amirrezan95
Registered User
- نوشتهها
- 3,064
- لایکها
- 9,192
پایانی هم پر کرد 103 درصدپیزد با مثبت ۱۱۰ و پایانی بیش از ۴۰ درصد بازشد
مبارک سهامدارانش و پارتا عزیز ما![]()
حیف که راه نمیداد برای خرید
پایانی هم پر کرد 103 درصدپیزد با مثبت ۱۱۰ و پایانی بیش از ۴۰ درصد بازشد
مبارک سهامدارانش و پارتا عزیز ما![]()
سهام های نوبت صبح و نوبت بعد از ظهر معلوم شدن کدوم ها هستن؟
گولمون زدن![]()
برین خداروشکر کنین که تو گاوداری نیستین یه گاوتون چپ شه، به فنا رفتین![]()
من افتادم شيفت عصر ، دبستانم كه ميرفتم هميشه شيفت عصر بودمشرکتهای پالایشی، فلزات اساسی و گروه هلدینگهای چند رشتهای به نوبت دوم معاملات منتقل خواهند شد / گروههای خودرویی و بانکی در نوبت اول معامله میشوند
سهام های خوبی دارهیه مقدار کمی پول از یکی از افراد خانواده طلب داشتم
بجاش سهام هاشو به همراه یوزر پسورد بهم داده گفته اینارو بردار و خود کد بورسیش هم نمیخاد تا یه مدت
متاسفانه ۲۶ سهام داره که من نمیتونم روی همش مدیریت داشته باشم، به جز اینا سهام های خودمم هست
سهام ها به شکل زیر
مشاهده پیوست 1192227
اگه بخام سهام ها رو بفروشم و پولشو بردارم و توی پرتفوی خودم سهام ها رو بخرم ۳ تا مشکل پیبش میاد، اول اینکه یک درصد ضرر فروش (کارمزد فروش+مالیات) دارم، دوم اینکه پول این سهام ها معمولا ۲ روز بعد واریز میشه به کارتم که توی این ۲ روز ممکنه ۱۰درصد ضرر کنم و سوم اینکه موقع خرید ممکنه اصلا نتونم حتی سرخطی بخرم و درصورتی هم که بتونم بخرم یک و نیم درصد هم ضرر بابت خرید محتمل میشم (در صورتی که بتونم خرید کنم جمعا ۱۲ونیم درصد ضرر برای ۲ روز)
بجز ۴ سهام اول مابقی ارزششون بین 100 الی 800 هست
نظرتون چیه
بهترین کاری که میتونم کنم چیه؟
من هم هی چند روزی هست می خوام ازش بخرم. دقیقا رو قله می خواستم تو صف بخرم که کار برام پیش اومد و برگشتم دیدم وهههه ریخته صف فروش تشکیل داده. از اون روز هم هر روز به خودم میگم امروز بخرم؟نظر مثبتتون در مورد خرید برکت در روز آینده چیه؟ ☠
نظر مثبتتون در مورد خرید برکت در روز آینده چیه؟ ☠
من هم هی چند روزی هست می خوام ازش بخرم. دقیقا رو قله می خواستم تو صف بخرم که کار برام پیش اومد و برگشتم دیدم وهههه ریخته صف فروش تشکیل داده. از اون روز هم هر روز به خودم میگم امروز بخرم؟
من از سهامی ها اینارو دارم آگاس/آتیمس/کاریسدوستان
یه صندوق معرفی کنید
یه مقدار پولمو باید تا حدود ۲۵ روز دیگه نقد کنم میترسم بزارم تو سهام های بورسی مشکل ساز شه
@s.david.s
امروز شستا معامله نشد ؟ بسته شد ؟ چی شد ؟
نسبت به قبل تغییری نداشته !
درود
این پیشبینی درصدها واسه چه بازه زمانی هست؟
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
خوشبختانه اینو ندارن، همونایی که دارم رو هم توی یه فرصت مناسب رد خواهم کرد...
اینا ۱۰روز منفی میخورن، دو روز که مثبت شد، حداقل ۱۵ تا ۲۰میلیون میکشن روی قیمت کارخونه ماشیناشون... ما هم دلمون خوش که مثلا ارزش ۵میلیون سهاممون شده ۶میلیون ... [emoji1751]
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
2 میلیونه تقریبااز یکی از دوستان پولدارم راز موفقیتشو پرسیدم گفت صبح ها توی بورسم شبها توی سایت های شرط بندی ،الان سرمایه ام به ۱۵۰ میلیون رسیده ،گفتم چقدر خوب ،با چه سرمایه ای شروع کردی ؟گفت با ۴۰۰ تومن
پ ن : یک منبع موثق مدعی یک عرضه اولیه با تعداد سهام بالا در آخر هفته شده است