• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
صحبت کدوم عرضه است غیر از زملارد و ثبهساز؟ چون این دو تا که نقدینگی نمیخوان.
شاید هم منظورش همین بهساز کاشانه باشه ،اما بازم معلوم نیست ،اگر این باشه منبعش از این دبه پلاستیکی های شیردار بوده که توی خونه منبع صداش میکردن :)

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
من خزامیا رو همچنان نگه میدارم البته چون تو سود بالایی هستم وگرنه شاید تصمیم دیگه ای میگرفتم. در مجموع به نظر میاد بازار گروه خودرو و قطعه سازی رو ایگنور کرده. ختوقا همین روند رو ادامه بده به مرور میرسه به قیمت مجمع!

خودرویی که خوب منفی میخورم. اخابر و ودی هم که بسته هستن و شستا هم که موقت بسته بود. در مجموع به لطف شپنا و وساخت و حکشتی امروز رو رد کردیم.

وغدیر و رمپنا میخوام دلم نمیاد تو مثبت بخرم.
آره، از صف خرید و فروش مشخص هست که کسی تمایلی به خرید سهامشون نداره... با اینکه صف فروش بسیار خلوت هست و با چندتا تقاضای چندهزارتایی جمع میشه، ولی هیچ اراده‌ و میل به خریدی وجود نداره ...

من هم احتمالا فقط خزامیا رو نگه دارم، فقط در حدی که از این گروه توی سبدم داشته باشم...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
از یکی از دوستان پولدارم راز موفقیتشو پرسیدم گفت صبح ها توی بورسم شبها توی سایت های شرط بندی ،الان سرمایه ام به ۱۵۰ میلیون رسیده ،گفتم چقدر خوب ،با چه سرمایه ای شروع کردی ؟گفت با ۴۰۰ تومن ;)

پ ن : یک منبع موثق مدعی یک عرضه اولیه با تعداد سهام بالا در آخر هفته شده است
شرط‌بندی اشتباهه، اشتباه ...
من تجربه‌شو دارم، خیلی هم با تحلیل و کم‌ریسک شرط میبستم، ولی تهش همه سودی که کردی برمیگرده به همون سایت ...
هرچی هم بگی طمع نمیکنم و فلان و بهمان، فایده نداره، پول شرطبندی مثل باد میپره ...

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
شرط‌بندی اشتباهه، اشتباه ...
من تجربه‌شو دارم، خیلی هم با تحلیل و کم‌ریسک شرط میبستم، ولی تهش همه سودی که کردی برمیگرده به همون سایت ...
هرچی هم بگی طمع نمیکنم و فلان و بهمان، فایده نداره، پول شرطبندی مثل باد میپره ...

البته شرط بندی کلا کار اشتباهیه و من شکر خدا تا الان انجام ندادم ،این مطلب هم جوک بود واقعیت نداشت

• Like
Reactions: hsn

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

شرکت گلوکوزان - نماد: غگل​
موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع مي‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ ( 1399/05/25 ) متوقف می گردد.

دوستان با توجه به این پیامی که تو کدال درمورد #غگل درج شده با فرض درست بودن دستکاری در بازار تکلیف معاملات و سهام چی میشه؟

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان. بنظر شما سهام کدام شرکت ها با تحلیل تکنیکال سازگارتر هستند ؟
این جور که معلومه اکثرا راه خودشونو میرن !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شبها توی سایت های شرط بندی
کسی تا الان سایت ها شرط بندی پول نکنده , رفیق دارم بالای 100 میلیون برده و دو برابر همین مقدار رو باخته

هرجور شرط ببندی پولت خلاصه آخرش به سایت میرسه

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان با توجه به این پیامی که تو کدال درمورد #غگل درج شده با فرض درست بودن دستکاری در بازار تکلیف معاملات و سهام چی میشه؟
این سهم رو نمیدونم ولی سهمی دارم الان بیشتر از یک ماهه بسته هست و هیچ تکلیفی براش مشخص نیست !

• Like

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

شرکت گلوکوزان - نماد: غگل​
موضوع: توقف نماد معاملاتی ناشر به استناد ماده 19 مکرر/ 12 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات
به استناد ماده 19 مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع مي‌رساند با توجه به ظن دستکاری بازار (مبتنی بر اطلاعات یا معاملات) نماد معاملاتی ناشر حداکثر تا تاریخ ( 1399/05/25 ) متوقف می گردد.

حداقل تا تاریخ بیست و پنجم مرداد بسته می مونه. از اون به بعد هم ممکن هست بسته باشه یا همون فرداش باز بشه.

• Like

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان مواظب نظراتی با عنوان "این سهام n درصد زیر ناوه" باشید
سهام هایی هستن که واقعا زیر ناو معامله میشن، بین ۱۰ الی ۴۰درصد
اما این به منزله این نیست که اون سهم طلاست و چون زیر ناوه پس باید فرصت رو غنیمت شمرد و خرید کرد
نه
قبل از اینکه وارد اون سهم شید برید اول نظرات سهامداراشو خوب بخونید و هر نظری که داره تشویق یا تبلیغ به خرید یا فروش میکنه رو ایگنور کنید و دنبال نظرات تحلیلی و بدون افراط با پدرمادر دار بگردید اونم نه هر کاربری، نظرات قبلی کاربر رو مطالعه کنید که مبادا برای سود خودش اون تحلیل رو دستکاری کرده باشه (شاید اون کاربر تک سهم باشه اصلا و فقط درباره اون سهام داره پیام میده)
تحلیل های تکنیکال کاربرا رو مطالعه و راست آزمایی کنید، یعنی از قبل خودتون یه چیزی بلد باشید تا بتونید تشخیص بدید که تحلیلش واقعیه یا نه
بعد برید نمودار خرید و فروش روزانشو در بیارید و در آخر با حقوقیش آشنا شید ببینید رفتارش چطوره
من یک بار اشتباها چنین سهمی رو خرید (اسم نمیبرم تا تبلیغ/تخریب نشه) که بین ۳۰ الی ۴۰ درصد زیر ناو بود اما بعد از ۲۰ روز با منفی (حدود ۱۵درصد منفی) بیرون اومدم و با تعویض با سهم دیگه ای تونستم حدود ۱۰درصد ضرر رو جبران کنم در حالی که اگه توی همون سهم تا امروز مونده بودم بازم توی منفی و درجا زدن بودم
هر نظری رو قبول نکنید

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
حداقل تا تاریخ بیست و پنجم مرداد بسته می مونه. از اون به بعد هم ممکن هست بسته باشه یا همون فرداش باز بشه.
درسته ولی من منظورم اینه که ممکنه همه معاملات باطل بشه و وجوه مسترد بشه و یا مثلا تعلیق بلند مدت بخوره و کار به مراجع قضایی و ...بکشه و این حرفا؟
در حقیقت شفافترش منظورم اینه که چون صراحتا به ظن به دستکاری در بازار اشاره شده که خودش یه تخلف آشکار محسوب میشه آیا ممکنه منجر به تعلیق دائمی بشه؟ در اون صورت تکلیف سهامدارا چی میشه؟
الان بعضی نمادها مثل #اخابر و #ونیرو و ...تعلیقن ولی دلیلش با #غگل فرق میکنه

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
امروز روز بازگشایی فولاده امیدوارم پر قدرت برگرده و ضررای این چند وقت اخیرشو جبران کنه از امروز باید فولاد قدرت بازارو تو دست بگیره;)

zmajid2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من از سهامی ها اینارو دارم آگاس/آتیمس/کاریس
مختلط : صنوین/ثروتم
درآمد ثابت : آکورد/اصوتا/کیان( توصیه نمیکنم )/فیروزا/تصمیم / افران /گنچین/یاقوت/اعتماد/آسامید
حتما صندوق رو زیر NAV بخر . سهامی حداقل 3 الی 4% زیر NAV و مختلط حداقل 2% زیر NAV و درآمد ثابت هم حداقل 0.5% زیر NAV
هرچی پایینتر بگیری بهتره
سلام در مورد اون بخش NAV توضیح میدید؟
اگر در مورد صندوق های سرمایه گذاری توضیح بدید ممنون میشم یا ار توضیح داید لطفا لینکش بزراید ممنون.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
وغدیر یحتمل امروزم به من نمیرسه ! :rolleyes:
Untitled.jpg

امروز روز بازگشایی فولاده امیدوارم پر قدرت برگرده و ضررای این چند وقت اخیرشو جبران کنه از امروز باید فولاد قدرت بازارو تو دست بگیره;)
چه ساعتی باز میشه ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
داره میریزه؟:confused:
خگستر ۶۰۰ میلیون صف فروش

Last edited:

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
وغدیر فرصت خرید داد، با قیمت مناسب ...
پالایشی‌ها در حال ریزش. شبندر و شپنا و شتران و تاپیکو ...

فک کنم امروز از اون روزاست که قراره گندش در بیاد ...

و طبق معمول لعنت به خودرویی‌های همیشه منفی ...

بالا