منم خداییش نمیدونم داستان چیهچطور میشه که تا سیستم 8:30 باز میشه می بینی 4 هزار نفر صف خرید هستن ؟ اینا کی درخواست خرید ثبت میکنن ؟
مگه از قبل هم میشه درخواست خرید زد ؟
این یکی از عجایب 256 گانه بورس ایرانه
منم خداییش نمیدونم داستان چیهچطور میشه که تا سیستم 8:30 باز میشه می بینی 4 هزار نفر صف خرید هستن ؟ اینا کی درخواست خرید ثبت میکنن ؟
مگه از قبل هم میشه درخواست خرید زد ؟
توهین به هیچ لهجه یا نژاد یا قوم خاصی نیستخپارس رو هر کی گفت چرا اینطوری شد میفهمیم که اقتصاد ایران ضابطه و قاعده داره!
تحلیل خودم اینه که عین دسته پشه ها باد اومد از صف فروش هلشون داد تو صف خرید.
میهن هم هست تو بورس؟سفارش رو اگه " روز " تنطیم بکنید تا آخر روز هستش و بعد میره . برای زمان هایی که صفه یا عرضه اولیه هستش باید روی روز باشه
زمانی که با سهم میخوای بازی بکنی باید " معتبر تا لغو " رو بزنی که بشه اصلاح کرد ( هم قیمت رو هم تعداد رو )
![]()
تلیسه بنیادیش خوبه
زبینا هم خوبه ! به خصوص که مدیریتش رو داره اصلاح میکنه ولی بین تلیسه ، زبینا و زفکا اونی که از همه به ارزش واقعیش نزدیک تره زفکاست !
بقیه هم که پرت هستن ...
حالا بین تلیسه ، زبینا و زفکا ، اول زفکا خوبه بعد زبینا و بعد تلیسه ...
فقط یه داستانی که زبینا داره اینه که محصولات باغی داره ! محصولات باغی هم بگیر نگیر داره ، یه سال خوبه ، دو سال بده !
ولی تلیسه ثبات بیشتری داره
در نهایت اول زفکا بعد تلیسه و بعد زبینا
سیمرغ هم شرکت خوبیه ! تخم مرغ داره ...![]()
ولی قیمتش بالاست ، اگه بخوام 4 تا از گلای این گروه رو تا تاریخ 1399/5/8 معرفی بکنم : زفکا ، تلیسه ، زبینا ، سیمرغ
ولی به شرط خرید به قیمت ...
حالا توی این 4 تا شرکت اول زفکا به قیمت بهتری رسیده
اگه گزارشات زفکا رو بخونید ، 2 تا طرح توسعه خوب داره که واسه بعد از یکسری اتفاقات هستش (!) تا اون موقع بهره برداری میشه
کلی گاووووووه دیگه قراره به گاااااووووواش اضافه بشه![]()
اما هیچ کدوم اینا باعث نمیشه این شرکت رشد شارپی خفن بکنه چون سهامدار هاش اجازه نمیدن !
اونایی که زیاد دارن الکی خرید و فروش نمیکنن
اونایی هم که متوسط دارن ( مثل من ) منطقی فقط دست سبک میکنن که پایین تر بگیرن
از سمت همین دو قشر هستش که خرید و فروش های هیجانی و نوسان گیری باعث رشد و ریزش های شارپی میشه
سهامدارهای خورد زیاد نمیتونن سهم رو دستکاری بکنن یعنی در حد همین اصلاح عادی که تا الان داشته و ته تهش 20 یا 25 درصد دیگه پایین بیاد ... البته امروز یه 5 خورد و ته تهش 30 یا 25 درصد دیگه پایین میاد![]()
این چهار تا علت داره
1 - صرفا بر اساس عرضه و تقاضا هستش که سهم بازی میکنه
2 - سهام دار عمده میخواد سهمش رو رد بکنه اول مثبت 5 میکنه و میفروشه و بعد توی مسیر کاهشی بازم میفروشه
3 - نوسانگیر روزانه چند تا سفارش کف و نزدیک به کف میزاره و چند تا سفارش روی سقف و نزدیک به سقف . بعد میاد با سفارش گذاری های خرید و فروش با سهامدار ها و احساساتشون بازی میکنه و یجوری رفتار میکنه که قراره کاهش یا افزایش پیدا بکنه . تا کف میاره و سقف میفروشه و ول میکنه یااااا سقف میفروشه ، تا کف میاره و میخره تا روز بعد روی سقف ببره و بفروشه
4 - تا اون روز صف خرید بوده پشت سر هم و پشت سهم هم کم کم خالی شده ، یهو ورق برمیگرده و جون اکثرا سهامدار خورد و هیجانی هستن یهو میترسن و قیمت کم کم پایین میاد و به صف فروش میرسه ! وقتی میگم تازه وارد و هیجانی به خاطر اینه که نمیدونن صف تشکیل دادن به ضرر خودشونه !!!!! دقیقا مثل این دوتا اموجی زیر :
![]()
![]()
غزر چقدر شد آقا سعید ؟[emoji3532][emoji118] خبر فوری ...
[emoji841][emoji118] به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #بگیلان " به هر کد (نفر)، حداکثر 51 سهم درقیمت 24000 ریال (سقف قیمت) ، تخصیص یافته است. (حدود 123 هزار تومان ).
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
اعلام نشده حمید خان..تا آخر وقت امروز مشخص میشهغزر چقدر شد آقا سعید ؟
مستقیما من ندیدم ، شاید زیرمجموعه یکی از شرکت های غذایی ، توی میهن سهم داشته باشنمیهن هم هست تو بورس؟
خواهش میکنم ولی بازم این دید رو داشته باشید که ممکنه تا 20 الی 30 درصد دیگه کاهش داشته باشهخب خدا رو شکر دستم برا زفکا خوب بود
ممنون از @s.david.s
امروز روی وصنعت طمع کردم گیرم نیومد.
دوستان نظرتون رو سهم دعبید و پاکشو چیه؟
بخدا چشام خشک شدهر نماد یه ساعت باز میشه اصلا هم ساعت مشخصی نیست امروز اطلاعیه هم نیومد که ساعات معاملات کی هستش