همراه اندازه خودرویی و بانکی یا حتی بیشتر ( در بلند مدت ) بهم میرسونه ، صنعت بانک و خودرو برام جذاب نیست . واسه کوتاه مدتی هم که گفتم نمیتونم روند رو تشخیص بدم و سرمایم رو به خطر نمیندازم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
پنداری خروج پول از سهم های بزرگ شاخص ساز و دولتی و ورود این پول ها تو سهم های کوچیک شروع شده من جمله غذایی ها

ارزش معاملات امروز رو باید در تاریخ معاملات سهام های غذایی ثبت کرد!

غنوش: 375 میلیارد تومن!
غسالم امروز 70 میلیارد تومن معامله شد!
غشهداب 63 میلیارد تومن
غپینو 92 میلیارد تومن

بیشترین ورود #پول_حقوقی به نمادها
(7 مرداد 99)
بیشترین ورود پول حقوقی‌ها طی معاملات امروز مربوط به نمادهای #آریان، #غنوش، #ودی و #وپاسار بوده است.

photo_2020-07-28_17-03-16.jpg

Last edited:

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
قبل از خوندن توضیحات پایین ، جوابم به سعید جان رو در مورد عدم قطعیت ها رو در نظر بگیرید ولی :

یکی از بچه ها چند روز قبل سوال کرده بود ، اگه اشتباه نکنم 15 ام مجمع میره
DPS رو بده
EPS رو به روز بکنه با تخمین خودم حدودای 1180 اینطورا باید بشه با در نظر گرفتk نسبت P/E معادل 10 ، و در نظر گرفتن تکنیکالیش در میان مدت به حدودای 30 الی 40 درصد اصلاح نیاز داره

من خودم تحلیل هام رو این مدلی انجام میدم و وقتی تکنیکالی و بنیادی با هم بخونه معتبر تره

خود تکنیکالی به تنهایی ممکنه اشتباه در بیاد . اینکه چه کانالی درست تره یا چه الگویی شکل داده با در نظر گرفتن بنیادی سهم بهمون کمک میکنه

همیشه گفتم بازم میگم این صحبت ها فقط تحلیل شخصیه ! شاید از فردا تا 20 روز کاری پشت سر هم +5 بخوره به خاطر همون عدم قطعیت ها و یا دخالت های دولت !

ولی روند طبیعی که باعث میشه سهم نفس بگیره این هستش که گفتم . اگه این هفته هم قیمت دلار صعودی بود و میدونستم تا هفته بعد صعودیه میگفتم احتمال اصلاح حتی با توجه به روند طبیعی بازار هم کمه و احتمال صعودی بودن روند خیلی بیشتره ولی الان دلار ثابت شده ! اصلا دستوری ! همین دستوری بودن هم باعث میشه اثرش رو بزاره
ولی یه عامل هستش به اسم دخالت دولت ! که میتونه سهم ها رو 1000% بالا ببره !! هیشکی هم نمیتونه متوقفش بکنه !

تازه همین که مردم با دلار آزاد حساب کتاب میکنن هم اشتباهه باید دلار سامانه ای باشه که پایین تر از بازار آزاده ...
من خودم زیاد از دلار و این چیزا سر درنمیارم ! افتک بلده
154fs232528.gif
بنظرت فولادو با ضرر رد کنم بره یا تا مجمعش صبر کنم؟

MiadN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دوستان من امروز درخواست خرید بگیلان رو زدم، کی مشخص میشه خرید انجام شده یا نه؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
اگه شما دیدتون بلند مدته و کار اصلیتون بورس نیست ، زیاد خودتون رو درگیر این مسائل نکنید ، اگه 35% پایین بیاد و تا حداکثر 1 سال دیگه از مبلغ فعلی بالا بره ، شما با این موضوع مشکلی ندارید ، پس آرامش رو از خودتون نگیرید;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما نظر بنده به صورت کلی که شاید برای بقیه دوستان هم مفید باشه :

اگه سهمی رو دارید که آرامش رو از شما میگیره ، یه جای کار میلنگه ! یا سهم خوب نگرفتید ، یا سرمایه ای رو درگیر کردید که نباید میکردید یا بدون آگاهی خرید کردید یا بازار رو با نوسانش دوست ندارید ...

همین نوسانات هستش که به بازار هیجان میده و لذت بخش میشه و خیلیا قطعا نمیتونن باهاش کنار بیان . کسی که با زحمت ماهی 3 تومن در میاره ، اگه توی 1 روز 3 تومن ضرر بکنه ممکنه خدای نکرده کارش به بیمارستان بکشه ! شوخی نیست ! ولی اگه این رو بفهمه که اینا یک سری عدد و رقم هستش که بالا پایین میره و نباید بترسه ، اونجاست که مرده نوسانه ...

وقتی بالای 200 رانندگی میکنید ترس از مرگه که لذت داره ! وقتی کار خلافی میکنید مطمئن باشید به خاطر لذت ذات اون کاره ! به خاطر هیجانشه ... شاید نصف خلاف ها به خاطر پول باشه !

نمیدونم تجربه چه چیزایی داشتید ولی اگه یه مرور بکنید ، میفهمید هر کار بدی رو که از نظر جامعه ، عرف یا قانون هنجار شکنی محسوب میشه ، بهتون چسبیده و همون عواقبشه که حال داده ! نمیدونم شاید من مریضم
sm63.gif
s0428.gif
crazy.gif

این داستان ها ، اصلاح ، ریزش و ... بیشتر برای من یا دوستانی کاربرد داره که کار اصلیمون بورسه
شما وقتی میخوای ماشین بخری با دید مصرف کننده ، چند وقت میگردی ؟ 1 روز ، 2 روز ، 1 هفته ؟ همین حدودا ، نوسانات قیمتی هم براتون اهمیتی نداره
ولی اگه کارت خرید و فروش خودرو باشه ، واسه 100 هزار تومن پایین تر روی یه ماشین زیر 150 میلیون هم چونه میزنی ! حتی روی تاریخ پرداخت ها و زمان سند زدن هم حساسی !
یا اینکه قطعی به نامت نخوره و قبل از قطعی ردش بکنی ...

من یه مدته نوسان گیری روزانه از صندوق درآمد ثابت رو انجام میدم ، بازدهی ای که برام داشته تا الان اگه 1 سال کامل انجام بدم از بازدهی نوسان گیری با خود سهام شرکت ها بیشتر میشه !!!:rolleyes:
چندتا سفارش خرید ، چندتا فروش ، با دوتا کارگزاری ....

این مدل حرکتا واسه کسیه که کار اصلیش سهامه

در ضمن من یکی از مخالفین حد ضرر برای بورس ایرانم ! بورس کشورهای دیگه که سهم توی بلند مدت رشد های میانگین سالیانه زیر 15% داره ، قطعا اهمیت داره ولی یه جایی مثل ایران که میدونیم سالی 33% فقط تورم داریم و سهم ها باید در بلند مدت 33% رشد بکنن ، حد ضرر رو بی معنی میکنه !
برای رمز ارز ها یا فارکس حد ضرر از نون شب واجب تره
برای نوسان گیرای کوتاه مدت یا حتی روزانه بورسی هم حد ضرر مهمه
حالا نه اینکه حتما رو قله خرید بکنید
imoksmiley.gif

اما بر عکسش حد سود واسه بورس ایران ضروریه !! البته توی بازار خنثی یا نزولی یا معقول ! نه اینکه بازار شدیدا صعودی باشه و میدونید همه چیز در حال بالا رفتنه چون اون سرمایه رو باید جایگزین بکنید که واقعا توی رشد های شارپی چیزی پیدا نمیشه که قیمتش منطقی باشه مگه اینکه خیلی رشد کرده باشه و سهم بهتری پیدا بکنید که زیاد رشد نکرده ( اونم نه با هدف رشد شارپی ) مثل بنده که تلیسه دادم زفکا خریدم ...
بقیه سهم هام رشد داشتن ولی نمیفروشم ! چون سمت هرچی دیگه برم اوضاع بهتری نداره ، فقط یکم دست سبک میکنم

سلام
این روش نوسان گیری روزانه از صندوق درآمد ثابت رو برای کسایی که دنبال نوسان گیری هستن یه توضیح میدید؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان آقای حسینی کلاس آموزشی گذاشتن

می تونید ثبت نام کنید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بنظرت فولادو با ضرر رد کنم بره یا تا مجمعش صبر کنم؟
واقعا نمیتونم نظر قطعی بدم !:rolleyes:
اگه کسی هم نظر قطعی بده ، خودخواهانه هستش ! شاید شاید شاید شما با نظر شخصی بنده متضرر بشید و بعد از فروش با زیان 15 درصدی ، شاهد رشد 100% ای باشید !

حتی اگه سرمایه خودمم بود مجدد نمیتونستم تصمیم قطعی بگیرم ولی حداقل اگه اشتباه میکردم یا از اون درس میگرفتم که بعدا مرتکب نشم یا اینکه خودم رو قانع میکردم و به خودم دلداری میدادم ...
شما هم قطعا همین مدلی باید عمل بکنید و به هییییییچ وجه به توصیه هیچ کسی عمل نکنید حتی اگه طرف مقابل وارن بافت باشه !
شما میتونی خونه و زندگی و ماشینت رو بنزین بریزی و بسوزونی و بعدا هم فراموش بکنی چون خودت انجام دادی !! ولی اگه یکی به شما ضرر برسونه حتی 1% کل سرمایه شما بشه ، قطعا اعصاب و روانتون بهم میریزه ... !

من با دست خودم سر اینکه یه ماشینو بگیرم که فرار نکنه با ماشینم به ماشین طرف کوبیدم !!! ولی 1% هم ناراحت نبودم !! چون خودم کردم !! شما ببین حست نسبت به شرکت چی میگه ! حست نسبت به بازار چیه ! اگه خوبه نگهدار ! منظورم از حس ، حسه ترس نیست ، حس به عملکرد شرکت ...
همه میدونیم فولاد مبارکه شرکت بزرگیه ، درسته حباب داره ولی میتونه به جای اصلاح قیمتی اصلاح زمانی بکنه;)

حتی همین نظر خواستن و اینکه منم جواب بدم یه جورایی اشتباهه !! من الان گفتم 30% حباب داره ! شما ذهنت درگیر میشه ! درگیر چیزی که شاید اتفاق هم نیوفته هااا !!
واسه همینه که من از سهامیاب و گروه ها و این چیزا دنبال سیگنال و خبر و نظر نیستم ، ممکنه دقیییقا تو نقطه اتمام روند و برعکس شدنش فروش بزنم !

چند روز قبل میخواستم سهم دیگه ای از گروه رایانه اضافه بکنم ، اشتباها سیستم اضافه کردم !! اصلا شباهت اسمی هم نداشتن با هم اونم تو قله :D
دیگه بهش دست نزدم

اگه خودم فولاد رو اونجا که شما گرفته بودی ، میگرفتم ، از اونجایی که بازار بی منطقه ممکنه بفروشم و بالا بره ! اگه جزء سهم های کلیدیم بود ( خودم به شخصه بر اساس نظر شخصیم ) میفروختم ولی اگه بخش کمی سرمایه درگیرش کرده بودم نادید میگرفتم که حتی اگه اصلاح بخوره و برگرده بعد از 9 ماه تا 1 ساله به همین قیمت ها میرسه و بیشتر هم شده !

اما چون ممکنه بی منطق رشد بکنه، مثلا طی 6 ماه دیگه رشدی باشه با اصلاحات جزئی ، خوب همون کف هم با گذشت زمان بالا میاد و کف الان دیگه معتبر نمیمونه ...
واقعا همه چی تو هم قاطی شده ...

من 2 هفتست میگم بازار باید اصلاح بکنه ولی فقط سهم های کوچیک میکنن ! چون دولت نمیخواد ....

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من نمیدونم من خیلی حساسم به ضرر این شکلی یا برخی دوستان دلشون خیلی بزرگه ،تا موقعی که شما سهمتونو نفروختید اون ضرر توی پرتفو فقط یک عدده که در زمان مناسب جبران میشه ،اما وقتی از سر عجله یا تغییر تصمیم یا ترسیدن میفروشید تبدیل میشه به ضرر واقعی به سرمایه شما ،یعنی دقیقا انگار چند میلیون تومن پول بردید ریختید توی جوب و با خوشحالی برگشتید ،من اصلا نمیتونم این مدل سهامداریو برای خودم تفسیر کنم
اما دوست عزیزی که پرسیده بودن فولادو با ضرر بفروشم یا نه مخاطبش من نبودم اما جسارتا جواب میدم ،دوست عزیز وقتی سهم شرکت بزرگی مثل فولاد که شاید بزرگترین مجموعه صنعتی ایرانه ،و فعالیت در زمینه صنایع مادر داره و صنعت صادراتی تقریبا غیر قابل تحریم داره ،نتونه در شما اطمینان نسبت به سرمایه گذاری ایجاد کنه و بخاید با ضرر بفروشیدش من بعید میدونم هیچ سهم دیگه ای بتونه این اطمینانو ایجاد کنه کاری به اصلاح زمانی یا قیمتی موقت ندارم ولی در یک دید نسبتا میان مدت هیچ چیزی بهتر از این سهام ها نیست
برای مثال همین سهام عدالت که متشکل از شرکت های بزرگ هست ظرف این چند سال حدود ۴۰ برابر شده ، با علم به اینکه به علت محاسبه سود به عنوان هزینه خرید سهام تا مدت ها شامل سود مرکب هم نبوده ،این در حالیه که دلار در این مدت ۲۴ برابر شده ،طلا حدود ۲۲ برابر ،ملک بسته به شهرش بین ۱۰ تا ۲۰ برابر
در این مدت ریزش اوایل روحانی داشتیم ،احمدی نژاد داشتیم ،برجام داشتیم ،ترامپ داشتیم و هر چیز خوب و بد دیگه ،اما این عملکرد جلو چشم ماست
در نهایت تصمیم در مورد اموال هر کس فقط با خودشه و امثال من فقط حرف میزنیم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
این روش نوسان گیری روزانه از صندوق درآمد ثابت رو برای کسایی که دنبال نوسان گیری هستن یه توضیح میدید؟
سلام عزیز
کاری نداره:p
شما سه تا سفارش خرید همیشه بزار با حجم بالا یکی 0.5% زیر NAV یکی 0.7% زیر NAV یکی 0.8% زیر NAV
هم زمان یدونه سفارش فروش 0.5% بالای NAV بزار
مقدار NAV تغییر کرد شما هم بروز میکنی

با سهام شرکت ها هم توی روند خنثی میشه اینکار رو کرد ، شما هم پایین بازه اردر میزاری هم بالای بازه، خود به خود قیمت بازی میکنه ! به شرطی که بازار خنثی باشه نه نزولی نه صعودی
بعد اگه چند نفری باشید و با یکم تجربه و سرمایه بالا میشه ، روند قیمت رو هم باهاش بازی کرد و قیمت رو به اون مقدار دلخواه برسونید که سفارش خریدتون تکمیل بشه و بعد بالا ببرید تا سفارش فروشتون تکمیل بشه ، بعد دیگه برای اون روز با سهم کاری ندارید
بازم میگم برای شرکت ها توی روند خنثی یا یکم صعودی میشه اینکار رو کرد
روند شارپی باشه سهم رو از دست میدید ، روند نزولی شدید باشه ، ضرر میکنید

با صندوق درآمد ثابت هم میشه روند رو تا حدودی به مقدار دلخواه تغییر داد اما سرمایه بیشتری نسبت به نوسان گیری با سهام شرکت ها میخواد

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
ربطی به موضوع نداره اما امیدوارم درست باشه چون خوشحالی جهانی رو به دنبال داره :)

بالا