• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات در خارج از کشور

isapour

Registered User
لایک‌ها
121
ما تولیدی داریم ، به هر تعدادی که هم خواستین می تونیم تولید کنیم
البته از حدود 40 روز دیگه ..
نمونه هایی که تو عکس هست بلغاری هستن
کیفیت محصولات در این حد و حتی فراتر هم هست، میشه خارج از ایران

پ ن : منظورم از ما مجموعه ای هست که براش کار می کنم هم فروخت
بسیار هم عالی
قیمت ندادین ممنون میشم قیمت عمده اینارو بفرمایید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
چند هفته پیش می خواستم تاپیک مشابه بزنم این تاپیک رو دیدم گفتم همینجا پست بزنم
دیگه از زعفران و فرش که محصولی بومی تر و با ارزش افزوده بیشتر وجود نداره. الان همین دو تا هم صادراتشون برای افراد عادی تقریبا غیر ممکنه. همین زعفران رو شما بخوای یه آنالیز بگیری و برای طرف خارجیت بفرستی، آزمایشگاه و کیت هاش در ایران نیست یا اگر هست جنبه نمایشی داره

فقط یه قانون ساده اولیه رو برای شما بگم که کلا منصرف بشی. صادرات زعفران از ایران به صورت فله، قانونی نیست. یعنی شما نمیتونی 1 کیلویی صادر کنی و در کشور دیگه بسته بندی خرد بشه و با برند خارجی فروخته بشه. باید از ایران با بسته بندی خرد مثلا 1 گرمی صادر کنی که گرفتن استانداردهاش هم غیر ممکنه

حالا در کشورهای مقصد، دقیقا عکس این قانون وجود داره.:D، مثلا در اسپانیا شما نمیتونی زعفران 1 گرمی از ایران وارد کنی، باید حتما 1 کیلو به بالا و فله باشه

حالا ممکنه شما بگی پس با این شرایط چطور در سال های گذشته 90 درصد زعفران ایران دقیقا به همین اسپانیا صادر شده;)... این جریان همون مجوزهاست که در پست اولم گفتم:D

من خودم مثل زبل خان همه طرف هستم:D. دورگه هستم و هر دو طرف شرکت دارم و پارتی هم دارم، در این زمینه هیچ کاری نتونستم بکنم. دوست عزیز، شرایط مثل سابق نیست. دولت های اروپایی/امریکایی روز به روز قوانین مالیاتی و ضد پولشویی رو سختگیرانه تر میکنن. سال 2010 من صدهزار یورو حواله میزدم، اصلا کسی نمیگفت خرت به چند من:D، الان 100 یورو دادم برای هزینه چاپ مقاله خودم توی یه ژورنال، بانک ازم رسید خواسته
در طرف ایران هم کفگیرشون به ته دیگ خورده، 1000 یورو سود تو کاری باشه، 100 نفر از خودشون مثل گرگ دورش جمع میشن. فکر میکنی اینهمه آقازاده ای که خارج از ایران تشریف دارن، میذارن چیزی به شما برسه ؟;)

توصیه میکنم دور زعفران و پسته و خاویار و محصولات نفت و پتروشیمی رو خط بکشید. در بقیه چیزها شاید بشه با ریسک بالا و سود کم کاری انجام داد. در زمینه الکترونیک و مخابرات و به طور کلی های تک، شاید بشه کار کرد. به شرطی که قبلا تجهیز کارگاه و خط تولید کرده باشید و الان نخواید اسیلوسکوپ داغون ریفربیشد کالیبره بهم خورده ای رو که معلوم نیست کی چجوری وارد کرده، 100 میلیون بخرید:(
تو ایران نمیشه محصولی پیدا کرد که قیمتش نسبت به نمونه خارجی کمتر باشه؟

این زعفران رو نمیشه تو بسته های کوچیک به یه کشور ثالت ارسال کرد و اونجا بسته بندی مجدد کرد و به کشورهای هدف فرستاد؟ یا تو همون آمازون فروخت

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
چند هفته پیش می خواستم تاپیک مشابه بزنم این تاپیک رو دیدم گفتم همینجا پست بزنم

تو ایران نمیشه محصولی پیدا کرد که قیمتش نسبت به نمونه خارجی کمتر باشه؟

این زعفران رو نمیشه تو بسته های کوچیک به یه کشور ثالت ارسال کرد و اونجا بسته بندی مجدد کرد و به کشورهای هدف فرستاد؟ یا تو همون آمازون فروخت

هر بار که دلار گرون میشه به صورت مقطعی قیمت بعضی از کالاهای داخلی به دلار ارزون میشه، اما این نمیتونه فرصت صادراتی باشه. تا شما بخوای بازار رو به دست بیاری، قیمت ها برمیگردن سر جای اولشون( قیمت ریالی اونقدر گرون میشه که قیمت دلاری معادل قبل بشه). صادرات ثبات میخواد

در مورد ارسال به کشور ثالث و تغییر برند و گواهی مبدا و ....، همه چی امکانپذیره ... اما همه اینا هزینه و ریسک داره. حاشیه سود شما در مورد اکثر کالاها اونقدر بالا نیست که بتونی چنین هزینه هایی بکنی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
هر بار که دلار گرون میشه به صورت مقطعی قیمت بعضی از کالاهای داخلی به دلار ارزون میشه، اما این نمیتونه فرصت صادراتی باشه. تا شما بخوای بازار رو به دست بیاری، قیمت ها برمیگردن سر جای اولشون( قیمت ریالی اونقدر گرون میشه که قیمت دلاری معادل قبل بشه). صادرات ثبات میخواد

در مورد ارسال به کشور ثالث و تغییر برند و گواهی مبدا و ....، همه چی امکانپذیره ... اما همه اینا هزینه و ریسک داره. حاشیه سود شما در مورد اکثر کالاها اونقدر بالا نیست که بتونی چنین هزینه هایی بکنی
خب قیمت ریالی بالا بره، به اندازه همون افزایش نرخ ارز بالا میره، بیشتر که بالا نمیره ... مثلا اگه قبلا محصولی کیلویی 80 هزار تومن بوده و نرخ دلار 15000 تومن. قیمت دلاریش میشده 5.33 دلار. الان که دلار شده 24000 قیمت اون محصول هم بالا بره شاید بشه 130000 تومن، قیمتش به دلار مثل قبل هست

فروش تو آمازون راحت تر هست یا پیدا کردن بازار؟

بجز زعفران کالای دیگه ای هست که اختلاف قیمت ریالی و دلاری اون بالا باشه؟

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خب قیمت ریالی بالا بره، به اندازه همون افزایش نرخ ارز بالا میره، بیشتر که بالا نمیره ... مثلا اگه قبلا محصولی کیلویی 80 هزار تومن بوده و نرخ دلار 15000 تومن. قیمت دلاریش میشده 5.33 دلار. الان که دلار شده 24000 قیمت اون محصول هم بالا بره شاید بشه 130000 تومن، قیمتش به دلار مثل قبل هست
درسته. دقیقا به همین علت هم من میگم که افزایش قیمت دلار، مزیت خاصی نیست. کالایی که قبل از گرونی دلار 5.33 دلار بوده، الان به طور موقتی با ثابت موندن قیمت ریالی، 3.33 دلار شده .. اما خیلی زود قیمت ریالی اصلاح میشه و قیمت دلاری کالا همون 5.33 میشه
با 5.33 هم که قبل از گرونی بازاری وجود نداشته، حتما بعدش هم وجود نداره دیگه
فروش تو آمازون راحت تر هست یا پیدا کردن بازار؟
بستگی به جنس کالا و حجم فروش داره.
ببین شما هر کاری که میخوای بکنی، مشابه سازیش رو انجام بده. تصور کن یک افغانستانی بخواد در بازار ایران چیزی بفروشه. یه فامیل مقیم ایران داره، امازونش هم دیجی کالاست. البته افغانستانی ها در ایران تحریم نیستن:D
بجز زعفران کالای دیگه ای هست که اختلاف قیمت ریالی و دلاری اون بالا باشه؟
البته زعفران ایران کیفیت بالایی نداره ( خریدار همیشه آنالیز میخواد)، اون زعفران هایی که چند هزار یورو هستن، مال ایتالیا و اسپانیان

اما به طور کل، میوه و کنسروها، محصولات آرایشی بهداشتی، مواد اولیه صنایع پلاستیک و پتروشیمی، صنایع فلزی سبک و شیرآلات خونگی و صنعتی، مبلمان و صنایع چوب و چرم، حاشیه سودشون خوبه .... اما هرکدوم هم دردسر های خاص خودشون رو برای صادرات دارن

ببین اون چیزی که اینجا مهمه سود نیست، ریسک کاره. این دوست استارتر پیش خودش فکر میکنه که من که امریکام، اون طرف هم تو ایران نشسته، یه کاری میکنیم، سنگ مفت گنجشک مفت:p گرفت که گرفت، نگرفت هم ضرری نکردیم ... در صورتی که اینطور نیست. وقتی شما شروع به کار میکنی، هزینه ها یکی یکی میان که باید پرداخت کنی، مشکلاتی که پیش بینی نمیکردی ایجاد میشن و باید از کارهای دیگه که ازشون درآمد داشتی بزنی و وقتتو بذاری روی این کار جدید. حتی اگر کار بگیره هم مشکلات خودشو داره. بحث مالیات و حسابرسی هست، بحث جابجایی پول و پرداخت هزینه ها هست... افراد دیگه و واسطه ها وسط میان. تحریم باعث میشه تعداد واسطه ها برای هر کاری زیاد بشه. هر واسطه هم مثل یک حلقه زنجیره. زنجیری که 10 تا حلقه داشته باشه، از 10 جا احتمال پارگی داره:D.

اگر هم بخوای خیلی محدود کار کنی و هیچ ریسکی نکنی، آخرش فوقش ماهی 500 دلار در میاد برای دو نفر در دو طرف قضیه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
درسته. دقیقا به همین علت هم من میگم که افزایش قیمت دلار، مزیت خاصی نیست. کالایی که قبل از گرونی دلار 5.33 دلار بوده، الان به طور موقتی با ثابت موندن قیمت ریالی، 3.33 دلار شده .. اما خیلی زود قیمت ریالی اصلاح میشه و قیمت دلاری کالا همون 5.33 میشه
با 5.33 هم که قبل از گرونی بازاری وجود نداشته، حتما بعدش هم وجود نداره دیگه
خب اون 3.33 دلار موقت هست و نباید روی این حساب باز کرد. باید همون 5.33 دلار رو در نظر گرفت ..
منظور من چیز دیگه بود اگه برای اون 80 هزار تومنی بازار 10 دلاری بود با بالا رفتن قیمت ریالی اون کالا نباید نگران شد ... قبل گرونی دلار قیمتش 5.33 دلار میشد الان هم که 130 هزار شده باز همون 5.33 دلار هست ...

بستگی به جنس کالا و حجم فروش داره.
ببین شما هر کاری که میخوای بکنی، مشابه سازیش رو انجام بده. تصور کن یک افغانستانی بخواد در بازار ایران چیزی بفروشه. یه فامیل مقیم ایران داره، امازونش هم دیجی کالاست. البته افغانستانی ها در ایران تحریم نیستن:D
من یه چیزی تو ذهنم بود فکر کنم قبلا هم اینجا دربارش صحبت کرده بودن. از ایران کالا فرستاد تو یه کشور ثالث ، اونجا کالا رو مجدد بسته بندی کرد و براش بازار پیدا کرد یا تو آمازون به فروش رسوند.
البته زعفران ایران کیفیت بالایی نداره ( خریدار همیشه آنالیز میخواد)، اون زعفران هایی که چند هزار یورو هستن، مال ایتالیا و اسپانیان
تو quora گفتن زعفران یونان و کشمیر بالاترین کیفیت رو داره، اسپانیا چهارم بود. گفته بودن زعفران کشمیر قیمتش از زعفران ایران نسبتاً بالاتره
زعفران ایران چقدر میارزه؟ 70 درصد تولید زعفران دنیا رو داره اونوقت کیفیت نداره

اما به طور کل، میوه و کنسروها، محصولات آرایشی بهداشتی، مواد اولیه صنایع پلاستیک و پتروشیمی، صنایع فلزی سبک و شیرآلات خونگی و صنعتی، مبلمان و صنایع چوب و چرم، حاشیه سودشون خوبه .... اما هرکدوم هم دردسر های خاص خودشون رو برای صادرات دارن
روی دو سه تاشون شاید بشه مانور داد

ببین اون چیزی که اینجا مهمه سود نیست، ریسک کاره. این دوست استارتر پیش خودش فکر میکنه که من که امریکام، اون طرف هم تو ایران نشسته، یه کاری میکنیم، سنگ مفت گنجشک مفت:p گرفت که گرفت، نگرفت هم ضرری نکردیم ... در صورتی که اینطور نیست. وقتی شما شروع به کار میکنی، هزینه ها یکی یکی میان که باید پرداخت کنی، مشکلاتی که پیش بینی نمیکردی ایجاد میشن و باید از کارهای دیگه که ازشون درآمد داشتی بزنی و وقتتو بذاری روی این کار جدید. حتی اگر کار بگیره هم مشکلات خودشو داره. بحث مالیات و حسابرسی هست، بحث جابجایی پول و پرداخت هزینه ها هست... افراد دیگه و واسطه ها وسط میان. تحریم باعث میشه تعداد واسطه ها برای هر کاری زیاد بشه. هر واسطه هم مثل یک حلقه زنجیره. زنجیری که 10 تا حلقه داشته باشه، از 10 جا احتمال پارگی داره:D.
بله همه چی ریسک داره. مثلا تو بازار کریپتو من می خواستم آربیتراژ کنم، می گفتم اگه فلان ارز رو از اکسچنجر x ببرم اکسچنچر y حدود 5 درصد سود داره. ولی موقع انجام میدیدی اکسچنجر y اومده دپوزیت رو بسته، یا x ویتدراو رو، یا انتقال مدت زیادی طول کشید و اون فرصت از دست رفت و سود مورد انتظار تبدیل به ضرر شد.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,724
شرکت خارجی ریسک فروش زعفران ایرانی رو قبول میکنه, از لحاظ بهداشتی میگم, استانداردهای ایران رو قبول دارند؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
شرکت خارجی ریسک فروش زعفران ایرانی رو قبول میکنه, از لحاظ بهداشتی میگم, استانداردهای ایران رو قبول دارند؟
استاندارد ایران در زمینه زعفران ارزش خاصی نداره. اما آنالیز آزمایشگاه رو قبول دارن. اما معمولا یه آنالیز هم در کشور مقصد به هزینه شما:p انجام میشه. این خودش 2 هزار یورو خرجشه:(

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
خب الان بیشتر از دوساله به کالاهای اساسی ارز ۴۲۰۰ تومنی میدن،تو همین دوسال صادر کننده های کیک و کلوچه و شکلات و کلا مواد غذایی بارشون رو بستن با دلار بیست تومن،طرف ماشین سازی فولاد داشت تا سه سال پیش معمولی بود سه تا قرارداد سه میلیون یورویی با افغانستان و تاجیکستان بست الان توپ تکونش نامیده چون هزینه ها با دلار بالای بیست آپدیت نشدن و حالا حالا ها نمیشن به خصوص انرژی و نیروی کار و کالا های اساسی،بگردیم فرصت های زیادی میشه پیدا کرد

بالا