dsaipdsadsaewqk
Registered User
- نوشتهها
- 729
- لایکها
- 1,379
صحبت کدوم عرضه است غیر از زملارد و ثبهساز؟ چون این دو تا که نقدینگی نمیخوان.
شاید هم منظورش همین بهساز کاشانه باشه ،اما بازم معلوم نیست ،اگر این باشه منبعش از این دبه پلاستیکی های شیردار بوده که توی خونه منبع صداش میکردنصحبت کدوم عرضه است غیر از زملارد و ثبهساز؟ چون این دو تا که نقدینگی نمیخوان.
آره، از صف خرید و فروش مشخص هست که کسی تمایلی به خرید سهامشون نداره... با اینکه صف فروش بسیار خلوت هست و با چندتا تقاضای چندهزارتایی جمع میشه، ولی هیچ اراده و میل به خریدی وجود نداره ...من خزامیا رو همچنان نگه میدارم البته چون تو سود بالایی هستم وگرنه شاید تصمیم دیگه ای میگرفتم. در مجموع به نظر میاد بازار گروه خودرو و قطعه سازی رو ایگنور کرده. ختوقا همین روند رو ادامه بده به مرور میرسه به قیمت مجمع!
خودرویی که خوب منفی میخورم. اخابر و ودی هم که بسته هستن و شستا هم که موقت بسته بود. در مجموع به لطف شپنا و وساخت و حکشتی امروز رو رد کردیم.
وغدیر و رمپنا میخوام دلم نمیاد تو مثبت بخرم.
شرطبندی اشتباهه، اشتباه ...از یکی از دوستان پولدارم راز موفقیتشو پرسیدم گفت صبح ها توی بورسم شبها توی سایت های شرط بندی ،الان سرمایه ام به ۱۵۰ میلیون رسیده ،گفتم چقدر خوب ،با چه سرمایه ای شروع کردی ؟گفت با ۴۰۰ تومن![]()
پ ن : یک منبع موثق مدعی یک عرضه اولیه با تعداد سهام بالا در آخر هفته شده است
البته شرط بندی کلا کار اشتباهیه و من شکر خدا تا الان انجام ندادم ،این مطلب هم جوک بود واقعیت نداشتشرطبندی اشتباهه، اشتباه ...
من تجربهشو دارم، خیلی هم با تحلیل و کمریسک شرط میبستم، ولی تهش همه سودی که کردی برمیگرده به همون سایت ...
هرچی هم بگی طمع نمیکنم و فلان و بهمان، فایده نداره، پول شرطبندی مثل باد میپره ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
| ||
شرکت گلوکوزان - نماد: غگل | ||
|
کسی تا الان سایت ها شرط بندی پول نکنده , رفیق دارم بالای 100 میلیون برده و دو برابر همین مقدار رو باختهشبها توی سایت های شرط بندی
این سهم رو نمیدونم ولی سهمی دارم الان بیشتر از یک ماهه بسته هست و هیچ تکلیفی براش مشخص نیست !دوستان با توجه به این پیامی که تو کدال درمورد #غگل درج شده با فرض درست بودن دستکاری در بازار تکلیف معاملات و سهام چی میشه؟
حداقل تا تاریخ بیست و پنجم مرداد بسته می مونه. از اون به بعد هم ممکن هست بسته باشه یا همون فرداش باز بشه.
شرکت گلوکوزان - نماد: غگل
موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع ميرساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ ( 1399/05/25 ) متوقف می گردد.
دوستان با توجه به این پیامی که تو کدال درمورد #غگل درج شده با فرض درست بودن دستکاری در بازار تکلیف معاملات و سهام چی میشه؟
درسته ولی من منظورم اینه که ممکنه همه معاملات باطل بشه و وجوه مسترد بشه و یا مثلا تعلیق بلند مدت بخوره و کار به مراجع قضایی و ...بکشه و این حرفا؟حداقل تا تاریخ بیست و پنجم مرداد بسته می مونه. از اون به بعد هم ممکن هست بسته باشه یا همون فرداش باز بشه.
سلام در مورد اون بخش NAV توضیح میدید؟من از سهامی ها اینارو دارم آگاس/آتیمس/کاریس
مختلط : صنوین/ثروتم
درآمد ثابت : آکورد/اصوتا/کیان( توصیه نمیکنم )/فیروزا/تصمیم / افران /گنچین/یاقوت/اعتماد/آسامید
حتما صندوق رو زیر NAV بخر . سهامی حداقل 3 الی 4% زیر NAV و مختلط حداقل 2% زیر NAV و درآمد ثابت هم حداقل 0.5% زیر NAV
هرچی پایینتر بگیری بهتره
بازار چه قرمزقرمزی شد ....داره میریزه؟
خگستر ۶۰۰ میلیون صف فروش