• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خانواده انصاری پس غولی هستن برای خودشون
به نظر من هم وتوصا سهم خوبی هستش احتمالا منم غشهدابم که پس 2 ماه درجا زدن الان تو ضرر هستش ردش کنم وتوصا بگیرم . ولی بین وتوصا - آریان - وصنعت - وخارزم شک دارم
نظرت راجبه 3 مورد دیگه چی هستش؟
بله بیشتر سهم های کیسون دست همین خانواده هست. خود انصاری که بیشترین درصد کیسون رو داره. بقیه درصدی های حقیقی که توی سایت tsetmc می بینی هم بیشترشون افراد همین خانواده انصاری هستن. اما مهمترین مورد این هست که تعداد زیادی زیر یک درصد هستن که دست انصاری هستن و فروشهایی می کنن که سهم رو نابود می کنه.
وتوصا رو امروز هم سرخطی می زنم و اضافه می کنم. غشهداب رو باید خیلی وقت پیش می فروختی دیگه بازارش اون کشش لازم رو نداره متاسفانه. جلوی ضرر روهرچه زودتر باید بگیری. وصنعت سهمی هست که طلای زیادی داره.البته این هم بگم که خود وتوصا سهم زیادی از وصنعت رو داشت. دو روز پیش دو و خورده ای میلیارد از سهم وصنعت رو فروخت و یک روز بعدش سه میلیارد سهمش رو خرید دوباره! نمی دونم چرا. در مورد آریان و و خارزم نظری ندارم نمی دونم چه وضعیتی دارن...

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تو ایزی ترید مفید چطور بفمم نفر چندم صف هستم ؟
درخواستت که ثبت شد پایین قسمت چپ درخواست یک دایره هست وسطش خط داره اون جایگاه سفارش هستش چند باری باید روی کلیک کنی تا جایگاه لحظه ای را نشون بده

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مفید بازم داره دارائی کل اشتباه نشون میده ارزو به دل موندم یک صبح این مفید بدون مشکل باشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
من نمیدونم جماعت چی تو مغزشون میگذره چهارشنبه ها حمله میکنن برای فروش ،پولم که دو روز طول میکشه برسه دستشون وگرنه آدم فکر می کرد بخاطر خرج شب جمعه است میخان جنس خوب انتخاب کنن :cool:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
الان خیلی سهم ها منفی هستم خوراک میانگین کم کردنه ولی کو نقدینگی
میخواستم پول بیارم خواهرم اومد ازم قرض گرفت میخواد ماشین بخره اینم شانس من کلا منو صفر کرد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من نمیدونم جماعت چی تو مغزشون میگذره چهارشنبه ها حمله میکنن برای فروش ،پولم که دو روز طول میکشه برسه دستشون وگرنه آدم فکر می کرد بخاطر خرج شب جمعه است میخان جنس خوب انتخاب کنن :cool:
من راضی ام شنبه صف خرید نشه یه دو هفته اصلاح باشه که حداقل بگیم روی اصول و حساب کتاب ، آخر هفته میفروشن ! :rolleyes:
فعلا چهارشنبه بازاره
من همراه بچم چهارشنبه صبا میایم یکم پیاز و سیب زمینی و دمپایی پلاستیکی میگیریم
veiledsmile.gif

وضعیت بورس چهارشنبه ها
bav3_154fs759111.gif

13970906000393_Test_NewPhotoFree.png

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این جماعت ول کنی فرش زیر پاشون با منفی 5 میفروشن
اخه احتمال ریزش داره خوب برادر اصلاح هستش نهایت بخواد تا اخر هفته بعدم باشه تا ابد که نیست......فکر کردی بعد اصلاح میتونی خیلی راحت هر سهمی را بخری اونوقت پشیمون میشی
یک عده فکر کردن اصلاح یعنی بورس تو یک هفته شاخصش میاد زیر یک میلیون

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
بازیگرش بخواد صف خرید میلیاردی میشه:p
نخواد ولش میکنه ملت صف آروم آروم پایین میارنش :rolleyes:
ببینم امروز می تونم خساپا و شستا رو بگیرم یا نه.
راستی شگویا هم باز شد و داره سفارش گیری می کنه با 5-

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
این جماعت ول کنی فرش زیر پاشون با منفی 5 میفروشن
اخه احتمال ریزش داره خوب برادر اصلاح هستش نهایت بخواد تا اخر هفته بعدم باشه تا ابد که نیست......فکر کردی بعد اصلاح میتونی خیلی راحت هر سهمی را بخری اونوقت پشیمون میشی
یک عده فکر کردن اصلاح یعنی بورس تو یک هفته شاخصش میاد زیر یک میلیون
داداش خب کسی که الان با منفی۵درصد میفروشه، ممکنه ۴۰۰درصد سود خودشو روی اون نماد کرده... نه اینکه دیروز مثبت۵ خریده و امروز با منفی میفروشش ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
داداش خب کسی که الان با منفی۵درصد میفروشه، ممکنه ۴۰۰درصد سود خودشو روی اون نماد کرده... نه اینکه دیروز مثبت۵ خریده و امروز با منفی میفروشش ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
درسته........ ولی خیلی ها تازه واردن شاید تو منفی هم باشن ولی بازم میفروشن چون درک درستی از درصد ها ندارن و به چشم یک عدد میبینن نه سرمایه خودشون

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اقای
s.david.s
کجایی اومدی زفکا را پیشنهاد دادی تو روز مثبت این بشر منفی بود امروز که همه منفی هستن این مثبت شد
از معدود سهام های مثبت من هستش چراااااااا

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من هم از این سهم ها دارم کلا همیشه خلاف جهت بازارن منفی بشه اینها مثبت میشن. الان بازار!!! مکاره بورس ترکیده اینها مثبت هستند به نظرم اینها در بلندمدت اطمینان بیشتری بهشون هست
وغدیر و ولساپا و . .. . اینان

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من هم هیچ هنگی تو مفید و مبین سرمایه نمیبینم-!چطور امروز که خرید و فروش خیلی خیلی بیشتر از دیروز و پریروزه هسته هیچ هنگی نداره ولی دیروز و پریروز داشت؟؟؟برای همین گفتم همه چی دست خودشونو هنگی هسته و اینا بهونه هست..امروز حمایت شدید حقوقی ها رو در برخی سهم هایی که تو این چند روز منفی بودند خواهید دید من جمله غذایی ها

رانت و تبانی در کارگزاری ها و سازمان بورس رو دست کم نگیرید.همه چی دست خودشونه
تبانی-رانت-قمار در بورس ایران

امروز دو تا عرضه اولیه خرید و فروش میشند یکیش در تداوم عرضه اولیه دیروزی یعنی بگیلان و یکی هم که امروز عرضه اولیه غزر!!!ولی هیچ شکایتی از هنگی هسته نداریم-حقوقی ها هم از دیروز دارن خالی میکنند مخصوصا در سهم های بزرگ و دارن میرن رو سهم های کوچیک که خب برای اینکار لازمه هسته رو به راه باشه که سریع و زودتر از همه و به صورت سرخطی حالا چه ساعت 8 و نیم و چه بعد تایم بازار برای بازگشایی سهم های خودرویی دولتی!!!!کمی تفکر کنید!!! اگه تمام جوانب رو در نظر بگیریم و حرفهای روسای سازمان بورس رو قبول کنیم امروز و دیروز باید بیشتر حجم هنگی هسته رو داشتیم ولی چرا خبری نیست؟؟؟بله هنگ هسته همیشه دستوریست گول نخورید با این پولهایی که سرازیر جیب کارگزاری ها و دولت و سازمان بورس میشه اگه بخوان راحت میتونند هر نوع هنگ هسته یی رو اصلاح کنند.!

پ.ن.:اگه آخر تایم بازار یا هنگام بازگشایی سهم های دولتی خودرو و .....خواستید اردر فروش بزنید و هسته هنگ کرد تعجب نکنید!;)

Last edited:
بالا