• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اگر نهایی بشه، منظورم اینه که اگر مجدد یه تکذیبیه دیگه نیاد یا به هر حال به طور کامل لغو بشه (شک دارم هنوز)، تاثیر وحشتناکی روی کل شاخص میذاره و فقط اون 4 سهم نیستن که از دست میرن.
آره، همین حالاشم تاثیرش رو گذاشته... کل پرتفوی من به جز فاسمین، همه‌شون قرمز چسبون هستن...

بعید میدونم دیگه تکذیبیه‌ای صادر بشه، و شاید امروز همون روزی هست که همه ازش میترسیدیم، یعنی سقوط بپرس ...

امیدوارم اینجور نباشه و بازار برگرده ...

IMG_20200810_104941.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
حدود یه ماه پیش بود یکی از همکارام سهم ونوین رو سنگین خرید. گفت یه سیگنال مطمئنه از یه جای مطمئن تر :D
هنوز بعد از یک ماه این سهم داره براش رنج میزنه و حتی سر به سر هم نشده .
تورو به هرکی میپرستین روی سهامی که این و اون سیگنال میکنن خرید نکنید. حتی اگر تازه واردین صرفا سهام بنیادی و اونم در جای درستش از نظر تکنیکال بخرید.
این نماد رو منم داشتم ولی دیدم آبی ازش گرم نمیشه ردش کردم رفت.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
آخه کارگزاری هم گند زده به همه چی
فملی رو مثبت 4 بود 6000 هزار سهم خواستم کم کنم الان شده 5 منفی هنوز درخواستم در دست بررسه
واقعا جایی نیست بشه پیگیری کرد ؟ این که شد همش ضرر آخه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
آخه کارگزاری هم گند زده به همه چی
فملی رو مثبت 4 بود 6000 هزار سهم خواستم کم کنم الان شده 5 منفی هنوز درخواستم در دست بررسه
واقعا جایی نیست بشه پیگیری کرد ؟ این که شد همش ضرر آخه
همین حرکت مفید صبح رو شپنا بهم زد الان 9.5 درصد منفی شدم تو خرید اونم مبلغ بالا

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
من امروز سهام وغدیر و صبا و کگل رو در منفی اضافه کردم . نظر دوستان چیست ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
در این شرایط بهترین کار اینه که هیچ کاری نکنیم ،اصرار به فروختن در این شرایط بجز اعصاب خردی چیزی نداره ،ضمن اینکه امکان فروش هم وجود نداره
بازار هم برمیگرده هنوز باهاش خیلی کار داریم ،دارند ،اصلا استرس نگیرید
پ ن : نظر شخصی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برترین صفوف خرید و فروش

photo_2020-08-10_11-11-18.jpg

دو تا از صف فروش های منفی مال منه
teef.gif

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
متاسفانه فکر کنم باید منتظر آوار عظیم فولاد باشیم اگر باز بشه با این وضعیت ،خیلی خطرناک میشه اوضاعش ،مهمه که چطور باز بشه
احتمالا فولاد امروز باز نمیشه یک افشا روی کدال داشته

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
قدرت فروشنده به نسبت خریدارش به شدت بالاست

درسته/. ولی به نظر من همینکه تعداد نفرات خریدار نسبت به فروشنده این همه تفاوت داره میتونه یه سیگنال + باشه برای روزهای آینده...

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بازگشایی نماد معاملاتی(اخابر) پس از رفع تعلیق
به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت مخابرات ایران(اخابر)پس از رفع تعلیق نماد معاملاتی و مجامع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تصویب صورتهای مالی_عمومی عادی به طور فوق العاده بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران.

ببینید سلطان رو تو چه شرایطی میخوان باز کنن! گفتم این اخابر آس نهایی دولت هست برای جلوگیری از ریزش مقطعی. منتها الان به جای درصد بالا چه بسا متعادل باز بشه. به منفی فکر نمیکنیم :confused:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
درسته/. ولی به نظر من همینکه تعداد نفرات خریدار نسبت به فروشنده این همه تفاوت داره میتونه یه سیگنال + باشه برای روزهای آینده...

نه ! چون تو بحث تابلو خوانی هر چی اون عدد بزرگتر باشه بدتره در واقع !

بازگشایی نماد معاملاتی(اخابر) پس از رفع تعلیق
به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت مخابرات ایران(اخابر)پس از رفع تعلیق نماد معاملاتی و مجامع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تصویب صورتهای مالی_عمومی عادی به طور فوق العاده بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران.

ببینید سلطان رو تو چه شرایطی میخوان باز کنن! گفتم این اخابر آس نهایی دولت هست برای جلوگیری از ریزش مقطعی. منتها الان به جای درصد بالا چه بسا متعادل باز بشه. به منفی فکر نمیکنیم :confused:

امیدورام بعدچند ماه بسته بودن باز کردن تو همچین روزی به ضرر سهامداراش نشه

بالا