فقط یه قانون ساده اولیه رو برای شما بگم که کلا منصرف بشی. صادرات زعفران از ایران به صورت فله، قانونی نیست. یعنی شما نمیتونی 1 کیلویی صادر کنی و در کشور دیگه بسته بندی خرد بشه و با برند خارجی فروخته بشه. باید از ایران با بسته بندی خرد مثلا 1 گرمی صادر کنی که گرفتن استانداردهاش هم غیر ممکنه
حالا در کشورهای مقصد، دقیقا عکس این قانون وجود داره.

، مثلا در اسپانیا شما نمیتونی زعفران 1 گرمی از ایران وارد کنی، باید حتما 1 کیلو به بالا و فله باشه
حالا ممکنه شما بگی پس با این شرایط چطور در سال های گذشته 90 درصد زعفران ایران دقیقا به همین اسپانیا صادر شده

... این جریان همون مجوزهاست که در پست اولم گفتم
من خودم مثل زبل خان همه طرف هستم

. دورگه هستم و هر دو طرف شرکت دارم و پارتی هم دارم، در این زمینه هیچ کاری نتونستم بکنم. دوست عزیز، شرایط مثل سابق نیست. دولت های اروپایی/امریکایی روز به روز قوانین مالیاتی و ضد پولشویی رو سختگیرانه تر میکنن. سال 2010 من صدهزار یورو حواله میزدم، اصلا کسی نمیگفت خرت به چند من

، الان 100 یورو دادم برای هزینه چاپ مقاله خودم توی یه ژورنال، بانک ازم رسید خواسته
در طرف ایران هم کفگیرشون به ته دیگ خورده، 1000 یورو سود تو کاری باشه، 100 نفر از خودشون مثل گرگ دورش جمع میشن. فکر میکنی اینهمه آقازاده ای که خارج از ایران تشریف دارن، میذارن چیزی به شما برسه ؟
توصیه میکنم دور زعفران و پسته و خاویار و محصولات نفت و پتروشیمی رو خط بکشید. در بقیه چیزها شاید بشه با ریسک بالا و سود کم کاری انجام داد. در زمینه الکترونیک و مخابرات و به طور کلی های تک، شاید بشه کار کرد. به شرطی که قبلا تجهیز کارگاه و خط تولید کرده باشید و الان نخواید اسیلوسکوپ داغون ریفربیشد کالیبره بهم خورده ای رو که معلوم نیست کی چجوری وارد کرده، 100 میلیون بخرید